kızlar daha öncede sormuştum doktoruna teşekkür yazısı yada fsrklı bişey yapacakk olan varmı doğum sonrası
canım sen hareket halinde olduğundan hareket hissetmiyorsun belkide hemen panik yapma...evet çikolata ye bakalım
canım farklı bir yazı gibi bişey düşünmüyoruz ama doktorumuz Trabzonlu olduğumuzu söylediğimizde eşimden işlemeli sürmene bıçağı takımı istemişti..her gittiğimizde de hatırlatıyor saolsun :) doğumdan sonraki kontrolde götürmeyi düşünüyoruz..
Bir çiçek yaptırıp, not yazabilirim. Belki çikolata olabilir.kızlar daha öncede sormuştum doktoruna teşekkür yazısı yada fsrklı bişey yapacakk olan varmı doğum sonrası
canım sen hareket halinde olduğundan hareket hissetmiyorsun belkide hemen panik yapma...evet çikolata ye bakalım
Ay ne bileyim, dün saydım. O kadar hareketliydi ki 20 den sonra vazgeçmiştim saymaktan. Bugünde böyle olunca, birde doktor say falan dedi ya.. Zaten kuruntudan kasıklarıma da iğne batıyor gibi hissetmeye başladım. Ama iyiyiz inşallah. Biraz göbeğimi sevip, tık-tıkladım, oğlum da az da olsa cevap verdi. Akşama uzanıp evde dinlemek en iyisi olacak. Sağ olun hanımlar.Ugurlu07 Calisiyorsan ya da hareketliysen norml bence de,ben gunduz cok az hissediyorum dolayisiyla takip etmiyorum aksam dikkat ediyorum genelde
bende 1 yılı aşkın süredir gidiyorum ilk tanıştığımızda dış gebelik geçiriyordum kürtaj oldum sonra hızla büyüyen bir çikolata kistim oldu 8 cm onu tedavi etti sonra serbest bıraktık hamile kalamadım 2 yıl toplam sonra yine gittim klomenle şansımı deneyelim hiç bir sorun yok dedi ve doktor bile nekadar enterasan olduğumun farkında her şeyde % bilmem kaç kişide olan şeyler bana geldi tabiki allahtan çok ilgili ve maddi olarakta defalarca gidiyoruz bazen öylle para alıyor ne bileyim herşeyimde olduğu gibi bundada bir değişiklik olsun istedim en son para almadığı için baklava yaptırmıştık meğer doktor pirinç şeker ağzına sürmezmiş odasında 2-3 teşekkür yazısı görmüştüm sıradan ama ne yapabilirim hala düşünmekteyim tabi sağsalim çıkarsak allahın izniyle
kızlar daha öncede sormuştum doktoruna teşekkür yazısı yada fsrklı bişey yapacakk olan varmı doğum sonrası
Bir çiçek yaptırıp, not yazabilirim. Belki çikolata olabilir.
Ay ne bileyim, dün saydım. O kadar hareketliydi ki 20 den sonra vazgeçmiştim saymaktan. Bugünde böyle olunca, birde doktor say falan dedi ya.. Zaten kuruntudan kasıklarıma da iğne batıyor gibi hissetmeye başladım. Ama iyiyiz inşallah. Biraz göbeğimi sevip, tık-tıkladım, oğlum da az da olsa cevap verdi. Akşama uzanıp evde dinlemek en iyisi olacak. Sağ olun hanımlar.
bazen kıpır kıpır durmuyo benim oğluşum da ,bazen daha sakin. eşek sıpaları korkutuyolar anneleri
kız dikkat et ıkınma felan rüyanda e olur ne olmazgünaydınlar kızlar nasılsınız...
Rüyamda normal doğum sancısı çekiyodum ama inanılmaz bişeydi resmen yaşadım çok korktum..resmen hissettim herşeyi:26:
Ama doğurmadım
işte bu yüzden gitmiyorum sağlık ocağına...dün yine aramışlar eşimin tel. no sunu vermiştik eşimi aramışlar kontrollerine hiç gelmiyor diye...eşimde en sonunda kızmış güvenmiyorum size göndermiyorum demiş... iyi ki hiç gitmemişim
şuana kadar bişey yapmamı gerektircek bir performans sergilemedi henüz kendisihoşlanamadım gitti zaten kadından ,iyi bir doktor ve hamileliğin başından beri ona gidiyorum diye gidiyorum sadece
bundan sonraki ve doğumdaki davranışlarına göre belki güzel şık bir kutu çikolata olabilir
ünal yirmibeş ama söylediği pekte içime sinmedi bebek hareketleri nasıl dedi iyi dedim tamam o zaman kırmızıya dönerse gel dedi işte
Ya demeyin böyle demeyin benim daha 88 günüm varrr plakalara bile düşmedikkk biz yaaaa
Eki Görüntüle 476250 Eki Görüntüle 476251 bende size özendim kendim yapmaya karar verdim hangisini hazirlasam bilemedim anahtarlığı fonksiyonel die beğendim arabada sevimli geldi.sizce hangisi daha güzel?
Günaydın Kızlar
sanırım her birimiz yavaş yavaş hazırlık / eksikleri tamamlama telaşına kapılmaya başladık
bende uzuuun uzuuun listeler yaptım, ama hala pek birşey alamadım, neredeyse hiç birşey :44: odası hariç, o da bu günlerde gelecek artık inşallah
çalışıyorum ve yorgun olduğum için iş çıkışı alışverişe zaman ayıramıyorum... şu an bana en cazip olan internet üzerinden alışveriş ama hangi site güvenilir vs. onları pek bilemiyorum :44:
ne kadar halsizim bugün ya otururken bile yorgun hisseder mi insan? Vakit de geçmiyor eve gitsek
Her bir yanım sızlıyor sanki
Eki Görüntüle 476250 Eki Görüntüle 476251 bende size özendim kendim yapmaya karar verdim hangisini hazirlasam bilemedim anahtarlığı fonksiyonel die beğendim arabada sevimli geldi.sizce hangisi daha güzel?
aynen canım ya valla bende çok halsizim biraz kafamı yastığa koysam uzansam çok mu şey istemiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?