2012 Ekim Anneleri

cnm ben şeker yaptırmıycam lavantalı bozdolabı süslerinden yaptırıcam onuda 40 mevlüdüne yakın yaptırıcam o zaman dağılcak gelen misafireyse normal çikolata ikram edicem git beğen bulunduğun yerde güvenilir bi çikolatacıdan doğuma 1 2 gün kala birini gönderirsin aldırırsın

Ben hastane çıkışına küçük metal bebek arabası süslerinden aldım.üzerini nazar boncuğuyla süsledim,geriye birtek üzerine oğlumun ismini yapıştırmak kaldı.onu da bu hafta halledicem.bebek arabalarının her birinin içine yuvarlak çikolatalardan koyup öyle dağıtıcaz. standart çikolatalardan aldırıcam yani düzgün bir yerden

ya kızlar hazır konu açılmışken,üzeirne oğlumun ismini yazıcam dedim ya, toprak olacak adı.
hoşgeldin toprak mı yazsam, ya da hoşgeldin oğlum ?
ya da esprili bir şey geliyo mu aklınıza?
bu arada mevlütü için de hazırlamam lazım ama ne yazacağımı bi türlü kestiremiyorum :S

günaydın güzel annişler,tatlı kuzucuklar

coyote geçen gün bana da dert olmuştu ama biz zaten bu işin içinde olduğumuz için problem yok ,çikolatacı da hemen yanımızda. izmir bölge bayii burda melodi çikolatanın. kalitesi konusunda hiç şüphe duymaya gerek yok.

istanbulda mıydın sen?

Günaydın Kızlar

sanırım her birimiz yavaş yavaş hazırlık / eksikleri tamamlama telaşına kapılmaya başladık
bende uzuuun uzuuun listeler yaptım, ama hala pek birşey alamadım, neredeyse hiç birşey :44: odası hariç, o da bu günlerde gelecek artık inşallah
çalışıyorum ve yorgun olduğum için iş çıkışı alışverişe zaman ayıramıyorum... şu an bana en cazip olan internet üzerinden alışveriş ama hangi site güvenilir vs. onları pek bilemiyorum :44:

Büyük pastanelerin hepsinde bulunan marka aynıdır; Melodi.
Bu markaya da güvenebilirsin.
En iyisi netten sipariş vermek yerine gözünle görüp, tadıp almak bence. Dekorlarıda güzel oluyor genelde.

Valla kızlar ben kızımın hemen hemen herşeyini hazırladım. Tüm kıyafetleri hazır 1 yaşına kadar giyebileceğihastane çantamız hazıren son pazar günü babası ananesi beşiğinide kurdular hazırladılar Odasıda hazır eee çok bişi kalmadı sanırım benim geriye

Evet istanbuldayim canim.

Metal bebek arabasini nerden aldin canim?

günaydın kızlar.

benim ablam internetten sipariş vermişti. ama çikolata değil, koku yaptırmıştı. ben daha karar vermedim. ama internet üzerinden değil de, görerek, elleyerek seçmekten yanayım. zaten İzmir'de olduğumuz için çok çeşit bulmamız kolay olacak. muhtemelen koku olur diye düşünüyorum, çünkü eve gelenlere lokum dağıtılacak. ayrıca şekere ya da çikolataya gerek yok bence.

Mutlaka gitmeliyim ben buraya...hem hastane susu alayim hem cikolatasi icin obje alayim icine kaliteli cikolatayi ben koyacagim karar verdim.bebek hatira defteri varmis ondan da alacagim gelen yazsin biseyler minicigime

hastanede fazla gelenimiz olmaz bizim ama yine de biraz bulundururuz. doğumdan sonra memleketime gidip mevlüt yapçam inşallah onun için düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…