2012 Ekim Anneleri

ben gelırım aslında ama aksam olmaz ıste..

bende çalışıyorum ama bazen 18:00 da işten çıkıyorum o saat uyar mı bizde bi dondurma yeriz sık sık buluşuruz nasılsa uzun veya kısa sürmesi önemli mi görüşmelerin. ayy belki bebişlerimiz doğuncada buluşuruz...

Sizin haftalara bakıp, eyvahh bende yaşayacağım bunları herhal diyorum. Henüz bu gibi durumlar yok bende. Doktorla konuşmak iyi geliyor, bende sordum en son gittiğimde. "Erken doğum için endişelenecek birşey yok." dedi. Rahatladım.
Öğlen yemek yiyememiştim, tabi şimdi açıktım, bisküvi atıştırdım. O da mideme dokunmaya başladı. Umarım birazdan yemek borum tutuşacak gibi olmaz:)

slm kialar bugun bende bir halsizlik bi tembellik hic iyi degilim.

tatlim ayni seyleri bende yasiyorum. dr soledim kafasi asagida dedi ondan hareket etdiginde canim cok yaniyor. bende ikinsam cikacak gibi hissediyorum resmen dr hersey yolunda dedi banada...
hatta normal dogum dedide ben sezeryan istedim simdilik.

kızlar normalde benim bebiş hep sağ tarafıma doğru tekme atardı bugun nedense aşağılarda bir yere tekme atıyo sizin nerden geliyo tekmeler normalde ?

canım bende biraz yürüyünce rahimden çıkacakmış gibi vuruyor dönüyo herhalde o sırada dün akşamdan beride sağ göğsümün altına dayadı ayağını geçirip geçirip duruyor ayağa kalkamıyorum artık sağ göğüs altındaki kaburgalarım ağrıyor

geçmiş olsun canımcım...Allaha emanet yavrularımız korkma tatlım yüreğini ferah tut

bende çok istediğim bi yemeği yedim ama şu an bin pişmanım ilacımda yok yanımda yanıyorum bildiğin...

canım sen içini ferah tut yoktur bişeciği bebeğinin çokta fazla değil bence tabi doktorunla muhakkak konuş o seni rahatlatacaktır

canım saglık ocagındakı kadın kafayı yemıs herhalde benımkı 160 cıktıgı oldu yanı ne varmıs bunda doktorum ıyı dedı.dun gece hastaneye gıttım ordada 150 cıktı.bırsey olmaz bence ama ıcın rahatlasın dersen ara doktorunu sor bı ne olucak sankı...

aynen tembellik benden hiç gitmiyor şu sıralar. kısmetse ben normal istiyorum

buluşamadık mı yine

ınsallah ayarlıycaz bır gune benım bu aralar sızlerınde bıldıgı gıbı doktor programım bıraz yogun.cumartesı felan hep hastanedeyım.pazar gunude esımle dısarı cıkıyoruz.malum hıc yalnız kalamıyoruz.kaynanamda kaldıgımız ıcın.gezıyoruz kafamızı dagıtıyoruz.denk gelmıyor yanı o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…