kaderli maşallah bebişine cnm
ya kızlar bana doğurucam artık gibi geliyor ayakta çok kalamıyorum bebeğim hep aşağılarda gibi geliyo tekmeleri rahmimi acıtıyo acaba erkenmi gelecek diyorum.normalmi bunlar kızlar?Şeyimin acıması falan.şeyimden bişi akıp gidiyo gibi bi his oluyo bide.yani kendiliğinden içten ıkınıyomuşum gibi:26:tarif edemiyorum
ayy aynı şeyleri bende yaşadım biliyo musun çok korktum bi gece aşağılarda iyice geliyo mu yoksa dedim ama bu kadar kolay olmasa gerek dedimöyle erken gelicek falan diye düşünme bence doktorun bilir kontrole gittiğinde doğum kanalına girmiş mi diye bakar da hiç sanmıyorum daha çok var aklına getirme erken doğumu..
brck canım artık büyümelerinin verdiği etki sanırım bunlar ,bazen bende çıkıvericek gibi hissediyorum o derece baskı yapıyor aşağıdan
dinleniceksin demişti doktor öyle durumlarda işyerinde nereye uzanıp da dinleniceksin
dün gece çok yoruldum ,eve gittim hemen bulaşık mak. Boşalt ,bulaşıklar kalmıştı tezgahta su yok diye önceki geceden onları yerleştir
aspiratörü ,ocağı ,tezgahı her yanı domestos ,yağçöz falan bir giriştim. Baktım saat 8i geçti hemen yemeği hazırla arkasından
eşim geldi yemek yedik ,mutfağı topla ,çamaşırları topla ,ütüleri yap kaldır , dağınık topla saat 11
Ayaklar şişmiş ,bileklerde şekil kalmamış ,kasıklarda sancıyla doğru yatağa tabi
off çok sıkıldım hem ev ,hem iş , hem hamilelik bir de üstüne sıcak bunalttı beni iyice
ay inşallah erkenden gelmesin meleklerimiz biraz daha büyüsünler yaaa
inşallah normal der cnm yaşadığım şeyleride
tabi birde dinlendirirlerki bizim kolt tak olan bir odamız var şirkette beş dak gireyim kafamı koyayım diyorum beş dak sonra telefonn acil iş var aman izin zamanım bi gelseee de kurtulsammmbrck canım artık büyümelerinin verdiği etki sanırım bunlar ,bazen bende çıkıvericek gibi hissediyorum o derece baskı yapıyor aşağıdan
dinleniceksin demişti doktor öyle durumlarda işyerinde nereye uzanıp da dinleniceksin
Maalesef yok arkadaşım. Hediye paketliyormuşsun gibi düşün:) Ben çiçek falanda yerleştirmiştim ama oğlum için yapacağımı nasıl olacak şu an kafamda tasarlamadım henüz. Tül almadan kapını boyunu falan ölç, ona öre al.aynen bende sonradan nereye koyacam dıye dusunuyorum sanırım tül alıp kapıyı suslemek daha mantıklı ,süslediğin o kapılardan foto varmı örnek olarak nasıl yapılıyor acaba ??
Aynı durum bende de var. Sen yine akşam bi'ssürü iş yapmışsın. Ben haftaiçi anca yemek hazırlayıp, mutfağı toparlıyorum. Başka işe takatim olmuyor. Sabah eşim kalkmış, haberim yok. Uyandırdı, kızdım geç kaldım diye. O da bana kızıyor, çok uyuyorum diye. Ahh bi' anlayabilseler...
off çok sıkıldım hem ev ,hem iş , hem hamilelik bir de üstüne sıcak bunalttı beni iyice
Aklına kötü şeyler getirme. Bende iki gündür hiç tekme yemiyorum, hep içimde minik hareketler. Herhalde elleriyle yumrukluyor diyorum. Ya da bazen sırtı dayalı herhalde göbeğime diyorum, kaburgalarıma sanki tekme yer gibi oluyor. Bir keresinde canım o kadar acıdı ki, herhalde dik duruyor bu, aşağıları tekmeliyor diyorum. Bebek o pozisyonda durabiliyor mu acaba doktora sormak lazım. Ayakta duruyormuş gibi, dik.
ay inşallah erkenden gelmesin meleklerimiz biraz daha büyüsünler yaaa
inşallah normal der cnm yaşadığım şeyleride
Gunaydin tatli hamisler:) Birgun daha basladi bizim icinEvi hala yoluna koyamadim Sabahlari erkenden uyaniyorum gicik oldum Butun gun hicbirseyim yok ama sabahlari bacak agrisiyla uyaniyorum:26: Cumartesi kontrolum var bakalim ne durumdayiz
Gunaydin kizlar herkes cok iyi olsuninsallah.benim sikintim hareketlerm cok agirlasti.resmen sallana sallana yuruyorum.yakkinda karnimin altindan tutmam gerekecek.
Kizlar izin konusunda dayanabildiginiz kadar dayanin.bebekle o surelere ihtiyacimiz olacak..ben eger 37.haftada ayrilirsam okulun ilk haftasi derslere girmem gerekecek. Onun icin 36 da ayrilabilirim.
oo ne güzel büyümüş bebişinn maşallah.. bu haftalarda gittiğinizde doktor sadece normal kontrol mü yapıyo yoksa tahlil falan mı istiyo?
hoşgeldin cnm günaydınnn ay inşallah yaaa beklesin gününü bebelerimizzzGünaydın Hanımlar :125:
Nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir...
Brck kız bana bak sakın benden önce doğurmatut içinde pıtlama
kızlar ayın 6 sında başlıyor doğum iznim .
çıksammı çıkmasammı biilemedim. sabahın köründe kalkıp işe gelmekten çok sıkıldım.
inleye inleye kalkıyorum sabahları
ama evde otursam da sıkılcakmışım gibi geliyor.ne yapsam bilemedimm..
karar veremiyorummm
Magnezyum alıomusun cnm ?
hergün almamız gerekiyor. ben aksattığımda bacak ağrım oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?