Bende öyle yaparım 9-10. haftalara bakarım ozaman10.haftada olacaksın ama gelişim olarak 9.10.hafta karma oluyor haftanın sonuna doğru 11.haftaya bakabilirsin. zaten o gelişim direk haftanın başında olmuyor şak diye:) mesela ben şimdi 7 ve 8 e bakıyorum..
bakalım cnm bana ekim ilk haftası görünüyor doğum dedi ama ben sezeryan istediğim için eylül sonu olur die tahmin ediyorum:)
ben bilgilerimi burayada yazayım eylül annelerindede kayıtlıyım ama olsun cnm:)
sat 23 aralık
doğum ekimin ilk haftası
kilo:56
Kızlar biraz erken ama merakdan soruyorum özellikle 8-9 haftada olan arkadaşlar göbüşler ne alemde büyüyolarmı yada ne bileyim şişlik olmaya başladımı bende bişşi yok dahaakşamları şişlik oluyo sabahları fıs dye sönüyo:)
ah size nasıl özeniyorum arkadaşlar ben özel sektörde çalışıyorum en fazla bebeğim 3 aylık iken başlayacağım allah kısmet ederse tabi o günleri vede b konuda kendime hiç güvenmiyorum yani 3 aylık bi bebeği nasıl bırakır insan çok küçük daha işten bile ayrılabilirim
çok sevindim canikom..2 tane bebişşş ne güzel..sen bizden daha çok dikkat edeceksin hareketlerine yediklerine..doğumdan sonra çalışacak mısın??genelde ikiz anneleri bırakıyor veya ara veriyor..az önce konuştuk kızlarla doğum iznini,ben Allahın izniyle doğurduktan sonra daha 4 5 aylık olacak.çokkk küçük,maddi olarak iyi olursak ücretsiz bile alabilirim.böylelikle 2.dönem kapanırsa bir sonraki sene neredeyse 1 yaşına geliyor olacak...
Kızlar biraz erken ama merakdan soruyorum özellikle 8-9 haftada olan arkadaşlar göbüşler ne alemde büyüyolarmı yada ne bileyim şişlik olmaya başladımı bende bişşi yok dahaakşamları şişlik oluyo sabahları fıs dye sönüyo:)
canım doktora gıtmedıgım ıcın yapmaıdm henuz cızelge ama 5+1 ız ınsteşekkür ediyorum arcak senin takvimini göremedimde kaç haftalıksın acaba
saol canım darısı sana kurum canım valal bızım bıraz farklı ıscı statusunde calıstırıyolar suresız sozlesmeyle memur gıbı deıl yanı kurum ıskura ılan vererek aldı canım ardından mulakatla gırdım7 yıl yaşına 28 miş canım takip listesinden baktım darısı bana inş. bende b kadro lisans olarak giricem işim zor :26:
ben geçen temmuzda bebeğimle girmiştim sınava sonra kaybettim(( bu yılda nasipse giricem yeniden , doğru canım kpss de tanıdık çok önemli inş. kazanırız 2012 olmazsada bebeğimi biraz büyüttükten sonra 2014 hedefim diyorum artık:)))))
tebrik ederim canım, açıktan atama kurum mu yoksa b kadromu oluyor hangi puan türüyle atandın canım????
gözünaydın canım darısı bıze ınsallahKızlarrrrrrrrrrrrr kalp atışımızı gördük allahıma çok şükür ben 6+1 hesaplamıştım doktor 5+6 dedi gidişatımız çok iyiymiş
valla bende kamudayım ama ıs yenı gırdıgım ıcın ucretsız kullanamadım ve bebegım 3 aylıkken baslamak zorund akaldım ıseah size nasıl özeniyorum arkadaşlar ben özel sektörde çalışıyorum en fazla bebeğim 3 aylık iken başlayacağım allah kısmet ederse tabi o günleri vede b konuda kendime hiç güvenmiyorum yani 3 aylık bi bebeği nasıl bırakır insan çok küçük daha işten bile ayrılabilirim
BANA CVP YAZAN HERKESE İTHAFEN:))
tek olsaydı çalışmayı düşünürdüm hatta kendime bebe giyim satan bi yer açmayı falan düşünüyordum ama şimdi bütün hayallerim değişti...geceleri nasıl doğurucam diye düşünmekten uyuyamıyorum..çok sıkıntı yaptım kendime ama Rabbim yardım edecek inş.
şimdlik çocuklarımı sağlıklı bişekilde doğurup büyütmekten başka bi hayalim yok...bence zaten hayallerin en güzeli de bu:))
4 aylıkken artık hamile olduğun belli oluyor karın cıkıyor cok tatlı duruyor yeni olduğuda belli oluyor ben şimdiden hamile kotu tshortu aldım bılee
4 aylıkken artık hamile olduğun belli oluyor karın cıkıyor cok tatlı duruyor yeni olduğuda belli oluyor ben şimdiden hamile kotu tshortu aldım bılee
hayırlı olsun canım..tebriklerselam kızlar tüm hamişlere hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum..
bende anne adayıyım hayırlısıyla inşallahh. benim gebelik 2.tüp bebek denemesiyle oldu sonunda..
kızlaarr merhaba....
dün bebişlerimizin kalp atışlarını duyduk..maşallah iyice büyümüşler...güp güp güp atlı gibi kalp atışları vardı..
doktorumuz herşey normal dedi ama erken doğmaması ve düşük olmaması için progesteron hap mı bişey yazdı daha almadım. vajinadan kullanılıyormuş..önceden crinone jel kullandım ama hiç sevmemiştim..bu nasıl acaba içinizde kullananan var mı, mide bulantısı falan yapıypr diye bişeyler okudum...yaşayan var mı aranızda..
QUOTE]
maşallah canım bebişlerine..kocaman olmuşlarben daha kalp atışlarını duyamadığım için bi yorum yapamıorum. ilaç vs bişi vermedi bana hiç:44:
Kızlarrrrrrrrrrrrr kalp atışımızı gördük allahıma çok şükür ben 6+1 hesaplamıştım doktor 5+6 dedi gidişatımız çok iyiymiş
ohh ne güzel canım..maşallahsat ile ultrason bi kaç gün oynuyo ama bebek o açığı kapatıomuş. allah hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip etsin..
kızlarrrrrrrrrrrrr kalp atışımızı gördük allahıma çok şükür ben 6+1 hesaplamıştım doktor 5+6 dedi gidişatımız çok iyiymiş
canım bende hiçbişey yok.bişeyler yiyince hemen şişkinlik oluyor bu sıra gaz sorunum var onun şişliği var..bence bebek göbeği için biraz erken. 12den sonra çıkar gibi,gerçi o da bünyeden bünyeye değişir..gösümdeki hassasiyet te azaldı.kasık batmalarım da pek nadirleşti..
canım bende çok merak ediyorum walla sabahları benimde aynı seninki gibi:26: Ama bence benimki erken belli olur 5 aylıkta belli oluyormuşya normalde ben yemek yesem hem göbeğim çıkar ama yinede belli olmaz dimi:)))
canım zaten benim orjınalında güzel büyük bi göbeğim varda işte biraz daha büyürse nasıl olcak diye merak ediyorum:)
canım kalbini ferah tut bende özelde çalışıyorum elbet halolur canını sıkma....
benimde karnım çıkıyor ama şişkinlikten gazdan maalesef ki sonra bu şikayetim bitince karnım yine iniyor. Okuduğum kadarıyla benim haftamda bebiş 2 gr kadar yani daha karnımız büyümez diye düşünüyorum belki 3.-4. Aylarda başlar hafiften büyümeye hala belim var benimçünkü bel diye bişey kalmıyormuş göbekler büyümeye başlayınca o yüzden çok anlamıyorlar hamile olduğumu avm kapılarından hep yandan geçiyorum hamile misiniz diye soruyorlar daha göbeğimiz yok tabi
canım doktora gıtmedıgım ıcın yapmaıdm henuz cızelge ama 5+1 ız ıns
Saol canım darısı sana kurum canım valal bızım bıraz farklı ıscı statusunde calıstırıyolar suresız sozlesmeyle memur gıbı deıl yanı kurum ıskura ılan vererek aldı canım ardından mulakatla gırdım
gözünaydın canım darısı bıze ınsallah
Valla bende kamudayım ama ıs yenı gırdıgım ıcın ucretsız kullanamadım ve bebegım 3 aylıkken baslamak zorund akaldım ıseama cok sukru ablam bankmayı kabul ettı 17 aylık olana kadar ondan sonrad krese verdık ıste zor oluyor tabıı ama ıns hayırlı kapılar acılsın sıze de
bunda ıns ucretsız ızın kullanmak ıstıyorum memurıyet olmadıgı ıcın 2 yıl vermıyolar verseler alıcam da artık ne kadar alabılırsem:26:
şimdiden kendini sıkıntıya sokma..stress yapma çokkkk mutlu ol..sen çok özel bir annesin...herşey oluruna varacak sonuçta.. Mutlaka işin bizlerden daha zor olacaktır ama allah sana o gücü verecek.. Hiiiiiiiç böyle şeyleri düşünme şimdiden... Yalnız kilona çok dikkat et..son aylara sakla kilo hakkını..kesinlikle hayallerin en güzeli bu..allah tamamına erdirsin sağlıkla..
Kızlar takip çizelgesinde adı olmayan varsa o sayfaya bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Yalnız yaş, şehir, sat, bek.doğ.tarihi ve kilosunu tam verin lütfen tablomuzda bazı bilgiler eksik kalmış güzel bir tablomuz olsun istiyorum ekim anneleri olarak sizde bana yardımcı olun lütfen
ya ben o takip çizelgesine nerden bakılıyor bilmiyorum tatlım bende kayıtlı değilsem bilgilerimi yazayım
izmir
1983 doğumluyum
başka ne gerekiyosa yazarım canım
BENDE BEBEK ISTEYENLERDEYDIM ARTIK KUCUGUMUN KALP ATISINI FELAN GORDM BENDE SİZLEI GORUNCE GELDIM BRAYA MERHABALAR
hosgeldın hayırlı olsun hamılelıgın
BENDE BEBEK ISTEYENLERDEYDIM ARTIK KUCUGUMUN KALP ATISINI FELAN GORDM BENDE SİZLEI GORUNCE GELDIM BRAYA MERHABALAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?