merhaba kızlar nasılsınız?
kızlar aklıma takıldı şimdi ben 7+1 günlük bata göre hamişim ama geçen cuma dra gittiğimde 7 haftalık demişti drum ultrasonda öyle yazıyor şimdi ben hangisine göre hesap yapacam :44::44:
çok sevindim.. aramıza hoşgeldin..Allaha emanet bebişler... inşallah kucağımıza sapasağlam almayı nasip etsin Allah...
gözünaydın hosgeldın saglıkla alırsın ıns bebegını kucagınaselam kızlar tüm hamişlere hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum..
bende anne adayıyım hayırlısıyla inşallahh. benim gebelik 2.tüp bebek denemesiyle oldu sonunda..
aşkitom yazını okudum çok beğendimbende bi sorun olmazsa normal doğum düşünüyorum kısmet bakalım:))
bende son 2 ay kala ayrılmayı düşünüyorum isten ama 2 ay sıkıcı olabilir belki bi ay olur ins sağlıkla 40. haftaları görürüz
ben bu sene kpss hazırlanacaktım başladım geri bıraktım martta başlamayı düşünüyorum tekrar, özle sektörde çalışıyorum zor oluyor siz kızlar aranızda kpss kazanan ve atanan
var mı????
canım eğer geç döllenmeyse ultrasona göre gidiyorsun,ama normalse adetlerin düzenliyse bebek o aradaki birkaç günlük farkı kapatıyor zamanla...adetlerin nasıl??
gözünaydın hosgeldın saglıkla alırsın ıns bebegını kucagına
ben de 2 yıl once gırdım kamuya kpss yle bırlıkte ama acıktan atamayla
kızlaarr merhaba....
dün bebişlerimizin kalp atışlarını duyduk..maşallah iyice büyümüşler...güp güp güp atlı gibi kalp atışları vardı..
doktorumuz herşey normal dedi ama erken doğmaması ve düşük olmaması için progesteron hap mı bişey yazdı daha almadım. vajinadan kullanılıyormuş..önceden crinone jel kullandım ama hiç sevmemiştim..bu nasıl acaba içinizde kullananan var mı, mide bulantısı falan yapıypr diye bişeyler okudum...yaşayan var mı aranızda..
melekangel arkadaşım bende patronuma söylemedim. zaten pekte göremediğim için kendisini geldiğinde gördüğünde anlar diye düşünüyorum:))
benim öğretmenlikte 7.yılım kpss belasını 7 yıl öce hallettim şükür.. kolay gelsin...
ben nasipse 32.haftada ayrılıp dinlenirim artık hesap kitap yapmak istemiyorum
bende özel sektördeyimkpss ye bende girdim geçen sene ama tanıdık olunca 70 lerde alsan bile atananlar var ya 90 larda alıcaz atanıcaz yada tanıdık olacak
gözünaydın hosgeldın saglıkla alırsın ıns bebegını kucagına
ben de 2 yıl once gırdım kamuya kpss yle bırlıkte ama acıktan atamayla
kızlaarr merhaba....
dün bebişlerimizin kalp atışlarını duyduk..maşallah iyice büyümüşler...güp güp güp atlı gibi kalp atışları vardı..
doktorumuz herşey normal dedi ama erken doğmaması ve düşük olmaması için progesteron hap mı bişey yazdı daha almadım. vajinadan kullanılıyormuş..önceden crinone jel kullandım ama hiç sevmemiştim..bu nasıl acaba içinizde kullananan var mı, mide bulantısı falan yapıypr diye bişeyler okudum...yaşayan var mı aranızda..
melekangel arkadaşım bende patronuma söylemedim. zaten pekte göremediğim için kendisini geldiğinde gördüğünde anlar diye düşünüyorum:))
yok canım normal hatta dra ultrasana göre erken döllenme bile oluyor :44: adetim 27 28 günde oluyor canım
kızlaarr merhaba....
Dün bebişlerimizin kalp atışlarını duyduk..maşallah iyice büyümüşler...güp güp güp atlı gibi kalp atışları vardı..
Doktorumuz herşey normal dedi ama erken doğmaması ve düşük olmaması için progesteron hap mı bişey yazdı daha almadım. Vajinadan kullanılıyormuş..önceden crinone jel kullandım ama hiç sevmemiştim..bu nasıl acaba içinizde kullananan var mı, mide bulantısı falan yapıypr diye bişeyler okudum...yaşayan var mı aranızda..
Melekangel arkadaşım bende patronuma söylemedim. Zaten pekte göremediğim için kendisini geldiğinde gördüğünde anlar diye düşünüyorum:))
kızlaarr merhaba....
Kızlarrrrrrrrrrrrr kalp atışımızı gördük allahıma çok şükür ben 6+1 hesaplamıştım doktor 5+6 dedi gidişatımız çok iyiymiş
kızlaarr merhaba....
Kızlarrrrrrrrrrrrr kalp atışımızı gördük allahıma çok şükür ben 6+1 hesaplamıştım doktor 5+6 dedi gidişatımız çok iyiymiş
çok sevindim canikom..2 tane bebişşş ne güzel..sen bizden daha çok dikkat edeceksin hareketlerine yediklerine..doğumdan sonra çalışacak mısın??genelde ikiz anneleri bırakıyor veya ara veriyor..az önce konuştuk kızlarla doğum iznini,ben allahın izniyle doğurduktan sonra daha 4 5 aylık olacak.çokkk küçük,maddi olarak iyi olursak ücretsiz bile alabilirim.böylelikle 2.dönem kapanırsa bir sonraki sene neredeyse 1 yaşına geliyor olacak...
Kızlar biraz erken ama merakdan soruyorum özellikle 8-9 haftada olan arkadaşlar göbüşler ne alemde büyüyolarmı yada ne bileyim şişlik olmaya başladımı bende bişşi yok dahaakşamları şişlik oluyo sabahları fıs dye sönüyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?