2012 Ekim Anneleri

canım eğer geç döllenmeyse ultrasona göre gidiyorsun,ama normalse adetlerin düzenliyse bebek o aradaki birkaç günlük farkı kapatıyor zamanla...adetlerin nasıl??

selam kızlar tüm hamişlere hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum..

bende anne adayıyım hayırlısıyla inşallahh. benim gebelik 2.tüp bebek denemesiyle oldu sonunda..
gözünaydın hosgeldın saglıkla alırsın ıns bebegını kucagına

ben de 2 yıl once gırdım kamuya kpss yle bırlıkte ama acıktan atamayla

canım eğer geç döllenmeyse ultrasona göre gidiyorsun,ama normalse adetlerin düzenliyse bebek o aradaki birkaç günlük farkı kapatıyor zamanla...adetlerin nasıl??

yok canım normal hatta dra ultrasana göre erken döllenme bile oluyor :44: adetim 27 28 günde oluyor canım

kızlaarr merhaba....
dün bebişlerimizin kalp atışlarını duyduk..maşallah iyice büyümüşler...güp güp güp atlı gibi kalp atışları vardı..
doktorumuz herşey normal dedi ama erken doğmaması ve düşük olmaması için progesteron hap mı bişey yazdı daha almadım. vajinadan kullanılıyormuş..önceden crinone jel kullandım ama hiç sevmemiştim..bu nasıl acaba içinizde kullananan var mı, mide bulantısı falan yapıypr diye bişeyler okudum...yaşayan var mı aranızda..

melekangel arkadaşım bende patronuma söylemedim. zaten pekte göremediğim için kendisini geldiğinde gördüğünde anlar diye düşünüyorum:))

gözün aydın canım maşallah bebişlerine Allah korusun onları
ben kullanıyorum canım progestan 200 mg günde 3 kere vajinal olarak yok vajinal alınca mide bulantın pek olmuyor uykuda yapmıyor baş dönmeside yutunca yapıyor bütün bunları

benim öğretmenlikte 7.yılım kpss belasını 7 yıl öce hallettim şükür.. kolay gelsin...

7 yıl yaşına 28 miş canım takip listesinden baktım darısı bana inş. bende b kadro lisans olarak giricem işim zor :26:

ben geçen temmuzda bebeğimle girmiştim sınava sonra kaybettim(( bu yılda nasipse giricem yeniden , doğru canım kpss de tanıdık çok önemli inş. kazanırız 2012 olmazsada bebeğimi biraz büyüttükten sonra 2014 hedefim diyorum artık:)))))

gözünaydın hosgeldın saglıkla alırsın ıns bebegını kucagına

ben de 2 yıl once gırdım kamuya kpss yle bırlıkte ama acıktan atamayla

tebrik ederim canım, açıktan atama kurum mu yoksa b kadromu oluyor hangi puan türüyle atandın canım????

AHAHAHAcnm ben tekım burda tek calısıyorum demem lazım kı adam plan yapsın ya dogumdan sonra benı gerı alır yada go to du fıs fıss dıcek hayırlısı bugun kafama koydum msnden yazacam tepkısını sızlerl paylasıcam ama tırsıyorum ne dıcek acaba.
cnm ben kullanıyorum benm kahverengı akıntım olmustu progesteron verdı vajınadan yapıyorum uzun bısey sıkıyosun korkma ben ılkın gorunce korktum ama cok kolay gırıyor soyleyım sımdıden.
bende bı etkı olmadı sadece kullanınca 15 dakka oturma gez dedı bana oyle yapıyorum.bızde kalp atıslarını gecen hafta duyduk cok degısık duygu sımdı 9 gun sonra yıne kntrole gıdıcem

canım ben progestan da kullandım günde 3 defa sabah öğle akşam 2 ad vajınadan sadece şişlik yapmıştı bende şimdi ise crınone jel kullanıyorum bende jelden memnun kaldım günde bir defa saat zorunluluğu yok bende hep yatarken kullanıyorum ve sorun olmuyo çalışırken progestan sorun oluyodu ilacı koy yok işte yat biraz baya zorluk çekmiştim

çok sevindim canikom..2 tane bebişşş ne güzel..sen bizden daha çok dikkat edeceksin hareketlerine yediklerine..doğumdan sonra çalışacak mısın??genelde ikiz anneleri bırakıyor veya ara veriyor..az önce konuştuk kızlarla doğum iznini,ben Allahın izniyle doğurduktan sonra daha 4 5 aylık olacak.çokkk küçük,maddi olarak iyi olursak ücretsiz bile alabilirim.böylelikle 2.dönem kapanırsa bir sonraki sene neredeyse 1 yaşına geliyor olacak...

Kızlarrrrrrrrrrrrr kalp atışımızı gördük allahıma çok şükür ben 6+1 hesaplamıştım doktor 5+6 dedi gidişatımız çok iyiymiş

hadi bakalım gözün aydın... Allah tamamına erdirsin.çok güzel ve özel bi an dimi..benim kalbim çıkacaktı yerinden..bu arada 2 gün farketmez.ultrason değişiyormuş zaten gelişimine göre..

Kızlar biraz erken ama merakdan soruyorum özellikle 8-9 haftada olan arkadaşlar göbüşler ne alemde büyüyolarmı yada ne bileyim şişlik olmaya başladımı bende bişşi yok dahaakşamları şişlik oluyo sabahları fıs dye sönüyo:)

Kızlarrrrrrrrrrrrr kalp atışımızı gördük allahıma çok şükür ben 6+1 hesaplamıştım doktor 5+6 dedi gidişatımız çok iyiymiş

güzünüz aydın nur ve esmerim rabbim sağlıkla tamamına edersin inş.

bende 1 hafta sonra gidicem

ah size nasıl özeniyorum arkadaşlar ben özel sektörde çalışıyorum en fazla bebeğim 3 aylık iken başlayacağım allah kısmet ederse tabi o günleri vede b konuda kendime hiç güvenmiyorum yani 3 aylık bi bebeği nasıl bırakır insan çok küçük daha işten bile ayrılabilirim

canım bende hiçbişey yok.bişeyler yiyince hemen şişkinlik oluyor bu sıra gaz sorunum var onun şişliği var..bence bebek göbeği için biraz erken. 12den sonra çıkar gibi,gerçi o da bünyeden bünyeye değişir..gösümdeki hassasiyet te azaldı.kasık batmalarım da pek nadirleşti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…