2012 Ekim Anneleri

En çok şu şekilde giydiriliyor sanırım; çıtçıtlı bady, altına patikli alt. Bunların üstüne tulum:)
Yanılıyor olabilirm. Ama ilk günler zıbın takımları giydiriliyor.
Biberon dr. brows öneririm. Emzikte avent diyorlar. Bende neden avent 2'li emzik anlamıyorum. 0-3 ay için 2 emzik fazla değil mi?

kızlar yetmezse kıyafetler çıkar alırız, niye telaşlanıyosunuz ki, doğum yaptık diye hiç dışarı çıkmıycazmı?doğumdan 1 gün sonra topuk kanı aldırcaz, 15 gün sonra sağlık ocağı kontrolü var, işitme testi var vs.bunlar için hep dışarı çıkcaz zaten.doğduktan sonra alması da çok keyifli olur

ben biraz aceleciyim de o yüzden

güzel fikirmiş canım zıbın niye yok ki anlamadım ben. internetten sipariş etsen??

bişey daha sorcam doğum izniyle alakalı
şimdi 32.haftamda gitçem ya dr.a, dr.vizite kağıdı istedi izin için ama ben çalışabilir raporu almak için gitcem bunun içinde vizite kağıdı lazım mı :26:

bebecikleri kat kat mı giydircez ki öyle bende hiç bilmem...

canım bende duydum haberi resmi gazetede yayınlanmamış bende şok oldum 13 ağustosta kontrolüm var gidince tekrar fiyat alacağım artık inşallah yoktur ya öyle bişey yoksa nerde doğuracam ben

benim de 23 ağustosta randevum var aynı senin gibi gidince yine bir fiyat alıcam. aksilik aksilik üstüne... hamilelik ve doğum sıkıntısı yetmiyor gibi şimdi de bu cıktı pfff

bende emzik avent aldim 0-3 ay icin ikili, yedek olur biri bazen bulamiyorsun kayboluyor evde cantanin icinde yada misafirlikte falan, dusuyor kil tuy oluyor yanimizda kutu icinde yedek olsun temiz temiz

valla bebecikler nasıl alışırsa öyle devam ediyor. evin içi 23 24 derece olursa içine çıtçıtlı badi, üstüne zıbın, altınada patikli pantolon giydirmeyi düşünüyorum. üstüne bi tulum daha giydirmem. kalın giymeye alışan çocuklar hep kalın giymek istiyolar aksi durumda kolay üşütüyolar. banyodan sonra dikkat etmek lazım, onda da yine normal giydirip battaniyeye sararız.

canım benim toplamda 15 kilo aldım.2 aydır diyetteyim.o nedenleyoksa bana kalsaydı 30kilo alırdım heralde toplamda

anladim canim ben de sandimki tum hamileligin boyunca 2 kilo aldin :) neyse rahatladm o zaman :) 18 agustosta muayenem var bakalim o zamana kadar kac kilo daha alcam ve doktorum nasil azarlayacak :/

Çeneleri nasıl titriyor bir bilsen:)

Katılıyorum, nasıl alışırlarsa öyle gidiyorlar.
Zıbın giydirildi mi tuluma gerek yok, 3 kat olur öyle. Zaten has. çıkışları ona göre hazırlanmış.

dogru valla cocuklari nasil alistitirsan öyle gidiyor, benim oldugum yer soguk yerler bazen ben usuyorum disari cikarken bebisleri soyuyorlar cibil cibil alismislar valla. bende evde hemen bi citcitli badi ustunede pijama takimi giydiririm evim sicak oluyor zaten, tabi banyodan sonra dikkat etmek lazim.

benim de 23 ağustosta randevum var aynı senin gibi gidince yine bir fiyat alıcam. aksilik aksilik üstüne... hamilelik ve doğum sıkıntısı yetmiyor gibi şimdi de bu cıktı pfff

verdikleri karar tamamen saçmalık amaç nedir anlayamadım devlet hastanelerindeki yoğunluk zaten yeterince fazla bide herkesi devlete mecbur bırakıyolar ki devlet hastanesindeki doktorlarında ben senin derdini anlayamadım git özele diyeceğini hiç sanmıyorum burunlarından kıl aldırmıyolar başka doktora gittim desen azarlıyolar gecen gün acilde gözlem odasında sıra sıra yataklar en baştada hemşire inanırmısınız saat başı hastaları kontrol ediyolar kadın oturduğu yerden taa en sondaki hastaya bağırıyo ahmett beyy hala ağrınız varmı diye kalkıp yanına bile gitmiyo serum bitti diyo adam kalk gel çıkartayım diyo şok oldum resmen kadını görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…