2012 Ekim Anneleri

ayy aynı şeyleri bende yaşadım biliyo musun çok korktum bi gece aşağılarda iyice geliyo mu yoksa dedim ama bu kadar kolay olmasa gerek dedim öyle erken gelicek falan diye düşünme bence doktorun bilir kontrole gittiğinde doğum kanalına girmiş mi diye bakar da hiç sanmıyorum daha çok var aklına getirme erken doğumu..

dün gece çok yoruldum ,eve gittim hemen bulaşık mak. boşalt ,bulaşıklar kalmıştı tezgahta su yok diye önceki geceden onları yerleştir

aspiratörü ,ocağı ,tezgahı her yanı domestos ,yağçöz falan bir giriştim. baktım saat 8i geçti hemen yemeği hazırla arkasından

eşim geldi yemek yedik ,mutfağı topla ,çamaşırları topla ,ütüleri yap kaldır , dağınık topla saat 11

ayaklar şişmiş ,bileklerde şekil kalmamış ,kasıklarda sancıyla doğru yatağa tabi

off çok sıkıldım hem ev ,hem iş , hem hamilelik bir de üstüne sıcak bunalttı beni iyice

ay inşallah erkenden gelmesin meleklerimiz biraz daha büyüsünler yaaa
inşallah normal der cnm yaşadığım şeyleride

brck canım artık büyümelerinin verdiği etki sanırım bunlar ,bazen bende çıkıvericek gibi hissediyorum o derece baskı yapıyor aşağıdan

dinleniceksin demişti doktor öyle durumlarda işyerinde nereye uzanıp da dinleniceksin

Ben 37 ye kadar çalışırım diyordum ama çok zor görünüyor
erkende çıkarsam zaten çık git derler iştende..

aynen canım bende çok bunaldım eşimde bu ara orucum diye elini bişeye sürmüyo bende kendi kendime bişiler yapmaya çalışıyorum ama nafile

amınnnnn canım inş tek temennım zamanında sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza almamız
tabi birde dinlendirirlerki bizim kolt tak olan bir odamız var şirkette beş dak gireyim kafamı koyayım diyorum beş dak sonra telefonn acil iş var aman izin zamanım bi gelseee de kurtulsammm

aynen bende sonradan nereye koyacam dıye dusunuyorum sanırım tül alıp kapıyı suslemek daha mantıklı ,süslediğin o kapılardan foto varmı örnek olarak nasıl yapılıyor acaba ??
Maalesef yok arkadaşım. Hediye paketliyormuşsun gibi düşün:) Ben çiçek falanda yerleştirmiştim ama oğlum için yapacağımı nasıl olacak şu an kafamda tasarlamadım henüz. Tül almadan kapını boyunu falan ölç, ona öre al.

off çok sıkıldım hem ev ,hem iş , hem hamilelik bir de üstüne sıcak bunalttı beni iyice
Aynı durum bende de var. Sen yine akşam bi'ssürü iş yapmışsın. Ben haftaiçi anca yemek hazırlayıp, mutfağı toparlıyorum. Başka işe takatim olmuyor. Sabah eşim kalkmış, haberim yok. Uyandırdı, kızdım geç kaldım diye. O da bana kızıyor, çok uyuyorum diye. Ahh bi' anlayabilseler...

Aklına kötü şeyler getirme. Bende iki gündür hiç tekme yemiyorum, hep içimde minik hareketler. Herhalde elleriyle yumrukluyor diyorum. Ya da bazen sırtı dayalı herhalde göbeğime diyorum, kaburgalarıma sanki tekme yer gibi oluyor. Bir keresinde canım o kadar acıdı ki, herhalde dik duruyor bu, aşağıları tekmeliyor diyorum. Bebek o pozisyonda durabiliyor mu acaba doktora sormak lazım. Ayakta duruyormuş gibi, dik.

Günaydın Hanımlar :125:

Nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir...

Brck kız bana bak sakın benden önce doğurma tut içinde pıtlama

BenElse canım çok yorulmuşsun yaa Allah yardımcın olsun dikkat et kendine

14112006 tatlım ne güzel senin bebiş babayı bekliyor demekki coşmak için bizimkide babası geldiğinde o kdar seslenmesine rağmen tık yok :) en son geçen akşam eşim diyor biz bu oğlanı yaptık ama bu oğlan hep anacı oldu

dkaderli maşallah canım hem sana hem bebeğine

kızlar ayın 6 sında başlıyor doğum iznim .
çıksammı çıkmasammı biilemedim. sabahın köründe kalkıp işe gelmekten çok sıkıldım.
inleye inleye kalkıyorum sabahları
ama evde otursam da sıkılcakmışım gibi geliyor.ne yapsam bilemedimm..
karar veremiyorummm

Gunaydin tatli hamisler:) Birgun daha basladi bizim icin Evi hala yoluna koyamadim Sabahlari erkenden uyaniyorum gicik oldum Butun gun hicbirseyim yok ama sabahlari bacak agrisiyla uyaniyorum:26: Cumartesi kontrolum var bakalim ne durumdayiz

Gunaydin tatli hamisler:) Birgun daha basladi bizim icin Evi hala yoluna koyamadim Sabahlari erkenden uyaniyorum gicik oldum Butun gun hicbirseyim yok ama sabahlari bacak agrisiyla uyaniyorum:26: Cumartesi kontrolum var bakalim ne durumdayiz

Magnezyum alıomusun cnm ?
hergün almamız gerekiyor. ben aksattığımda bacak ağrım oluyor.

Gunaydin kizlar herkes cok iyi olsuninsallah.benim sikintim hareketlerm cok agirlasti.resmen sallana sallana yuruyorum.yakkinda karnimin altindan tutmam gerekecek.

Kizlar izin konusunda dayanabildiginiz kadar dayanin.bebekle o surelere ihtiyacimiz olacak..ben eger 37.haftada ayrilirsam okulun ilk haftasi derslere girmem gerekecek. Onun icin 36 da ayrilabilirim.

sende bizdensin yani penguen yürüyüşüne biri daha katıldı

hemen ayrılsak izne bence erken oluyor, 8 hafta napcazki, bende çok büyüdüm ama dayanıcam 37ye kadar. ilk bebeğimde 34te ayrıldım sonra keşke çalışsaydım diye sızlandım durdum. bu sefer kararlıyım bi aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…