2012 Ekim Anneleri

off nası sadece 2 kilo alabilmişssin :S ben 10 oldu daha şimdiden napcam böyle ya 20 olursa diye korkuyorumm ((

Yaa bugün kızım resmen oydu içimi yaaa...yani tüm akrobasi hareketlerini denedi yemin ediyorum...takla...dönme itme...ne ararsan var...kazı çalışması yapsa bu kadar olmaz...tünel falan mı kazıp kaçmaya çalışıyor anlamadım valla...sizlerde durum nasıl bizim yaramazla yarışanlar var mı?

Kızlar geçen gece eşimle eski günlerdeki gibi sabaha kadar film partisi yaptık. Kaçta yattık nasıl uyuduk bilmiyorum hatırlamıyorum o derece Sonra ertesi gün çarşıya gittik. Oğlumuzun odasının halısı, perdesi, avizesini aldık falan.. Gezdik tozduk.. Yani dün... Sonra akşam çıktı hepsinin acısı. Başladı bütün kemiklerim, belim ağrımaya. Kaslarım yırtılır gibi çekiliyordu. Gece sabaha kadar uykumda ağlamışım sancıdan. Eşimi de uyutmamışım. Ara ara uyandım hep biliyorum ama ağladığımı hatırlamıyorum. Üstümü falan değiştirmiş terlemişim... Sabah yataktan kalkamadım. Belim tutmuyordu. Sonra kalktık neyse zor bela. Kahvaltı mahvaltı... Bir yattım yarım saat önce kalktım. İnanamadım gördüklerime. Kızım ( Queen ) hasta olmuş. Salonda yanımdaydı. Heryere kusmuş. 6-7 yere öbek öbek kusmuklar bırakmış... Allahım çıldırdım. Kendisi de mazlum mazlum durup yüzüme bakıyor. Gözleri kıpkırmızı olmuş kusmaktan. Ağlamış yavrum. Ağzı burnu salya sümük. Önce yerleri temizledim. Sonra halıyı temizledim. Daha da yeni yıkatmıştık halıyı. Sonra da kızımı sevdim. Ağladı hep severken. Şimdi de kendi uyuyor. Benim ise heryerim ağrımaya devam ediyor. Eşimi aradım annenleri ara akşama bizi yemeğe davet etsinler dedim böyle bölye anlattım halim yok diye.. Anneme nasıl gideceksin ozaman dedi. Çıkma evden dedi. Hem evhamlıdır kayınvalidem. Şmdi kaç gün içi içini yer beni böyle görürse. Her saat başı arar. Duramaz yerinde. Benim de allaha şükür hastalığım yok. Hem yarın annem gelip kalacak bir gece. Bugünü atlattık mı tamamdır. Artık makarna yapıyorum birde üstüne kıymalı sos. Aman ne yapayım. Olur biter işte Ama halimi görseniz acırsınız yani o derece

pişttttttttttttt ben geldim
gülerek geldim
bu inretnet beni çileden çıkardı sinirden gülüyorum
çağrı merkezindeki kadına sorunları anlatıyom o da hamiş çıktı netteki kopmaları bi kenara bırakıp ee kaç haftalıksın falan muhabbet falan kesin kovulmuştur en son bana neyse kapatalım dediğini hatırlıom

yıldırdın yani kadını

yıldırdın yani kadını

napayım ya modemi kap aç falan diyo modem de yerde eğilemiyom ki dedim sesiz bi şekilde meğer kadın duymuş hasta mısınız dedi yok hamişim dedim aa bende demez mi kasıklarım ağrıyo falan diyom bende eğilemiyom falan bende bu hafta doğum iznine ayrılıcam dedi
ayyy çok komikti konuşmalar kayıt altına alınıyo ya bizi dinleyenler kopmuştur yakında sosyal paylaşım sitelerinde kendi sesimi duyarsam erkenden doğururum heralde

bende diyorum nerde kaldı hamsiyenin annesi

Tasinma fasli bitti ama internet sorunu bugun bitti:) Hergun sizi okudum ama yazamadim sinirli internetten oturu Herkes iyidir umarim. Son iki sabahtir bacaklarimin sizisiyla uyaniyorum ama gun icinde boyle bir agri olmuyor. Sanirim yorgunluktan ama ben herseyi hamilelige veriyorum:)

bende diyorum nerde kaldı hamsiyenin annesi

bi ara geldim bişey yazdım şeker muhabbeti vardı gerisini getiremedim ösledim ya gelemeyince

camoka alemsin ya

ay var ben de bu aralar bişey ya anlamadım sabah ağlıyom eşim noldu diyo ben sezeryan olcam diyom eşim koptu gülmekten noldu diyo rüyanda ne gördün yine ben onu bunu anlamam sezeryan olcam deyip bi taraftan da gülerek ağlıyom o nasıl oluyosa artık

Allahtan bizim sayfaya buyur gel dememiş kadına bide korsan reklamcıya çıkacaktı adı

inan muhabbet sürseydi kadına dicektim kk ya üye misin diye neyse ki kapattık ama sağolsun 2k da halletti net sorununu

ayy kızlar şimdi nasıl zor geliyor kalkıp tuhafiyeye gitmek anlatamam oğluşumun alt açmalarına fisto geçiyordum ama son iki yastığa yetmedişimdi nasıl kalkıp gidip alıcam diye düşünüyorum

başıııım çatlıyor , off bir de patron geliyomuş bu saatten sonra

evde sular yoktu ,akşam tavuk falan kızarttım mutfak felaket bir halde kaldı ütüler yapılcak bekliyor

sıkıldım artık çalışmaktan ,ya sabır

ayy kızlar şimdi nasıl zor geliyor kalkıp tuhafiyeye gitmek anlatamam oğluşumun alt açmalarına fisto geçiyordum ama son iki yastığa yetmedişimdi nasıl kalkıp gidip alıcam diye düşünüyorum

maşallah kızlar ya ne beceriklisiniz , ben mi çok beceriksizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…