yeni bir konu açıyorum:) çatlak patlaklar için bi planınız var mı??ne zaman başlayacaksınız??ben engellenebilir bişey değil diye duyuyorum.. yapıyla alakalıymış..ben vücudum nemli kalsın diye vaseline kakao yağlı kremini kullanıyorum çok güzel hafif..bir arkadaşımın zerre çatlağı olmadı ve bunu eczacı olan bir arkadaşına karışım yaptırmış ona borçlu olduğunu söylüyor..lanolin diye bi madde varmış içinde.
1. sayfadada 2012 ekim anneleri takip çizelgesi linki var oraya tıklayınca tablo çıkıyor.
Yaş,kilo, şehir, sat, beklenen doğum tarihi
BENDE BEBEK ISTEYENLERDEYDIM ARTIK KUCUGUMUN KALP ATISINI FELAN GORDM BENDE SİZLEI GORUNCE GELDIM BRAYA MERHABALAR
yeni bir konu açıyorum:) çatlak patlaklar için bi planınız var mı??ne zaman başlayacaksınız??ben engellenebilir bişey değil diye duyuyorum.. yapıyla alakalıymış..ben vücudum nemli kalsın diye vaseline kakao yağlı kremini kullanıyorum çok güzel hafif..bir arkadaşımın zerre çatlağı olmadı ve bunu eczacı olan bir arkadaşına karışım yaptırmış ona borçlu olduğunu söylüyor..lanolin diye bi madde varmış içinde.
kızlar daha erken diolarr çatlak kremleri için....
akşam doktora gidiceğiz bizdee kızlarrrrrrrr
BENDE BEBEK ISTEYENLERDEYDIM ARTIK KUCUGUMUN KALP ATISINI FELAN GORDM BENDE SİZLEI GORUNCE GELDIM BRAYA MERHABALAR
hoşgeldin..tebrikler canımBENDE BEBEK ISTEYENLERDEYDIM ARTIK KUCUGUMUN KALP ATISINI FELAN GORDM BENDE SİZLEI GORUNCE GELDIM BRAYA MERHABALAR
baktım canım sağol yok ismim
29 yaş
66 kilo
11 ocak sat
17 ekim beklenen tarih
izmir
şimdi yazarım seni de canım
Senin bebiş böyle kara bebiş mi olucak? Ayyy yerim onu bennnn
valla o wazgeçilmez sorunumuz olcakmş.okduugum kaynaklardan aldıgm bilgilerden sölüorum.yani bütün anne adaylarında oluormş ama bazısının rngi cilt rengine uyumlu oldugu için görünmüormş.bazıları da kırmızı morumsu oluomş.
olurda inş. çok olmaz nasıl bir krem canım bu içinde tam olarak ne var bende yaptırıp kullanmak isterim iyi gelmiş arkadaşına belki bizdede işe yarar.
ohh bebişin kalp atışlarını duymussun sorunda yokmus ne güzel darısı bize :)edammm merhaba nasılsınız gerçekten bir kaç gündür giremiyorum midem çok kötü ne olur biliyorsanız bir formül söyleyin geçen cumartesi gittim doktora duyduk kalp atışını dakikada 132 atıyor. bebeğimin boyu da 9 mm idi ultrasona göre cumartesi günü 6+6 idi bir sıkıntı yok dedi doktor o kan pıhtısı da kendiliğinden kaybolmuş. Bir ay sonra yine çağırdı sen nasılsın neler yapıyorsun
gözünaydın canım hayırlısıyla kucagına a inşallah hoşgeldin aramızaselam kızlar tüm hamişlere hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum..
bende anne adayıyım hayırlısıyla inşallahh. benim gebelik 2.tüp bebek denemesiyle oldu sonunda..
ayy ne güzel bende duymak istiyorum yaaa.......kızlaarr merhaba....
dün bebişlerimizin kalp atışlarını duyduk..maşallah iyice büyümüşler...güp güp güp atlı gibi kalp atışları vardı..
doktorumuz herşey normal dedi ama erken doğmaması ve düşük olmaması için progesteron hap mı bişey yazdı daha almadım. vajinadan kullanılıyormuş..önceden crinone jel kullandım ama hiç sevmemiştim..bu nasıl acaba içinizde kullananan var mı, mide bulantısı falan yapıypr diye bişeyler okudum...yaşayan var mı aranızda..
melekangel arkadaşım bende patronuma söylemedim. zaten pekte göremediğim için kendisini geldiğinde gördüğünde anlar diye düşünüyorum:))
ohh ohh ohhh saglıkla gelsin kuzum ne güzel bir duygu o sesi duymakKızlarrrrrrrrrrrrr kalp atışımızı gördük allahıma çok şükür ben 6+1 hesaplamıştım doktor 5+6 dedi gidişatımız çok iyiymiş
hoşgeldin hayırlı ugurlu olsunBENDE BEBEK ISTEYENLERDEYDIM ARTIK KUCUGUMUN KALP ATISINI FELAN GORDM BENDE SİZLEI GORUNCE GELDIM BRAYA MERHABALAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?