2012 Ekim Anneleri

onları netten buldum canım fikir olsun diye de melodi çikolatadan alıcam ben bu tarz çikolatalar var orda da. istanbulda nasıl bilmyiorum ama izmirde bütün pastanelerde var

benim bebeğimde aynı şekilde önde gidiyor...2 hafta önde gidiyoruz baş ve karın çevresi ölçümleri bunu destekliyor..birde uyluk kemiği ölçümününde bunu desteklemesi gerekiyormuş çok şükür o da önde gidiyor 2 hafta o yüzden sorun yok gelişiminden demişti doktorum zaten 3 haftaya kadar önde gitme durumu normal sayılırmış...birde gebe kaldığımda adet olma ihtimalide olabilirmiş...bizimde doğum için 15 eylülü geçirmezsek iyi olur diyor doktorumuz bakalım hayırlısı...günlerimiz aynı gibi görünüyor..

işte bu yüzden gitmiyorum sağlık ocağına...dün yine aramışlar eşimin tel. no sunu vermiştik eşimi aramışlar kontrollerine hiç gelmiyor diye...eşimde en sonunda kızmış güvenmiyorum size göndermiyorum demiş... iyi ki hiç gitmemişim

kızlar bu mevlütte dağıtıcağımız süsleri ben evde yapmayı düşünüyorum son ay herşeyi hazır satılıyo sana bitek lavantaları koyup silikonlamak kalıyo biara ahşap boyamaya merak sarmıştım malzeme aldığım yerde bu tarz süslerde vardı hoşuma gitmişti alıp yapayım diyorum bide kapı süsü alıcam süsler için sepet yeter lohusa şerbeti konusunda kararsızım herkes sevmeyebilir o yüzden meşrubat vericem gelenlere ama belki bardakları süslerim geçmiş olsuna gelene meşrubat kurabiye bide çikolata ikram etmeyi düşünüyorum

O zaman eski sağlık ocağında kaydın devam ediyordur. Herkese zaten ikametgahının bulunduğu yerdekini otomatik atıyorlar. Eğer sen oradan memnun değilsen ya da resmi ikametgahının bulunduğu yerde değil de başka bir yerde oturuyorsan istediğin sağlık ocağına bir dilekçe vererek naklini yaptırabiliyorsun.

mutlu günler kızlaaarr =))) 1 haftalık tansiyon takibimi tamamlamış bulunmaktayım hep normaldi doktoruma iletmeye ve tekrar muayene olmaya gidicem bakalım nasıl Ömer Kuzey ' imm 16:00 gibi gidicem doktoruma Süslemeleri ben yine bayramdan sonra halledicem oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyim dolabına yerleştirdikten sonra en son işim o olcak havuzlu handa çok çeşitvar orda beğenmiştim yumurta içinde civciv var tüylü falan çucukluydu ben ona koku ve mıknatıs taktırıcam çubuk yerine o modeli nette görmedim ben paylaşıcaktım bulsam..

sağlık ocağındakileri tek seven ben miyim doktor da hemşire de çok tatlı bizim

ben doktoru sevmiyorum da ebeyi seviyorum,test sonuçlarına hiççç güvenmiyorum..ebe hemşire de çok ilgili,işte tansiyon kilo ölçümü kalp atışı dinlemek için ayda bir çağırıyor..sorular cevaplar,bilgilendirme,broşürler veriyor..seviyorum bayanı.

idrar vermiştim enfeksiyon şüphem vardı.doktor sonuca baktı baktı baktı ve dedi ki buna bakarak ne var diyebilirim ne de yok diyebilirm!!şok oldum enfeksiyon ya vardır ya yoktur,az veya çok demesi gerekirdi..ben de güvendim salak gibi.. sonra bir kaç gün sonra başka yerde verdim idrar,ve bol bol bakteri ,lökosit,epitel çıktı..

hiç tahlil yaptırmadım canım orda o yüzden ne desem yalan olur ,bir kere kayıt için ,2 kere aşı için ,birde en son kontrol için gittim geçenlerde

ama telefonla arayıp aşıları ,eğitimleri haber vermeleri ,çok candan yaklaşmaları hoşuma gidiyor. bir de bizim sağlık ocağı kalabalık değil çok sakin ,o yüzden güzel ilgi gösteriyolar

evet canım chicco lite way geriye tam yatıyor ve 0+ dedi adam özelliklede onu tavsıye ettı zaten ,...sızınkı ekım bebegı 6 aydan sonra daha sık kullanacaksınız dedı..bende cok begendım cıft yonlu olup olmaması dusunduruyor bıraz kraft vardı cıft yonlu oda hafıf bakalım karar verecem bır sekılde...

bende pazardan tanesi 50 kuruşa hayvan figürlü dolap süsü aldım kardeşimdede tüller vardı içine lavanta koyup silikonladı 1 tl ye maldo 40 tane yaptık şimdi çektim telefon hafızasında kaldı

feliscim arabada ön bar olması gereklımı bastonlarda pek ön bar olmuyorda merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…