2012 Ekim Anneleri

Merhaba güzel anneler nasılsınız ben pek iyi değilim feci derecede kasıklarım ağrıyor 2-3 gündür normal mi sizde de oluyor mu??? dr u arıcam ama gene çok yoğun olacağı için cebini açmıyacak ya da hostesiyle gene papaz olup canımı sıkıcam dedim kk da bana yardım ederler diye geçen farklı bir dr a gitmiştim o bebeğin başı çok aşağıda sancı yapar dedi ama bu sanki çok fazla ne bileyim ne yapayım???

benımde oluo 3gundur canım sag tarafımda bazen solda.cocuk baskı yapıomu bilemıom ama ayaktayken yada yatarken dönünce fln oluo.randewum 14 agustos gbi bı daha o zmana kadar beklıcem mecbur sıkıntı yasamazsam

Çalışıyomusun cnm doktorun ağrının nedenini söylemiş eğer yoruyosan kendi ağrının artması ona bağlı olailir dinlen bence yorulduğum zaman benimde kasıklarım ağrıyo eskiye nazaran ağırlaştılar artık nede olsa ..

benımde oluo 3gundur canım sag tarafımda bazen solda.cocuk baskı yapıomu bilemıom ama ayaktayken yada yatarken dönünce fln oluo.randewum 14 agustos gbi bı daha o zmana kadar beklıcem mecbur sıkıntı yasamazsam

Seninde canın yanıyor mu çok sancı girince bir cırlıyom sormayın gitsin şöyle bir ayyy diye benim oğlan topçu olcak galiba dün gece kaynanama dedim sancım oluyor normal mi diye 2-3 kere hiç bir şey demedi neyse öyle yani benim de oturduğumda yattığımda ayaktayken sürekli oluyor yani bilmiyorum bu arada benimde randevum 14 ağustosta raporumu alcamda bilmem gene gitsem mi diye hiç istemiyorum valla dr a gitmeyi

Çalışıyorum ama işte yorulmuyorum ki bütün gün oturuyorum yorgunlukla bir ilgisi yok diye düşünüyorum ama:26::26::26:

canım acıo tabi ben sanmıstım ılk basta yanı 3 gun once gaz sancısı cekıodum o wuruo heralde oraya dedim ama 3 gundr gecmıo böle gaz mı olur.ahhh bu kayınwalideler :)

aman canim bosver kimseden bisey beklemeye degmez.bizimkilerde cok hevesli ama allah var bisey beklemiyoruz bulamayacagimiz bildigimizden galiba:):)ama halamiz sagolsun bisiler aliymos ayakkabi.kiyafet gibi.buyuk seyler zaten hep bize ait.

selam Kızlar
geçmişe biraz göz attım da, bugün eşlerin aileleri ve kayınvalideler pek bir çekiştirilmiş
bende aynı şekilde eşimin ailesinden hiç bir şekilde destek ve ilgi göremeyenlerdenim, beklemiyorum, beklesem hayal kırıklığına uğrayacağımı biliyorum çünkü... o yüzden yavaş yavaş kendi kendime eksiklerimi tamamlama çabasına girdim kızlar, şöyle bebeğimin ve kendimin ( mesela hastane çantasında olması gerekenler) ihtiyaçlarımızı alabileceğimiz, tavsiye edebileceğiniz bir site var mı? bir çok site çıkıyor arama yapınca ama hangileri güvenilir pek bilemedim. yardımcı olursanız bu konuda sevinirim.

Kızla merhaba... Ay yine kayınvalideler konuşulmuş... Onlar bizi konuşsa neler derler acaba çok merak ediyorum... Benimki garibim hiçbirşey demez. Hep çok sevdiğini söyler, çok iyi, çok tatlı sevecen olduğumu söyler. Allahım çok seviyor beni inanamazsınız. Ama sevdiği kadar düşünse iyi olur. Bazı şeyleri var işte ne yapalım... Artık bende şükrediyorum çünkü neler var neler :S Aman allah korusun...

kızlar konuya dırek dalıyorum unnadoda bebek cantalarında baya ındırım var ben 100 tl ye aldım orda aynısı 83 bı göz atın derım

Selam kızlaaar birkaç gündür giremiyordum evdeki yoğunluktan dolayı, umarım herkes iyidir...

Bebişinin hıçkırıklarını hisseden var mı aranızda?...Ben bu günlerde hıçkırıklarını sık sık hissetmeye başladım

Çok şekeeeer

Son düzenleme:
anladım canım peki yumusatıcı kullancakmısınız,tam olarak durulanamıyor ya,bende mis gibi koksun yumusacık olsun istiyorum ama bir yandan da doğal olsun istiyorum işte bu yüzden kararsızım

ben dalan roxy kullanıyorum,ilk yıkamada nasolsa temiz çamaşır yıkıyorum diye normal ölçeğin yarısından biraz fazla kullandım, bunun da yarısını makinenin içine yarısını da sulandırarak deterjan gözüne koydum yoksa topaklanıyor. 35 derecede kısa programda yıkadım, hiç kalıntı kalmadı.Ama için rahat etsin diye fazladan durulama yapabilirsin.

herkeslere günaydın,dün kontrolümüz vardı. paşa oğlum 1750 gr olmuş.
boyunu sormayı unuttum başaşşaı pozisyonda duruyor kuzum..
kasıklardaki ağrılrı konuşmuşsunuz.ben dr sordum normal artık dedi.
pazartesi günü doğum iznim başlıyor kızlar şükürler olsun :)
iş yerime eğer sabahları 8 de değil de 10 da gelmeme izi verirlerse bayrama kadar çalışacağımı söyledim.
yani o tarihten sonra başlatıcam iznimi
kabul etmezlerse de gider evimde paşa paşa yatarım :)

sevmeye gelince benimkisi bana bayılıyo ama işte düşünmek yok haha:)

Günaydınlar kızlar nasılsınız...

Rüyamda normal doğum sancısı çekiyodum ama inanılmaz bişeydi resmen yaşadım çok korktum..Resmen hissettim herşeyi:26:

Ama doğurmadım

Sabah sabah aklima ne takildi dersiniz?
Bebek sekeri cikolatasi!Sanki yarin dogurucam(Allah korusun)
Ya napicaz biz bu sorunu,nerden ismarliycaz,internette baktim bir suru var ama sekeri taze midir,tadi iyi midir nerden bilecegiz?Ben hem gorunusu şık olsun hem de tadi cok guzel taze olsun istiyorum,milletin agzi guzel tatlansin melegimin cikolatasiyla...
Var mi fikri olan?siz nereden yaptiracaksiniz guzeller?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…