Sabah sabah aklima ne takildi dersiniz?
Bebek sekeri cikolatasi!Sanki yarin dogurucam(Allah korusun)
Ya napicaz biz bu sorunu,nerden ismarliycaz,internette baktim bir suru var ama sekeri taze midir,tadi iyi midir nerden bilecegiz?Ben hem gorunusu şık olsun hem de tadi cok guzel taze olsun istiyorum,milletin agzi guzel tatlansin melegimin cikolatasiyla...
Var mi fikri olan?siz nereden yaptiracaksiniz guzeller?
Ya napicaz biz bu sorunu,nerden ismarliycaz,internette baktim bir suru var ama sekeri taze midir,tadi iyi midir nerden bilecegiz?Ben hem gorunusu şık olsun hem de tadi cok guzel taze olsun istiyorum,milletin agzi guzel tatlansin melegimin cikolatasiyla...
Ben hastane çıkışına küçük metal bebek arabası süslerinden aldım.üzerini nazar boncuğuyla süsledim,geriye birtek üzerine oğlumun ismini yapıştırmak kaldı.onu da bu hafta halledicem.bebek arabalarının her birinin içine yuvarlak çikolatalardan koyup öyle dağıtıcaz. standart çikolatalardan aldırıcam yani düzgün bir yerden
günaydın güzel annişler,tatlı kuzucuklar
coyote geçen gün bana da dert olmuştuama biz zaten bu işin içinde olduğumuz için problem yok ,çikolatacı da hemen yanımızda. izmir bölge bayii burda melodi çikolatanın. kalitesi konusunda hiç şüphe duymaya gerek yok.
istanbulda mıydın sen?
Ben hastane çıkışına küçük metal bebek arabası süslerinden aldım.üzerini nazar boncuğuyla süsledim,geriye birtek üzerine oğlumun ismini yapıştırmak kaldı.onu da bu hafta halledicem.bebek arabalarının her birinin içine yuvarlak çikolatalardan koyup öyle dağıtıcaz. standart çikolatalardan aldırıcam yani düzgün bir yerden
Metal bebek arabasini nerden aldin canim?
Metal bebek arabasini nerden aldin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?