Bu aciliyor mu?bir de buna bakar misiniZ?
Mark-ha.com. Bone Club 3111 Lohusa Üçlü Takım
Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalımm..
Ben artık geceleri dayak yemiş gibi oluyorum wc kalkınca falan vucüdumun heryeri acıyor karnımda acıyor dövülmüş gibi bütün etlerim..
Kaliteli dinlenemiyorum neden acaba..(Hep isyeaaaannn hep isyeannnn)
Kız kaç kere paylaştım ben burda bunu çok beğeniyorum bu takımı die
çarşıdada görmüştüm cnm.Çok güsel
CaniM cogumuz ayni anlattigin gibiyiz.ben de gece agrilarla bi o yana bi bu yana dondum durdum,sanirim normal bir durum hepimizde olduguna gore.
günaydın kızlar. bu gece hiç uyumadım ya( iş yerinde ayakta uyuyorum. yarım satte bir gece kramp girdi. kaç kez uykuya dalmışım acıyla bağırarak uyandım. şuan kasılan yerlerim okadar acıyor ki. yürüyemiyorum.çok halsizim. napcam ben bu kramplarla. doktora cumartese gidicem. artık magnezyum falan verir her halde. daha öncede bir kaç kez olmuştu ama bu gece ki kadar ağrılı değildi. hala bacaklarım ve kalçam sızlıyor
Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalımm..
Ben artık geceleri dayak yemiş gibi oluyorum wc kalkınca falan vucüdumun heryeri acıyor karnımda acıyor dövülmüş gibi bütün etlerim..
Kaliteli dinlenemiyorum neden acaba..(Hep isyeaaaannn hep isyeannnn)
Aaaaaaa....vallahi gormedim canim,e carsi dedigin yer neresi orda ne kadardi peki tatlim?
geçmiş olsun, kasılmalar maalesef oluyo, önüne geçmekde zor. idare edicez artık. sende mi balıkesirdesin
evet canım bundan bahsetmiştim :) bunu yapacağım emzirirken falan çok kullanışlı bişeymiş yapanlar örnekle anlatmış bi iki yerde bende ona göre yapacağım...birde bebeği kolumuza bunun üzerine yatırıp sırtını sıvazlayabilirmişiz gazını çıkarmak için öyle okudum bi yerde bir bayan yazmış o şekilde de kullanmış...
kızlar benimde dünden beri cnm sıkkın 3 gün önce patronum rahatsızlandı hastaneye kaldırdık çok şükür iyiymiş sadece tansiyondanmış neyse dün arkadaşı geldi kendisi yoktu nerde diye sordu bende biraz rahatsız evdedir heralde dedim 5 dk geçmedi karısı arıyo patronun sen niye sölüyosun hasta olduğunu başkasına diye bende şok oldum elim ayağım titremeye başladı yakın arkadaşı diye söyledim bide ne varki herkes tansiyon sorunu yaşıyo kadın beni azarladı telefonda üstüne 10 dk sonra büroya geldiler kocasıda laf söylüyo neden söyledin diye bunda gizlencek ne var anlayamadım canım çok sıkıldı inanın şuan mecbur olmasam bırakıp çıkıcam işi o denli kötüyüm sanki kötü bi hastalığı varda onu başkalarına yaymışım gibi davrandılar
merhaba. özelden yazamıyorum. 100mesajı yazmanız lazım falan diyo. anlamadım . çalışıyorum bende 29. haftadayım. alaaddin kaçar doktorum
mmerhaba bende 2011 eklim anasıyım yaşadıklarının aynını bende yaşadım hemde hamileyken insan daha çok etkileniyoo morali bozuluyo banada karısı gelmişti internettebiileri vardı onları görüpte dsölemediğim için geldi iştyerine tartıştı benlee işyerine neden karıları karışır bunuda anlamam zatendeeee neyseki şimdi orada çalışmıyorum müdürlük değiştirdim allah yardımcın olsun şimdii normalde belki bunu umursamazdın ama hamile olduğun için daha hassassın sdaha çok kafaya takıyosunnnnn
Artık göbeğimizin altına yastık koymamız gerekiyor bence. Ben bacaklarımın arasına koyuyordum, şimdi göbeğimede koyacağım.rahimde ağırlık yapıyo dönerken falan dimi?
eşimede kızdım dedim karnımın üstünemi yattım ne yaptım neden bana bakmıyosun dedim
haksız yere azarlanmaya üzüldüm daha çok koskoca kadınım üstelik hamileyim bide ortada kızcak bişi yok tansiyonun yükselmesinin devlet sırrı kadar önemli olcak bişeysi yok eşi patronumdan daha çok burnunu sokar büronun işlerine ama benimde içimde tuttuklarım var bende sölicem en başında 2 yıldır sigortasız çalışmam en büyük kozum doğum iznine ayrılırken hepsini söleyip çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?