pişşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttttttttt
napıyonuz bakem iyi kaynatmışsınız haaa
ahhhh kızlar ahhh benim eşimin ailesinden de hiç ses yok valla bişeye ihtiyacınız var mı falan hiç soran yok ikimizde çalışıyoz diye mi ne anlamadım
ama eşimle konuştuk o da farkında üzülüyo bende hiç bişe demiyorum (tabi şimdilik)
bakalım kızım doğunca neler olacak yine burdan yazarız birbirimize
hem zaten benim oğlum annesiyle kalıcak evlenmicek :82: zaten kimse bakamaz benim oğluma benden daha iyi hele elin kızı hiç bakamaz
ben o gelini varyaaaaa
hehe göbeğini aç bari Ece hanımda güneşlensinhavuza girmemekle iyi yapmışsın canım...Balım girmişti galiba yanlış hatırlamıyorsam tatildeyken enfeksiyon olmuştu doktoru antibiyotik vermişti :26:
siz bol bol yüzün minik kızınla
geç kaldın o konuyu bitirdik şimdi başka konuya geçeceğiz hocamartık sen geriden etüte kalır telafi edersin
vayyy eneeemmmm bizim hamsiyenin kaynanaya bak iki dakika ortalıktan kaybolduk oğlanı esir almışşşşş
kız mız yok sana
Yaaa bende de oldu gecen ay enfeksiyon hem de havuza girmeden 5 gun antibiotik kullandimneyse ki bu ay yaptirdigim tahlilde temiz ciktim enfeksiyonda fena bisey erken doguma neden olabiliyormus Aalah korusun bebege falan gecebilirmis
kötü kaynana olacağım ben
olmazzz z olamazzzz kaynanamı çekiştirmeden şurdan şuraya gitmem
kız ben çok seviyom benim zilli kaynanamı ton ton aslında iyi anlaşıyoz ama işte gamsız mı diyeyim kişiliğimi öyle şimdi bişey de demek istemiyorum sonra utandırır mış beni
bende
ya ben bu arada akşama ne pişircem ya offfff
her gün bu soruyu kendime sormaktan bıktım biraz da size sorayım bikaç yemek ismi yazın bakem
kocişe kalsa her gün kahvaltı yapar iftardabi de turşu kavurması ıyyyyyyyyyyyy
mağdurum da mağdurum diyosun yani
hehee şaka bi yana huy işte tatlım herkesin huyu suyu farklı oluyor seninkide bu model demekki
bak nah buraya yazıyorum çok param olursa kendime son model bi kaynana alcamsıfır km
çok şükür canım ohh maşallahRabbim bi daha yaşatmasın...hayırlısıyla bi doğursakta rahatlasak valla her an korkuyla geçiyor :18:
kötü kaynana olacağım ben
ayy neyseki yaz geldi de bizimkinin turşu kavurması ve hamsi krizi bittiama karalahana krizi halen devam etmekte gün aşırı yemezse işi rast gitmiyor sanki adamın
neyseki sarmasını yaptım bugün doya doya yer artık
Evet canim insan her gun endiseye kapiliyor hayirlisiyla bir dogursak da rahatlasak ama mumkunse ben tatilimibitirip geleyim de oralarda dogurmayayim :18::18::18:
Zamanindan once gelmesin bizim kuzucuklar
iyi ki ben bilmiom bu karadeniz yemeklerini gına gelio artık bana yaw hep aynı şeyleri yiyolar fasulye,turşu kavurması,karalahana yemek,çorba ve sarmasışubat mart arası kaynanam bana bakmaya geldi 3 hafta yanımda kaldı içim bayıldı ya mısır ekmeği pişiriyodu her gün ilk başlarda iyi oluyodu ama baktım menü değişmiyo korkmaya başladım kokudan midem bulanıyo diye mutfağa giremiyodum en sonunda söyledim kaynanama öldürdün beni ya bi bulgur pilavı yapta yiyelim dedim sabaha kadar güldük bu yemek muhabbetine
ohh sen de yap kara lahana sarmasını bitsin
camoka güldürdün kız
ben bu akşam iftara davetliyi abimlere
hazır yemek var
bende trabzonluyum ama en büyük şansım annem çünkü antepli :) bütün antep yemeklerini yaparım eşimde bayıla bayıla yer ama yinede memleketinin yemeklerinden vazgeçemez işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?