2012 Ekim Anneleri

offf sorma cnm bence 60 gün bile yok
erken gelecekmiş gibi geliyor sanki aşağılarda oynuyo dünden beri..bide rahmime çok baskı yaptı dün akşam hafifte suyum geldi gibi oldu dedim heralde doğurucam
bide rüyamda resmen doğum sancısını yaşadım yada gece ağrım oldu kızlar ayırt edemedim rüyamıydı gerçekmiydi

Ya demeyin böyle demeyin benim daha 88 günüm varrr plakalara bile düşmedikkk biz yaaaa

Gunaydin kizlar ben hala gokceadadayim.persembe donus.tam iki hafta cok iyi geldi.hic donesim yok.ama yolculugu daha ileri hagtalara birakmiyim.

Dun kizim beni cok korkuttu.zaten iki uc gundur assgilarda agri aci gibi seyler var.yururken bile zorlaniyorum.dun de sadece birkac hareketini hissettim kizimin.oyle hafif pit pit seklinde.kimseye de bisey belli etmedim.ama cok korktum.gecr evr geldim yataga attim kendimi.hemen uyumusum.bu sefer lizim basladii.kac kere uyandim.ohhh bededim her defasinda.dimdi de hareket halinde sipam

Ya demeyin böyle demeyin benim daha 88 günüm varrr plakalara bile düşmedikkk biz yaaaa

Az kaldı cnm benim bak seninde 3 aydan düşüyor

Kızlar ben doğursam haberiniz olmaz bile..evde nette yok..Ne zaman nete girip yazmadım beni doğurdu sayın kızlar

yada izine ayrılmışımdır 1 hafta vardır doğurmama:)

dersiniz brck te doğurmuştur kesin diye

hem eşi hem işi olanlar geyik topiğine bakarsınız orda kızlar haber verirler:)

bana da sanki eylül başı gelicekmiş gibi geliyor yaramaz kuzular

bakalım kaç kere doğurucaz rüyalarımızda

ben gittigidiyordan hallettim siparişimi 100 tane mıknatıslı lavantalı bebek şekeri+ şekerler için bebek puseti şeklinde hasır sepeti+ takı yastığı+ kurdelaya "Hoşgeldin Ali!" yazılması ve kargo satıcıdan olmak üzere 95tl. canım. Yalnız satıcı acayip ağır kanlı bakalım 10 gün oldu daha gönderecek. Kurdelelerin matbaadan yazılmasını bekliyormuş! Sitenin ödeme güvenliği sisteminden dolayı satıcı kargoyu yollamadıkça zaten benim param ona aktarılamaz, yani dolandırma ihtimali yok, ama tembeline denk geldim şans işte!

kızlar gunaydın ıstanbulda oturanlar ıcın soyluyorum.bahcelıevlerde kadır has alısverıs merkezı sadece cocuk magzaları var.bebek sekerı felan yaptırmak ıcınde cok uygun magzalar var.yanı yakınlarda oturuyorsanız hauzlu handan daha ucuz bebek sekerlerı

Aaaaaa aklinla bin yasa,orasi bana cok yakin ama hic icine girmemistim,demek orda vaaaaar,hmmmm...tavsiye edecegin magaza var mi sen baktin mi oraya tatlim?

kızlar merhaba bişey sorucam benden bir hafta önce kahve ve pembemsi bi akıntı gelmişti bu sabah yine geldi sizdede oluyomu acaba sebebi nedir?

Ben Havuzlu Han da fiyatlara bakmadım ama pahalı olabilir. Bence Eminönü Şark Han daha iyi bu konularda. Ben kendi nikah şekerimide oradan yapmıştım.

MadikalPark'ın karşısındaki yer mi burası? Çilek Mobilya, Meltem Mobilya falanda var sanırım içeride.

Aaaaaa aklinla bin yasa,orasi bana cok yakin ama hic icine girmemistim,demek orda vaaaaar,hmmmm...tavsiye edecegin magaza var mi sen baktin mi oraya tatlim?
var zaten 1 seker magzası var.degısık degısık seyler var.bırde uygun bende ordan yaptırıcam pazar gunu gezdım bende oryaı.

evet cnm bahcelıevler medıcal parkın yanındakı alısverıs merkezı..

kızlar sizden yardım istiyorum biz bu haftasonu toplu alışverişe gidicez eşimle ben kendime bir liste yaptım yazıyorum sizler yorum yaparmısınız eksil olan bir şeyim varsa beni uyarırmısınız?

3 takım hastane çıkışı
çıtçıtlı atletlerden 4 tane yarımkollu 3 tane uzun kollu
10 çift çorap
alt açma bezi
penye battaniye 3 yada 4 tane (halamın kızı doğum yaptı çok lazım oluyo kusuyo çişini yapıyo yetiştiremiyosun diyo kurumasını)
flulfy battaniye 1 tane
peluş battaniye 1 tane
ateş ölçer
oda dinleme cihazı
hastanede odaya konulcak süsler
biberon ( cam mı almalıyım ucu silikonlu mu olmalı yoksa kauçukmu?)
biberon temizleme fırçası
emzik
emzik kutusu
tırnak makası takımları varya içinde fırçası burun şeyi falan var onlardan.
banyo havlusu almıştım 1 tane yetermi?
deterjan
ıslak mendil
sebamed in şampuanı ve pişik kremi
banyo kova maştrapa küvet ve filesi yıkama süngeri
park yatak
ana kucağı
bebek odası

kedim için
hamile kilodu emzirme sütyeni gögüs pedi hastane için pijama kırmızı taç

şimdilik listeye yazdıklarım bunlar yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…