2012 Ekim Anneleri

hadi bakalım hayırla, sağlıkla gelsin! Peki neden 3 hafta önden gidiyormuş maşallah senin kuzu? Yediğinden içtiğindense bize de söyleeee!

feliscim eminim sizler benden daha iyi besleniyosunuzdur.ben sadece inanirmisn son iki aydr sut,su.ceviz.meyve bunlarin haricinde hic bisy yiyemiyorum.bu saydiklarimida zorla tuketmey calsiyorum.havalar cok sicak burda.oglum gun boyu zaten yoruyor beni.bazen yemedigim bile oluyor aksam hatirliyorum yemek yemeyi.dr.bunyeden olabilir dedi ben ve esim uzun boyluyuz.birde aldigim vitamin hapi cok iyi benm.dr onada bagliyor.

ben dun emınönu havuzlu hana gıttım..gercekten cok cesıt var karar veremedım keske eşimde yanımda olsaydı dedım ınternet adresımız den secin dediler..fıyatlar bana uygun geldı kapı süsü 15 tl den baslıyor,biberon,puset modeli,vs. 1 tl dediler.... biberonları ın arkasına lavanta ve mıknatıs eklenmşti birde tül takmışlar tüldede nazar boncugu ve bebek ismi yazıyordu bıberonun içine kendin çikolata,şeker koyabiliyorsun benım hosuma gıttı,site adreslerini aşağıda ekledim bir bak istersen

Bebek Odası Süslemeleri ve Bebek Şekerleri | Letizia
Ssl Bebek, Bebek Odas Sslemesi Kap Ss Bebek Ssleri Snnet Doum odas ssleri toptan parekende

Eki Görüntüle 475943

Eki Görüntüle 475944

sizce biberonlar mı ,yoksa bu tarz çikolatalar mı?

çikolatalar çok hoş nereden bunlar canım..

kızlar bişi soracağımm ellerinizde yani parmaklarınızda hafif hafif karıncalanma olduğu oluyormu?

bende sıcaklardan iştahsızım zorla yiyorum resmen salata karpuz baklagil ye dedi doktor sıcaktan oda yenmiyor nasıl kilo aldıracam bilmem bebeğime süt yumurta hergün zorla yemeye çalışorum neymiş bu vitamin canım bende alayım

50 Adet Çerçeve Bebek Şekeri+puset +kargo100 tl GittiGidiyor'da 59023056

tatlim urunun adet fiyati suslu veya sussuz 1.70 kurusdur bizim dukkan satis fiyatimiz bu sekilde diger sitelerdedeortalama ayni fiyat.tabi sarkandan alis fiyati farklidir.
netden bakabilirsin bizim dukkana sekeralp.
Aaaaaa aklinla bin yasa,orasi bana cok yakin ama hic icine girmemistim,demek orda vaaaaar,hmmmm...tavsiye edecegin magaza var mi sen baktin mi oraya tatlim?

tatlim sark hanin icinde albi ve yuce sus var ordan alabilirsin bizim bebek sekeri dukkanimiz oldugu icin topdan ordan alip susluyoruz mehmet efendinin orda da yavuz sus var ama onlarin 3 dukkan var hhangisini bulursan artik....

canım çift yönlü olunca çok rahat ediyor anne, özellikle de ilk zamanlar sürekli senin yüzünü görmek istiyor, göremeyince de cıngar çıkarıyor bu veletler Ama hem çift yönlü olup da hem baston olan var mı bu dünyada bilemiyorum, biz bu nedenle travel sistem şeklinde almıştık inglesina basonumuzu, istersek şasi çıkartılıp ana kucağı bize bakar şekilde oturtulabiliyordu, eşim hiçbir zaman bu zahmete giremediğinden biz bebeğimizi ağlata ağlata sürmeyi tercih etmiş olduk, ana kucağını da araba koltuğu olarak kullandık bir de eve taşırken. Saydığın modellerden chicco lite way'i biliyorum, çok pratik bir araba doğumdan itibaren kullanılabiliyorsa ve bebekle göz temesına çok da aldırmayacaksan al bence, istanbul forumda danışmanın bebek arabası ödünç hizmetinden yararlanmıştık birkaç gidişimizde, Elif küçükken, o zaman lite wayi deneme imkanım oldu, sürüşü çok rahat gerçekten de. ama ağırlığını falan ve de geriye tam yatıp yatmadığını hatırlamıyorum.

yaklaşık 4 gündür sol elimde var serçe parmağım ve yüzük parmağımda

yaaa aynen bende de var yüzük parmağım ve orta parmağımda 3-4 gündür acaba üstünemi yatıyorum elimin farkında olmadan diye düşünmeye başlamıştım neden oluyo acaba sormak lazım

bende geçen hafta sonu eşimle gittim havuzlu hana..en üst katta pelin bebek var oradaki kapı süsleri şeker sepetleri çok güzeldi...ayrıca bebek şekeri yaptıkları çerçeve ve biblolardan oyuncak rafına koymak için aldım..aventin biberonları çok pahalıydı ama e bebekte daha uyguna aldım ben.bir de en katta bebek arabaları ana kucaklları vardı onların fiyatı piyasaya göre çok ucuzdu..eğer araba almayı düşünüyorsanız kesinlikle ordan bakmalısınız.bir de havuzlu hana yakın doğu bank var..oradan braun ateş ölçerini aldım onun da fiyatı piiyasaya göre 30 lira daha ucuzdu ve tabi garantiliydi...

Saglik ocaklarindan nefret ediyorum...

Ayin 24 de kan testi yapmislardi,sonuclarda wbc diye bir oran en yuksek 12 olmasi gerekirken 13,4 cikmizs annem gitmisti almaya abuk sabuk konusmus kadin dr ,akraba evliligimi yaptilar ki oyle bisey uzaktan yakindan yok,bebekte sorun olabilir demis,hemen enfeksiyon icin ilac kullansin demis,simdi dr um lada konustum,bu tek basina bu kadar hassas bir test degil boyle bir sonuc vermez dedi,baska bir ilac verdi idrarimda ki enfeksiyon icin haftaya zaten gorusuruz dedi.

Ama gercekten iki gundur mahvettiler beni,nasil oliyorda bu kadar net yorumlarla karisabiliyorlar anlayamiyorum,hayir cok biliyorsan dr la gorus dersin o yorumlasin dersin,kadin dogumcu bile degilsin insanlari uzuyosun bu sekilde,zaten bekliyorum bir daha arasinlar pisman olacaklar gercekten,siRf sinir yapmayayim diye de gitmiyorum yoksa gidip kqvga cikarasim var o dr la....

aa ne güzel senin şekerler dükkandan olacak şanslısın cnm:)
100 tane çokmu gelir acaba yaa önce bi 80 alsam yetmezse alınır yada kalır öyle napayım dimi?
yaaa aynen bende de var yüzük parmağım ve orta parmağımda 3-4 gündür acaba üstünemi yatıyorum elimin farkında olmadan diye düşünmeye başlamıştım neden oluyo acaba sormak lazım

normalmiş hamilelikte öyle diolar.bi kaç arkadaşımdada olmuştu cnm

işte sonra da arayıp doğumdan sonra kontrollerinizi burada yaptırabilirsiniz dediklerinde gel de güven bakalım! Kızılay bile benim kan tahlilimi anormal bir sonuç çıkarmayı başardığına ve bu yüzden başka yerlerde 2 kere daha tekrarlatmak zorunda kaldığıma göre bunlardan gelecek hayır Allah'tan gelsin, Allah muhtaç etmesin diyorum. Önünden bile geçmem. Telefonla aradıklarında paşa paşa bilgimi veriyorum, zaten onlar özel hastaneye de gitseniz daha ilk kontrolünüzden itibaren sağlık bakanlığı kayıtlarından gebeliğinizi takip edebiliyorlar, telefon açmaları sadece formalite bence.

cnm boşver takma gitsin dengesiz şeyler ne olacak

benmde bugün saglık ocagında randevumuz var bakalım ne olacakkk

ben dun emınönu havuzlu hana gıttım.. .

Ayy bunlar çok hoşuma gitti, daha uyguna bulmaya çalışacağım.
Letizia - Şeker Malzemeleri/Çubuklu Puset & Tulum
Letizia - Şeker Malzemeleri/Bal Kabı Çikolata Kutusu

tatlim sark hanin icinde albi ve yuce sus var ordan alabilirsin bizim bebek sekeri dukkanimiz oldugu icin topdan ordan alip susluyoruz mehmet efendinin orda da yavuz sus var ama onlarin 3 dukkan var hhangisini bulursan artik....

Yüce Süs'ü biliyorum, bende oraya bakmayı düşünüyordum. Nikah şekeri malzemelerimi oradan almıştım.

Bende bu gibi durumlar yok, bende de olacak mı diye tırsmaya başlıyorum günler ilerledikçe.

Saglik ocaklarindan nefret ediyorum...

Ben uğraşmayayım diye yeni sağlık ocağıma kayıt olmadım. İyi mi ettim, kötü mü ettim, bilmiyorum.

Güle güle kullanın canım bizde baktık bu takıma Meltem mobilyada ama pek sevmedim o mağazayı ben bi moremodan aldık takım beyaz lake mdf sizinkine çok benziyor.Bizim de mobilya kurulurken yapılacak duvar süslemeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…