aa bende o zaman kadir has'a bir bakmam lazım, cumartesi kontrolüm var medical parka gidiyorum zaten oradan çıkışta bir uğrarım
nereden aldın canım sen park yatağını? Benim netten beğendiğim var 1-2 tane ama gözümle görmeden de pek emin olamıyorum, gidip görüpte almaya da vaktim olmuyor... oofff hangi ara tamamlayacağım ben bu eksikleri yaaa :44::44:
merhaba arkadaşlar...
bizim dün kontrolümüz vardı allah'a çok şükür meleğim haftasına uyumlu boyu ve kilosu gayet iyi çıktı
dr.13ağustosta tekrar çağırdı vizite kağıdı götürmem yeterliymiş doğum iznim için, tam 32.haftamızda oluyoruz (32+0) Ama ben 35.
haftama kadar çalışmayı düşünüyorum bunun için 37.haftaya kadar değilde 35.haftaya kadar çalışabilir raporu mu vercek nasıl olcak
:26: veya 37.haftaya kadar çalışabilir vercek daha sonra 35.haftada raporu iş göremez olarak mı değiştircek :44: konu hakkında bilgisi olan var mı?[/QUOTEt
tatlım 32.haftanda doktor çalışabilir raporu verir,35.haftanda doktora gidersin izne ayrılmak istiyorum dersen izne ayrılabilir raporu verir,ha ben 2 hafta daha çalışcam dersen durumun müsait ise doktorun 37.haftada verir izne ayrılabilir raporunu.yani rapor önceden verilmiyor gününde alıyorsun.
kızlar ben 30 hafta 2 günlük hamileyim,bebeğim hala dönmedi yani ayakta duruyo.bu ikinci hamileliğim 3 yaşında bir kızım var ve onu normal doğurdum,hiç istemem bu bebeğimi dönmedi diye sezeryanla doğurayım var mı aranızda bebeği halen ters duran yada 30 küsür haftalıkken bebeği dönen bir hikayesi olan,morale ihtiyacım varrr
ayy kızlar şimdi nasıl zor geliyor kalkıp tuhafiyeye gitmek anlatamamoğluşumun alt açmalarına fisto geçiyordum ama son iki yastığa yetmedi şimdi nasıl kalkıp gidip alıcam diye düşünüyorum
canım çok geçmiş olsun köpüşüne de bizede teyzesi bir yavru getirdi adını topak koydu kızım şuan kayınvalidemin bahçesinde balkondan baktım oyuncak bebek arabasında gezdiriyo benim cadı çok sevimliler ama bakımı zor yat dinlen bebeğinde yorulmasın annenede kolay gelsin benimki gelince gidene kadar ayakta yapılacak bişey varmı diye dört dönüyo allah başımızdan eksik etmesn onları amin
eline sağlık hayatım çok zevkli dimi bişeyler üretmek,dikmek.bizde oğluşumun her şeyini pikolarına kadar annemle birlikte yaptık.makine annemde olduğu için bu gün ananemiz yün yorganımıza çarşaf dikmiş,süslemelerini yapmış,yün yastıklar doldurdu,onlara kılıflar dikmiş,altın yastığı yapıp süslemiş,mevlütte ve ilk doğduğu zaman beşiğine sermek için beyaz çarşafını dikti getirsin ananemiz paylaşırm.sendende bekliyoruz fistolu cicilerinizi ben çok severim dikiş nakış
ayy kızlar şimdi nasıl zor geliyor kalkıp tuhafiyeye gitmek anlatamamoğluşumun alt açmalarına fisto geçiyordum ama son iki yastığa yetmedi şimdi nasıl kalkıp gidip alıcam diye düşünüyorum
Kızlar geçen gece eşimle eski günlerdeki gibi sabaha kadar film partisi yaptık. Kaçta yattık nasıl uyuduk bilmiyorum hatırlamıyorum o dereceSonra ertesi gün çarşıya gittik. Oğlumuzun odasının halısı, perdesi, avizesini aldık falan.. Gezdik tozduk.. Yani dün... Sonra akşam çıktı hepsinin acısı. Başladı bütün kemiklerim, belim ağrımaya. Kaslarım yırtılır gibi çekiliyordu. Gece sabaha kadar uykumda ağlamışım sancıdan. Eşimi de uyutmamışım. Ara ara uyandım hep biliyorum ama ağladığımı hatırlamıyorum. Üstümü falan değiştirmiş terlemişim... Sabah yataktan kalkamadım. Belim tutmuyordu. Sonra kalktık neyse zor bela. Kahvaltı mahvaltı... Bir yattım yarım saat önce kalktım. İnanamadım gördüklerime. Kızım ( Queen ) hasta olmuş. Salonda yanımdaydı. Heryere kusmuş. 6-7 yere öbek öbek kusmuklar bırakmış... Allahım çıldırdım. Kendisi de mazlum mazlum durup yüzüme bakıyor. Gözleri kıpkırmızı olmuş kusmaktan. Ağlamış yavrum. Ağzı burnu salya sümük. Önce yerleri temizledim. Sonra halıyı temizledim. Daha da yeni yıkatmıştık halıyı. Sonra da kızımı sevdim. Ağladı hep severken. Şimdi de kendi uyuyor. Benim ise heryerim ağrımaya devam ediyor. Eşimi aradım annenleri ara akşama bizi yemeğe davet etsinler dedim böyle bölye anlattım halim yok diye.. Anneme nasıl gideceksin ozaman dedi. Çıkma evden dedi. Hem evhamlıdır kayınvalidem. Şmdi kaç gün içi içini yer beni böyle görürse. Her saat başı arar. Duramaz yerinde. Benim de allaha şükür hastalığım yok. Hem yarın annem gelip kalacak bir gece. Bugünü atlattık mı tamamdır. Artık makarna yapıyorum birde üstüne kıymalı sos. Aman ne yapayım. Olur biter işte Ama halimi görseniz acırsınız yani o derece
20 kilo iyi yine benim yengem toplamda 30 kilo ile bitirdi hamileliği zor yürüyorduben toplamda 9 kilo almışım hemşire 15 kiloya kadar normal dedi...
bende ilk aylarda cok aldim eger hamilelikten önce cok zayifsa aliniyor ben suan tam 14 kilo aldim ve daha ekime kadar alirimda cunku son aylar daha cok aliniyormus ama cok zayiftim ben suan bile göruntu olarak bu aylardaki hamilelere göre zayifim valla nereye gidiyor bu kilo bilmiyorumkızlar durunnn.kilo konusunda bombayı ben patlatmak istiyorum dayımın kızıda hamiş o aralıkta doğum yapacak galiba....veee daha 2 aylıkken 6 kilo almış öyle duydum.şok oldum duyunca.maşallah diyelim de ben 7.ayımı bitireceğim 6 kilo aldım.sonra nasıl verecekler bilemiyorum valla
Eki Görüntüle 476506 Eki Görüntüle 476507 Eki Görüntüle 476508
hehee ikizlerin konuşması süperpipiyi parmak diye sayıyor erkek bebek
duşa girdi yada babam geldi
bende ilk aylarda cok aldim eger hamilelikten önce cok zayifsa aliniyor ben suan tam 14 kilo aldim ve daha ekime kadar alirimda cunku son aylar daha cok aliniyormus ama cok zayiftim ben suan bile göruntu olarak bu aylardaki hamilelere göre zayifim valla nereye gidiyor bu kilo bilmiyorumsenin masallahin var valla ne guzel 6 kio almissin. bu arada dogum tarihlerimiz ayni benimkide 22 si gibi.
yaaa çok şekerler ama ben ilkini anlamadım duşa girdi ya da babam geldi_?
annesiyle babası yaramazlık yapıyo sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?