2012 Ekim Anneleri

ay canım keseke bende eımde olsamda yorulsam hamıle kaldıgımdan berı kaynanamın yanında kalıyoruz ve ben evımı yemek yapmayı flan ozledımm

keyfini çıkar bence canım ben kayınvalidemden hiç öyle şeyler görmedim...15 gün önce kayınvalidemde kaldık.hamile halimle evin her işini yaptım yemek, temizlik, çamaşır, ütü... sen hamilesin otur kızım demedi bile.bide sofraya oturur şunu getirsene der bana sinirlerim tepeme cıktı...

yok ben yeımden kalkmıyorum hakkını yıyememe.yemegımı hazırlamıs salona yanıma getırdı sımdı.saolsun

Sen zaten diye diye erken doğuracaksın:)
Bu işleri benimde yapmam gerekiyor, ama acayip bir tembellikle erteleyip duruyorum. Sabah, öğleden sonra yaparım diyorum. Öğleden sonra yarın sabah...
Birde önümüzdeki hafta başı işten ayrılmayı düşünüyorum.

ohh ellerine sağlık bence uyumasanda biraz uzan misafire hizmet ederkende çok yorulcan... kasık ağrılarımız normal ama kendimi yorunca bende biraz daha ağrım çoğalıyor. yorma kendini.

yaa bende bebeişimin cicilerini ve doğum çantamı ağustos ortalarında bayramdan sonra yıkayıp ütüleyin yerleştiricem diyorum ama geç mi olur acaba çok kararsızım

bende bayramdan sonra hazırlıycam cantamı alıserıs felan yapıcam.bence tam zamanında olur.dr.cuma gunu erkenden doguma alıcaz demezse bayramdan sonra alısverısteyım.

vallahi neyi çağırırsan o gelirmiş ama yürürken sanki rahmimin içinde bişi varmış gibi geliyo yaa üfff
bi benmi yaşıyorum bunları
toparlan cnm sende yavaş yavaş bence

Son düzenleme:
vallahi neyi çağırırsan o gelirmiş ama yürürken sanki rahmimin içinde bişi varmış gibi geliyo yaa üfff
bi benmi yaşıyorum bunları
toparlan cnm sende yavaş yavaş bence

hayır bende yaşıyorum yaklaşık 15 gündür, ama p.tesi kontrolde dr.herşeyin çok normal ve yolunda gittiğini söyledi... böyle aşağımda o bölgede bi dolgunluk var ıkınsan çıkıcak neredeyse sanki kanala yerleşmiş kafası baskı yapıyor sanırım. dr.aynı bunları söyledim ve endişe etcek bişey yok dedi. dur kız daha çok var

beylik düzündekilerle buluşma zamanı geldi kızlar aslında ne dersiniz bi akşam migrosta buluşsakmı?

sende mi beylikdüzündeydin? :) bi arkadaş daha var tcambaz. 5 kişi varız yalnız bakırköy buluşmasından kalabalık olabiliriz ben yakınım migrosa. bana uyar...

kızlar normalde benim bebiş hep sağ tarafıma doğru tekme atardı bugun nedense aşağılarda bir yere tekme atıyo sizin nerden geliyo tekmeler normalde ?

arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bugün sağlık ocağına kontrole gittim bebğin her zaman kalp atım ritmi 140 ken bugün 150 çıktı ve sağlık ocağında ki dr kadın doğumcuna bi görün normalden fazla gibi dedi neden acaba normal mi değil mi :2:

ben gelırım aslında ama aksam olmaz ıste..

sende mi beylikdüzündeydin? :) bi arkadaş daha var tcambaz. 5 kişi varız yalnız bakırköy buluşmasından kalabalık olabiliriz ben yakınım migrosa. bana uyar...

bende innoviadayım canım pazar günü işimiz yoksa olabilir bi saat belirleyelim hafta içide benim saat 7 den sonra olur ancak isten ozaman geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…