2012 Ekim Anneleri

asudeD, o zaman senin şurada 1.5 ayın kaldı doğuma.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Benimki tam haftasına tutuyor herşeyi. Kısmetse senden 1 ay sonra doğum yapacağım. Sen bebeğini büyütmüş olacaksın:)

Eski sağlık ocağım bakanlıktan bilgileri alıp aradı zaten hemen beni, yeni adresim kayıtlı tabi hastanede. "Biz kaydınızı sileceğiz, siz yeni sağlık ocağınıza kayıt yaptırın." dediler. Yeni sağlık ocağından da arayan soran olmadı, onların benden daha heaberi yok herhalde:),birde çok ters bir yerde. Özel araçla gitmem gerekiyor, çalışıyorum zaten. Belki fırsat bulsam gidip kaydımı yaptırırdım. İşten çıkınca artık.

inş. canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun...hayırlısıyla yavrularımızı bi kucağımıza alsak başka ne isteriz ki

annemde havuzlu hana gidip bulurum dedi bebek odası için kapı süsüde alacakmış. bende sepetini yapıcam eşim sepetini ördürecek bende süslücem.

bende kızım dayanırsa bayramdan sonra esım ızındeyken gıdıcem.kapı susu e son eksıklerını almaya.ama eger cumartesı doktorum erken gelıcek derse cumartesı gunu gıdıp alıserıs yapıcam pazar gunude esyalarını kapı susunu felan yerlestırıcem..perdesınıde takıcam bakalım

hayırlısıyla gelsin canım :) sağlıkla gelsin Ece'n :)

inş. canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun...hayırlısıyla yavrularımızı bi kucağımıza alsak başka ne isteriz ki
Ya benim bugün bebeğim anca bu vakte kadar 4-5 kez hareket etti. O da minik hareketler, sanırım elleriyle. Telaş yapmamaya çalışıyorum. Doktorum 10 dan az hareket olursa gel demişti. Yemek falanda yedim tık yok, birazdan çikolata yiyeyim, belki faydası olur.

annemde havuzlu hana gidip bulurum dedi bebek odası için kapı süsüde alacakmış. bende sepetini yapıcam eşim sepetini ördürecek bende süslücem.
Kapı süsü, yada hazır tüllü müllü satılan sepetlerden almayı düşünmüyorum. Sonra onları koyacak yer düşüneceğim.
Mavi beyaz tül almayı, kapıyı boydan boya onunla süslemeyi düşünüyorum. Nikahımda yapmıştım, gelin almaya gelenler için blok kapısını daire kapısını süslemiştim bu tüllerle. Çok beğenilmişti. Şimdi sırayla ailede evlenenlerde dolaşıyor benim tüller. Eminönü'nde metresi 1 lira idi o vakit.
Sepette şunu alacağım, oğlumun ıvır-zıvır eşyasını, çoraplarını falan koymak için. Şekerlerini koymak içinde kullanmayı düşünüyorum.
AYICIKLI SEPET 28X22X16 MAVİ

kızlar daha öncede sormuştum doktoruna teşekkür yazısı yada fsrklı bişey yapacakk olan varmı doğum sonrası

canım farklı bir yazı gibi bişey düşünmüyoruz ama doktorumuz Trabzonlu olduğumuzu söylediğimizde eşimden işlemeli sürmene bıçağı takımı istemişti..her gittiğimizde de hatırlatıyor saolsun :) doğumdan sonraki kontrolde götürmeyi düşünüyoruz..

kızlar merhaba bişey sorucam benden bir hafta önce kahve ve pembemsi bi akıntı gelmişti bu sabah yine geldi sizdede oluyomu acaba sebebi nedir?
Canim dr na sor yine de ama kirmizi olmadikca onemli degil diye biliyorum,yorgunluktan olabilir

Bende bir daha kesinlikle gitmeyi dusunmuyorum.o kadar ilgili gibi goruneceklerine(ki bu ilgi bana inandirici gelmiyor,devlet tarafindan yaptirimlari oldugu icin zoraki bence)biraz daha hassas olmayi deneseler bu donemde daha fatdali olr.

Azracim cok guzel olmus hepsi kizinda masallah kocaman olmus

Ben hala bebek sekeri yapsam mi karar veremedim ama sanirim dogumda yapmayacagim,mevlutte de resimli magnet dusunuyorum yakin akaba ve arkadaslarim gelicegi icin onlarda da bulunmus olur....

Ben simdi pazar senelik izne cikinca kiyafetleri yikayacagim ama kirlenmez di mi tekrar yikamama gerek olmayacak yani doguma dogru...

canım sen hareket halinde olduğundan hareket hissetmiyorsun belkide hemen panik yapma...evet çikolata ye bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…