2012 Ekim Anneleri

bugün çok duygusal günümdeyim ya bi gariplik var bende tv açmadım sabahtan beri müzikte ütü yapıyorum öyle gözlerim ıslak ıslak saçma sapan şeyler düşünüp dolduruyorum kendimi insanların çıkarcılığı menfaat düşkünü olmalarını hazmedemiyorum ay kavga etmezsem iyi Allah karşılaştırmasın kafaya taktıklarımla da bi olay çıkmasın ya bu psikolojideyken çenem durmaz benim mutlaka laf sokarım..

iyi sen doğurup eve geliyorsun..ben doğurup pazara gidiyorum üstelik her yer kan

Allah iyiliğinizi versin

hemen gönderirim tatlım ne demek

bu yaşıma kadar hiç içmedim neyseki sigara içmeyen bi koca buldum

bende dün iş yaparken birden oturdum ağladım ağladım sonra geçti

ara ara geliyor böyle geçen günde işe gelirken sokakta ağlayasım geldi

bir de biz balkonu kapattık ,annaneyle dede doğuma gelince nerde iççekler bakalım sigara

evde sigara yasak

en iyi canım..geçenlerde tv de izledim çocuk doktoru diyor ki dışarıda sigara içip eve gelen bebeğin yanına yaklaşan birinin üzerindeki koku dahi bebeği rahatsız edebilirmiş...en öneemlisi annenin kokusuna alışmışken kötü kokular yüzünden koku algını ortadan kalkabilirmiş..

çok yoruldum valla ya ,sanki 1 kamyon mal indirdim

söyleye söyle brck doğurcak Allah korusun başka da yok

evet ben de aynen senin gibi düşünüyorum doğursa doğursa brck doğurur

türk filmi çekmişin sen rüyanda açıkta kalmışsın sen canım
hee ben doğurdum nerde kaldın kaçırdın çok kolay oldu hooppp çıkıverdi

canım ciciler topıgınd egordum sırf meraktan sorayım dedım
kızının adını hamsiye mi koyucaksın gercekten yoksa oyle sakasına mı takılıyosunuz ılk kez duydum da yanlıs anlama

hay allah iyiliğini versin güldürdün hamsiye diye isim ben de duymadım eşim karadenizli de kızımı öyle seviyo ondan öyle yazdım
kız hiç güleceğim yoktu
allah iyiliğini versin

çok gülme doğurcan bak

ay tahmın ettım de genede acaba mı dedım merak ettım ıstetemkınlı sordum ne olur ne olmaz dıye

off bende çok doluyum hıçkıra hıçkıra ağladım geçen anneme ablama kocama babama herkese cephe aldım evde cıngar çıkardım sonra çok pişman oldum bide iftar yemeğindeydik annemlerde hiç yeri zamanı değildi ama engel olamadım ve hiç yerinde bi davranış değildi ama herkes mazur gördü bence

üffffffff bu sıcakta yemek yapmak da ayrı işkence haa
mutfakla oturma odası sıcaklık farkı 60 derece falan burası kanada mutfak ekvator sanki neyseki bitti işim biraz daha kalsam fiziksel parçalanmaya maruz kalıcaktım

Kızlar yaaa

Ben ellerimi yastığın alına koyup yüz üstü yatmayı,

Merdivenlerden hoplaya hoplaya inmeyi,

Hızlı hızlı yürümeyi,

Halay çekmeyi,göbek atmayı,

Eşim kanepede yatarken üstüne zıplamayı,

Yeğenimi kucağıma alıp doya doya oynamayı özledimm
:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…