2012 Ekim Anneleri

canım ya kıyamam benim liloşumda çok değil 15 gün evvel aynını yapmıştı bi kaç yere kustuğuda akmış öff çok fenaydı ağlamış gözleri çapaklanmış ıslanmış onu gördüm kahroldum nasılda ürkmüştü üstelik işten geldiğimde karşılaştım o manzarayla. dışarda ot yiyor bazen onlar çıkmış tüm tüm kızım helak olmuştu anlayacağın neyseki toparlandı anlık bişeydi. Queencik nasıl oldu. sende yorma kendini bi an evvel toparlanın :) bu arada furminatör tarak baya işime yaradı biraz fiyatlı aldık bence ama kızıma değer

kızlar bakın ben bebişime ne yaptım Eki Görüntüle 477263

aaa bende bu şekilde minder yastık falan yaptım oğluma :) buna kılıfta dikecekmisin? ben diktim altını açarken falanda kullanırım evde diye düşündüm...birde bunun aynı bı şekilde yarısı kadar dikip baş yastığı kadar yani aynı bu şekilde dikdörtgen dikişler yapınca baş kısmının gelicek kısmına..emzirme yastığı olarak kullanılabilir nette görmüştüm örneğini...

kıslar selam
ben su doğum olayından inanılmaz korkuorum normal doğum istememe ve uygun olmasına ragmen sezeryan tercih edicem galiba sırf bu korku yuzunden :-(((

canım ben bunun içine bir tane beyaz kılıf yapmıştım elyafı direk bunun içine koymadımki terletmesin diye.
senin dediğini görmüştüm nette onu evde kaldığım bi gün yapıcam bende ortası dikdörtgen boş bırakılıyo dimi?

bende o şekilde yaptım canım asse kumaşı oluyor ya hani yorgan dikerken kullanıyorlar beyaz işte onun içine doldurdum elyafı sonrada bu şekilde yaptım ama yinede fermuarlı bir kılıf diktim kusar falan batar diye...

evet canım ortası boş kalıyor bebeğin başı geliyor oraya ama hafif bi parça elyaf koyarım yine iyice kumaş olmasın diye düşünüyorum...zaten nette de hep o şekilde diğer kısımlar daha kabarık ortası daha boş...aslında geçenlerde gördüm orta kısma kapitone koymuş diğer taraflara elyaf doldurmuş o da aklıma yattı gibi ama bakalım artık..

pişşşttttttttttt
ben geldim

nabersiniz bakimm??
doğuran var mı

akşam rüyamda doğurdum bebeğimi alıp eve geldim eve getirene kadar bebeğimi kakasını yapmış ve paçalarından akıyodu altını açtım birde baktım pipi yok bebek kız...rüyamda annemle eşime diyorum çabuk hastaneye gidelim bu karışmış benimki oğlan diyorum çok komikti rüyamdaki bebişte anlamlı anlamlı yüzüme bakıyodu :)

iyi sen doğurup eve geliyorsun..ben doğurup pazara gidiyorum üstelik her yer kan

anladım canım ben çok anlamam kumaş cinsinden falan ama doğru söylüyorsun bende bi kılıf yaparım kumaşını ben elimde kullanmadığım çarşafımı keserek yapmıştım daha var üzerinde kılıf dikerim onun temizlemesi kolay olur:)

söyleye söyle brck doğurcak Allah korusun başka da yok
ben gelemessem nete eğer doğum iznine çıkıyorum demediğim sürece bilinki dğurdum zati
bi tanede bana yap yolla

kızlar arada içen varmı..
bazen canım çekince eşimle karşılıklı içiyom yemekten sonra
1 taneden bişi olmaz günde yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…