2012 Ekim Anneleri

gunaydın kızcelerrrrr herkes ıyıdır umarımmm..
kayınvalıdem cumartesıden berıdır bızde kalıyorrrr artık otururken soyle yandan yandan bakıyorum kadın artık gozume cadı gıbı gozukmeye basladı ya...
o kadar sıkıldım kı herseyıme karısıyor cocukların kıyafetlerı utulenmemıs,yerlesmemıs,tullerı yıkanması lazımmıs anıden dogurabılır mısım...
dedım anne karısma sen ben plan yaptım bayram oncesı kadın alıcam yada annemler gelıcek yapıcak dıye...
karısmasa olmasmıs bız cahılmısız camasır sepetınde camasırlar ıkı gun duruyormus onların utulenıp kaldırılması lazımmıs eksıklerımız varmıss...bız bılmıyormusuz..
kendısıde rahatsız hormon hastası yapamıyor..halım olsaydı ben yapardım dıyor sagolsun yıne yemeklere el atıyorda ben bunaldım artık esıme sarmaya basladım garıbım arada kaldııı....

kızlar benimde dünden beri cnm sıkkın 3 gün önce patronum rahatsızlandı hastaneye kaldırdık çok şükür iyiymiş sadece tansiyondanmış neyse dün arkadaşı geldi kendisi yoktu nerde diye sordu bende biraz rahatsız evdedir heralde dedim 5 dk geçmedi karısı arıyo patronun sen niye sölüyosun hasta olduğunu başkasına diye bende şok oldum elim ayağım titremeye başladı yakın arkadaşı diye söyledim bide ne varki herkes tansiyon sorunu yaşıyo kadın beni azarladı telefonda üstüne 10 dk sonra büroya geldiler kocasıda laf söylüyo neden söyledin diye bunda gizlencek ne var anlayamadım canım çok sıkıldı inanın şuan mecbur olmasam bırakıp çıkıcam işi o denli kötüyüm sanki kötü bi hastalığı varda onu başkalarına yaymışım gibi davrandılar

Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalımm..
Ben artık geceleri dayak yemiş gibi oluyorum wc kalkınca falan vucüdumun heryeri acıyor karnımda acıyor dövülmüş gibi bütün etlerim..
Kaliteli dinlenemiyorum neden acaba..(Hep isyeaaaannn hep isyeannnn )

Son düzenleme:

CaniM cogumuz ayni anlattigin gibiyiz.ben de gece agrilarla bi o yana bi bu yana dondum durdum,sanirim normal bir durum hepimizde olduguna gore.

CaniM cogumuz ayni anlattigin gibiyiz.ben de gece agrilarla bi o yana bi bu yana dondum durdum,sanirim normal bir durum hepimizde olduguna gore.

rahimde ağırlık yapıyo dönerken falan dimi?

eşimede kızdım dedim karnımın üstünemi yattım ne yaptım neden bana bakmıyosun dedim

kramplar çok fena ya ,bu gece ben de off diye bir kalktım .eşim de zıpladı aynı anda tutmuş elimi noldu diyor

hemen kalkıp hastaneye gidicez sanki

aynen ya kendimi sürekli dayak yemiş gibi hissediyorum ,her yanım ağrıyo ,acıyo...yorgunum halsizim...

ben hilal gibi olanlardan aldm. baktğım kadarıyşla kullanışlı duruyor

mmerhaba bende 2011 eklim anasıyım yaşadıklarının aynını bende yaşadım hemde hamileyken insan daha çok etkileniyoo morali bozuluyo banada karısı gelmişti internettebiileri vardı onları görüpte dsölemediğim için geldi iştyerine tartıştı benlee işyerine neden karıları karışır bunuda anlamam zatendeeee neyseki şimdi orada çalışmıyorum müdürlük değiştirdim allah yardımcın olsun şimdii normalde belki bunu umursamazdın ama hamile olduğun için daha hassassın sdaha çok kafaya takıyosunnnnn

haksız yere azarlanmaya üzüldüm daha çok koskoca kadınım üstelik hamileyim bide ortada kızcak bişi yok tansiyonun yükselmesinin devlet sırrı kadar önemli olcak bişeysi yok eşi patronumdan daha çok burnunu sokar büronun işlerine ama benimde içimde tuttuklarım var bende sölicem en başında 2 yıldır sigortasız çalışmam en büyük kozum doğum iznine ayrılırken hepsini söleyip çıkıcam

Umarım herkes için bol bol sağlıkla,iyi haberlerle dolu bir gün olur....

Hastane odası süsleri, misafirlere ikram vb ... konularda ne düşünüyorsunuz birşey yapacakmısınız?

rahimde ağırlık yapıyo dönerken falan dimi?

eşimede kızdım dedim karnımın üstünemi yattım ne yaptım neden bana bakmıyosun dedim
Artık göbeğimizin altına yastık koymamız gerekiyor bence. Ben bacaklarımın arasına koyuyordum, şimdi göbeğimede koyacağım.
Böylece yüzüstü yatma şansımızda olmaz. Bacak arama koyduğumla bile yarı yüzüstü yatma çabasına giriyorum, sonra oğlum yatağı tekmeliyor. Üzülüyorum.

Akşamları bende dayak yemiş gibi oluyorum. İşten eve dönerken artık pilim bitmiş oluyor. Öyle ki dün akşam üstümü çıkartım direk yatağa attım kendimi, gözümü açtığımda hava kararmıştı, saat 21:10. Eşim iftara yoktu. Güç bela kalktım, karpuz-peynir-ekmek yedim. Sonra 22.30 gibi tv karşısında yine uyumuşum, eşim gelince uyandım. Sonra yatağa geçip tekrar devam ettim uykuya. Bıraksalar 24 saat yatacağım sanırım.

dün çok mutlu ayrıldım doktorumun yanından.şeker tansiyon hiç bişi kalmaamış bende.bebişimin sağlığı gelişmesi de çok şükür iyiymiş.yalnız böbrek genişlemesi var o da düzelir dedi.inşallah düzelir bir daha gittigimde

kızlar yaa bulunduğum yerde gezmediğim yer kalmadı lohusa pijaması gönlüme göre bulamıyorum şöle hem güzel hm uygun hangi siteden bulabilirim daha önce alan varsa yardımcı olurlar mı acaba

şu patronların eşi işin içine girmesin zaten bizimki uzun zamandır yok vallahi huzur var boşver takma dicem ama insan ister istemez geriliyor, hele hamileyne daha çok üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…