iyiyiz yavrum sen nasilsin, prenses nasil
iyiyiz tatlım saol sen nasılsın bakalım dilerim herşey yolundadır
selam herkese..su an doktordayim biraz gec kaldim doktorumda sezeryana gitti gelmesini bekliyorum hayirli haberler alirim insallah...hazirliklardan bahsetmissiniz benim hazirliklar bitmedi nasilsa yaparim diyordum biraz once hemsirenin hastane ile tel de konusmasina kulak misafiri oldum.30 haftalik gebenin suyu gelmis aksama sezeryana alacaklar..zank diye kaldim bendegozumun onunden aldiklarim gecti sonrada almadiklarim ve degisecek duvar kagidi parke ayyyy serit gibi gectiler o an kosarak cikip alisveris yapsammi diye dusundum offff bekle bekle zaman gecmiyo yaa kac saat surer bu sezeryan
slm kıslarr ben geldim nasılsınızzzzz
ben hiçte iyi deilim bugün eşimle notere gittik resim çekilmem gerekiyodu gittiık resim çekilmeyeee neyse çekildim ve para vermek için sandalyeye oturayım öyle cüzdanımı açayım dedim bide ne olsun oturur oturmaz kendimi yerde buldum neymiş efendim ucuna oturursa sandalye kalkıyomuş ben nerden bilem anam karnımda agrı oldu geçti ogluştta oynuyo ama içimde korku var ya bişey olursa diyeee
selam herkese..su an doktordayim biraz gec kaldim doktorumda sezeryana gitti gelmesini bekliyorum hayirli haberler alirim insallah...hazirliklardan bahsetmissiniz benim hazirliklar bitmedi nasilsa yaparim diyordum biraz once hemsirenin hastane ile tel de konusmasina kulak misafiri oldum.30 haftalik gebenin suyu gelmis aksama sezeryana alacaklar..zank diye kaldim bendegozumun onunden aldiklarim gecti sonrada almadiklarim ve degisecek duvar kagidi parke ayyyy serit gibi gectiler o an kosarak cikip alisveris yapsammi diye dusundum offff bekle bekle zaman gecmiyo yaa kac saat surer bu sezeryan
dangalak ya madem kalkıyomuş o sandalye senin karnını görmüyomu uyarsaya dikkat edin diye
ben hiçte iyi deilim bugün eşimle notere gittik resim çekilmem gerekiyodu gittiık resim çekilmeyeee neyse çekildim ve para vermek için sandalyeye oturayım öyle cüzdanımı açayım dedim bide ne olsun oturur oturmaz kendimi yerde buldum neymiş efendim ucuna oturursa sandalye kalkıyomuş ben nerden bilem anam karnımda agrı oldu geçti ogluştta oynuyo ama içimde korku var ya bişey olursa diyeee
geçmiş olsun canım yoktur bişey allah korusun
Çok yoruldum kızlar yaaa
işyerinde masamı çekmecemi dolabımı bütün evrakları kaldırdım,kalabalıkları attım fazla olanları,yeni aya geçtik die yeni klasörler ekledim falan yordu beni..
herşeyimi toparladım çünkü artık kendime güvenim yok her an doğurucakmışım gibi geliyor arkamda dağınıklık kalmasın..pcdende bütün resimlerimi kopyaladım flasha sildim..
baya baya işe sanki artık gelmeyecek gibiyim
yanlız doğursam oğlumun hiçbişeyi hazır diil
kolay gelsin cnm ama fazla yormaa kendiniii daha erken zamanında gelsin meleğin inşallah
selam kızlar
dün kasıklarıma acaip bir sancı girdi korktum bende hemen doğum çantamı hazırladım.
Acaba erken doğurma durumu en erken kaçıncı haftada oluyor yahu her gece suyummu geldi diye zıplıyorum yataktan terleyerek:)))
selam kızlar......
bu aksam iftara misafirim var.bütün yemeklerimi bitirdim çok şükür masamı bile hazırladım. ama çok yoruldum uyusam mı acaba??? ama uyku tutmaz simdi su eksik bu yok diye canım durmaz benim...
benimde aksam kasıklarım ve belim çok ağrıdı ama normaldir heralde diye düşündüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?