kızlar iç zıbınlar ne zamana kadar giydiriliyor?sadece göbek düşene kadar mı? bir de en çok altüst pijama takımı giyiliyor diyorlar penye..ben de öyle alt üst sadece hastane çıkışımda var.. 20li almıcam birkaç tane 5li daha alırım..ilk 3 ay için öyle cicili bicili şeyler almadım,almıcam da..bende 2 tane 5li takım var.2-3 tane tulum 4-5 iç zıbın,birkaç çıtçıtlı body,birkaç tane de ayaklı alt var.herhalde yetmez diyorum..benim eksiğim çooook. annem çok almış,bu ay onları yıkayıp yerleştirmek gerek.benim bebeklik kıyafetlerim de sapasağlam duruyor..
biberon emzik ne alayım canlar??
maşallah güzel adaşımabiz de 9unda gitçez bakalım kaç kilo oldu benim tontiş oğluşum.
ay sonuna kadar çalışçam kısmetse 31.08 son
maşallah güzel adaşımabiz de 9unda gitçez bakalım kaç kilo oldu benim tontiş oğluşum.
ay sonuna kadar çalışçam kısmetse 31.08 son
bence çok parçalı hastane çıkışlarındansa 5 parçalıkları tercih et. 20 parçanın hepsini kullanamıyosun zaten.
kızlar yetmezse kıyafetler çıkar alırız, niye telaşlanıyosunuz ki, doğum yaptık diye hiç dışarı çıkmıycazmı?doğumdan 1 gün sonra topuk kanı aldırcaz, 15 gün sonra sağlık ocağı kontrolü var, işitme testi var vs.bunlar için hep dışarı çıkcaz zaten.doğduktan sonra alması da çok keyifli olur
yok canım bulamadım daha kardeşim bebek ürünleri satan bi yerde çalışıyor çoğu şeyi ordan aldık geçen günde eksikleri almaya gittik ordan kemeraltına geçtik zıbın falan buluruz diye hiç bi yerde iç zıbın yok kardeşim sipariş ederim dedi artık
iç zıbını işte göbeği düşene kadar rahat olur dediler sonrada evin içinde evet alt üst takımlar giydiriliyormuş daha çok alır annesi babasıda yetmezse veririsin eline gider bunun aynısından der satıcıya :)
En çok şu şekilde giydiriliyor sanırım; çıtçıtlı bady, altına patikli alt. Bunların üstüne tulum:)
Yanılıyor olabilirm. Ama ilk günler zıbın takımları giydiriliyor.
Biberon dr. brows öneririm. Emzikte avent diyorlar. Bende neden avent 2'li emzik anlamıyorum. 0-3 ay için 2 emzik fazla değil mi?
canım bende duydum haberi resmi gazetede yayınlanmamış bende şok oldum 13 ağustosta kontrolüm var gidince tekrar fiyat alacağım artık inşallah yoktur ya öyle bişey yoksa nerde doğuracam ben
bende emzik avent aldim 0-3 ay icin ikili, yedek olur biri bazen bulamiyorsun kayboluyor evde cantanin icinde yada misafirlikte falan, dusuyor kil tuy oluyor yanimizda kutu icinde yedek olsun temiz temizEn çok şu şekilde giydiriliyor sanırım; çıtçıtlı bady, altına patikli alt. Bunların üstüne tulum:)
Yanılıyor olabilirm. Ama ilk günler zıbın takımları giydiriliyor.
Biberon dr. brows öneririm. Emzikte avent diyorlar. Bende neden avent 2'li emzik anlamıyorum. 0-3 ay için 2 emzik fazla değil mi?
bebecikleri kat kat mı giydircez ki öylebende hiç bilmem...
iyiyiz yavrum sen nasilsin, prenses nasilSelam hanimlar bende annemlerdeyim gecmise bakamadim umarim herkesler iyidir
Selam hanimlar bende annemlerdeyim gecmise bakamadim umarim herkesler iyidir
canım benim toplamda 15 kilo aldım.2 aydır diyetteyim.o nedenleyoksa bana kalsaydı 30kilo alırdım heralde toplamda
Çeneleri nasıl titriyor bir bilsen:)bebecikleri kat kat mı giydircez ki öylebende hiç bilmem...
Katılıyorum, nasıl alışırlarsa öyle gidiyorlar.valla bebecikler nasıl alışırsa öyle devam ediyor. evin içi 23 24 derece olursa içine çıtçıtlı badi, üstüne zıbın, altınada patikli pantolon giydirmeyi düşünüyorum. üstüne bi tulum daha giydirmem. kalın giymeye alışan çocuklar hep kalın giymek istiyolar aksi durumda kolay üşütüyolar. banyodan sonra dikkat etmek lazım, onda da yine normal giydirip battaniyeye sararız.
valla bebecikler nasıl alışırsa öyle devam ediyor. evin içi 23 24 derece olursa içine çıtçıtlı badi, üstüne zıbın, altınada patikli pantolon giydirmeyi düşünüyorum. üstüne bi tulum daha giydirmem. kalın giymeye alışan çocuklar hep kalın giymek istiyolar aksi durumda kolay üşütüyolar. banyodan sonra dikkat etmek lazım, onda da yine normal giydirip battaniyeye sararız.
benim de 23 ağustosta randevum var aynı senin gibi gidince yine bir fiyat alıcam. aksilik aksilik üstüne... hamilelik ve doğum sıkıntısı yetmiyor gibi şimdi de bu cıktı pfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?