2012 Ekim Anneleri

kızlar unuttum sahi forumd gördüm bugün molfix evybaby nivea bebelac gibi firmalara üye oluyomuşun hem numune hediyesi hemde bebeklerimizle ilgili msj geliyomuş ben 1-2 sine üye oldum hangilerine olmak gerek olan varmı

slm
uyuyayım dedim bi türlü olmadı
şöyle gerine gerine uyumayı bi özlemişim ki sormayın ahhhh ahhhhh
ama sağolsun kızım benim bu isteğimi içerde kendisi yerine getiriyo gerine gerine yatıyo anası kılıklı

ohhh azzracım herşey hazır imrendim sana biz de yavaş yavaş hazırlıkları bitirelim artık ne olur ne olmaz bizim minnakların işi belli olmaz geliyom demez geldim der

kızlar unuttum sahi forumd gördüm bugün molfix evybaby nivea bebelac gibi firmalara üye oluyomuşun hem numune hediyesi hemde bebeklerimizle ilgili msj geliyomuş ben 1-2 sine üye oldum hangilerine olmak gerek olan varmı

canım bana primadan geldi...kızımdada milupaya bebelaca üye olmuştum doğumdan sonra birsürü hediye gelmişti...

selam kızlar nasılsınız ben evime geldim çok şükür pazar pazartesileri kaynanamda kalıyorum ya çok zor oluyo bide bakıcısıyla görümcem tartıştı 2gündür yoktu bütün evin işi bana kaldı bide kızımal berbattık çok yorulduum zaten yatalak hastaya bakmak çok zor ama kimse anlamıyo bende cumartesi dr umdan randevu aldım bakalım bebiş napıyo...

azracım sen iyileştin artık kurtul korkularından.bende senin gibi yapacağım eylülün ilk haftası mobilyalarımız gelecek şimdi eşim oruç,annem oruç kıyamam onlara gelsede kim yerleştirecek.ben daha hiçbişeyimizi yıkamadım üstelik yıkasam ütülesem nereye koyacağım dolabı gelmedi daha.sabun tozlarımızı ve bezlerimizi,benim pijamalarımı veee en pahalısı doktor teyzemizin parasını 15'inde maaşı alınca ayıracağız alacağız canım paracıklarımız anca ramazanı çıkaracak hepsi hallolur inşallah gerilme lütfen.

birde ben doğumdan sonra doktor teyzemize oğluşumu götürünce yaptığım bebek şekerlerinden vee çikolata yaptırıp götüreceğim.cinsiyetini söylediği zamanda koca bir borcam taze yaprak sarması ve asistanlarına dahi bazlama götürmüştüm.çokk memnun olmuştu.öyle işte.

aynen bende sonradan nereye koyacam dıye dusunuyorum sanırım tül alıp kapıyı suslemek daha mantıklı ,süslediğin o kapılardan foto varmı örnek olarak nasıl yapılıyor acaba ??
Eki Görüntüle 476356

benim zıpır tavşanımın alt açması bu da

bu alt acmalar nasıl kullanılıyor ustune bırsey serecekmıyız,kaka ,çiş bulaşmasın dıye ,muşambalar dahamı kullanıslı acaba kolayca siliniyor??

aynen benımkıde dun durgundu dolayısıyla bende durgundum 2-3 kere cok hafıf vurdu bugunse ıcımde kazı calısması yaptı neden böyle oluyor acaba?? dun moralım bozuldu..

Kızlar ışıklı dönence almış olan var mı?? Işıkları nasıl oluyor? Güzel mi? Motifler gerçekten çıkıyor mu ışık hüzmesi olarak vr tavanda ??

Günaydın anneler ve minnoşlar nasılsınız bakalım ben sanki yorgunum halbuki daha yeni kalktım ne olacak bu halimiz artık iyice ağırlaştım her şey zor geliyor kızlar bu 32. hafta raporunu ne zaman alcaz benim dr 14 ağustosda gel dedi ama ben o zaman 33 ü bitiricem + 5 hafta daha ne bileyim işte doğurur muyum diye korkuyorum bazen :26::26::26:

ben hiç normal alt açma kullanmamıştım, hep can bebenin alt açma pedlerini kullanıyordum. Kakasını alırken bulaşıyor zaten genelde. Ama onun haricinde kirlenene kadar kullanıyordum aynı alt açmayı.

kuzeninin masallahi varmis, valla kilolari veririz heralde bebislerin pesinde kosmaktan evet kurban bayraminda gelecek kuzularimiz hayirlisiyla gelsinler insallah annelerinin kucaklarina

gunaydin kizlar ve minnoslari
Benim uykusuz gunlerim basladi uyuyamiyorum aksamlari sag bacagim agriyor kökunden kopacak sanki, simdi de karnim sanciyor ama distan dokununca sanki morarmis gibi bi agrisi oluyor acaba neden ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…