valla 2011 ekim annelerine sordum ama beni ciddiye almadılar heralde cevap yazan yok ama amcamın kızıda 2010 ekim annesi araba falan kullanamassın kışın oto koltuğu çok işine yarar dedi ve oğluşunun oto koltuğunu bana verdi kullan diye hehe
kızlar bi problem olmazsa normal dogum istiyorum ama sancıları azaltmak icinde epidural istiyorum kuzenım iki dogumunuda normal epidural yaptı tavsiyede ediyo siz neler düşünüyosunuz
selam kızlar nasılsınız bende temizlik yaptım bugün akşamda yürüyüşe çıktık annemle yorulmuşum sizlere bişey danışıcam bende kızımdan kalma alt açma seti var günlük kullanabilceğim ben hani kabarık battaniyeli takımlı alt aça setleri var ya ondan almadım sadece battaniyesini aldım pusetin içinde uyurken falan evdeki günlük olanı kullanırım diyorum sizce 1tane daha alayımmı battaniyenin takımını???
Doğum öncesi ya da doğum sırasında sezaryen gerektirecek bir durum yoksa, e normal doğum da istiyorsan neden olmasın...Dilediğin gibi olur inşallah sağlıcakla.
Benimki zaruri sezaryen olacak, ben de epidural sezaryen istiyorum. Ama zaruriyetim olmasaydı da normal doğumdansa sezaryen düşünürdüm...
Eger sayfa acilmiyorsa sitenin adi camasirim.com,ordan hamile lohusa pijamalari ve
Bone Floşlu Bayan Lohusa Pijama ve Sabahlık Takımı 3111 modeli.
Gunaydin canimm:) Aciliyor site simdi hemen fikrimi soyliyecegimArtik almak lazim degil mi? Bende bakiyim artik:)
Yok kizlar urun yok tekrar acmayi denedim bulamiyorum sayfayi,hep bu ipadin yuzunden.uff cok da begenmistim geceligi yaaa,nereye gitti simdi bu!
günaydın kızlar. bu gece hiç uyumadım ya( iş yerinde ayakta uyuyorum. yarım satte bir gece kramp girdi. kaç kez uykuya dalmışım acıyla bağırarak uyandım. şuan kasılan yerlerim okadar acıyor ki. yürüyemiyorum.çok halsizim. napcam ben bu kramplarla. doktora cumartese gidicem. artık magnezyum falan verir her halde. daha öncede bir kaç kez olmuştu ama bu gece ki kadar ağrılı değildi. hala bacaklarım ve kalçam sızlıyor
geçmiş olsun, kasılmalar maalesef oluyo, önüne geçmekde zor. idare edicez artık. sende mi balıkesirdesin
bende bugün şöyle bileğime taktım bi baktım kullanışlı gibi geldi .. güle güle kullanalım bol sütümüz olsunda inşallahh... bende hep nette görüyodum daha büyük hayal ediyodum , ufacık bebişin kafsına göre şirin bi yastıkmış ...
bende diyorum acaba kendim yapabilir miyim fiyatlarını sordum 50 tl 70 tl arası dediler yuh dedim , benim bu aldığım minik yastık 15 tl di, aslında dikiş biliyorum ama dikiş makinem yok ,elde mi diksem napsam acabaa?
iyikide almışız ozaman , aslında ben gerek yok filan dedim eşim aldı yinede , şu hilal gibiden dikmeye çalışim bakim , becerirsem buraya eklerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?