2012 Ekim Anneleri

bu nasıl cümle ya hahahahha D neyse anlamışsınızdır ne demek istediğimi çıldırıcam artık ya

duşumuda aldım daha rahatım ağlak değilim en azından ama anlamsız bi stres var üstümde ..

ben hala çalışıyorum biliyor musun? bendeki stresi düşün birde. ve eve gitmeme daha 2 saat var salak salak tutuyorlar beni, bırakında evime gideyim ama ya bu ne böyle :S içim şişti

kızlar benim gittiğim hastanede doğum ücreti çok uygun ben daha konuşmadım ama araştırdım normal doğum 500 tl miş çok ucuz değil mi sizcede. gayet memnunum dr.ve hastaneden gayette temiz...

bizim hastanede de 650 tl

ben hala çalışıyorum biliyor musun? bendeki stresi düşün birde. ve eve gitmeme daha 2 saat var salak salak tutuyorlar beni, bırakında evime gideyim ama ya bu ne böyle :S içim şişti

ne iş yapıyosun canım sen?? ne bu bu saate kadar ya???

bizim hastanede de 650 tl

senin hastanede de iimiş aman şu yasa bizi kapsamasında. dilimizi ısıralım nazar etcez fiyatlara...

ne iş yapıyosun canım sen?? ne bu bu saate kadar ya???

off sorma canım ya varya ağladım ağlıycam sinirden burnumun direği sızlıyor bildiğin. ben mağaza müdürüyüm. bu gün sayım yapılıyor bende haliyle kalıyorum. hiç demiyorlar bu kız gebe yazık günah

acaba cevabımı senin sorunun arasına yazmayı nasıl başarmışımm

aaa bu yastıktan bende aldım netten daha gelmedi kullanışlı oluyo di mi gerçekten ??
bende bugün şöyle bileğime taktım bi baktım kullanışlı gibi geldi .. güle güle kullanalım bol sütümüz olsunda inşallahh... bende hep nette görüyodum daha büyük hayal ediyodum , ufacık bebişin kafsına göre şirin bi yastıkmış ...

bende diyorum acaba kendim yapabilir miyim fiyatlarını sordum 50 tl 70 tl arası dediler yuh dedim , benim bu aldığım minik yastık 15 tl di, aslında dikiş biliyorum ama dikiş makinem yok ,elde mi diksem napsam acabaa?

iyikide almışız ozaman , aslında ben gerek yok filan dedim eşim aldı yinede , şu hilal gibiden dikmeye çalışim bakim , becerirsem buraya eklerim...

kızlar bu arada çatlaklardan naber?

hiç çatlamayanlar el kaldırsın
mesela ben

ben ben

evet çok mantıklı 2011 annelerine soralım bende kararsızım

ben ben

evet çok mantıklı 2011 annelerine soralım bende kararsızım

kızlar benim halamda eylülde doğurmuştu oğlunu ve mayıs ayında kullanmaya baslamış bebek arabasını bizde ekimde doğuracağımıza göre fazla gerekli değil ilk zamanlarda... eğer biri hediye alacaksa aldırın görümce kayınvalide falan ama kendiniz alacaksanız bütçede el vermiyorsa yaza doğru alın bence

selamlarr kızlarrrr iyi akşamlar benim gibi esneyenlerede iyi geceleeerr:))naslsınız bakalıımmmm anişleerrr herşey yolundadır umarımm

Bu konuda ben de çok kararsızım, ilk 6 ay gerçekten gerekli mi,zaten kışa denk geliyoruz fazla dışarı da çıkmayacağız. Sanki bir oto koluğu idare eder gibi geliyor bana da. Bir de ben şu kucağa sırta bağlama olayına bayılıyorum. Uzun renk renk kumaşlardan yapılmışlarını görmüşüm, bebeği çeşitli şekillerde bağlayabiliyorsun. Arabadan inince de bağlarım kendime, ya da babişkomuza...

Tecrübeli annelerden bilgi alabilirseniz, bizimle de paylaşınız efenim

Kizlar haberleri izlerinizmi kadın normal dogum yaparken olmuş bebekin durumu ağrmis Rabbim bizi ve meleklerimizi korusun

Ben gazetede okudum çok üzüldüm. Bu tür haberler çok artmaya başladı yeni yasadan sonra. Benim doktorum dedi ki, onlar sizin duyduklarınız, sizin duymadığınız daha neler oluyor ki bu daha başlangıç dedi. Çok çok üzücü ve sinir bozucu. İnsanların sağlığıyla seçimleriyle bu şekilde oynamaya kimsenin hakkı yok...

Kızlar siz siz olun kendinizi belli bir doğum şekline şartlandırmayın...Ne olacağı belli olmaz. Sağlıklısı hayırlısı ne ise o olsun...

Son düzenleme:
ıyı akşamlar bugun çok yoruldum bel kemıgım agrıyor çok kötu az önce yenı geldık eve yatamıyorum

kızlar lcw ye bebekler ıçın bırsuruu çok tatlı tayt gelmış okadar tatlılarkı anlatamam zor tuttum kendımı almamak ıçın haftaya annem gelıcek onunla cıkıp alıcaz.

bırde ben lazım olur dıye dışarda ve mısafırlıkte kullanmak ıçın canbebe nın alt açma örtusu aldım çok guzel hoşuma gıttı fıyatı da 10 tl 12 tane var ıçınde

Canim bende magaza muduruyum anliyorum seni,bu saate kadar tutmaya haklari yok ama bu kurallar islemiyo ne yazik ki bu sektorde((

valla 2011 ekim annelerine sordum ama beni ciddiye almadılar heralde cevap yazan yok ama amcamın kızıda 2010 ekim annesi araba falan kullanamassın kışın oto koltuğu çok işine yarar dedi ve oğluşunun oto koltuğunu bana verdi kullan diye hehe

kızlar bi problem olmazsa normal dogum istiyorum ama sancıları azaltmak icinde epidural istiyorum kuzenım iki dogumunuda normal epidural yaptı tavsiyede ediyo siz neler düşünüyosunuz

selam kızlar nasılsınız bende temizlik yaptım bugün akşamda yürüyüşe çıktık annemle yorulmuşum sizlere bişey danışıcam bende kızımdan kalma alt açma seti var günlük kullanabilceğim ben hani kabarık battaniyeli takımlı alt aça setleri var ya ondan almadım sadece battaniyesini aldım pusetin içinde uyurken falan evdeki günlük olanı kullanırım diyorum sizce 1tane daha alayımmı battaniyenin takımını???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…