- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
sende mi beylikdüzündeydin? :) bi arkadaş daha var tcambaz. 5 kişi varız yalnız bakırköy buluşmasından kalabalık olabilirizben yakınım migrosa. bana uyar...
ben gelırım aslında ama aksam olmaz ıste..
hayır bende yaşıyorum yaklaşık 15 gündür, ama p.tesi kontrolde dr.herşeyin çok normal ve yolunda gittiğini söyledi... böyle aşağımda o bölgede bi dolgunluk var ıkınsan çıkıcak neredeyse sanki kanala yerleşmiş kafası baskı yapıyor sanırım. dr.aynı bunları söyledim ve endişe etcek bişey yok dedi. dur kız daha çok var
bende innoviadayım canım pazar günü işimiz yoksa olabilir bi saat belirleyelim hafta içide benim saat 7 den sonra olur ancak isten ozaman geliyorum.
hayır bende yaşıyorum yaklaşık 15 gündür, ama p.tesi kontrolde dr.herşeyin çok normal ve yolunda gittiğini söyledi... böyle aşağımda o bölgede bi dolgunluk var ıkınsan çıkıcak neredeyse sanki kanala yerleşmiş kafası baskı yapıyor sanırım. dr.aynı bunları söyledim ve endişe etcek bişey yok dedi. dur kız daha çok var
bende innoviadayım canım pazar günü işimiz yoksa olabilir bi saat belirleyelim hafta içide benim saat 7 den sonra olur ancak isten ozaman geliyorum.
kızlar normalde benim bebiş hep sağ tarafıma doğru tekme atardı bugun nedense aşağılarda bir yere tekme atıyo sizin nerden geliyo tekmeler normalde ?
kızlar normalde benim bebiş hep sağ tarafıma doğru tekme atardı bugun nedense aşağılarda bir yere tekme atıyo sizin nerden geliyo tekmeler normalde ?
slm kıslarr ben geldim nasılsınızzzzz
ben hiçte iyi deilim bugün eşimle notere gittik resim çekilmem gerekiyodu gittiık resim çekilmeyeee neyse çekildim ve para vermek için sandalyeye oturayım öyle cüzdanımı açayım dedim bide ne olsun oturur oturmaz kendimi yerde buldum neymiş efendim ucuna oturursa sandalye kalkıyomuş ben nerden bilem anam karnımda agrı oldu geçti ogluştta oynuyo ama içimde korku var ya bişey olursa diyeee
h.sonu ve aksam 5 den sonra olmuyor benım ıcın.sen ne zaman dogum ıznıne ayrılıcaksın?
Sizin haftalara bakıp, eyvahh bende yaşayacağım bunları herhal diyorum. Henüz bu gibi durumlar yok bende. Doktorla konuşmak iyi geliyor, bende sordum en son gittiğimde. "Erken doğum için endişelenecek birşey yok." dedi. Rahatladım.
Öğlen yemek yiyememiştim, tabi şimdi açıktım, bisküvi atıştırdım. O da mideme dokunmaya başladı. Umarım birazdan yemek borum tutuşacak gibi olmaz:)
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bugün sağlık ocağına kontrole gittim bebğin her zaman kalp atım ritmi 140 ken bugün 150 çıktı ve sağlık ocağında ki dr kadın doğumcuna bi görün normalden fazla gibi dedi neden acaba normal mi değil mi :2:
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bugün sağlık ocağına kontrole gittim bebğin her zaman kalp atım ritmi 140 ken bugün 150 çıktı ve sağlık ocağında ki dr kadın doğumcuna bi görün normalden fazla gibi dedi neden acaba normal mi değil mi :2:
slm kialar bugun bende bir halsizlik bi tembellik hic iyi degilim.
tatlim ayni seyleri bende yasiyorum. dr soledim kafasi asagida dedi ondan hareket etdiginde canim cok yaniyor. bende ikinsam cikacak gibi hissediyorum resmen dr hersey yolunda dedi banada...
hatta normal dogum dedide ben sezeryan istedim simdilik.
buluşamadık mı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?