cnm sen pusetleri diyosun heralde onda taşıcama kucama diyorum kucama alırım bebişi aslında o bana gereksiz geliyo ama belkide gereklidir bilmyiorum ki yok mu tecrübeliiiiiiiiibide o pusetler yazın iyi oluyo bence daralmıyo sıcaktan bebiş anne kucağındagibi rahatta ediyo anneyide terletmiyo ama kışın sar sarmala çık işini gör gel diye düşünyorum bahara bebek arabası şartttttttttt ..
bu nasıl cümle ya hahahahha Dneyse anlamışsınızdır ne demek istediğimi çıldırıcam artık ya
anladım anladımsakinleş kız ütün vs.. de bitmiştir atamadın mı stresini üzerinden..
duşumuda aldım daha rahatım ağlak değilim en azından ama anlamsız bi stres var üstümde ..
kızlar benim gittiğim hastanede doğum ücreti çok uygun ben daha konuşmadım ama araştırdım normal doğum 500 tl mişçok ucuz değil mi sizcede. gayet memnunum dr.ve hastaneden gayette temiz...
ben hala çalışıyorum biliyor musun? bendeki stresi düşün birde. ve eve gitmeme daha 2 saat varsalak salak tutuyorlar beni, bırakında evime gideyim ama ya bu ne böyle :S içim şişti
bizim hastanede de 650 tl
senin hastanede de iimiş aman şu yasa bizi kapsamasında. dilimizi ısıralımnazar etcez fiyatlara...
ne iş yapıyosun canım sen?? ne bu bu saate kadar ya???
off sorma canım ya varya ağladım ağlıycam sinirden burnumun direği sızlıyor bildiğin. ben mağaza müdürüyüm. bu gün sayım yapılıyor bende haliyle kalıyorum. hiç demiyorlar bu kız gebe yazık günah
off sorma canım ya varya ağladım ağlıycam sinirden burnumun direği sızlıyor bildiğin. ben mağaza müdürüyüm. bu gün sayım yapılıyor bende haliyle kalıyorum. hiç demiyorlar bu kız gebe yazık günah
bende bugün şöyle bileğime taktım bi baktım kullanışlı gibi geldi .. güle güle kullanalım bol sütümüz olsunda inşallahh... bende hep nette görüyodum daha büyük hayal ediyodum , ufacık bebişin kafsına göre şirin bi yastıkmış ...
aaa bu yastıktan bende aldım netten daha gelmedi kullanışlı oluyo di mi gerçekten ??
bende diyorum acaba kendim yapabilir miyim fiyatlarını sordum 50 tl 70 tl arası dediler yuh dedim , benim bu aldığım minik yastık 15 tl di, aslında dikiş biliyorum ama dikiş makinem yok ,elde mi diksem napsam acabaa?o hilal şelindeki yastıklardan annem yapmıştı ilk kızımda,çok işime yaradı çooook
dakikalarca emzirince 3-5 kiloluk bebek oluyor bir külçe ama o yastık sayesine bebeği üstüne yatırıyorsun tam gögüs hizzanda yatar durumda oluyo dayıyosun göğsünü,işlem tamam
evet canım bundan bahsetmiştim :) bunu yapacağım emzirirken falan çok kullanışlı bişeymiş yapanlar örnekle anlatmış bi iki yerde bende ona göre yapacağım...birde bebeği kolumuza bunun üzerine yatırıp sırtını sıvazlayabilirmişiz gazını çıkarmak için öyle okudum bi yerde bir bayan yazmış o şekilde de kullanmış...
kızlar bu arada çatlaklardan naber?
hiç çatlamayanlar el kaldırsın
mesela ben
bende almadım canım senin gibi kararsızım ilk 6 ayımız kışa denk gelecek ve oto koltuğu ile dışarıya cıkarız diyoruz...mayıs gibi lazım olacak bebek arabası.ben bastonlardan mı alsam diye düşünüyorum şu an.6 aydan 3-4 yaşına kadar kullanacağım birşey almak istiyorum...tecrübeli annelere mi sorsak 2011 ekim anneleri topiğine girip sorsak mı???ne zaman bebek arabası kullanmaya basladınız diye??
ben ben
evet çok mantıklı 2011 annelerine soralım bende kararsızım
doğduğunda lazım olmazmı ki araba yaa bi harbi ekim 2011 annelerine sorsakmı oto koltuğumuz var amcamın kızı verdi araba acil lazım olmazsa süpermiş ben baby 2 go nun marvel diye bi arabası var ona bayıldım ondan alacağım inşallah
Kizlar haberleri izlerinizmi kadın normal dogum yaparken olmuş bebekin durumu ağrmis Rabbim bizi ve meleklerimizi korusun
Bu konuda ben de çok kararsızım, ilk 6 ay gerçekten gerekli mi,zaten kışa denk geliyoruz fazla dışarı da çıkmayacağız. Sanki bir oto koluğu idare eder gibi geliyor bana da. Bir de ben şu kucağa sırta bağlama olayına bayılıyorum. Uzun renk renk kumaşlardan yapılmışlarını görmüşüm, bebeği çeşitli şekillerde bağlayabiliyorsun. Arabadan inince de bağlarım kendime, ya da babişkomuza...
Tecrübeli annelerden bilgi alabilirseniz, bizimle de paylaşınız efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?