- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
maşallah kızlar ya ne beceriklisiniz , ben mi çok beceriksizim
off nası sadece 2 kilo alabilmişssin :S ben 10 oldu daha şimdiden napcam böyle ya 20 olursa diye korkuyorumm((
Kızlar geçen gece eşimle eski günlerdeki gibi sabaha kadar film partisi yaptık. Kaçta yattık nasıl uyuduk bilmiyorum hatırlamıyorum o dereceSonra ertesi gün çarşıya gittik. Oğlumuzun odasının halısı, perdesi, avizesini aldık falan.. Gezdik tozduk.. Yani dün... Sonra akşam çıktı hepsinin acısı. Başladı bütün kemiklerim, belim ağrımaya. Kaslarım yırtılır gibi çekiliyordu. Gece sabaha kadar uykumda ağlamışım sancıdan. Eşimi de uyutmamışım. Ara ara uyandım hep biliyorum ama ağladığımı hatırlamıyorum. Üstümü falan değiştirmiş terlemişim... Sabah yataktan kalkamadım. Belim tutmuyordu. Sonra kalktık neyse zor bela. Kahvaltı mahvaltı... Bir yattım yarım saat önce kalktım. İnanamadım gördüklerime. Kızım ( Queen ) hasta olmuş. Salonda yanımdaydı. Heryere kusmuş. 6-7 yere öbek öbek kusmuklar bırakmış... Allahım çıldırdım. Kendisi de mazlum mazlum durup yüzüme bakıyor. Gözleri kıpkırmızı olmuş kusmaktan. Ağlamış yavrum. Ağzı burnu salya sümük. Önce yerleri temizledim. Sonra halıyı temizledim. Daha da yeni yıkatmıştık halıyı. Sonra da kızımı sevdim. Ağladı hep severken. Şimdi de kendi uyuyor. Benim ise heryerim ağrımaya devam ediyor. Eşimi aradım annenleri ara akşama bizi yemeğe davet etsinler dedim böyle bölye anlattım halim yok diye.. Anneme nasıl gideceksin ozaman dedi. Çıkma evden dedi. Hem evhamlıdır kayınvalidem. Şmdi kaç gün içi içini yer beni böyle görürse. Her saat başı arar. Duramaz yerinde. Benim de allaha şükür hastalığım yok. Hem yarın annem gelip kalacak bir gece. Bugünü atlattık mı tamamdır. Artık makarna yapıyorum birde üstüne kıymalı sos. Aman ne yapayım. Olur biter işte Ama halimi görseniz acırsınız yani o derece
benimkide mavi
canım benim toplamda 15 kilo aldım.2 aydır diyetteyim.o nedenleyoksa bana kalsaydı 30kilo alırdım heralde toplamda
biraz önce bi arkadaşımla konuştum 40. haftasında ve tam 20 kilo almış bana dediki son iki ay inanılmaz bi kilo artışı oldu çok bişey yemedim ama çok kilo aldım diyo inşallah bizler fazla abartmayız
kızlar daha öncede sormuştum doktoruna teşekkür yazısı yada fsrklı bişey yapacakk olan varmı doğum sonrası
benim abimlerin park yatağı çok minik kızlar yaşına kadar yatar en fazla.
acaba kumaş alıp kendimizmi diksek nevresimini?dahamı iyi olur?
annem ve kayınvalidem bizim bebekken kullandığımız yorganlarımızı hazırlamışlar.Ay dedim istemiyorum vermeyin sakın zaten battaniyeyle yatıyo çocuklar..evde kalabalık istemiyorum dedim:)
çünkü nevresim takımları standart kızlar.yatağa büyük gelecek.düz renk yada desenli bi kumaş beğeniyim ben annem diker belki.
brck ben anneme diktirdim küçük park yatak aldım ona göre babannemiz karyola için takım almış yorganlı felan ama çok büyük 3 m kumaş aldım tavşanlı annemde sağolsun bayan terzisiydi zaten çok cici dikti ara sokaklardaki terzilerde güzel diker bence
cnm çok geçmiş olsun.hepsi üst üste gelmiş resmen.artık çok yorulmaya gelmiyoruz.uzan dinlen bugün bol bol.yarın da annen geliyormuş ne güzel o toparlar seni biraz..
Kızlar geçen gece eşimle eski günlerdeki gibi sabaha kadar film partisi yaptık. Kaçta yattık nasıl uyuduk bilmiyorum hatırlamıyorum o dereceSonra ertesi gün çarşıya gittik. Oğlumuzun odasının halısı, perdesi, avizesini aldık falan.. Gezdik tozduk.. Yani dün... Sonra akşam çıktı hepsinin acısı. Başladı bütün kemiklerim, belim ağrımaya. Kaslarım yırtılır gibi çekiliyordu. Gece sabaha kadar uykumda ağlamışım sancıdan. Eşimi de uyutmamışım. Ara ara uyandım hep biliyorum ama ağladığımı hatırlamıyorum. Üstümü falan değiştirmiş terlemişim... Sabah yataktan kalkamadım. Belim tutmuyordu. Sonra kalktık neyse zor bela. Kahvaltı mahvaltı... Bir yattım yarım saat önce kalktım. İnanamadım gördüklerime. Kızım ( Queen ) hasta olmuş. Salonda yanımdaydı. Heryere kusmuş. 6-7 yere öbek öbek kusmuklar bırakmış... Allahım çıldırdım. Kendisi de mazlum mazlum durup yüzüme bakıyor. Gözleri kıpkırmızı olmuş kusmaktan. Ağlamış yavrum. Ağzı burnu salya sümük. Önce yerleri temizledim. Sonra halıyı temizledim. Daha da yeni yıkatmıştık halıyı. Sonra da kızımı sevdim. Ağladı hep severken. Şimdi de kendi uyuyor. Benim ise heryerim ağrımaya devam ediyor. Eşimi aradım annenleri ara akşama bizi yemeğe davet etsinler dedim böyle bölye anlattım halim yok diye.. Anneme nasıl gideceksin ozaman dedi. Çıkma evden dedi. Hem evhamlıdır kayınvalidem. Şmdi kaç gün içi içini yer beni böyle görürse. Her saat başı arar. Duramaz yerinde. Benim de allaha şükür hastalığım yok. Hem yarın annem gelip kalacak bir gece. Bugünü atlattık mı tamamdır. Artık makarna yapıyorum birde üstüne kıymalı sos. Aman ne yapayım. Olur biter işte Ama halimi görseniz acırsınız yani o derece
kızlar gunaydın ıstanbulda oturanlar ıcın soyluyorum.bahcelıevlerde kadır has alısverıs merkezı sadece cocuk magzaları var.bebek sekerı felan yaptırmak ıcınde cok uygun magzalar var.yanı yakınlarda oturuyorsanız hauzlu handan daha ucuz bebek sekerlerı
bende aynı durumdayım. iş çıkışı zor geliyor. sadece park yatağını aldım. birde 10 slu hastane çıkışı. başka hiç birşey almadım. bekledikçede almaya üşeniyorum. liste yaptım bende ama ne zaman gidip alacğım bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?