bende ayni yan yatiyorum ama bazen nerdeyse yuzustu gibi kalkiyorum sabah Allaha emanet kuzularimizhareketliyiz cnm ama özgürce hiçbirini yapamıyoruzki...
yarı yan yüzüstü yatıyorum ama biraz ben göbiş biraz sıkışıyo gibi bişi olurmuki:26:
Eki Görüntüle 477315
anlattığın yastık bundanmı ? geçen alışveriş yaparken satıcı kız çok iyi filan dedi aldık , üsteki görünen parça bileğe geçiyo , aynen söylediğin gibi bebişin kafasının geliceği yer incecik kenarlar dolu .emzirirken kolaylık oluyomuş. aslında ben şu hilal gibi olanlar var ya ondan istiyodum ama kullanan kimseyide tanımıyorum gerçekten işe yarıyolarmı bilemedim:26:
bacaklari aliyorum ama malum bölge cok zor artikkızlar bu arada kıl tüy işini napıyosunuz? malum göbüşler büyüdügörünmüyo bişey
kızlar bu arada kıl tüy işini napıyosunuz? malum göbüşler büyüdügörünmüyo bişey
bacaklari aliyorum ama malum bölge cok zor artik
görünmeyen yer kalakaldı öyle napıcam bilmiyorum yaaa bende şaştım kaldım huylanıyorum çok off jiletle hiç almadım almamda yarn denicem almayı ama başarıcamı sanmıyorummm ://
kızlar direk konuya dalıyorum dün yazmıştım ya bebeğimin benim ciciler hazır bayram dönüşü yani 20 gün sonra bütün halılar tüller yıkanıp ütülenecek yani annemle ben gelirse kayın validem gelecek temizlikçi çağırsam diyorum onada kızıyorlar eşimde ameliyat olmuştu son 40 gündür evde paazartesi iş başı yapacak eşime dedim cumartesi pazar halıları silkele temizlik yapalım heryeri bende pazartesiden sonra yatıp dinleneyim artık peki dedi adamcağız napsın çok iş yapar zaten bazen keyfi gelmesedeneyse bana göre son 1 ayımız kaldı çünkü 18 gün sonra bayram inşallah allah nasip ederse o hafta hemen geçecek temizlikti ütüydü derken 17 eylüldede okullar açılacak kızım 2.sınıfa geçti veeee zaten 24 eylül demişti doktorum sezeryan tarihine son kontrolümde 1 ekim inşallah dedi o haftayıda işle geçiremeyceğimize göre sonnn 1 ayyyyyyyy sayın kızlar elinizi çabuk tutun bence ben bugün kızımın odasında 2 baza var uyku setlerini yıkıyorum onlar bitince çarşaflar onlar bitince yastıklar katlanacak dağınık dolaplar bana iş çook sizlerrede allah yardım etsiz alış verişlerinizi tamamlayın çünkü hemen karar veremiyor insan hepinize çokkkk kolaylıklar versin allah iyiki bitirmişim diyorum çünkü dediğim gibi araya eşimin ameliyatı girdi gelen giden bitmeyen çamaşır bulaşık zaman ne çıkarır bilemiyor insan görüşürüz çamaşır sericem
ben 32 ye girir girmez yani 32+0 da hastaneye gidip alıcam. kendi doktorum özelde zaten onun yapacağı bir şey yok. 33 e kalma derim. yasal olarak 32 de ayrılman gerekir. yada iyiyim çalışabilirim diye rapor vermen gerekir. 33 de gidersen sorumlu duruma düşersin.
Merhaba kızlar bugün dr dan randevu aldım haftaya çarşamba için 32+2 olcam galibabir sorun olmaz heralde sağ olsun dr um çok ilgili biri olduğu için neyse bugün iş yerinde ki kreşe kayıt yaptırdım malum doğum sonrası eşim istemiyor kreşi olmadı işten çıkarsın diyor bunu da ben istemiyorum kaynanama dedik ki ssk nı yatıralım isteğe bağlı bak oğlana olmaz dedi bu kadar mı bir babaanne sevmez torununu ben ilk görüyorum zaten bugünlerde aramız açık ne zaman normal oldu ki pazar çocuğa portbebe aldık ne gerek vardı şimdi daha erken dediler ben daha hiç bir şey almadım haftaya alcaz inşallah bir sorun çıkmazsa maaşları alalım onlarda gene ses yok ne lazım demek yok aman anlatmıyım canım sıkılıyor iyice
Merhaba kızlar bugün dr dan randevu aldım haftaya çarşamba için 32+2 olcam galibabir sorun olmaz heralde sağ olsun dr um çok ilgili biri olduğu için neyse bugün iş yerinde ki kreşe kayıt yaptırdım malum doğum sonrası eşim istemiyor kreşi olmadı işten çıkarsın diyor bunu da ben istemiyorum kaynanama dedik ki ssk nı yatıralım isteğe bağlı bak oğlana olmaz dedi bu kadar mı bir babaanne sevmez torununu ben ilk görüyorum zaten bugünlerde aramız açık ne zaman normal oldu ki pazar çocuğa portbebe aldık ne gerek vardı şimdi daha erken dediler ben daha hiç bir şey almadım haftaya alcaz inşallah bir sorun çıkmazsa maaşları alalım onlarda gene ses yok ne lazım demek yok aman anlatmıyım canım sıkılıyor iyice
benim kayınvalidemde lohusayken bana gelmemek için bahaneler üretiyor...ben zaten gelmeni istemiyorum deyiveresim geliyor yüzüne...tekrar gelemicem falan derse gerek yok zaten bana annem bakar derim...zaten bana gelse bide ona hizmet ederim çocuğumla ilgilenemem.
kizla bebk arabanizi aldiniz mi?ben cok kararsizim ya.nasil bisey aldiniz 3 tekerlekli mi 4 mu?
o kadar basitt gelen gelir gelmeyen gelmezzz söyle arkadaşım sende içinde kalmasın !
bende almadım canım senin gibi kararsızım ilk 6 ayımız kışa denk gelecek ve oto koltuğu ile dışarıya cıkarız diyoruz...mayıs gibi lazım olacak bebek arabası.ben bastonlardan mı alsam diye düşünüyorum şu an.6 aydan 3-4 yaşına kadar kullanacağım birşey almak istiyorum...tecrübeli annelere mi sorsak 2011 ekim anneleri topiğine girip sorsak mı???ne zaman bebek arabası kullanmaya basladınız diye??
ewet canım söylemek lazım kendini fasulye gibi nimetten saymasın
Eki Görüntüle 477315
anlattığın yastık bundanmı ? geçen alışveriş yaparken satıcı kız çok iyi filan dedi aldık , üsteki görünen parça bileğe geçiyo , aynen söylediğin gibi bebişin kafasının geliceği yer incecik kenarlar dolu .emzirirken kolaylık oluyomuş. aslında ben şu hilal gibi olanlar var ya ondan istiyodum ama kullanan kimseyide tanımıyorum gerçekten işe yarıyolarmı bilemedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?