2012 Ekim Anneleri

Ben de kuzenimin oğluşunun oto koltuğunu alıyorum, israf kızım zaten yenisini almak, yepyeni duruyor işte, yabancının da değil neticede... Ivır zıvır derken o kadar masraf çıkıyor ki, insan hangisine yeteceğini şaşırıyor...

kızlar bi problem olmazsa normal dogum istiyorum ama sancıları azaltmak icinde epidural istiyorum kuzenım iki dogumunuda normal epidural yaptı tavsiyede ediyo siz neler düşünüyosunuz

Doğum öncesi ya da doğum sırasında sezaryen gerektirecek bir durum yoksa, e normal doğum da istiyorsan neden olmasın...Dilediğin gibi olur inşallah sağlıcakla.

Benimki zaruri sezaryen olacak, ben de epidural sezaryen istiyorum. Ama zaruriyetim olmasaydı da normal doğumdansa sezaryen düşünürdüm...

Bence alma canım bebiş gelince baktın ihtiyacın oldu ozaman alırsın zaten kimbilir neleri unuttuk bebişler gelince anlicaz

Ben şimdilik normal düsünüyorum bianda olsun bitsin saglıcakla insallah vazgecmem o sancıları görünce oyuzden epidural iyi gelir diyorum daha önce yaptıran varmı burda acabaa

iyi geceler herkesee...

kızlar evime yerleştim netimi bağlattım ve geri döndüm..
herşey yolundadır inşallah

Selam kizlar,nasilsiniz?
Biz dun sevcanyk,artist ve ben bulustuk bakirkoyde,dondurma yedik pelitte,ordan kursa gectik,kursta epidural spinal anesteziler hakkinda bilgi verdi,hamilelerin yapacagi hareketleri gosterdi falan.biz de sohbet ettik,mothercare'i gezdik,bebislerimizin fotolarina baktik birbirimizinKisacasi guzel bir gundu...hamile geceligi icin ben internette su modeli begendim,ama acaba bu site guvenilir mi?onu bilemiyorum.
Sevcanyk,artist iste linkimiz geliyor...
amarm.com - giyim, i amar,gecelik,styen,pijama,korse
Yalniz i padden kopyalayinca bazen normal bilgisayarda o sayfa acilmiyor,baska sacma sapan sayfa aciliyor,ben tarif de edeyim acilmasi gereken sayfadaki pijama kollari dantelli ekru rengi sabahlikli onden dugmesi var gogus icin.
Simdi gordum kapida nakit odemesi varmis.

Günaydın arkadaslar,ben daha önce sayfanıza yazmıştım ama uzun süredir giremedim ,ist.disinda
oldugum icin ,hamileyken aynı ay anneleri ile paylaşımlar cok guzel oluyor .

Yok kizlar urun yok tekrar acmayi denedim bulamiyorum sayfayi,hep bu ipadin yuzunden.uff cok da begenmistim geceligi yaaa,nereye gitti simdi bu!

günaydın kızlar. bu gece hiç uyumadım ya( iş yerinde ayakta uyuyorum. yarım satte bir gece kramp girdi. kaç kez uykuya dalmışım acıyla bağırarak uyandım. şuan kasılan yerlerim okadar acıyor ki. yürüyemiyorum.çok halsizim. napcam ben bu kramplarla. doktora cumartese gidicem. artık magnezyum falan verir her halde. daha öncede bir kaç kez olmuştu ama bu gece ki kadar ağrılı değildi. hala bacaklarım ve kalçam sızlıyor

geçmiş olsun, kasılmalar maalesef oluyo, önüne geçmekde zor. idare edicez artık. sende mi balıkesirdesin

günaydın annişlerr.. rüyamda bebeğimi gördümmm ona soru soruyorum acıktın mı diye verdiği cevabı bi tek ben duyabiliyorum çok iyi anlaşıyoduk sen şimdi uyu diyorum tamam diyo
bi de çok güzel gözleri vardı kuzucumun bakmaya doyamadım.. böle olunca çok sabırsızlanıyorum hemen gelse diyorum ama doğumu düşününce de hemen gelmesin amanınn diyorum

ben mothecare den 100 liraya aldım. kulanışlı gibi görünüyor bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…