akşam rüyamda doğurdumbebeğimi alıp eve geldim eve getirene kadar bebeğimi kakasını yapmış ve paçalarından akıyodu altını açtım birde baktım pipi yok bebek kız...rüyamda annemle eşime diyorum çabuk hastaneye gidelim bu karışmış benimki oğlan diyorum çok komikti rüyamdaki bebişte anlamlı anlamlı yüzüme bakıyodu :)
iyi sen doğurup eve geliyorsun..ben doğurup pazara gidiyorum üstelik her yer kan
canım ciciler topıgınd egordum sırf meraktan sorayım dedım
kızının adını hamsiye mi koyucaksın gercekten yoksa oyle sakasına mı takılıyosunuz ılk kez duydum da yanlıs anlama
ben gelemessem nete eğer doğum iznine çıkıyorum demediğim sürece bilinki dğurdum zati
bi tanede bana yap yolla
kızlar aradaiçen varmı..
bazen canım çekince eşimle karşılıklı içiyom yemekten sonra
1 taneden bişi olmaz günde yaa
ben gelemessem nete eğer doğum iznine çıkıyorum demediğim sürece bilinki dğurdum zati
bi tanede bana yap yolla
kızlar aradaiçen varmı..
bazen canım çekince eşimle karşılıklı içiyom yemekten sonra
1 taneden bişi olmaz günde yaa
bugün çok duygusal günümdeyim ya bi gariplik var bende tv açmadım sabahtan beri müzikte ütü yapıyorum öyle gözlerim ıslak ıslak saçma sapan şeyler düşünüp dolduruyorum kendimi insanların çıkarcılığı menfaat düşkünü olmalarını hazmedemiyorum ay kavga etmezsem iyi Allah karşılaştırmasın kafaya taktıklarımla da bi olay çıkmasın ya bu psikolojideyken çenem durmaz benim mutlaka laf sokarım..
ben eve geliyorumda o bebeğin hali kalmamış 10 günlük kakasını yapmış sanki paçalarından akıyodu
hemen gönderirim tatlım ne demek
bu yaşıma kadar hiç içmedim neyseki sigara içmeyen bi koca buldum
ehh paçalardan aktığına göre senin ki giyinik çıktı heralde karnından pantolondan akıyor kakalar
bir de biz balkonu kapattık ,annaneyle dede doğuma gelince nerde iççekler bakalım sigara
evde sigara yasak
çok yoruldum valla ya ,sanki 1 kamyon mal indirdim
söyleye söyle brck doğurcak Allah korusunbaşka da yok
akşam rüyamda doğurdumbebeğimi alıp eve geldim eve getirene kadar bebeğimi kakasını yapmış ve paçalarından akıyodu altını açtım birde baktım pipi yok bebek kız...rüyamda annemle eşime diyorum çabuk hastaneye gidelim bu karışmış benimki oğlan diyorum çok komikti rüyamdaki bebişte anlamlı anlamlı yüzüme bakıyodu :)
hee ben doğurdum nerde kaldın kaçırdınçok kolay oldu hooppp çıkıverdi
canım ciciler topıgınd egordum sırf meraktan sorayım dedım
kızının adını hamsiye mi koyucaksın gercekten yoksa oyle sakasına mı takılıyosunuz ılk kez duydum da yanlıs anlama
kız hiç güleceğim yoktu
allah iyiliğini versin
evet ben de aynen senin gibi düşünüyorum doğursa doğursa brck doğurur
türk filmi çekmişin sen rüyandaaçıkta kalmışsın sen canım
hay allah iyiliğini versingüldürdün hamsiye diye isim ben de duymadım eşim karadenizli de kızımı öyle seviyo ondan öyle yazdım
çok gülme doğurcan bak
hee ben doğurdum nerde kaldın kaçırdınçok kolay oldu hooppp çıkıverdi
bugün çok duygusal günümdeyim ya bi gariplik var bende tv açmadım sabahtan beri müzikte ütü yapıyorum öyle gözlerim ıslak ıslak saçma sapan şeyler düşünüp dolduruyorum kendimi insanların çıkarcılığı menfaat düşkünü olmalarını hazmedemiyorum ay kavga etmezsem iyi Allah karşılaştırmasın kafaya taktıklarımla da bi olay çıkmasın ya bu psikolojideyken çenem durmaz benim mutlaka laf sokarım..
ay tahmın ettım de genede acaba mı dedım merak ettım ıste temkınlı sordum ne olur ne olmaz dıye
bir de biz balkonu kapattık ,annaneyle dede doğuma gelince nerde iççekler bakalım sigara
evde sigara yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?