2012 Ekim Anneleri

iyiyiz yavrum sen nasilsin, prenses nasil

iyiyiz tatlım saol sen nasılsın bakalım dilerim herşey yolundadır

Cok sukur hanimlar gayet iyiyim kizimda bol bol vuruyor karnima annemlerde artik karnimdaki dalgalanmalari fark ettiler babam aciyor mu diyor kiyamam ben ona annen de hamileydi ama sende daha cok heyecanlandim diyor anne baba cok farkli gercekten evlatlarina icleri gidiyor resmen eeee benimde kendi evladima oyle olmaya basladi simdiden Allah hepimizinkine hayirli uzun omurler versin

selam herkese..su an doktordayim biraz gec kaldim doktorumda sezeryana gitti gelmesini bekliyorum hayirli haberler alirim insallah...hazirliklardan bahsetmissiniz benim hazirliklar bitmedi nasilsa yaparim diyordum biraz once hemsirenin hastane ile tel de konusmasina kulak misafiri oldum.30 haftalik gebenin suyu gelmis aksama sezeryana alacaklar..zank diye kaldim bende gozumun onunden aldiklarim gecti sonrada almadiklarim ve degisecek duvar kagidi parke ayyyy serit gibi gectiler o an kosarak cikip alisveris yapsammi diye dusundum offff bekle bekle zaman gecmiyo yaa kac saat surer bu sezeryan

neeeeeeeeeeeee hemen hazırlıkları tamamlayalım canım ya bak beni de bir korku aldı,aman aman normal zamanında gelir umarım bebişlerimiz ama tedbiri elden bırakmamak lazım...

canım bugün kursa coyote de gelecek hatta biraz erken buluşup dondurma yicez,kendini yorgun hissetmezsen bekleriz...

bu arada bebeişin büyümüş sağlıklı koca adam olmuştur inş:))

slm kıslarr ben geldim nasılsınızzzzz

ben hiçte iyi deilim bugün eşimle notere gittik resim çekilmem gerekiyodu gittiık resim çekilmeyeee neyse çekildim ve para vermek için sandalyeye oturayım öyle cüzdanımı açayım dedim bide ne olsun oturur oturmaz kendimi yerde buldum neymiş efendim ucuna oturursa sandalye kalkıyomuş ben nerden bilem anam karnımda agrı oldu geçti ogluştta oynuyo ama içimde korku var ya bişey olursa diyeee

dangalak ya madem kalkıyomuş o sandalye senin karnını görmüyomu uyarsaya dikkat edin diye

30 muuuuu!!!Ayyy bana biseyler oluyooo...
Kizlar bu arada saat 5 te capacity pelitte sevcanyk ile bulusuyoruz dondurma yiyip kursa giricez,helmek isteyen buyursun...

kızlar direk konuya dalıyorum dün yazmıştım ya bebeğimin benim ciciler hazır bayram dönüşü yani 20 gün sonra bütün halılar tüller yıkanıp ütülenecek yani annemle ben gelirse kayın validem gelecek temizlikçi çağırsam diyorum onada kızıyorlar eşimde ameliyat olmuştu son 40 gündür evde paazartesi iş başı yapacak eşime dedim cumartesi pazar halıları silkele temizlik yapalım heryeri bende pazartesiden sonra yatıp dinleneyim artık peki dedi adamcağız napsın çok iş yapar zaten bazen keyfi gelmesede neyse bana göre son 1 ayımız kaldı çünkü 18 gün sonra bayram inşallah allah nasip ederse o hafta hemen geçecek temizlikti ütüydü derken 17 eylüldede okullar açılacak kızım 2.sınıfa geçti veeee zaten 24 eylül demişti doktorum sezeryan tarihine son kontrolümde 1 ekim inşallah dedi o haftayıda işle geçiremeyceğimize göre sonnn 1 ayyyyyyyy sayın kızlar elinizi çabuk tutun bence ben bugün kızımın odasında 2 baza var uyku setlerini yıkıyorum onlar bitince çarşaflar onlar bitince yastıklar katlanacak dağınık dolaplar bana iş çook sizlerrede allah yardım etsiz alış verişlerinizi tamamlayın çünkü hemen karar veremiyor insan hepinize çokkkk kolaylıklar versin allah iyiki bitirmişim diyorum çünkü dediğim gibi araya eşimin ameliyatı girdi gelen giden bitmeyen çamaşır bulaşık zaman ne çıkarır bilemiyor insan görüşürüz çamaşır sericem

geçmiş olsun canım yoktur bişey allah korusun

cnm çok geçmiş olsunnn

Çok yoruldum kızlar yaaa
işyerinde masamı çekmecemi dolabımı bütün evrakları kaldırdım,kalabalıkları attım fazla olanları,yeni aya geçtik die yeni klasörler ekledim falan yordu beni..
herşeyimi toparladım çünkü artık kendime güvenim yok her an doğurucakmışım gibi geliyor arkamda dağınıklık kalmasın..pcdende bütün resimlerimi kopyaladım flasha sildim..
baya baya işe sanki artık gelmeyecek gibiyim
yanlız doğursam oğlumun hiçbişeyi hazır diil

Son düzenleme:

kolay gelsin cnm ama fazla yormaa kendiniii daha erken zamanında gelsin meleğin inşallah

selam kızlar
dün kasıklarıma acaip bir sancı girdi korktum bende hemen doğum çantamı hazırladım.
Acaba erken doğurma durumu en erken kaçıncı haftada oluyor yahu her gece suyummu geldi diye zıplıyorum yataktan terleyerek:)))

yaa bende bebeişimin cicilerini ve doğum çantamı ağustos ortalarında bayramdan sonra yıkayıp ütüleyin yerleştiricem diyorum ama geç mi olur acaba çok kararsızım

selam kızlar......
bu aksam iftara misafirim var.bütün yemeklerimi bitirdim çok şükür masamı bile hazırladım. ama çok yoruldum uyusam mı acaba??? ama uyku tutmaz simdi su eksik bu yok diye canım durmaz benim...
benimde aksam kasıklarım ve belim çok ağrıdı ama normaldir heralde diye düşündüm :)

ay canım keseke bende eımde olsamda yorulsam hamıle kaldıgımdan berı kaynanamın yanında kalıyoruz ve ben evımı yemek yapmayı flan ozledımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…