2012 Ekim Anneleri

maşallah kızlar ya ne beceriklisiniz , ben mi çok beceriksizim

aslında bende hep anneme dua ediyorum bu konuda...nişanlıyken başımın etini yedi haftaiçi çalışıyorsun bari haftasonları dikiş nakış kursu var git kızım diye zar zor söylene söylene gittim bana birde dikiş makinası bile aldı annem benim işte o hevesle ama şimdi öyle çok dua ediyorum ki ona iyiki dinlemişim anneciğimi...oğluşumun bütün pikelerini, nevresimlerini,yastık kılıflarını herşeyini netten bulduğum biçok örnek sayesinde kendim diktim ama kıyafet dikmekten hiç çakmıyorum o ayrı

cnm çok geçmiş olsun.hepsi üst üste gelmiş resmen.artık çok yorulmaya gelmiyoruz.uzan dinlen bugün bol bol.yarın da annen geliyormuş ne güzel o toparlar seni biraz..

benim abimlerin park yatağı çok minik kızlar yaşına kadar yatar en fazla.
acaba kumaş alıp kendimizmi diksek nevresimini?dahamı iyi olur?

annem ve kayınvalidem bizim bebekken kullandığımız yorganlarımızı hazırlamışlar.Ay dedim istemiyorum vermeyin sakın zaten battaniyeyle yatıyo çocuklar..evde kalabalık istemiyorum dedim:)

canım benim toplamda 15 kilo aldım.2 aydır diyetteyim.o nedenleyoksa bana kalsaydı 30kilo alırdım heralde toplamda

biraz önce bi arkadaşımla konuştum 40. haftasında ve tam 20 kilo almış bana dediki son iki ay inanılmaz bi kilo artışı oldu çok bişey yemedim ama çok kilo aldım diyo inşallah bizler fazla abartmayız

biraz önce bi arkadaşımla konuştum 40. haftasında ve tam 20 kilo almış bana dediki son iki ay inanılmaz bi kilo artışı oldu çok bişey yemedim ama çok kilo aldım diyo inşallah bizler fazla abartmayız

20 kilo iyi yine benim yengem toplamda 30 kilo ile bitirdi hamileliği zor yürüyordu ben toplamda 9 kilo almışım hemşire 15 kiloya kadar normal dedi...

kızlar daha öncede sormuştum doktoruna teşekkür yazısı yada fsrklı bişey yapacakk olan varmı doğum sonrası

Ben doğumdan sonra kendisine kendi tasarımım bir ayakkabı hediye etmeyi düşünüyorum. Öylesine soruyormuş gibi yapıp ayakkabı numarasını da öğrendim 37 Koleksiyondan değil de ona özel bir şey yapmak istiyorum, doğum yaklaşınca ona mevcut koleksiyonu göstereceğim ve onun zevkine göre ona özel bir tasarım yapacağım..Doğumdan sonra da hediye edeceğim...Bayılacağına eminim...

Doktorumu gerçekten çok seviyorum ve nazar değmesin çok memnunum, ona değer Bir de sağ sağlim sağlıcakla sorunsuz doğumumuzu gerçekleştirsin, daha ne isterim...

Son düzenleme:

annem de benim yorganımı ,battaniyelerimi, nevresimlerimi saklamış. dediğin gibi yorgan kullanılcak bişey değil şuan ,belki büyüyünce. ama hepsi çok güzel yepyeni duruyolar.yıkayıp ütülemiş hepsini getirdi gelirken

bir nevresim takımı daha aldım ben.

yatağa göre de dikebilirsin güzel olur

çünkü nevresim takımları standart kızlar.yatağa büyük gelecek.düz renk yada desenli bi kumaş beğeniyim ben annem diker belki.

çünkü nevresim takımları standart kızlar.yatağa büyük gelecek.düz renk yada desenli bi kumaş beğeniyim ben annem diker belki.

brck ben anneme diktirdim küçük park yatak aldım ona göre babannemiz karyola için takım almış yorganlı felan ama çok büyük 3 m kumaş aldım tavşanlı annemde sağolsun bayan terzisiydi zaten çok cici dikti ara sokaklardaki terzilerde güzel diker bence

bende öyle yapayım ozaman kuzum..yorgan için diktirdinmi?yorgan bulamayız ona göre minik:)

Arkadaslar sizin de kontrolleriniz 32. Haftadan sonra onbes gunde bir,36.haftadan sonra haftada bir mi olacak?

Bebim kizim dunku sessizliginin acisini cikariyor bugun.dun burun gun iki uc kere hafif hareket olmustu.beni korkutmustu.bugunse masallah durmuyor..

canım çok geçmiş olsun köpüşüne de bizede teyzesi bir yavru getirdi adını topak koydu kızım şuan kayınvalidemin bahçesinde balkondan baktım oyuncak bebek arabasında gezdiriyo benim cadı çok sevimliler ama bakımı zor yat dinlen bebeğinde yorulmasın annenede kolay gelsin benimki gelince gidene kadar ayakta yapılacak bişey varmı diye dört dönüyo allah başımızdan eksik etmesn onları amin

aa bende o zaman kadir has'a bir bakmam lazım, cumartesi kontrolüm var medical parka gidiyorum zaten oradan çıkışta bir uğrarım

nereden aldın canım sen park yatağını? Benim netten beğendiğim var 1-2 tane ama gözümle görmeden de pek emin olamıyorum, gidip görüpte almaya da vaktim olmuyor... oofff hangi ara tamamlayacağım ben bu eksikleri yaaa :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…