2012 Ekim Anneleri

günayyydııınnnn herkeseeee

keyifler nasıl bakalım?

benim kızım bugün inşaata başladı dün akşam temeli attı bugünde üst katlara geçti pıt da pıt pıt annesi yer onu hamsiyem benim

sizin iç mimarlar ne alemde

Ya kızlar ben aynı hamileliğimin başındaki gibi uykuya düştüm kafamı koyduğum yerde uyumaya başlıyorum ama kalitesiz bir uyku anlamadım eşimde sürekli beni yalnız bırakma sürekli uyuyosun diye kızıyo ama yapacak bişi yokkk kimyam değişti resmen

aynı be teyzesi ne olsun benim oğlum hala kemirmeye devam ediyor arada hızını alamıyor kemirdiği yerden poposunu sokup kaçmaya çalışıyor ama sığmıyor heralde portakal poposu firar için tam gaz tünel kazmaya devam ediyor

gunaydin kizlar ve minnoslari
Benim uykusuz gunlerim basladi uyuyamiyorum aksamlari sag bacagim agriyor kökunden kopacak sanki, simdi de karnim sanciyor ama distan dokununca sanki morarmis gibi bi agrisi oluyor acaba neden ki?

aynen canım geceler uykusuz ve uzun o bacak ağrısı bende de aynen devam ediyo ama şöyle bi yöntem deniyorum çabuk geçiyo geriyorum ters yöne bacağı biraz acıyo tabi ama inan çok etkili sırf şu magnezyum ilacını içmeyeyim diye türlü türlü yöntemler deniyorum bide germe işleminden sonra hemen yürü faydasını göreceksin

benimde oluyo ara sıra özellikle sağ ya da sol kasığımın orda sanki çok hassas bi damar var oraya vurunca kendimen geçiyorum
eğer doğum sancısı onun gibiyse ben kesin sezeryan isticem çünkü diğer acılar neyse de ona dayanamıyorum ve inanılmaz korkuyorum

ısırırım ben onun portakal poposunu
tünelin ucunda mahmut hoca var söyle ona

günaydınn kızlar yine iş hep iş çalışan arkadaşlarda bi yılgınlık var aynı benim gibi, acaba bende mi 32.haftamda ayrılsam naapsam sandalye popoma batıyor artık kuyruk sokumum çatı kemiklerim içten içe sızlıyor ama normal dedi dr. bu arada bebeciğim doğum pozisyonu almış çok şükür kafası dönmüş aşağı

gözün aydın canım bebişin ters mi duruyodu?

benim doktor hiç duruşuyla ilgili bişey söylemiyo gayet iyi duruyo heralde esas duruş

çok yoruluyosan izne ayrıl bence valla helal olsun sen ve senin gibi çalışan annelere rabbim güç versin

amiinn canım allah hepimize güç kuvvet versin zor zamanlar yaşıyoruz valla. enine duruyordu yada bağdaş kurmuş oturuyor pozisyonundaydı dönmicek diye korkuyordum normal doğum istiyorum ya, ama neyseki kuzum dönmüş ayyy çok mu az kalmış ne içim pır pır oluyor artık dr.sorsana kıs sende normal mi istiyorsun?

bence al iznini dinlen.yatakta yarım saat bile fazla kalmak nası güzel gelir vücuda ki hamişsin bide.evde canın sıkılmaz hazırlıklarını yaparsın önümüz bayram biraz temizlik,biraz alışveriş derken zaman geçiverir nacizane fikrimdir tatlım

hiç aklıma gelmedi sormak 32. haftamda gidicem doktora doğum izni için o zaman sorucam zaten doktorumla doğum hakkında hiç bişey konuşmadık daha
valla bilemiyorum bi diyorum normal olsun bi diyorum sancılara dayanamam sezeryan olsun iki arada bi derede kaldım anlayacağın

merhaba arkadaslar nasılsınız ?

nasıl geçiyor hamilelik :) artık az kaldı iyice sabırsızlanıyorum ve heyecan basmaya basladı :)

unutmadan bu sabah fox haberde izledim ve şok oldum... benim gibi sgklı olup özel hastaneye gidenleri ilgilendiriyor bu haber

artık özel hastaneler sgk'yı karsılamayacaklarmıs. bunu arastırıyorum şimdi.

resmi gazetede yayınlanacak yürürlüğe girdi gibi bişiler dediler. haberin sonuna yetiştiğim için de net bilmiyorum. bir bilgisi olan var mı?

en iyisi hayırlısı olsun bakma bende normal diyorum ama son anda ne gerekirse o olcak işte ama gönlümden geçen normal doğum ilk doğumum ya cahil cesareti var bende acısını bilmiyorum böyle rahat rahat konuşuyorum

canım şöyle bir haber buldum ben nette senin yazdığını okuyunca. Acaba bunun mu haberini yapıyordu fox tv? :26: Özellerden SSK'lılara kötü haber

Son düzenleme:

canım bende duydum haberi resmi gazetede yayınlanmamış bende şok oldum 13 ağustosta kontrolüm var gidince tekrar fiyat alacağım artık inşallah yoktur ya öyle bişey yoksa nerde doğuracam ben

Günaydın anneler ben bayram sonrası doğum çantamı hazırlayacağım. Sizce 20li hastane çıkışı ve 0-3 ay 5li set yeter mi ilk haftalar için? Yoksa bir beşli set daha mı alsam????:26::26::26::26:

Aynı durum bende de vardı. Bebeğim makat pozisyonda duruyordu. Neyse ki bu hafta dönmüş doğum pozisyonuna. Bende normal istiyorum, Allah izin verirse. Ben doktorumla konuştum doğumu, sezaryen için belli sebebler vardır dedi, onları saydı; makat pozisyon, kordon dolanması ve saire... Yine de son anda belli olur herşey. En iyisi dua etmek, hakkımızda hayırlısı ne ise o olması için.

Günaydın anneler ben bayram sonrası doğum çantamı hazırlayacağım. Sizce 20li hastane çıkışı ve 0-3 ay 5li set yeter mi ilk haftalar için? Yoksa bir beşli set daha mı alsam????:26::26::26::26:
Bende bir hastane çıkışı bir 5 li set aldım. Kimi yeter diyor, kimi yetmez. Bana bir hastane çıkışı hediyede geldi. Üçünüde kullanır mıyım, bilmiyorum.

Bu arada hanımlar Lcw'nin online sitesine girdim. Outlet bölümünde güzel, uygun fiyata ürünler var. 3-6 ay,9-12 ay için alınabilinir.

günaydın arkadaşım.
5li set değilde takım olarak düşünülebilir bence. ben 1 hastane çıkışı aldım diğerleri takım.işimi görcektir diye düşünüyorum... zaten görmeye gelen uzaktan akrabalarda hep kıyafet getirmez mi yenidoğan için.

bir bu eksikti doğuma 2 ay kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…