- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Günaydın anneler ben bayram sonrası doğum çantamı hazırlayacağım. Sizce 20li hastane çıkışı ve 0-3 ay 5li set yeter mi ilk haftalar için? Yoksa bir beşli set daha mı alsam????:26::26::26::26:
merhaba arkadaslar nasılsınız ?
nasıl geçiyor hamilelik :) artık az kaldı iyice sabırsızlanıyorum ve heyecan basmaya basladı :)
unutmadan bu sabah fox haberde izledim ve şok oldum... benim gibi sgklı olup özel hastaneye gidenleri ilgilendiriyor bu haber
artık özel hastaneler sgk'yı karsılamayacaklarmıs. bunu arastırıyorum şimdi.
resmi gazetede yayınlanacak yürürlüğe girdi gibi bişiler dediler. haberin sonuna yetiştiğim için de net bilmiyorum. bir bilgisi olan var mı?
Günaydın anneler ben bayram sonrası doğum çantamı hazırlayacağım. Sizce 20li hastane çıkışı ve 0-3 ay 5li set yeter mi ilk haftalar için? Yoksa bir beşli set daha mı alsam????:26::26::26::26:
günaydın arkadaşım.
5li set değilde takım olarak düşünülebilir bence. ben 1 hastane çıkışı aldım diğerleri takım.işimi görcektir diye düşünüyorum... zaten görmeye gelen uzaktan akrabalarda hep kıyafet getirmez mi yenidoğan için.
şaka mı bu şimdi... önce bi doğursaydık. şimdi aksilik ya ücretli izinlerin uzaması bizi kapsamaz ama bu aptal haber yürürlüğe girer bize denk gelir, hatta ilklerde biz oluruz.
napıyo benim minik adaşımbiz de kazı çalışması devam ediyor kıpır kıpır
yetmez heralde canım :26: bizim hastane çıkışımız , 4 ayrı takımımız , 8-10 tulumumuz falan oldu heralde. yarım kollu ve uzun kollu çıtçıtlılar hariç
ilk zamanlar çok sık kaka falan yaptığı için kıyafetler de çok değişiyor diyolar
canım bende 20 li setle 5 li set aldım ama bana dedilerki 2 iç zıbın 3 tane falanda önden alttan çıtçıtlı tulumlar varya onlardan al göbek bağı düşene kadar en rahat onlar oluyormuş zıbını bulamadım daha hatta öyleki rüyalarıma bile girmişti oğlum doğmuş zıbın yok aranıyodum ayy öyle işte
balık yağı hapım ağzıma pis pis balık tadı getiriyor
canım bende 20 li setle 5 li set aldım ama bana dedilerki 2 iç zıbın 3 tane falanda önden alttan çıtçıtlı tulumlar varya onlardan al göbek bağı düşene kadar en rahat onlar oluyormuş zıbını bulamadım daha hatta öyleki rüyalarıma bile girmişti oğlum doğmuş zıbın yok aranıyodum ayy öyle işte
hiç aklıma gelmedi sormak 32. haftamda gidicem doktora doğum izni için o zaman sorucam zaten doktorumla doğum hakkında hiç bişey konuşmadık daha
valla bilemiyorum bi diyorum normal olsun bi diyorum sancılara dayanamam sezeryan olsun iki arada bi derede kaldım anlayacağın
şu genelde beyaz renkte olan üstüste geçip kenarlarından bağlanan bebek kıyafetimi zıbın? ince pamuklu kumaş oluyor genelde.
şimdi bulabildin mi pekii? ben de oğlum doğduktan sonra yetmezse diye tereddütteyim; bi yandan da en fazla bir ay giyecek ne gerek ekstra masrafa diyorum. Eşim yetmezse ben gider alırım diyor ama benim içim rahat olmaz öyle.. benim görüp almam lazım illa
ii teyzesi çok şüküraman iyi olsunlar
benim elifim bi kaç gündür sessiz sakin di ama neyseki tekrar hareketlendi kuzularda sıcaktan etkilendi..kilomuz 1.471gr boyumuz ise 38 cm olmuş 30+00 da.
napcan çıkcan mı doğum iznine? yine hatırlattım çalıştığını ama idare ediverbenim çıkasım var ama tam maaş alayım diye sabredeyim diyorum emin değilim :44:
* Balığın karaciğerinden üretilen, balık yağlarını hamileler kullanmamalıdır. Çünkü bu balık yağı çeşidinin içinde A vitamini yüksek oranda bulunur ve anne karnındaki bebeğe zarar verir. Hamileler Balığın gövdesinden üretilen ve A vitamini içermeyen balık yağı kullanmalıdır.
* Civa kurşun ve diğer ağır metaller ile kirletilmiş balıktan elde edilen balık yağı kullanmamak gerekir. Çünkü beyin gelişimine zarar verir.
Ccanım ya bende ilk doktora demiştim balık yiyemiyorum diye balık yağı yazmıştı sonra bi kaç kez kullandıktan sonra böyle bi yazı okumuştum ve bidaha kullanmadım şimdi haftada bir balık tüketmeye çalışıyorum artık yetiyormu bilmiyorum ama seninde bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?