2012 Ekim Anneleri

bende 1 yılı aşkın süredir gidiyorum ilk tanıştığımızda dış gebelik geçiriyordum kürtaj oldum sonra hızla büyüyen bir çikolata kistim oldu 8 cm onu tedavi etti sonra serbest bıraktık hamile kalamadım 2 yıl toplam sonra yine gittim klomenle şansımı deneyelim hiç bir sorun yok dedi ve doktor bile nekadar enterasan olduğumun farkında her şeyde % bilmem kaç kişide olan şeyler bana geldi tabiki allahtan çok ilgili ve maddi olarakta defalarca gidiyoruz bazen öylle para alıyor ne bileyim herşeyimde olduğu gibi bundada bir değişiklik olsun istedim en son para almadığı için baklava yaptırmıştık meğer doktor pirinç şeker ağzına sürmezmiş odasında 2-3 teşekkür yazısı görmüştüm sıradan ama ne yapabilirim hala düşünmekteyim tabi sağsalim çıkarsak allahın izniyle

ne kadar halsizim bugün ya otururken bile yorgun hisseder mi insan? vakit de geçmiyor eve gitsek

her bir yanım sızlıyor sanki

kızlar daha öncede sormuştum doktoruna teşekkür yazısı yada fsrklı bişey yapacakk olan varmı doğum sonrası
Bir çiçek yaptırıp, not yazabilirim. Belki çikolata olabilir.

canım sen hareket halinde olduğundan hareket hissetmiyorsun belkide hemen panik yapma...evet çikolata ye bakalım

Ugurlu07 Calisiyorsan ya da hareketliysen norml bence de,ben gunduz cok az hissediyorum dolayisiyla takip etmiyorum aksam dikkat ediyorum genelde
Ay ne bileyim, dün saydım. O kadar hareketliydi ki 20 den sonra vazgeçmiştim saymaktan. Bugünde böyle olunca, birde doktor say falan dedi ya.. Zaten kuruntudan kasıklarıma da iğne batıyor gibi hissetmeye başladım. Ama iyiyiz inşallah. Biraz göbeğimi sevip, tık-tıkladım, oğlum da az da olsa cevap verdi. Akşama uzanıp evde dinlemek en iyisi olacak. Sağ olun hanımlar.

içinden ne geliyorsa onu yap canım sonradan aklında kalmasın

kızlar daha öncede sormuştum doktoruna teşekkür yazısı yada fsrklı bişey yapacakk olan varmı doğum sonrası

şuana kadar bişey yapmamı gerektircek bir performans sergilemedi henüz kendisi hoşlanamadım gitti zaten kadından ,iyi bir doktor ve hamileliğin başından beri ona gidiyorum diye gidiyorum sadece

bundan sonraki ve doğumdaki davranışlarına göre belki güzel şık bir kutu çikolata olabilir

bazen kıpır kıpır durmuyo benim oğluşum da ,bazen daha sakin. eşek sıpaları korkutuyolar anneleri

bazen kıpır kıpır durmuyo benim oğluşum da ,bazen daha sakin. eşek sıpaları korkutuyolar anneleri

Bu annelik ne zor şeymiş. İçindeyken farklı, elindeyken farklı...
Bir erkeğin bunu anlaması bana imkansız gibi geliyor, öyle elini göbeğimize koyupta dinleyince anlanılacak şeyler değil.
Erkeklerin daha az kıymet bilmesi normal şu durumda, kız evlatların daha anne düşkünü, annelerin daha evlat düşkünü olması gibi...

ben sadece 2 defa aşı için gittim. onun dışında kimse aramıyor. gittiğim zaman ebe ilgiliydi. doktorla zhiç işim olmadı zaten...bir sıkıntı yaşamadım yani..10 unda genel izleme için gel dedi ebe ozaman gidecegim bir daha.

bende çikolata düşünüyoorum hamileliğimin başından beri gidiyorum çokta memnunum çok ilgili ve çok güleryüzlü bi adam oda benden çok memnun en sorunsuz hastasıymışım öyle diyooo ve maddi anlamda bizi sarsmamak için herşeyi yapıyo sağolsun allah ailesine kendine sevdiklerine sağlık sıhhat versin doğumdan sonraki gidişimizde bi kutu çikolata yaptıralım diyoruz eşimle çiçek düşünmüştüm ama odasında yeterince var bide beğenmeyebilir o yüzden çikolata götürücez biz

bende size özendim kendim yapmaya karar verdim hangisini hazirlasam bilemedim anahtarlığı fonksiyonel die beğendim arabada sevimli geldi.sizce hangisi daha güzel?

ünal yirmibeş ama söylediği pekte içime sinmedi bebek hareketleri nasıl dedi iyi dedim tamam o zaman kırmızıya dönerse gel dedi işte

korkma inşalah geçer, 15 gün önce izindeyken bendende geldi, akşam ve sabah. alt karın bölgem ve rahmimde ağrıyordu, o zaman dağa falan tırmanmıştım ondandır dedim. dinlendim. ayaklarını dik. yat. diğer gün kahverengi akıntım geçti ama ağrı 1 hafta falan sürdü, sonra oda geçti. doktora falan gitmedim.

bende aynı durumdayım. iş çıkışı zor geliyor. sadece park yatağını aldım. birde 10 slu hastane çıkışı. başka hiç birşey almadım. bekledikçede almaya üşeniyorum. liste yaptım bende ama ne zaman gidip alacğım bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…