stres yapma doktoruna aç sor bence bi bakalım nediyecek kimdi senin doktorun?
az önce aradım yorgunluktan dedi yorma kendini dedi kırmızıya dönerse gel dedi inş bişey olmaz...
olmaz olmaz içini ferah tut sen canım
ben gittigidiyordan hallettim siparişimi 100 tane mıknatıslı lavantalı bebek şekeri+ şekerler için bebek puseti şeklinde hasır sepeti+ takı yastığı+ kurdelaya "Hoşgeldin Ali!" yazılması ve kargo satıcıdan olmak üzere 95tl. canım. Yalnız satıcı acayip ağır kanlı bakalım 10 gün oldu daha gönderecek. Kurdelelerin matbaadan yazılmasını bekliyormuş! Sitenin ödeme güvenliği sisteminden dolayı satıcı kargoyu yollamadıkça zaten benim param ona aktarılamaz, yani dolandırma ihtimali yok, ama tembeline denk geldim şans işte!
inş canım ya seninki ne kadar oldu gittinmi hiç yakınlarda doktora ben 15 gün önce gitmiştim 767 grmdı 31 cm di seninki nasıl?
havuzlu handa bebek şekerleri pahalı
biberonlar 1 küsürdü.en uygunu biberon ve ayaklı çerçeve beğendim 2.uygunda oydu 1.600 tanesi
MİNİK AYAK ÇERÇEVE BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 46276730
bu kızlar..feliss ben üye diilim kaç para görünüyo burda bu ürün
canım bende en son 15 gün öncemi ne gitmiştim ağrım vardı... Doktorumu aradım bi gelde bakayım içimiz rahat etsin dedi gittiğm bende. En son 34 cm 895gr dı şimdi 6 ağustosta normal kont tekrar gideceğim bakalım ne durumda olacak
sen benden sık gidiyorsun doktora ben ayda bir gidiyorum bayramdan sonra gidicem şimdi hem çalışabilir raporu alıcam bişey olmazsa tabi bakalım...
felisimfelis, Coyote, sezin77, ege2011, aazzrraa, aslii_, leyla03, tugceserdar, meganejem, ugurlu07, bannu, artist, serranur uzuuuuuuuuun bi aradan sonra herkese gunaydin.nasilsiniz kizlar.ben cuma gunu dr.daydim.olcumlerine gore bebisim 33+6 haftalikmis bu sekilde devam ederse eylul 15 te planli dogum yapmak istermisin dedi bizde dusunuyoruz.normal gunu ekim 7 cunku.
maşallah canım bebeğine hayırlısı olsun baya bir önde 3 hafta kadar peki son adetine göre nezaman hamile kalmış oluyosun normalse sorun yoksa olabilir bence benimki vaktinde ilerliyorkeşke önde gitsede biran evvel alsak bebeciklerimizi
felisimfelis, Coyote, sezin77, ege2011, aazzrraa, aslii_, leyla03, tugceserdar, meganejem, ugurlu07, bannu, artist, serranur uzuuuuuuuuun bi aradan sonra herkese gunaydin.nasilsiniz kizlar.ben cuma gunu dr.daydim.olcumlerine gore bebisim 33+6 haftalikmis bu sekilde devam ederse eylul 15 te planli dogum yapmak istermisin dedi bizde dusunuyoruz.normal gunu ekim 7 cunku.
onden mı gıdıyormu bende gerıden sandım benı gıbı
Ahh hem bir an once bebicikimi kollarima almak istiyorum hem de nasil dogurucam diye agliyorum bazen...zaman gecmek bilmiyor ama o gunden de tirsiyorum...Allahimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?