2012 Ekim Anneleri

anlattığın yastık bundanmı ? geçen alışveriş yaparken satıcı kız çok iyi filan dedi aldık , üsteki görünen parça bileğe geçiyo , aynen söylediğin gibi bebişin kafasının geliceği yer incecik kenarlar dolu .emzirirken kolaylık oluyomuş. aslında ben şu hilal gibi olanlar var ya ondan istiyodum ama kullanan kimseyide tanımıyorum gerçekten işe yarıyolarmı bilemedim:26:

kızlar bu arada çatlaklardan naber?

hiç çatlamayanlar el kaldırsın
mesela ben

benim göbiş çatlamadı ama rüyalarımda hergün çatlıyorumm:) sanırım göğüslerim çatladıı çünki aldı başını gidiyolar , inşallah sütüm olurda bukadar büyemesinin bi manası olur..

55 kilo olmuşum göğüsler 100 kendimi nadide sultan gibi hissediyorum ...

ben diyorum bi göğüs topiği açalım diye benimkilerde küçük aksine içi boş mu ne arada bi iğne batırasım geliyo bakalım bişey akacak mı diye

beende de yokkk çatlak =))) umarım olmazdaa

maşalah canım inşallah olmaz

yuz ustu yatmak haric hepsini yapiyorum umarim bi sorun olmaz, cok hareketliyim ben hele bazen koca göbisle kocisin arkasina yatiyorum koltukta, ittiriyoruz onu oglusla yer bize kaliyo ohhh miss

bunlara ek olarak deli gibi horon tepmeyiii

valla ben de aynılarını özledim özellikle uyumayı ahh ahhh eminim bu yazdıklarını herkes çok özlemiştir az kaldı dicem ama bizim minnaklar uyutmaz ki bizi ıngaaa da ıngaaa bu kez de sessizlikte uyumayı özledik dicez birbirimize

aaa bu yastıktan bende aldım netten daha gelmedi kullanışlı oluyo di mi gerçekten ??

yuz ustu yatmak haric hepsini yapiyorum umarim bi sorun olmaz, cok hareketliyim ben hele bazen koca göbisle kocisin arkasina yatiyorum koltukta, ittiriyoruz onu oglusla yer bize kaliyo ohhh miss
hareketliyiz cnm ama özgürce hiçbirini yapamıyoruzki...
yarı yan yüzüstü yatıyorum ama biraz ben göbiş biraz sıkışıyo gibi bişi olurmuki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…