günayyydııınnnn herkeseeee
keyifler nasıl bakalım?
benim kızım bugün inşaata başladı dün akşam temeli attıbugünde üst katlara geçti pıt da pıt pıt annesi yer onu hamsiyem benim
sizin iç mimarlar ne alemde
Aliyorum canim:) Herhakde artik agirligimi bacaklarim ve bileklerim cekemiyor
gunaydin kizlar ve minnoslari
Benim uykusuz gunlerim basladi uyuyamiyorum aksamlari sag bacagim agriyor kökunden kopacak sanki, simdi de karnim sanciyor ama distan dokununca sanki morarmis gibi bi agrisi oluyor acaba neden ki?
kaderli maşallah bebişine cnm
ya kızlar bana doğurucam artık gibi geliyor ayakta çok kalamıyorum bebeğim hep aşağılarda gibi geliyo tekmeleri rahmimi acıtıyo acaba erkenmi gelecek diyorum.normalmi bunlar kızlar?Şeyimin acıması falan.şeyimden bişi akıp gidiyo gibi bi his oluyo bide.yani kendiliğinden içten ıkınıyomuşum gibi:26:tarif edemiyorum
aynı be teyzesi ne olsun benim oğlum hala kemirmeye devam ediyor arada hızını alamıyor kemirdiği yerden poposunu sokup kaçmaya çalışıyor ama sığmıyor heralde portakal poposufirar için tam gaz tünel kazmaya devam ediyor
günaydınn kızlar yine iş hep işçalışan arkadaşlarda bi yılgınlık var aynı benim gibi, acaba bende mi 32.haftamda ayrılsam naapsam sandalye popoma batıyor artık kuyruk sokumum çatı kemiklerim içten içe sızlıyor ama normal dedi dr. bu arada bebeciğim doğum pozisyonu almış çok şükür kafası dönmüş aşağı
gözün aydın canım bebişin ters mi duruyodu?
benim doktor hiç duruşuyla ilgili bişey söylemiyo gayet iyi duruyo heraldeesas duruş
çok yoruluyosan izne ayrıl bence valla helal olsun sen ve senin gibi çalışan annelere rabbim güç versin
kızlar ayın 6 sında başlıyor doğum iznim .
çıksammı çıkmasammı biilemedim. sabahın köründe kalkıp işe gelmekten çok sıkıldım.
inleye inleye kalkıyorum sabahları
ama evde otursam da sıkılcakmışım gibi geliyor.ne yapsam bilemedimm..
karar veremiyorummm
amiinn canım allah hepimize güç kuvvet versin zor zamanlar yaşıyoruz valla. enine duruyordu yada bağdaş kurmuş oturuyor pozisyonundaydı dönmicek diye korkuyordum normal doğum istiyorum ya, ama neyseki kuzum dönmüş ayyy çok mu az kalmış neiçim pır pır oluyor artık dr.sorsana kıs sende normal mi istiyorsun?
hiç aklıma gelmedi sormak 32. haftamda gidicem doktora doğum izni için o zaman sorucam zaten doktorumla doğum hakkında hiç bişey konuşmadık daha
valla bilemiyorum bi diyorum normal olsun bi diyorum sancılara dayanamam sezeryan olsun iki arada bi derede kaldım anlayacağın
merhaba arkadaslar nasılsınız ?
nasıl geçiyor hamilelik :) artık az kaldı iyice sabırsızlanıyorum ve heyecan basmaya basladı :)
unutmadan bu sabah fox haberde izledim ve şok oldum... benim gibi sgklı olup özel hastaneye gidenleri ilgilendiriyor bu haber
artık özel hastaneler sgk'yı karsılamayacaklarmıs. bunu arastırıyorum şimdi.
resmi gazetede yayınlanacak yürürlüğe girdi gibi bişiler dediler. haberin sonuna yetiştiğim için de net bilmiyorum. bir bilgisi olan var mı?
nasıl geçiyor hamilelik :) artık az kaldı iyice sabırsızlanıyorum ve heyecan basmaya basladı :)
unutmadan bu sabah fox haberde izledim ve şok oldum... benim gibi sgklı olup özel hastaneye gidenleri ilgilendiriyor bu haber
resmi gazetede yayınlanacak yürürlüğe girdi gibi bişiler dediler. haberin sonuna yetiştiğim için de net bilmiyorum. bir bilgisi olan var mı?
Aynı durum bende de vardı. Bebeğim makat pozisyonda duruyordu. Neyse ki bu hafta dönmüş doğum pozisyonuna. Bende normal istiyorum, Allah izin verirse. Ben doktorumla konuştum doğumu, sezaryen için belli sebebler vardır dedi, onları saydı; makat pozisyon, kordon dolanması ve saire... Yine de son anda belli olur herşey. En iyisi dua etmek, hakkımızda hayırlısı ne ise o olması için.amiinn canım allah hepimize güç kuvvet versin zor zamanlar yaşıyoruz valla. enine duruyordu yada bağdaş kurmuş oturuyor pozisyonundaydı dönmicek diye korkuyordum normal doğum istiyorum ya, ama neyseki kuzum dönmüş ayyy çok mu az kalmış neiçim pır pır oluyor artık dr.sorsana kıs sende normal mi istiyorsun?
Bende bir hastane çıkışı bir 5 li set aldım. Kimi yeter diyor, kimi yetmez. Bana bir hastane çıkışı hediyede geldi. Üçünüde kullanır mıyım, bilmiyorum.Günaydın anneler ben bayram sonrası doğum çantamı hazırlayacağım. Sizce 20li hastane çıkışı ve 0-3 ay 5li set yeter mi ilk haftalar için? Yoksa bir beşli set daha mı alsam????:26::26::26::26:
Günaydın anneler ben bayram sonrası doğum çantamı hazırlayacağım. Sizce 20li hastane çıkışı ve 0-3 ay 5li set yeter mi ilk haftalar için? Yoksa bir beşli set daha mı alsam????:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?