ay vallahi yaa gece pırt die çıkıversekız dikkat et ıkınma felan rüyanda e olur ne olmaz
bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı.herşey normal.yalnız 2 kilo almışım diyete çok uyamadım tabi ramazan nedeniyle..:26:son kontrolde ebe olmayacağı için bana dogum sancılarından falan bahsetti bilgilendirdi.ilk sütü emmezse sakla mutlaka dedi.Bunun için manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum ama alan var mı tavsiye edeceğiniz hangisi iyi olur?
sepet gibi olan çok güzelmiş.
anahtarlık çok güzeeeel, bunları nerden bulabilriz toptan satan bi yer var mı ben de kendim hazırlamak istiyorum?
Eki Görüntüle 476250 Eki Görüntüle 476251 bende size özendim kendim yapmaya karar verdim hangisini hazirlasam bilemedim anahtarlığı fonksiyonel die beğendim arabada sevimli geldi.sizce hangisi daha güzel?
pişttttttttttttt ben geldim
gülerek geldim
bu inretnet beni çileden çıkardı sinirden gülüyorum
çağrı merkezindeki kadına sorunları anlatıyom o da hamiş çıktı netteki kopmaları bi kenara bırakıp ee kaç haftalıksın falanmuhabbet falan kesin kovulmuştur en son bana neyse kapatalım dediğini hatırlıom
yıldırdın yani kadını
napayım yamodemi kap aç falan diyo modem de yerde eğilemiyom ki dedim sesiz bi şekilde meğer kadın duymuş hasta mısınız dedi yok hamişim dedim aa bende demez mi kasıklarım ağrıyo falan diyom bende eğilemiyom falan bende bu hafta doğum iznine ayrılıcam dedi
ayyy çok komikti konuşmalar kayıt altına alınıyo ya bizi dinleyenler kopmuşturyakında sosyal paylaşım sitelerinde kendi sesimi duyarsam erkenden doğururum heralde
demişte olabilirr kk ya giremiyorum dieAllahtan bizim sayfaya buyur gel dememiş kadınabide korsan reklamcıya çıkacaktı adı
bende diyorum nerde kaldı hamsiyenin annesi
camoka alemsin ya
Allahtan bizim sayfaya buyur gel dememiş kadınabide korsan reklamcıya çıkacaktı adı
ayy kızlar şimdi nasıl zor geliyor kalkıp tuhafiyeye gitmek anlatamamoğluşumun alt açmalarına fisto geçiyordum ama son iki yastığa yetmedi şimdi nasıl kalkıp gidip alıcam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?