kaderli maşallah bebişine cnm
ya kızlar bana doğurucam artık gibi geliyor ayakta çok kalamıyorum bebeğim hep aşağılarda gibi geliyo tekmeleri rahmimi acıtıyo acaba erkenmi gelecek diyorum.normalmi bunlar kızlar?Şeyimin acıması falan.şeyimden bişi akıp gidiyo gibi bi his oluyo bide.yani kendiliğinden içten ıkınıyomuşum gibi:26:tarif edemiyorum
aa bende o zaman kadir has'a bir bakmam lazım, cumartesi kontrolüm var medical parka gidiyorum zaten oradan çıkışta bir uğrarım
nereden aldın canım sen park yatağını? Benim netten beğendiğim var 1-2 tane ama gözümle görmeden de pek emin olamıyorum, gidip görüpte almaya da vaktim olmuyor... oofff hangi ara tamamlayacağım ben bu eksikleri yaaa :44::44:
günaydın... son 3-4 aydır sola yapışık olarak yatan ben artık öyle de yatamıyorum.. karnım geceleri çok geriliyo çünkü semsert oluyobugun evdeyim diğer işimden ayrıldım memurluğu beklicem artık.. sizler ne kadar güzel herşeyinizi hazır etmişsiniz ben sadece almakla yetindim daha eksiğim bile var ne yıkadım ne ütüledim yetişir ama dimi:44:
Günaydın annelerve minnoşlar nasılsınız bakalım ben sanki yorgunum halbuki daha yeni kalktım ne olacak bu halimiz artık iyice ağırlaştım her şey zor geliyor kızlar bu 32. hafta raporunu ne zaman alcaz benim dr 14 ağustosda gel dedi ama ben o zaman 33 ü bitiricem + 5 hafta daha ne bileyim işte doğurur muyum diye korkuyorum bazen :26::26::26:
normal bunlar, çünkü son trimesterdeyiz artık, bebekler çok büyüdü artık hızlı hareket etmek çok zor. bişi akıp gidiyo demişsin, akıyo mu gerçekten yoksa öyle bi hismi oluşuyo? daha var derken suyun geldiğini falan fark etmeyiz bi de :)
benimde hazır değil daha cnm alındı eşyalar poşetlerde bekliyo daha dolabı gelmedi biz bayramdan sonra yıkayıp ütüleyelim diyorum umarım oğlum süprizzzz ben geldim demez
Cnm bişi akıp gidiyo içimden gibi yani kalp gibi atıyo sonra dışarıya doğru itiyo gibi kendini anlık oluyor ama çok sık oluyor çözemedim bebekmi çıkmak istiyor napıyor
kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama ben klasik beyaz lake bir beşik aldım satıcı park yatakların hemen yırtıldığını ve hiç düzgün sallanmadığını oyüzden kendi bebeğine bile kullanmadığını söyledi zaten eğer kardeşi varsa kesin oda girer ve yırtarlar dedi zaten satıcı gösterdi hiç sallanmıyor birde benim aldığım harika önünde asansör demiri var alçaltılıp bebek rahatça alıp yerine yatırılablecek tercih sizlerin en azından klasik beşikte 3-4 yaşına kadar yatabilir üstelik ben kızıma geçen yıl 2 bazalı genç odası aldım krem kahve yatağı varken yinede yatmaz diye sallamak için klasik beşik aldım birde 2 kapılı gardorap
Canim sen kontrolde anlat yine dr na,benimde bugun kasiklarima bicak saplaniyo sanki minibusteyim oturamiyorum sancidan....
merhaba arkadaşlar...
bizim dün kontrolümüz vardı allah'a çok şükür meleğim haftasına uyumlu boyu ve kilosu gayet iyi çıktı
dr.13ağustosta tekrar çağırdı vizite kağıdı götürmem yeterliymiş doğum iznim için, tam 32.haftamızda oluyoruz (32+0) Ama ben 35.
haftama kadar çalışmayı düşünüyorum bunun için 37.haftaya kadar değilde 35.haftaya kadar çalışabilir raporu mu vercek nasıl olcak
:26: veya 37.haftaya kadar çalışabilir vercek daha sonra 35.haftada raporu iş göremez olarak mı değiştircek :44: konu hakkında bilgisi olan var mı?
Anlatıcam cnm sanırım bebeğim ters döndü gene bacakları aşağıda olabilir dimi?
oynadıkça rahmimi zorluyoda olabilir
çalışamıcam sanırım ben 37 kadar
anlatıcam cnm sanırım bebeğim ters döndü gene bacakları aşağıda olabilir dimi?
Oynadıkça rahmimi zorluyoda olabilir
çalışamıcam sanırım ben 37 kadar
Aynen valla bakalim haftaya bi niyetlendik ama insallah aksilik cikmaz da yapariz,iyice duygusala bagladim zaten hazirlayalim da oglum heyecanla bekledigimizi bilsin diyorum,cocuk nerden gorecekse:)))))
Bende anlamıyorumda canımı yaktığına göre ayakları aşağımı döndü die düşünmedende geçemiyorumBen dondugunu hic anlamiyorum ama isyerinde ayaktayken genelde asagilara vuruyo,evdeyken daha yukarda hissediyorum o yuzden cozemedim,su an erken zaten canim 36 a kadar surekli donme sanslari var
gunaydın cnm ya ben kasığı geçtim rahmimde oluyor sanki bişiler..bebeke oynadıkça garip olmaya başladı acılar..Doktorum normal dese genede rahatlıyacağım.Artık ayaktada çok kalamıyorum sanki benbrck mrb herkese günaydınlar benimde kasıklarıma bazen regl sancısı gibi ağrılar giriyor bıçak gibi saplanıyo ayrıca brck senin dediğin gibi bebeğim çok aşağıda ve inanılmaz anlıkda olsa karnım kasıklarıma doğru taş gibi oluyo bir de akıntım çoğaldı normaldede vardı ama sanki daha fazlalaştı bunlar normalmı bilemedim daha dr kontrolünede 13 gün var bunlar bu haftalarda bizim ortak durumumuzmu yoksa olmaması gereken bişeymi bilemedim
merak etme arkadaşım daha bende hiç bişey hazırlamadım. hatta alışverişini bile yapmadım. 2 yaşında oğlum var, ondan kalanları toparlıycam, bakıcam eksiklere ona göre gidicem alışverişe. çalışıyorum ee oğlanda var malum havalarda bunaltıyo fırsat bulup çıkamadık. 10-15 güne kadar hazır ederiz. daha var nasılsa.
bu arada dün dr.a gittik, 1600 gr olmuşuz, 10 güne kadar 1800 olur dedi. her şeyi iyi ölçümlere göre 1 hafta önden gidiyormuş ama sen yinede sat.a göre hazırlan dedi.plasenta çok temiz her şey çok yolunda dedi, bunu da normal doğurabilirsin bu senin boynunun borcu dedi dr :)
bu arada herkese günaydıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?