2012 Ekim Anneleri

ahh kızlar ne şanslısınız seçenek çok sizde burda en ucuz bebek şekeri 2.5 tan başlıyor bizde kardeşimle kendimiz yaptık çokta güzel oldular

Bu da guzel fikir,sagol canm.

Cevap yazan ellerinize saglik tatlilarim,hepinize tesekkur ederim.

inş canım ya seninki ne kadar oldu gittinmi hiç yakınlarda doktora ben 15 gün önce gitmiştim 767 grmdı 31 cm di seninki nasıl?

canım bende en son 15 gün öncemi ne gitmiştim ağrım vardı... Doktorumu aradım bi gelde bakayım içimiz rahat etsin dedi gittiğm bende. En son 34 cm 895gr dı şimdi 6 ağustosta normal kont tekrar gideceğim bakalım ne durumda olacak

sen benden sık gidiyorsun doktora ben ayda bir gidiyorum bayramdan sonra gidicem şimdi hem çalışabilir raporu alıcam bişey olmazsa tabi bakalım...

felisimfelis, Coyote, sezin77, ege2011, aazzrraa, aslii_, leyla03, tugceserdar, meganejem, ugurlu07, bannu, artist, serranur uzuuuuuuuuun bi aradan sonra herkese gunaydin.nasilsiniz kizlar.ben cuma gunu dr.daydim.olcumlerine gore bebisim 33+6 haftalikmis bu sekilde devam ederse eylul 15 te planli dogum yapmak istermisin dedi bizde dusunuyoruz.normal gunu ekim 7 cunku.

sen benden sık gidiyorsun doktora ben ayda bir gidiyorum bayramdan sonra gidicem şimdi hem çalışabilir raporu alıcam bişey olmazsa tabi bakalım...

Yok canım aslında bende ayda 1 gidiyorum. Ogün çok sancım vardı acil gittim normaklde kont ogün değildi. Normal kont ayın 6 sında ozaman tekrar gideceğim. Zaten muhtemelen eylülde ayda 2 kez almaya başlar ayhan bey diye düşünüyorum

günaydın güzel anneler,minik melekler:) hava bugun esiyor çok mutluyum :)) dün eminönü havuzlu han a gittim bebek arabalarına baktım fikir edinmek için ama hemen almadım,3 model önerdiler ve çok pratik göündü bana,deneyımlı arkadaslarımın tavsiyesi sakın agır araba alma,bebek cabuk buyuyor ve agırlasıyor,araba kullanımı kabusa dönusuyor dıyorlar ve hemen hemen herkes mclaren baston tavsıye edıyor,

benım begendıgım modeller (ve magazanın tavsıye ettıklerı aynı zamanda)

kraft rio,kraft avro ve chicco lite way (magazada mclaren yoktu ama aynı model baston ) ..bu arabaları duyan,bilen, gören ,kullanan var mı

masumiyetcim ve felisimfeliscim bu arada my cey emzime önlüğü nakit 20 tl idi ....

maşallah canım bebeğine hayırlısı olsun baya bir önde 3 hafta kadar peki son adetine göre nezaman hamile kalmış oluyosun normalse sorun yoksa olabilir bence benimki vaktinde ilerliyor keşke önde gitsede biran evvel alsak bebeciklerimizi

son adetim 30 aralik cnm.gununde hamile kalmisim.ewet sicaklarda cok zor luyor.hele burda 50 derece surekli.nem oranida cok yuksek.

Kızlar benim içimden bişi kayıp gidiyo gibi oluyo sanki bebeği dışarı itiyomuş vücudum gibi..sizlerdede oluyormu?
bide rahmimde artık ara ara batmalar başladı

onden mı gıdıyormu bende gerıden sandım benı gıbı

Son düzenleme:

hadi bakalım hayırla, sağlıkla gelsin! Peki neden 3 hafta önden gidiyormuş maşallah senin kuzu? Yediğinden içtiğindense bize de söyleeee!

Ahh hem bir an once bebicikimi kollarima almak istiyorum hem de nasil dogurucam diye agliyorum bazen...zaman gecmek bilmiyor ama o gunden de tirsiyorum...Allahimmmmm

Ahh hem bir an once bebicikimi kollarima almak istiyorum hem de nasil dogurucam diye agliyorum bazen...zaman gecmek bilmiyor ama o gunden de tirsiyorum...Allahimmmmm

mis gibi cennet kokularını duycağımız güne ermeyi nasip etsin Allah'ım , son aylar hiç geçmiyomuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…