ay canım keseke bende eımde olsamda yorulsam hamıle kaldıgımdan berı kaynanamın yanında kalıyoruz ve ben evımı yemek yapmayı flan ozledımm
keyfini çıkar bence canım ben kayınvalidemden hiç öyle şeyler görmedim...15 gün önce kayınvalidemde kaldık.hamile halimle evin her işini yaptım yemek, temizlik, çamaşır, ütü... sen hamilesin otur kızım demedi bile.bide sofraya oturur şunu getirsene der bana sinirlerim tepeme cıktı...
Sen zaten diye diye erken doğuracaksın:)Çok yoruldum kızlar yaaa
işyerinde masamı çekmecemi dolabımı bütün evrakları kaldırdım,kalabalıkları attım fazla olanları,yeni aya geçtik die yeni klasörler ekledim falan yordu beni..
herşeyimi toparladım çünkü artık kendime güvenim yok her an doğurucakmışım gibi geliyor arkamda dağınıklık kalmasın..pcdende bütün resimlerimi kopyaladım flasha sildim..
baya baya işe sanki artık gelmeyecek gibiyim
yanlız doğursam oğlumun hiçbişeyi hazır diil
selam kızlar......
bu aksam iftara misafirim var.bütün yemeklerimi bitirdim çok şükür masamı bile hazırladım. ama çok yoruldum uyusam mı acaba??? ama uyku tutmaz simdi su eksik bu yok diye canım durmaz benim...
benimde aksam kasıklarım ve belim çok ağrıdı ama normaldir heralde diye düşündüm :)
evet çok güzel. bizde kızımıza aldık büyükçekmece sahildenbeşiğinin başına koydum bile
sen bızım oralarda oturuyordun demı?
yaa bende bebeişimin cicilerini ve doğum çantamı ağustos ortalarında bayramdan sonra yıkayıp ütüleyin yerleştiricem diyorum ama geç mi olur acaba çok kararsızım
Sen zaten diye diye erken doğuracaksın:)
Bu işleri benimde yapmam gerekiyor, ama acayip bir tembellikle erteleyip duruyorum. Sabah, öğleden sonra yaparım diyorum. Öğleden sonra yarın sabah...
Birde önümüzdeki hafta başı işten ayrılmayı düşünüyorum.
sen esenyurtta mıydın bilemedim ama ben beylikdüzündeyim
ınnovıa da oturuyorum.cnm sen nerdesın?
vallahi neyi çağırırsan o gelirmiş ama yürürken sanki rahmimin içinde bişi varmış gibi geliyo yaa üfff
bi benmi yaşıyorum bunları
toparlan cnm sende yavaş yavaş bence
adakentteyim bende yakınız baya :))
beylik düzündekilerle buluşma zamanı geldi kızlar aslında ne dersiniz bi akşam migrosta buluşsakmı?
beylik düzündekilerle buluşma zamanı geldi kızlar aslında ne dersiniz bi akşam migrosta buluşsakmı?
ben gelırım aslında ama aksam olmaz ıste..
sende mi beylikdüzündeydin? :) bi arkadaş daha var tcambaz. 5 kişi varız yalnız bakırköy buluşmasından kalabalık olabilirizben yakınım migrosa. bana uyar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?