2012 Ekim Anneleri

yeni bir konu açıyorum:) çatlak patlaklar için bi planınız var mı??ne zaman başlayacaksınız??ben engellenebilir bişey değil diye duyuyorum.. yapıyla alakalıymış..ben vücudum nemli kalsın diye vaseline kakao yağlı kremini kullanıyorum çok güzel hafif..bir arkadaşımın zerre çatlağı olmadı ve bunu eczacı olan bir arkadaşına karışım yaptırmış ona borçlu olduğunu söylüyor..lanolin diye bi madde varmış içinde.

valla o wazgeçilmez sorunumuz olcakmş.okduugum kaynaklardan aldıgm bilgilerden sölüorum.yani bütün anne adaylarında oluormş ama bazısının rngi cilt rengine uyumlu oldugu için görünmüormş.bazıları da kırmızı morumsu oluomş.

kızlar daha erken diolarr çatlak kremleri için....
akşam doktora gidiceğiz bizdee kızlarrrrrrrr

Ben çatlak için krem tarifi aldım kızlar bir ara yazarım buraya da diğer aylarda hamile olup doğuran bir anne adayından bu kremi kullanmış hamileliğinin 12.haftasından itibaren çatlağı pek olmamış göğüslerine de sürüyormuş göğüs uçları da çok çatlıyormuş emzirirken çok ızdırap veriyormuş

Son düzenleme:

benim cilt doktorum lierac ın çatlak kremini önermişti..neyse zamanı gelince denerizz:)))

BENDE BEBEK ISTEYENLERDEYDIM ARTIK KUCUGUMUN KALP ATISINI FELAN GORDM BENDE SİZLEI GORUNCE GELDIM BRAYA MERHABALAR

hg gözünüz aydın sağlıkla büyür sağlıkla doğar inş.

olurda inş. çok olmaz nasıl bir krem canım bu içinde tam olarak ne var bende yaptırıp kullanmak isterim iyi gelmiş arkadaşına belki bizdede işe yarar.

kızlar daha erken diolarr çatlak kremleri için....
akşam doktora gidiceğiz bizdee kızlarrrrrrrr

güzel haberlerle dönersin inş. canım

bende duydum vazelin kakaolu olanı çok iyi diyorlar son 2 aya kadr bunu kullancam buyuk ıhtımal sonra baska bır kreme gecerım herlde.şimdiden vucudum nemlensın dıye dalinin bebe yağından kullanıyodumn zaten oda güzel tavsiye ederim dusdan sonra guzel oluyo ozellıkle kısın:))hemde bebiş gibi kokuyor:))

BENDE BEBEK ISTEYENLERDEYDIM ARTIK KUCUGUMUN KALP ATISINI FELAN GORDM BENDE SİZLEI GORUNCE GELDIM BRAYA MERHABALAR
hoşgeldin..tebrikler canım

ya o konu hakkaten sıkıntı. :44:cilt tonuna ve yapısına görede çok değişiyor ama özellikle kuru ciltlerde daha çok olabiliomuş. bi arkadaşım doğum yaptı benimde, o ikinci ayından itibaren karın bölgesine yağ kullandı. bebe yağları filan varya onlardan. her gece yatmadan kullanıomuş. hiç çatlağı olmadı onunda. bende ikinci aydan sonra öyle bişey planlıorum. inşallah işe yarar:26:

bende vaseline kakaolu kremi akşamları göbeğime kalçama ve göğüslerime sürmeye çalışıyorum..
önemli olan vücudu nemsiz bırakmamakmış zaten
ben ikiz bebiş doğuracağım için haliyle karnım yere değecek büyük ihtimalle:))bugün de diyetisyene gidicem inş. sağlıklı beslenip çok kilo almamaya dikkat etmem lazım ki son aylarda fenafeci olmayayım:)

benim ablam bebe yağı kullanıyor, ilk hamileliğinde de kullanmıştı. ama sonuçta ciltle ilgili birşeymiş. biz yine de 3. aydan sonra önlem almaya başlayalım da gerisi cildimize kalsın :)))

şimdi yazarım seni de canım
Senin bebiş böyle kara bebiş mi olucak? Ayyy yerim onu bennnn

tamam canım sağol.valla benim bebiş çok muallakda merak konusu:))eşim sarıın baya yeşil gözlü faln bende tam tersine baya melez gibi esmerim bakalım ikimizden biri ya şok olcaz:)))yada ortaya karışık bişey olcak canım:))

Size aldığım tarifi yazayım ozaman bir kenara not alın zamanı gelince kullanırsınız.

Yoğun kıvamlı bir krem gerekiyor nivea gibi
Eczaneden karışım kutusu alıyorsunuz bir tane
E vitamini ampulu ( 5'Li)
Zeytin yağı, Badem yağı, Kakao yağı, Ceviz yağı da alınacak aktarlardan

Zeytinyağının hepsini diğerlerinin de yarısını ve E vitamini ampullerinin hepsini nivea tarzı kremle karıştırıyorsunuz.
Göğüslerden diz kapaklarına kadar sürmeniz öneriliyor. Hamileliğinizin 12.haftasından itibaren haftada 2-3 kere uygulamanız yeterliymiş.

selam anca geldim temizlik vardı o bitti kızımı uyuttum az dinlendim geldim
dün saglıkocagından test sonuclarımı aldım cok şükür kan ,b12 hersey yerinde birtek folik asit fazla oda kullandıgın içindir dedi
baska bişi demedi geldim eve

valla baya konu olmus daha okuyamadım ama son sayfada çatlaklarla ilgili yorum yapılmış
bencede vicutla ilgili bişey ben kızımda 13 kilo almıstım toplam karnımda gögüslerde zerre catlak yoktu
ama ben genede doguma 3 ay kala bebek yagı kullanmıstım
fakattt kalcam cok catladı benim dogum yapalı 3 sene olcak bazıları hala kapanmadı bile
bakalım bunda ne olcak ama önlem alcam bende

esmer olanlarda olmuyormuş yada belirgin değilmiş.ben esmerim ama karnım buğday.. benim zaten kilo almaktan vermekten ince ince çatlaklarım var ama ben görebiliyorum dikkatli bakınca..

olurda inş. çok olmaz nasıl bir krem canım bu içinde tam olarak ne var bende yaptırıp kullanmak isterim iyi gelmiş arkadaşına belki bizdede işe yarar.

tam bilmiyorum ama asıl madde lanolinmiş. bu bebek kremlerinde mesela atıyorum %5 falansa lanolin onun hazırladığında %70 gibi.ama öğrenirim..

ohh bebişin kalp atışlarını duymussun sorunda yokmus ne güzel darısı bize :)

selam kızlar tüm hamişlere hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum..

bende anne adayıyım hayırlısıyla inşallahh. benim gebelik 2.tüp bebek denemesiyle oldu sonunda..
gözünaydın canım hayırlısıyla kucagına a inşallah hoşgeldin aramıza

ayy ne güzel bende duymak istiyorum yaaa.......

Kızlarrrrrrrrrrrrr kalp atışımızı gördük allahıma çok şükür ben 6+1 hesaplamıştım doktor 5+6 dedi gidişatımız çok iyiymiş
ohh ohh ohhh saglıkla gelsin kuzum ne güzel bir duygu o sesi duymak
hoşgeldin hayırlı ugurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…