2012 Ekim Anneleri

kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama ben klasik beyaz lake bir beşik aldım satıcı park yatakların hemen yırtıldığını ve hiç düzgün sallanmadığını oyüzden kendi bebeğine bile kullanmadığını söyledi zaten eğer kardeşi varsa kesin oda girer ve yırtarlar dedi zaten satıcı gösterdi hiç sallanmıyor birde benim aldığım harika önünde asansör demiri var alçaltılıp bebek rahatça alıp yerine yatırılablecek tercih sizlerin en azından klasik beşikte 3-4 yaşına kadar yatabilir üstelik ben kızıma geçen yıl 2 bazalı genç odası aldım krem kahve yatağı varken yinede yatmaz diye sallamak için klasik beşik aldım birde 2 kapılı gardorap

merhaba kızlar kaç gündür yoktum epey kaynatmışsınız bizde dün teyzemizle son eksikerimizi aldık bugünde ev temizledik cıftım çıktı resmen sanki bütün evi ben temizledim bizde park yatak aldık graco diye bişeydi galiba şimdi bakamıcam kalkıp sallamayı pek düşünmediğim için öyle bişey tercih ettik bizde bakalım rabbim sağsalim yataklarına yatırmayı nasip etsin hepimize

merhaba arkadaşlar...
bizim dün kontrolümüz vardı allah'a çok şükür meleğim haftasına uyumlu boyu ve kilosu gayet iyi çıktı
dr.13ağustosta tekrar çağırdı vizite kağıdı götürmem yeterliymiş doğum iznim için, tam 32.haftamızda oluyoruz (32+0) Ama ben 35.
haftama kadar çalışmayı düşünüyorum bunun için 37.haftaya kadar değilde 35.haftaya kadar çalışabilir raporu mu vercek nasıl olcak
:26: veya 37.haftaya kadar çalışabilir vercek daha sonra 35.haftada raporu iş göremez olarak mı değiştircek :44: konu hakkında bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
kızlar ben 30 hafta 2 günlük hamileyim,bebeğim hala dönmedi yani ayakta duruyo.bu ikinci hamileliğim 3 yaşında bir kızım var ve onu normal doğurdum,hiç istemem bu bebeğimi dönmedi diye sezeryanla doğurayım var mı aranızda bebeği halen ters duran yada 30 küsür haftalıkken bebeği dönen bir hikayesi olan,morale ihtiyacım varrr

canım cevabın için teşekkür ederim.
benim dünkü kontrolümde bebeğimin döndüğünü öğrendim çok şükür benim ilk gebeliğim bende normal istiyorum kısmetse.
bu konuyu baya araştırmıştım dönmesi için henüz vaktin var yanılmıyorsam ama bu haftalardan sonra dönmesi bekleniyor , haftamız ve günümüz aynıymış bu arada

ayy kızlar şimdi nasıl zor geliyor kalkıp tuhafiyeye gitmek anlatamam oğluşumun alt açmalarına fisto geçiyordum ama son iki yastığa yetmedişimdi nasıl kalkıp gidip alıcam diye düşünüyorum

eline sağlık hayatım çok zevkli dimi bişeyler üretmek,dikmek.bizde oğluşumun her şeyini pikolarına kadar annemle birlikte yaptık.makine annemde olduğu için bu gün ananemiz yün yorganımıza çarşaf dikmiş,süslemelerini yapmış,yün yastıklar doldurdu,onlara kılıflar dikmiş,altın yastığı yapıp süslemiş,mevlütte ve ilk doğduğu zaman beşiğine sermek için beyaz çarşafını dikti getirsin ananemiz paylaşırm.sendende bekliyoruz fistolu cicilerinizi ben çok severim dikiş nakış

Ay cok sekerlerdir yaaaa. Valla allah basimizdan eksik etmesin. Annelerimizi... yavrulaarimizin basindan da bizi.

geçmiş cicilere bakarsan zaten ben yaptığım bi çok şeyi paylaşmıştım canım daha önce bu arada evet çok güzel oluyor bebeğimin ciclerini kendi ellerimle dikmek daha bi mutlu oluyor sanki insan

ayy kızlar şimdi nasıl zor geliyor kalkıp tuhafiyeye gitmek anlatamam oğluşumun alt açmalarına fisto geçiyordum ama son iki yastığa yetmedişimdi nasıl kalkıp gidip alıcam diye düşünüyorum

maşallah maşallh ne güzel dikiş dikebilmek bende çok istiyodum öğrenmeyi ama bi kurs bulamadım yaz tatilimi boş boş harcıyorum (

geçmiş olsun tatlım ikinizede .çabucak iyileşin inşallah.bende kedi yavrusu buldum sokaktan 1 haftadır bende onun sütü,toprağı,oyunu,kuşumun kafesi derken öğleni buluyor oturmam.annelik gerçekten çok zor.

20 kilo iyi yine benim yengem toplamda 30 kilo ile bitirdi hamileliği zor yürüyordu ben toplamda 9 kilo almışım hemşire 15 kiloya kadar normal dedi...

kızlar durunnn.kilo konusunda bombayı ben patlatmak istiyorum dayımın kızıda hamiş o aralıkta doğum yapacak galiba....veee daha 2 aylıkken 6 kilo almış öyle duydum.şok oldum duyunca. maşallah diyelim de ben 7.ayımı bitireceğim 6 kilo aldım.sonra nasıl verecekler bilemiyorum valla

hehee ikizlerin konuşması süper pipiyi parmak diye sayıyor erkek bebek

duşa girdi yada babam geldi

bende ilk aylarda cok aldim eger hamilelikten önce cok zayifsa aliniyor ben suan tam 14 kilo aldim ve daha ekime kadar alirimda cunku son aylar daha cok aliniyormus ama cok zayiftim ben suan bile göruntu olarak bu aylardaki hamilelere göre zayifim valla nereye gidiyor bu kilo bilmiyorum senin masallahin var valla ne guzel 6 kio almissin. bu arada dogum tarihlerimiz ayni benimkide 22 si gibi.

Son düzenleme:

tatlım 2 ayda 6 kilo alan kuzenim rahat 90'la başlamıştır boyuda uzunn.bana gelince bende aşırı kilolu başlamadım ama kendime göre 5 kilo fazlayla hamiş kaldım onuda 1,5 yıl önce sigarayı bıraktım sporla bu kadar duraklattım kendimi.sen zayıfsan önce kendi yağ ve protein depolarını dolduruyosun tatlım onun için çok kilo alıyosun ama hepsini verirsin merak etme.desene kurban bayramında hastanelerde olacağız Allahın izniyle.

kızlar ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bugün hep yağmur bekledim ama tık yok napalım allahın takdiri bende bebeğimin bütün ciclerini aldım kızımdan kalan bebek arabamız duruyor ana kucağı oto koltuğu falan almadım gerekirse alırım diyorum pahalı geldiler açıkcası en azından şimdilik beşik gardorap uyku seti bezi duş malzemeleri cicileri benim gecelikler falan hepsi hazır ütülendi hazırlandı çantalarına bayram sonu büyük temizlik var sağlık durumumda allahın izniyle iyi olur plasenta durumunda enterasan bişey olmassa beşiği eylülde getirticem yerleştiricem doğumdan sonra ben hastanedeyken getirip kursunlar psikolojim kaldırmaz demiştim eşime ama allahın izniyle bir sorun çıkmazda korku girmesse yine içime tertemiz yerleştirip giderim hastaneye düşünmesi bile heyecan gerilim yaratıyo ayyyyyyyy

:78::78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…