Bende doğum parasını kaç kere söledim daha ayarlayamadık die..
bi kere laf olsun diye bile demediler düşünmeyin biz hallederiz diye
alışveriş yapmak için annemin tatilden gelmesini bekliyorum diyorum kaynanama
gel kızım bazı eksiklerini alalım demiyo
ama sevinçten torun aşkından uçuyor
daha ortada bi çift çorap yoksadece sevinç var icraat yok.
gerçe bebek olunca güzel bakar ondan şüphem yokta.
annem gibi düşünceli diil maalesef..[
hepimizin derdi aynı bizde de yok 1 cıft corap yani bende sasırıom walla soranda yok ıhtıyacınz warmı flndie.gercı ustumde oturuo odasını fln görüo eksık ne gedik ne görüo ama işte ıcınden gelmelı ınsan beklıo halıyle.yağmasanda gürle yani...
Merhaba güzel anneler nasılsınız ben pek iyi değilim feci derecede kasıklarım ağrıyor 2-3 gündür normal mi sizde de oluyor mu??? dr u arıcam ama gene çok yoğun olacağı için cebini açmıyacak ya da hostesiyle gene papaz olup canımı sıkıcam dedim kk da bana yardım ederler diye geçen farklı bir dr a gitmiştim o bebeğin başı çok aşağıda sancı yapar dedi ama bu sanki çok fazla ne bileyim ne yapayım???
Merhaba güzel anneler nasılsınız ben pek iyi değilim feci derecede kasıklarım ağrıyor 2-3 gündür normal mi sizde de oluyor mu??? dr u arıcam ama gene çok yoğun olacağı için cebini açmıyacak ya da hostesiyle gene papaz olup canımı sıkıcam dedim kk da bana yardım ederler diye geçen farklı bir dr a gitmiştim o bebeğin başı çok aşağıda sancı yapar dedi ama bu sanki çok fazla ne bileyim ne yapayım???
ohh ne güzel hanımefendinin yemek gibi bi derdi yok nasılsa
kocamı aradım dayanamayıp akşama yemek bulamadım bi arkadaşını ara zorla iftara davet ettir kendini dedim
sen bana bi kahvaltı hazırla yeter diyo
benımde oluo 3gundur canım sag tarafımda bazen solda.cocuk baskı yapıomu bilemıom ama ayaktayken yada yatarken dönünce fln oluo.randewum 14 agustos gbi bı daha o zmana kadar beklıcem mecbur sıkıntı yasamazsam
Çalışıyomusun cnm doktorun ağrının nedenini söylemiş eğer yoruyosan kendi ağrının artması ona bağlı olailir dinlen bence yorulduğum zaman benimde kasıklarım ağrıyo eskiye nazaran ağırlaştılar artık nede olsa ..
Seninde canın yanıyor mu çok sancı girince bir cırlıyom sormayın gitsin şöyle bir ayyy diyebenim oğlan topçu olcak galiba dün gece kaynanama dedim sancım oluyor normal mi diye 2-3 kere hiç bir şey demedi neyse öyle yani benim de oturduğumda yattığımda ayaktayken sürekli oluyor yani bilmiyorum bu arada benimde randevum 14 ağustosta raporumu alcamda bilmem gene gitsem mi diye hiç istemiyorum valla dr a gitmeyi
pişşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttttttttt
napıyonuz bakem iyi kaynatmışsınız haaa
ahhhh kızlar ahhh benim eşimin ailesinden de hiç ses yok valla bişeye ihtiyacınız var mı falan hiç soran yok ikimizde çalışıyoz diye mi ne anlamadım
ama eşimle konuştuk o da farkında üzülüyo bende hiç bişe demiyorum (tabi şimdilik)
bakalım kızım doğunca neler olacak yine burdan yazarız birbirimize
anladım canım peki yumusatıcı kullancakmısınız,tam olarak durulanamıyor ya,bende mis gibi koksun yumusacık olsun istiyorum ama bir yandan da doğal olsun istiyorum işte bu yüzden kararsızım
Kızla merhaba... Ay yine kayınvalideler konuşulmuş... Onlar bizi konuşsa neler derler acaba çok merak ediyorum... Benimki garibim hiçbirşey demez. Hep çok sevdiğini söyler, çok iyi, çok tatlı sevecen olduğumu söyler. Allahım çok seviyor beni inanamazsınız. Ama sevdiği kadar düşünse iyi olur. Bazı şeyleri var işte ne yapalım... Artık bende şükrediyorum çünkü neler var neler :S Aman allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?