Kızlar geçen gece eşimle eski günlerdeki gibi sabaha kadar film partisi yaptık. Kaçta yattık nasıl uyuduk bilmiyorum hatırlamıyorum o dereceSonra ertesi gün çarşıya gittik. Oğlumuzun odasının halısı, perdesi, avizesini aldık falan.. Gezdik tozduk.. Yani dün... Sonra akşam çıktı hepsinin acısı. Başladı bütün kemiklerim, belim ağrımaya. Kaslarım yırtılır gibi çekiliyordu. Gece sabaha kadar uykumda ağlamışım sancıdan. Eşimi de uyutmamışım. Ara ara uyandım hep biliyorum ama ağladığımı hatırlamıyorum. Üstümü falan değiştirmiş terlemişim... Sabah yataktan kalkamadım. Belim tutmuyordu. Sonra kalktık neyse zor bela. Kahvaltı mahvaltı... Bir yattım yarım saat önce kalktım. İnanamadım gördüklerime. Kızım ( Queen ) hasta olmuş. Salonda yanımdaydı. Heryere kusmuş. 6-7 yere öbek öbek kusmuklar bırakmış... Allahım çıldırdım. Kendisi de mazlum mazlum durup yüzüme bakıyor. Gözleri kıpkırmızı olmuş kusmaktan. Ağlamış yavrum. Ağzı burnu salya sümük. Önce yerleri temizledim. Sonra halıyı temizledim. Daha da yeni yıkatmıştık halıyı. Sonra da kızımı sevdim. Ağladı hep severken. Şimdi de kendi uyuyor. Benim ise heryerim ağrımaya devam ediyor. Eşimi aradım annenleri ara akşama bizi yemeğe davet etsinler dedim böyle bölye anlattım halim yok diye.. Anneme nasıl gideceksin ozaman dedi. Çıkma evden dedi. Hem evhamlıdır kayınvalidem. Şmdi kaç gün içi içini yer beni böyle görürse. Her saat başı arar. Duramaz yerinde. Benim de allaha şükür hastalığım yok. Hem yarın annem gelip kalacak bir gece. Bugünü atlattık mı tamamdır. Artık makarna yapıyorum birde üstüne kıymalı sos. Aman ne yapayım. Olur biter işte Ama halimi görseniz acırsınız yani o derece
kızlar bakın ben bebişime ne yaptım Eki Görüntüle 477263
kızlar bakın ben bebişime ne yaptım Eki Görüntüle 477263
leyla03 ne güzel olmuş çok beceriklisin ya
ne yoğun bir gün , yoruldummmm
aaa bende bu şekilde minder yastık falan yaptım oğluma :) buna kılıfta dikecekmisin? ben diktim altını açarken falanda kullanırım evde diye düşündüm...birde bunun aynı bı şekilde yarısı kadar dikip baş yastığı kadar yani aynı bu şekilde dikdörtgen dikişler yapınca baş kısmının gelicek kısmına..emzirme yastığı olarak kullanılabilir nette görmüştüm örneğini...
kıslar selam
ben su doğum olayından inanılmaz korkuorum normal doğum istememe ve uygun olmasına ragmen sezeryan tercih edicem galiba sırf bu korku yuzunden :-(((
oy oy kıyamam hemende yorgunluk sigarası yakmış yanlız içme bari
pişşşttttttttttt
ben geldim
nabersiniz bakimm??
doğuran var mı
canım ben bunun içine bir tane beyaz kılıf yapmıştım elyafı direk bunun içine koymadımki terletmesin diye.
senin dediğini görmüştüm nette onu evde kaldığım bi gün yapıcam bende ortası dikdörtgen boş bırakılıyo dimi?
pişşşttttttttttt
ben geldim
nabersiniz bakimm??
doğuran var mı
pişşşttttttttttt
ben geldim
nabersiniz bakimm??
doğuran var mı
akşam rüyamda doğurdumbebeğimi alıp eve geldim eve getirene kadar bebeğimi kakasını yapmış ve paçalarından akıyodu altını açtım birde baktım pipi yok bebek kız...rüyamda annemle eşime diyorum çabuk hastaneye gidelim bu karışmış benimki oğlan diyorum çok komikti rüyamdaki bebişte anlamlı anlamlı yüzüme bakıyodu :)
anladım canım ben çok anlamam kumaş cinsinden falan ama doğru söylüyorsun bende bi kılıf yaparım kumaşını ben elimde kullanmadığım çarşafımı keserek yapmıştım daha var üzerinde kılıf dikerim onun temizlemesi kolay olur:)bende o şekilde yaptım canım asse kumaşı oluyor ya hani yorgan dikerken kullanıyorlar beyaz işte onun içine doldurdum elyafı sonrada bu şekilde yaptım ama yinede fermuarlı bir kılıf diktim kusar falan batar diye...
evet canım ortası boş kalıyor bebeğin başı geliyor oraya ama hafif bi parça elyaf koyarım yine iyice kumaş olmasın diye düşünüyorum...zaten nette de hep o şekilde diğer kısımlar daha kabarık ortası daha boş...aslında geçenlerde gördüm orta kısma kapitone koymuş diğer taraflara elyaf doldurmuş o da aklıma yattı gibi ama bakalım artık..
söyleye söyle brck doğurcak Allah korusunbaşka da yok
bi tanede bana yap yollabende o şekilde yaptım canım asse kumaşı oluyor ya hani yorgan dikerken kullanıyorlar beyaz işte onun içine doldurdum elyafı sonrada bu şekilde yaptım ama yinede fermuarlı bir kılıf diktim kusar falan batar diye...
pişşşttttttttttt
ben geldim
nabersiniz bakimm??
doğuran var mı
iyi sen doğurup eve geliyorsun..ben doğurup pazara gidiyorum üstelik her yer kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?