brck son 60
offf sorma cnm bence 60 gün bile yok
erken gelecekmiş gibi geliyor sanki aşağılarda oynuyo dünden beri..bide rahmime çok baskı yaptı dün akşam hafifte suyum geldi gibi oldu dedim heralde doğurucam
bide rüyamda resmen doğum sancısını yaşadım yada gece ağrım oldu kızlar ayırt edemedim rüyamıydı gerçekmiydi
Ya demeyin böyle demeyin benim daha 88 günüm varrr plakalara bile düşmedikkk biz yaaaa
offf sorma cnm bence 60 gün bile yok
erken gelecekmiş gibi geliyor sanki aşağılarda oynuyo dünden beri..bide rahmime çok baskı yaptı dün akşam hafifte suyum geldi gibi oldu dedim heralde doğurucam
bide rüyamda resmen doğum sancısını yaşadım yada gece ağrım oldu kızlar ayırt edemedim rüyamıydı gerçekmiydi
Sabah sabah aklima ne takildi dersiniz?
Bebek sekeri cikolatasi!Sanki yarin dogurucam(Allah korusun)
Ya napicaz biz bu sorunu,nerden ismarliycaz,internette baktim bir suru var ama sekeri taze midir,tadi iyi midir nerden bilecegiz?Ben hem gorunusu şık olsun hem de tadi cok guzel taze olsun istiyorum,milletin agzi guzel tatlansin melegimin cikolatasiyla...
Var mi fikri olan?siz nereden yaptiracaksiniz guzeller?
kızlar gunaydın ıstanbulda oturanlar ıcın soyluyorum.bahcelıevlerde kadır has alısverıs merkezı sadece cocuk magzaları var.bebek sekerı felan yaptırmak ıcınde cok uygun magzalar var.yanı yakınlarda oturuyorsanız hauzlu handan daha ucuz bebek sekerlerı
Ben Havuzlu Han da fiyatlara bakmadım ama pahalı olabilir. Bence Eminönü Şark Han daha iyi bu konularda. Ben kendi nikah şekerimide oradan yapmıştım.havuzlu handa bebek şekerleri pahalı
biberonlar 1 küsürdü.en uygunu biberon ve ayaklı çerçeve beğendim 2.uygunda oydu 1.600 tanesi
MİNİK AYAK ÇERÇEVE BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 46276730
bu kızlar..feliss ben üye diilim kaç para görünüyo burda bu ürün
MadikalPark'ın karşısındaki yer mi burası? Çilek Mobilya, Meltem Mobilya falanda var sanırım içeride.kızlar gunaydın ıstanbulda oturanlar ıcın soyluyorum.bahcelıevlerde kadır has alısverıs merkezı sadece cocuk magzaları var.bebek sekerı felan yaptırmak ıcınde cok uygun magzalar var.yanı yakınlarda oturuyorsanız hauzlu handan daha ucuz bebek sekerlerı
kızlar merhaba bişey sorucam benden bir hafta önce kahve ve pembemsi bi akıntı gelmişti bu sabah yine geldi sizdede oluyomu acaba sebebi nedir?
var zaten 1 seker magzası var.degısık degısık seyler var.bırde uygun bende ordan yaptırıcam pazar gunu gezdım bende oryaı.Aaaaaa aklinla bin yasa,orasi bana cok yakin ama hic icine girmemistim,demek orda vaaaaar,hmmmm...tavsiye edecegin magaza var mi sen baktin mi oraya tatlim?
Ben Havuzlu Han da fiyatlara bakmadım ama pahalı olabilir. Bence Eminönü Şark Han daha iyi bu konularda. Ben kendi nikah şekerimide oradan yapmıştım.
MadikalPark'ın karşısındaki yer mi burası? Çilek Mobilya, Meltem Mobilya falanda var sanırım içeride.
kızlar merhaba bişey sorucam benden bir hafta önce kahve ve pembemsi bi akıntı gelmişti bu sabah yine geldi sizdede oluyomu acaba sebebi nedir?
ya sen nerelerdesin bir türlü denk gelemedik ayşe
evet ya çalışıyorum ya fırsat olmuyo valla izin gününü sayıyorum yeni korkular başladı yine bende akıntılar falan korkuyorum bişey olur diye ya
Çok önemli bişi değildir diye düşünüyorum ama beklemeden bence doktorunu arada bir sor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?