hadi bakalım hayırla, sağlıkla gelsin! Peki neden 3 hafta önden gidiyormuş maşallah senin kuzu? Yediğinden içtiğindense bize de söyleeee!
canm o dedigin gruba ben girmiyorum alakam bile yok.sadece bebegimin gelismi onden gidiyor.sukur hersey yolunda.niye oyle bir kaniya vardin anlamdin.
mis gibi cennet kokularını duycağımız güne ermeyi nasip etsin Allah'ım , son aylar hiç geçmiyomuş ya
ben dun emınönu havuzlu hana gıttım..gercekten cok cesıt var karar veremedım keske eşimde yanımda olsaydı dedım ınternet adresımız den secin dediler..fıyatlar bana uygun geldı kapı süsü 15 tl den baslıyor,biberon,puset modeli,vs. 1 tl dediler.... biberonları ın arkasına lavanta ve mıknatıs eklenmşti birde tül takmışlar tüldede nazar boncugu ve bebek ismi yazıyordu bıberonun içine kendin çikolata,şeker koyabiliyorsun benım hosuma gıttı,site adreslerini aşağıda ekledim bir bak istersenSabah sabah aklima ne takildi dersiniz?
Bebek sekeri cikolatasi!Sanki yarin dogurucam(Allah korusun)
Ya napicaz biz bu sorunu,nerden ismarliycaz,internette baktim bir suru var ama sekeri taze midir,tadi iyi midir nerden bilecegiz?Ben hem gorunusu şık olsun hem de tadi cok guzel taze olsun istiyorum,milletin agzi guzel tatlansin melegimin cikolatasiyla...
Var mi fikri olan?siz nereden yaptiracaksiniz guzeller?
feliscim eminim sizler benden daha iyi besleniyosunuzdur.ben sadece inanirmisn son iki aydr sut,su.ceviz.meyve bunlarin haricinde hic bisy yiyemiyorum.bu saydiklarimida zorla tuketmey calsiyorum.havalar cok sicak burda.oglum gun boyu zaten yoruyor beni.bazen yemedigim bile oluyor aksam hatirliyorum yemek yemeyi.dr.bunyeden olabilir dedi ben ve esim uzun boyluyuz.birde aldigim vitamin hapi cok iyi benm.dr onada bagliyor.
yaklaşık 4 gündür sol elimde var serçe parmağım ve yüzük parmağımdakızlar bişi soracağımm ellerinizde yani parmaklarınızda hafif hafif karıncalanma olduğu oluyormu?
50 Adet Çerçeve Bebek Şekeri+puset +kargo100 tl GittiGidiyor'da 59023056havuzlu handa bebek şekerleri pahalı
biberonlar 1 küsürdü.en uygunu biberon ve ayaklı çerçeve beğendim 2.uygunda oydu 1.600 tanesi
MİNİK AYAK ÇERÇEVE BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 46276730
bu kızlar..feliss ben üye diilim kaç para görünüyo burda bu ürün
Aaaaaa aklinla bin yasa,orasi bana cok yakin ama hic icine girmemistim,demek orda vaaaaar,hmmmm...tavsiye edecegin magaza var mi sen baktin mi oraya tatlim?
günaydın güzel anneler,minik melekler:) hava bugun esiyor çok mutluyum :)) dün eminönü havuzlu han a gittim bebek arabalarına baktım fikir edinmek için ama hemen almadım,3 model önerdiler ve çok pratik göündü bana,deneyımlı arkadaslarımın tavsiyesi sakın agır araba alma,bebek cabuk buyuyor ve agırlasıyor,araba kullanımı kabusa dönusuyor dıyorlar ve hemen hemen herkes mclaren baston tavsıye edıyor,
benım begendıgım modeller (ve magazanın tavsıye ettıklerı aynı zamanda)
kraft rio,kraft avro ve chicco lite way (magazada mclaren yoktu ama aynı model baston ) ..bu arabaları duyan,bilen, gören ,kullanan var mı
masumiyetcim ve felisimfeliscim bu arada my cey emzime önlüğü nakit 20 tl idi ....
yaklaşık 4 gündür sol elimde var serçe parmağım ve yüzük parmağımda
kızlar bişi soracağımm ellerinizde yani parmaklarınızda hafif hafif karıncalanma olduğu oluyormu?
aa ne güzel senin şekerler dükkandan olacak şanslısın cnm:)50 Adet Çerçeve Bebek Şekeri+puset +kargo100 tl GittiGidiyor'da 59023056
tatlim urunun adet fiyati suslu veya sussuz 1.70 kurusdur bizim dukkan satis fiyatimiz bu sekilde diger sitelerdedeortalama ayni fiyat.tabi sarkandan alis fiyati farklidir.
netden bakabilirsin bizim dukkana sekeralp...
yaaa aynen bende de var yüzük parmağım ve orta parmağımda 3-4 gündür acaba üstünemi yatıyorum elimin farkında olmadan diye düşünmeye başlamıştım neden oluyo acaba sormak lazım
Saglik ocaklarindan nefret ediyorum...
Ayin 24 de kan testi yapmislardi,sonuclarda wbc diye bir oran en yuksek 12 olmasi gerekirken 13,4 cikmizs annem gitmisti almaya abuk sabuk konusmus kadin dr ,akraba evliligimi yaptilar ki oyle bisey uzaktan yakindan yok,bebekte sorun olabilir demis,hemen enfeksiyon icin ilac kullansin demis,simdi dr um lada konustum,bu tek basina bu kadar hassas bir test degil boyle bir sonuc vermez dedi,baska bir ilac verdi idrarimda ki enfeksiyon icin haftaya zaten gorusuruz dedi.
Ama gercekten iki gundur mahvettiler beni,nasil oliyorda bu kadar net yorumlarla karisabiliyorlar anlayamiyorum,hayir cok biliyorsan dr la gorus dersin o yorumlasin dersin,kadin dogumcu bile degilsin insanlari uzuyosun bu sekilde,zaten bekliyorum bir daha arasinlar pisman olacaklar gercekten,siRf sinir yapmayayim diye de gitmiyorum yoksa gidip kqvga cikarasim var o dr la....
Ayin 24 de kan testi yapmislardi,sonuclarda wbc diye bir oran en yuksek 12 olmasi gerekirken 13,4 cikmizs annem gitmisti almaya abuk sabuk konusmus kadin dr ,akraba evliligimi yaptilar ki oyle bisey uzaktan yakindan yok,bebekte sorun olabilir demis,hemen enfeksiyon icin ilac kullansin demis,simdi dr um lada konustum,bu tek basina bu kadar hassas bir test degil boyle bir sonuc vermez dedi,baska bir ilac verdi idrarimda ki enfeksiyon icin haftaya zaten gorusuruz dedi.
Ama gercekten iki gundur mahvettiler beni,nasil oliyorda bu kadar net yorumlarla karisabiliyorlar anlayamiyorum,hayir cok biliyorsan dr la gorus dersin o yorumlasin dersin,kadin dogumcu bile degilsin insanlari uzuyosun bu sekilde,zaten bekliyorum bir daha arasinlar pisman olacaklar gercekten,siRf sinir yapmayayim diye de gitmiyorum yoksa gidip kqvga cikarasim var o dr la....
ben dun emınönu havuzlu hana gıttım.. .
tatlim sark hanin icinde albi ve yuce sus var ordan alabilirsin bizim bebek sekeri dukkanimiz oldugu icin topdan ordan alip susluyoruz mehmet efendinin orda da yavuz sus var ama onlarin 3 dukkan var hhangisini bulursan artik....
yaaa aynen bende de var yüzük parmağım ve orta parmağımda 3-4 gündür acaba üstünemi yatıyorum elimin farkında olmadan diye düşünmeye başlamıştım neden oluyo acaba sormak lazım
canım biz de mobilyamızı aldıkgelmiş magazaya ama duvar dekorasyonumuzun bitmesini bekliyor aradığımızda getirecekler...3000 gibi fiyatı beyaz lake mobilya..
bir duvarımıza duvar kagıdı aldık o yapılacak ve badanası... pudra rengi boya istiyorum ama bulamıyorum pastel tonlarda acık pembe olacak sanırım...
avizemizi de aldık çarsamba evimize gelecek... tekstili de oda geldikten sonra alıcam baktım beğendim bir kac tane ama tam ölçülere göre daha net olur diya odadan sonraya bıraktım... yavas yavas hazır olur inşallah... cok aceleye de gerek yok...
odamız da bu...
Meltem Mobilya Kral Bebek Odası Takımı - Anakatalog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?