yaaa çok şekerler ama ben ilkini anlamadım duşa girdi ya da babam geldi_?
leylekler getirmedi ya bu bebekleri
kızlar ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bugün hep yağmur bekledim ama tık yok napalım allahın takdiri bende bebeğimin bütün ciclerini aldım kızımdan kalan bebek arabamız duruyor ana kucağı oto koltuğu falan almadım gerekirse alırım diyorum pahalı geldiler açıkcası en azından şimdilik beşik gardorap uyku seti bezi duş malzemeleri cicileri benim gecelikler falan hepsi hazır ütülendi hazırlandı çantalarına bayram sonu büyük temizlik var sağlık durumumda allahın izniyle iyi olur plasenta durumunda enterasan bişey olmassa beşiği eylülde getirticem yerleştiricem doğumdan sonra ben hastanedeyken getirip kursunlar psikolojim kaldırmaz demiştim eşime ama allahın izniyle bir sorun çıkmazda korku girmesse yine içime tertemiz yerleştirip giderim hastaneye düşünmesi bile heyecan gerilim yaratıyo ayyyyyyyy
:78::78::78::78:
canim lierac iyi geldiyse bence devam et degistirme derim.
kızlar unuttum sahi forumd gördüm bugün molfix evybaby nivea bebelac gibi firmalara üye oluyomuşun hem numune hediyesi hemde bebeklerimizle ilgili msj geliyomuş ben 1-2 sine üye oldum hangilerine olmak gerek olan varmı
kızlar ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bugün hep yağmur bekledim ama tık yok napalım allahın takdiri bende bebeğimin bütün ciclerini aldım kızımdan kalan bebek arabamız duruyor ana kucağı oto koltuğu falan almadım gerekirse alırım diyorum pahalı geldiler açıkcası en azından şimdilik beşik gardorap uyku seti bezi duş malzemeleri cicileri benim gecelikler falan hepsi hazır ütülendi hazırlandı çantalarına bayram sonu büyük temizlik var sağlık durumumda allahın izniyle iyi olur plasenta durumunda enterasan bişey olmassa beşiği eylülde getirticem yerleştiricem doğumdan sonra ben hastanedeyken getirip kursunlar psikolojim kaldırmaz demiştim eşime ama allahın izniyle bir sorun çıkmazda korku girmesse yine içime tertemiz yerleştirip giderim hastaneye düşünmesi bile heyecan gerilim yaratıyo ayyyyyyyy
:78::78::78::78:
Ya benim bugün bebeğim anca bu vakte kadar 4-5 kez hareket etti. O da minik hareketler, sanırım elleriyle. Telaş yapmamaya çalışıyorum. Doktorum 10 dan az hareket olursa gel demişti. Yemek falanda yedim tık yok, birazdan çikolata yiyeyim, belki faydası olur.
Kapı süsü, yada hazır tüllü müllü satılan sepetlerden almayı düşünmüyorum. Sonra onları koyacak yer düşüneceğim.
Mavi beyaz tül almayı, kapıyı boydan boya onunla süslemeyi düşünüyorum. Nikahımda yapmıştım, gelin almaya gelenler için blok kapısını daire kapısını süslemiştim bu tüllerle. Çok beğenilmişti. Şimdi sırayla ailede evlenenlerde dolaşıyor benim tüller. Eminönü'nde metresi 1 lira idi o vakit.
Sepette şunu alacağım, oğlumun ıvır-zıvır eşyasını, çoraplarını falan koymak için. Şekerlerini koymak içinde kullanmayı düşünüyorum.
AYICIKLI SEPET 28X22X16 MAVİ
aynen benımkıde dun durgundu dolayısıyla bende durgundum 2-3 kere cok hafıf vurdu bugunse ıcımde kazı calısması yaptıArkadaslar sizin de kontrolleriniz 32. Haftadan sonra onbes gunde bir,36.haftadan sonra haftada bir mi olacak?
Bebim kizim dunku sessizliginin acisini cikariyor bugun.dun burun gun iki uc kere hafif hareket olmustu.beni korkutmustu.bugunse masallah durmuyor..
feliscim arabada ön bar olması gereklımı bastonlarda pek ön bar olmuyorda merak ettim
Dalin Alt Değiştirme Örtüsü 10`lu (60*90 cm) - e-bebek.com
Kızlar ben birde yanımda bunlardan taşımayı düşünüyorum. Yedek olarak. Hani alt açmamız kirlenirse ( çiş-kaka vs. ) Bunu kullanmak veya üstüne bunu sermek için. Çok iyiymiş bence...
kuzeninin masallahi varmis, valla kilolari veririz heralde bebislerin pesinde kosmaktantatlım 2 ayda 6 kilo alan kuzenim rahat 90'la başlamıştır boyuda uzunn.bana gelince bende aşırı kilolu başlamadım ama kendime göre 5 kilo fazlayla hamiş kaldım onuda 1,5 yıl önce sigarayı bıraktım sporla bu kadar duraklattım kendimi.sen zayıfsan önce kendi yağ ve protein depolarını dolduruyosun tatlım onun için çok kilo alıyosun ama hepsini verirsin merak etme.desene kurban bayramında hastanelerde olacağız Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?