Eki Görüntüle 476135 Eki Görüntüle 476136 Eki Görüntüle 476137 ,
buda benım kızımınkıler.ben yaptım bunları hastane ıcınde cıkolata yatırıcam bunarı eve gelenlere verıcez..
burda tek tek görünce ne kadar güzel geliyor mağazalarda çok çeşit olunca birbirinin aynısı ve çok sıradanmış gibi geliyo elinize sağlık güle güle kullanın.
baska bır ısım yok zaten cabucakta oluverdı.cokta hosuma gıttı kendım yapınca.
kendi el emeğin canım çok hoş olmuşlar. benimde annem istanbuldan malzeme alacak ikimiz birlikte yapıcaz :)
malzemeler cok uygun canım kendın yapmak daha zevklı...
asudeD, o zaman senin şurada 1.5 ayın kaldı doğuma.benim bebeğimde aynı şekilde önde gidiyor...2 hafta önde gidiyoruz baş ve karın çevresi ölçümleri bunu destekliyor..birde uyluk kemiği ölçümününde bunu desteklemesi gerekiyormuş çok şükür o da önde gidiyor 2 hafta o yüzden sorun yok gelişiminden demişti doktorum zaten 3 haftaya kadar önde gitme durumu normal sayılırmış...birde gebe kaldığımda adet olma ihtimalide olabilirmiş...bizimde doğum için 15 eylülü geçirmezsek iyi olur diyor doktorumuz bakalım hayırlısı...günlerimiz aynı gibi görünüyor..
Eski sağlık ocağım bakanlıktan bilgileri alıp aradı zaten hemen beni, yeni adresim kayıtlı tabi hastanede. "Biz kaydınızı sileceğiz, siz yeni sağlık ocağınıza kayıt yaptırın." dediler. Yeni sağlık ocağından da arayan soran olmadı, onların benden daha heaberi yok herhalde:),birde çok ters bir yerde. Özel araçla gitmem gerekiyor, çalışıyorum zaten. Belki fırsat bulsam gidip kaydımı yaptırırdım. İşten çıkınca artık.O zaman eski sağlık ocağında kaydın devam ediyordur. Herkese zaten ikametgahının bulunduğu yerdekini otomatik atıyorlar. Eğer sen oradan memnun değilsen ya da resmi ikametgahının bulunduğu yerde değil de başka bir yerde oturuyorsan istediğin sağlık ocağına bir dilekçe vererek naklini yaptırabiliyorsun.
sen malzemeleri nereden aldın canım? bn çanakkaledeyim ama annem şu an istanbulda malzeme alabileceği yerler arıyor bende eminönünden bulabilirsin dedim...
asudeD, o zaman senin şurada 1.5 ayın kaldı doğuma.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Benimki tam haftasına tutuyor herşeyi. Kısmetse senden 1 ay sonra doğum yapacağım. Sen bebeğini büyütmüş olacaksın:)
bende emınonunden aldım canım.havuzlu hana gıden sokaktan
ben kızıma biberon şekerden aldım yalnız benimkinin daha çok tülü var çok şeker görünüyolar bi tek isim yazdırması kaldı
annemde havuzlu hana gidip bulurum dedibebek odası için kapı süsüde alacakmış. bende sepetini yapıcam eşim sepetini ördürecek bende süslücem.
bende kızım dayanırsa bayramdan sonra esım ızındeyken gıdıcem.kapı susu e son eksıklerını almaya.ama eger cumartesı doktorum erken gelıcek derse cumartesı gunu gıdıp alıserıs yapıcam pazar gunude esyalarını kapı susunu felan yerlestırıcem..perdesınıde takıcam bakalım
Ya benim bugün bebeğim anca bu vakte kadar 4-5 kez hareket etti. O da minik hareketler, sanırım elleriyle. Telaş yapmamaya çalışıyorum. Doktorum 10 dan az hareket olursa gel demişti. Yemek falanda yedim tık yok, birazdan çikolata yiyeyim, belki faydası olur.inş. canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun...hayırlısıyla yavrularımızı bi kucağımıza alsak başka ne isteriz ki
Kapı süsü, yada hazır tüllü müllü satılan sepetlerden almayı düşünmüyorum. Sonra onları koyacak yer düşüneceğim.annemde havuzlu hana gidip bulurum dedibebek odası için kapı süsüde alacakmış. bende sepetini yapıcam eşim sepetini ördürecek bende süslücem.
hayırlısıyla gelsin canım :) sağlıkla gelsin Ece'n :)
kızlar daha öncede sormuştum doktoruna teşekkür yazısı yada fsrklı bişey yapacakk olan varmı doğum sonrası
Canim dr na sor yine de ama kirmizi olmadikca onemli degil diye biliyorum,yorgunluktan olabilirkızlar merhaba bişey sorucam benden bir hafta önce kahve ve pembemsi bi akıntı gelmişti bu sabah yine geldi sizdede oluyomu acaba sebebi nedir?
işte bu yüzden gitmiyorum sağlık ocağına...dün yine aramışlar eşimin tel. no sunu vermiştik eşimi aramışlar kontrollerine hiç gelmiyor diye...eşimde en sonunda kızmış güvenmiyorum size göndermiyorum demiş... iyi ki hiç gitmemişim
Ya benim bugün bebeğim anca bu vakte kadar 4-5 kez hareket etti. O da minik hareketler, sanırım elleriyle. Telaş yapmamaya çalışıyorum. Doktorum 10 dan az hareket olursa gel demişti. Yemek falanda yedim tık yok, birazdan çikolata yiyeyim, belki faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?