Kizlar haberleri izlerinizmi kadın normal dogum yaparken olmuş bebekin durumu ağrmis Rabbim bizi ve meleklerimizi korusun
doğduğunda lazım olmazmı ki araba yaa bi harbi ekim 2011 annelerine sorsakmı oto koltuğumuz var amcamın kızı verdi araba acil lazım olmazsa süpermiş ben baby 2 go nun marvel diye bi arabası var ona bayıldım ondan alacağım inşallah
benim kayınvalidemde lohusayken bana gelmemek için bahaneler üretiyor...ben zaten gelmeni istemiyorum deyiveresim geliyor yüzüne...tekrar gelemicem falan derse gerek yok zaten bana annem bakar derim...zaten bana gelse bide ona hizmet ederim çocuğumla ilgilenemem.
Benimki hemen alt katta mecbur gelecek oğlunun yanındayken bir iki sevecek o kadar sonra gene pır dün gece eşime karın benle konuşmuyor ben bir daha gelmem size demişo da geçen gece dedim ki canım yanıyor sancım var 2-3 kere hiç cevap vermedi ertesi gün ben evde ağlıyom canım yanıyor kimsem yok diye canım sıkılmış eşim işteydi eşim aramış anne git bak ben gelemiyorum diye yalandan geldi birde görseniz kendi halinde oturup iftar programı seyrettik bir ara sancın mı var dedi bende geçen gece sana dedim ama önemsemedin diyince ben senin ağrını nerden bileyim dedi sanki ben şikayet eden biriyim ilk kez dedim onlara canım yanıyor diye şükür rabbim dağına göre kar yağdırırmış ya allah tan sürekli yatmam gerekmedi yoksa bakmazdı sersefil olurdum 15 gün bakmadı düşük tehlikem vardı sürekli yatıcaktım ama gene ben kalktım yaptım işimi yemeğimi neyse ağlıyom şimdi şükür ki paşam sağlıklı zaten o da olmazsa
canım aşıya doktora arabamızla götürürüz tam kışın ortası olacak zaten bebek arabasıyla gidersek hasta olur yavrucaklarımız... benim eşim arabayı değiştirdi bebek geliyo diye rahat ve geniş bi araba aldı bebeğimiz rahat etsin ben rahat kullanabileyim diye.
Benimki hemen alt katta mecbur gelecek oğlunun yanındayken bir iki sevecek o kadar sonra gene pır dün gece eşime karın benle konuşmuyor ben bir daha gelmem size demişo da geçen gece dedim ki canım yanıyor sancım var 2-3 kere hiç cevap vermedi ertesi gün ben evde ağlıyom canım yanıyor kimsem yok diye canım sıkılmış eşim işteydi eşim aramış anne git bak ben gelemiyorum diye yalandan geldi birde görseniz kendi halinde oturup iftar programı seyrettik bir ara sancın mı var dedi bende geçen gece sana dedim ama önemsemedin diyince ben senin ağrını nerden bileyim dedi sanki ben şikayet eden biriyim ilk kez dedim onlara canım yanıyor diye şükür rabbim dağına göre kar yağdırırmış ya allah tan sürekli yatmam gerekmedi yoksa bakmazdı sersefil olurdum 15 gün bakmadı düşük tehlikem vardı sürekli yatıcaktım ama gene ben kalktım yaptım işimi yemeğimi neyse ağlıyom şimdi şükür ki paşam sağlıklı zaten o da olmazsa
tatlım bizim arabamız yok babamın arabasıyla görcez işimizi öyle aşıya falan giderkende taksi çağırırım heralde yani gerek yok şimdilik demi
canım kışın ortasında bebek arabasıyla götüremeyiz zaten bebek arabası alsanda kışın ortasında taksi çağırırsın...biraz büyür o zaman en kullanışlısını alırsın ben öyle düşünüyorum
canım kışın ortasında bebek arabasıyla götüremeyiz zaten bebek arabası alsanda kışın ortasında taksi çağırırsın...biraz büyür o zaman en kullanışlısını alırsın ben öyle düşünüyorum
kız aslında gamsız olcan varya umursamıcan o zaman o kadar sinirleri bozuluyoki onların bu arada bende ağlıyorum kaynım yüzünden 3 sene olacak evlendiğim daha eşimin ailesinin bi insanlığını görmedim kaynım bi insanlık yaptı onuda burnumuzdan getirdi şimdi
Boş ver yavrum ağlama bak bebişlere zarar veririz yoksa kim ne yaparsa kendine yapar düşünmemeye çalış elden gelen bir şey yok değil mi
kızlar benim gittiğim hastanede doğum ücreti çok uygun ben daha konuşmadım ama araştırdım normal doğum 500 tl mişçok ucuz değil mi sizcede. gayet memnunum dr.ve hastaneden gayette temiz...
benimde öyle tatlımda işte yeni yasa muhabbeti var ya inşallah rakamlar değişmez
hakkatten yaa bizimde arabamız yok nasıl götürcez oraya buraya
kışın mecbur taksiyle gerekmedikçede çıkmazsınız, yazında ohhh gönlünüzce gezersiniz...
öyle yapcaz artık ilk dönem bebek arabasına koyuluyo mu bebişler gerekli mi acaba ona göre doğmadan alalım tecrübeli annelerden cvp bekliyorummmm
ben tecrübeli değilim ama kontrole gittikçe yeni doğan bebişler görüyorum hastaneden çıkartırken oto koltuğunda taşıyorlar yada port bebe mi ne deniyor onda taşıyorlar. oto koltuğuda zaten bebek arabasının içine yerleşiyor.tecrübesiz bi anne adayının verebileceği en mantıklı cevap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?