2012 Ekim Anneleri

hareketliyiz cnm ama özgürce hiçbirini yapamıyoruzki...
yarı yan yüzüstü yatıyorum ama biraz ben göbiş biraz sıkışıyo gibi bişi olurmuki:26:
bende ayni yan yatiyorum ama bazen nerdeyse yuzustu gibi kalkiyorum sabah Allaha emanet kuzularimiz
dun gece cok ilginc bisey oldu yan yattim soluma dogru neyse 5 dk sonra benimki basladi yattigim yere dogru vurmaya, yatagimin sungeride eskimis sanirim resmen oglum kipirdadikca yaylardan ses geldi kulagima kafami kaldirdim nerden geliyo diye cit yok yine koydum basimi oglum kipirdadikca yatagin icinden hafif hafif gicirtilar geldi sok oldum

o hilal şelindeki yastıklardan annem yapmıştı ilk kızımda,çok işime yaradı çooook
dakikalarca emzirince 3-5 kiloluk bebek oluyor bir külçe ama o yastık sayesine bebeği üstüne yatırıyorsun tam gögüs hizzanda yatar durumda oluyo dayıyosun göğsünü,işlem tamam

bacaklari aliyorum ama malum bölge cok zor artik

aynen

görünmeyen yer kalakaldı öyle napıcam bilmiyorum yaaa bende şaştım kaldım huylanıyorum çok off jiletle hiç almadım almamda yarn denicem almayı ama başarıcamı sanmıyorummm ://

ya bence en rahatı jilet şu halde , bence hamişliğin en zor şeylerinden biri de bu

kimse yorum yapmadığına göre sanırım en pimpirikli benim en erkenci

Merhaba kızlar bugün dr dan randevu aldım haftaya çarşamba için 32+2 olcam galiba bir sorun olmaz heralde sağ olsun dr um çok ilgili biri olduğu için neyse bugün iş yerinde ki kreşe kayıt yaptırdım malum doğum sonrası eşim istemiyor kreşi olmadı işten çıkarsın diyor bunu da ben istemiyorum kaynanama dedik ki ssk nı yatıralım isteğe bağlı bak oğlana olmaz dedi bu kadar mı bir babaanne sevmez torununu ben ilk görüyorum zaten bugünlerde aramız açık ne zaman normal oldu ki pazar çocuğa portbebe aldık ne gerek vardı şimdi daha erken dediler ben daha hiç bir şey almadım haftaya alcaz inşallah bir sorun çıkmazsa maaşları alalım onlarda gene ses yok ne lazım demek yok aman anlatmıyım canım sıkılıyor iyice

torunada paraylamı bakılırmış

torunada paraylamı bakılırmış hoş onu da kabul etmemiş ya

nasıl bir babane torunu sevmez yaa bende korkuyorum ki alacaklar elimden bi nefes aldırmıcaklar o derece düşkünlük var şimdide kendi annemler keza öyle ilk torun nasıl paylaşacaklar bilmiyorum valla :18: canını sıkma sen Allah büyüktür bak bebişine kendin doya doya cnm

benim kayınvalidemde lohusayken bana gelmemek için bahaneler üretiyor...ben zaten gelmeni istemiyorum deyiveresim geliyor yüzüne...tekrar gelemicem falan derse gerek yok zaten bana annem bakar derim...zaten bana gelse bide ona hizmet ederim çocuğumla ilgilenemem.

o kadar basitt gelen gelir gelmeyen gelmezzz söyle arkadaşım sende içinde kalmasın !

kizla bebk arabanizi aldiniz mi?ben cok kararsizim ya.nasil bisey aldiniz 3 tekerlekli mi 4 mu?

bende almadım canım senin gibi kararsızım ilk 6 ayımız kışa denk gelecek ve oto koltuğu ile dışarıya cıkarız diyoruz...mayıs gibi lazım olacak bebek arabası.ben bastonlardan mı alsam diye düşünüyorum şu an.6 aydan 3-4 yaşına kadar kullanacağım birşey almak istiyorum...tecrübeli annelere mi sorsak 2011 ekim anneleri topiğine girip sorsak mı???ne zaman bebek arabası kullanmaya basladınız diye??

doğduğunda lazım olmazmı ki araba yaa bi harbi ekim 2011 annelerine sorsakmı oto koltuğumuz var amcamın kızı verdi araba acil lazım olmazsa süpermiş ben baby 2 go nun marvel diye bi arabası var ona bayıldım ondan alacağım inşallah

evet canım bundan bahsetmiştim :) bunu yapacağım emzirirken falan çok kullanışlı bişeymiş yapanlar örnekle anlatmış bi iki yerde bende ona göre yapacağım...birde bebeği kolumuza bunun üzerine yatırıp sırtını sıvazlayabilirmişiz gazını çıkarmak için öyle okudum bi yerde bir bayan yazmış o şekilde de kullanmış...

Kizlar haberleri izlerinizmi kadın normal dogum yaparken olmuş bebekin durumu ağrmis Rabbim bizi ve meleklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…