2012 Ekim Anneleri

Günaydın anneler ben bayram sonrası doğum çantamı hazırlayacağım. Sizce 20li hastane çıkışı ve 0-3 ay 5li set yeter mi ilk haftalar için? Yoksa bir beşli set daha mı alsam????:26::26::26::26:

yetmez heralde canım :26: bizim hastane çıkışımız , 4 ayrı takımımız , 8-10 tulumumuz falan oldu heralde. yarım kollu ve uzun kollu çıtçıtlılar hariç

ilk zamanlar çok sık kaka falan yaptığı için kıyafetler de çok değişiyor diyolar

şaka mı bu şimdi... önce bi doğursaydık. şimdi aksilik ya ücretli izinlerin uzaması bizi kapsamaz ama bu aptal haber yürürlüğe girer bize denk gelir, hatta ilklerde biz oluruz.

Günaydın anneler ben bayram sonrası doğum çantamı hazırlayacağım. Sizce 20li hastane çıkışı ve 0-3 ay 5li set yeter mi ilk haftalar için? Yoksa bir beşli set daha mı alsam????:26::26::26::26:

canım bende 20 li setle 5 li set aldım ama bana dedilerki 2 iç zıbın 3 tane falanda önden alttan çıtçıtlı tulumlar varya onlardan al göbek bağı düşene kadar en rahat onlar oluyormuş zıbını bulamadım daha hatta öyleki rüyalarıma bile girmişti oğlum doğmuş zıbın yok aranıyodum ayy öyle işte

napıyo benim minik adaşım biz de kazı çalışması devam ediyor kıpır kıpır

şaka mı bu şimdi... önce bi doğursaydık. şimdi aksilik ya ücretli izinlerin uzaması bizi kapsamaz ama bu aptal haber yürürlüğe girer bize denk gelir, hatta ilklerde biz oluruz.

kesin kapsar bizi yaa adamın biri yazar kasasını fırlatmıştıya bende ankaraya gidip meclisin önünde doğurcam

napıyo benim minik adaşım biz de kazı çalışması devam ediyor kıpır kıpır

ii teyzesi çok şükür aman iyi olsunlar
benim elifim bi kaç gündür sessiz sakin di ama neyseki tekrar hareketlendi kuzularda sıcaktan etkilendi.. kilomuz 1.471gr boyumuz ise 38 cm olmuş 30+00 da.
napcan çıkcan mı doğum iznine? yine hatırlattım çalıştığını ama idare ediver benim çıkasım var ama tam maaş alayım diye sabredeyim diyorum emin değilim :44:

ayyyy ben de yeter mi diyorum baksana . bi takım daha alayım bari sağol canım

şu genelde beyaz renkte olan üstüste geçip kenarlarından bağlanan bebek kıyafetimi zıbın? ince pamuklu kumaş oluyor genelde.

balık yağı hapım ağzıma pis pis balık tadı getiriyor

* Balığın karaciğerinden üretilen, balık yağlarını hamileler kullanmamalıdır. Çünkü bu balık yağı çeşidinin içinde A vitamini yüksek oranda bulunur ve anne karnındaki bebeğe zarar verir. Hamileler Balığın gövdesinden üretilen ve A vitamini içermeyen balık yağı kullanmalıdır.

* Civa kurşun ve diğer ağır metaller ile kirletilmiş balıktan elde edilen balık yağı kullanmamak gerekir. Çünkü beyin gelişimine zarar verir.

Ccanım ya bende ilk doktora demiştim balık yiyemiyorum diye balık yağı yazmıştı sonra bi kaç kez kullandıktan sonra böyle bi yazı okumuştum ve bidaha kullanmadım şimdi haftada bir balık tüketmeye çalışıyorum artık yetiyormu bilmiyorum ama seninde bilgin olsun.

şimdi bulabildin mi pekii? ben de oğlum doğduktan sonra yetmezse diye tereddütteyim; bi yandan da en fazla bir ay giyecek ne gerek ekstra masrafa diyorum. Eşim yetmezse ben gider alırım diyor ama benim içim rahat olmaz öyle.. benim görüp almam lazım illa

canım kontrole gittim bugün doğum iznini doktor kendi açtı.17ağustosta gel çalışabilir raporu verelim dedi.okul açıldığında da izne ayrılırsın dedi.toplamda da 90 gün izinli olursun dedi.tabi ben pek bilmiyorum kaç gün iznimiz var:26:sen de sorarsın doktoruna gidince
bu arada bebeğimin gelişimi gayet normal.seker için tahlil yaptılar yine aclık tokluk.ögleden sonra gitcem.inşallah normal cıkar herşey..

kızlar iç zıbınlar ne zamana kadar giydiriliyor?sadece göbek düşene kadar mı? bir de en çok altüst pijama takımı giyiliyor diyorlar penye..ben de öyle alt üst sadece hastane çıkışımda var.. 20li almıcam birkaç tane 5li daha alırım..ilk 3 ay için öyle cicili bicili şeyler almadım,almıcam da..bende 2 tane 5li takım var.2-3 tane tulum 4-5 iç zıbın,birkaç çıtçıtlı body,birkaç tane de ayaklı alt var.herhalde yetmez diyorum..benim eksiğim çooook. annem çok almış,bu ay onları yıkayıp yerleştirmek gerek.benim bebeklik kıyafetlerim de sapasağlam duruyor..

biberon emzik ne alayım canlar??

bence çok parçalı hastane çıkışlarındansa 5 parçalıkları tercih et. 20 parçanın hepsini kullanamıyosun zaten.

bence çok parçalı hastane çıkışlarındansa 5 parçalıkları tercih et. 20 parçanın hepsini kullanamıyosun zaten.

Ekstradan iç-dış zıbın almıştım bende, yeni aklıma geliyor:)
Bu zıbınlar, hastane çıkışları falan 40 gün kullanılıyormuş.
Sen birde en az 4-5 takım 0-3 aylık tulum al. Ben öyle yaptım. Yoksa 2 has. çıkışı ile idare etmek zor.

maşallah güzel adaşıma biz de 9unda gitçez bakalım kaç kilo oldu benim tontiş oğluşum.

ay sonuna kadar çalışçam kısmetse 31.08 son

ben balık yiyorum dediğim halde verdi. (bu mevsimde taze balık ta yok gerçi.) bu dönemler çok gerekli dedi. bende rastladım bu yazıya içeriğini okudum kalite sertifikası felan var :44: ağır metaller ve civa içermez yazıyor. bilemedim şimdi. belki benimki iyi olandır

yok canım bulamadım daha kardeşim bebek ürünleri satan bi yerde çalışıyor çoğu şeyi ordan aldık geçen günde eksikleri almaya gittik ordan kemeraltına geçtik zıbın falan buluruz diye hiç bi yerde iç zıbın yok kardeşim sipariş ederim dedi artık
iç zıbını işte göbeği düşene kadar rahat olur dediler sonrada evin içinde evet alt üst takımlar giydiriliyormuş daha çok alır annesi babasıda yetmezse veririsin eline gider bunun aynısından der satıcıya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…