kızlar yaa bulunduğum yerde gezmediğim yer kalmadı lohusa pijaması gönlüme göre bulamıyorumşöle hem güzel hm uygun hangi siteden bulabilirim daha önce alan varsa yardımcı olurlar mı acaba
kızlar yaa bulunduğum yerde gezmediğim yer kalmadı lohusa pijaması gönlüme göre bulamıyorumşöle hem güzel hm uygun hangi siteden bulabilirim daha önce alan varsa yardımcı olurlar mı acaba
Artık göbeğimizin altına yastık koymamız gerekiyor bence. Ben bacaklarımın arasına koyuyordum, şimdi göbeğimede koyacağım.
Böylece yüzüstü yatma şansımızda olmaz. Bacak arama koyduğumla bile yarı yüzüstü yatma çabasına giriyorum, sonra oğlum yatağı tekmeliyor. Üzülüyorum.
Akşamları bende dayak yemiş gibi oluyorum. İşten eve dönerken artık pilim bitmiş oluyor. Öyle ki dün akşam üstümü çıkartım direk yatağa attım kendimi, gözümü açtığımda hava kararmıştı, saat 21:10. Eşim iftara yoktu. Güç bela kalktım, karpuz-peynir-ekmek yedim. Sonra 22.30 gibi tv karşısında yine uyumuşum, eşim gelince uyandım. Sonra yatağa geçip tekrar devam ettim uykuya. Bıraksalar 24 saat yatacağım sanırım.
haksız yere azarlanmaya üzüldüm daha çok koskoca kadınım üstelik hamileyim bide ortada kızcak bişi yok tansiyonun yükselmesinin devlet sırrı kadar önemli olcak bişeysi yok eşi patronumdan daha çok burnunu sokar büronun işlerine ama benimde içimde tuttuklarım var bende sölicem en başında 2 yıldır sigortasız çalışmam en büyük kozum doğum iznine ayrılırken hepsini söleyip çıkıcam
şu patronların eşi işin içine girmesin zatenbizimki uzun zamandır yok vallahi huzur var boşver takma dicem ama insan ister istemez geriliyor, hele hamileyne daha çok üzülüyor
ben bacak arama pikeyi alıyorum da yastık gerekiyo sanırım..
akşam bende eve dönerken çok fena olmuştum.eşim eve geldi canım sıkkın baya moralim bozuk mutsuzum.Neyin var die sordu ne bu tavır dedi bende kızdım ona insan iyimisin die sorar diyegittim yattım bende.hep yatmak istiyorum.bide ağladım biraz çok zorlanıyorum artık çalışamıyorum die:2:
çocuk erken gelicek hiç bişeyi yok die...
aynen öle söyle içöişnde kalmasın kendine sıkıntı verme ben de aynen sen gibi doğum iznine çıkmadan söyledim kadınla birbirimize girdik kocasına hanım görünüyo ama şirretin biriymiş şimdi çalıştığım yerde huzur var en azından bide bizimkinin bi huyu vardı günlük gelirdi işyerine o nolmuş bu napmış o ne giymiş çok meraklıysa çalışaymış kocasıylada işte söylenmiyyo neyseee sıkmaa canını boşver çıkarsan işsizlik maaaşı alırsın bari çıkarken işten çıkmamış gibi göstersinlerde doğum paranı alırsın sonrada işsizlik maaşı bağlattırırsınnnnnn
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
Ben çok memnun kaldım bu siteden dilersen buraya bakabilirsin..
bizim büroyu eşi yönetir bide hamile kaldığımdan beri benimle doğru düzgün konuşmaz eskiden oturur muhabbet ederdik şimdi bişey isticekse konuşur benle yaşları büyük ve çocukları olmuyo sanırım allah herkese versin ben hep dua ediyorum ona ama bunda bana cephe alıncak durum ne onu anlayamadım bianda konuşmayı kesti benle işte aradada böyle laflar sokuyo
cnm şuanda sigortam yok 2 yıldır burda çalışıyorum ve sigorta yapmıyolar işim rahat ve çok yoğun olmadığı için bide patronum sessiz sakin biiri kimseye yan gözle bakmaz ne işsizlik maaşı alabiliyorum nede doğum parası bende bunu sölicem büyük ihtimalle istediğim izne çok dicek bende sölicem yasal olan haklarımın hiçbirini kullanamıyorum bari izin istediğim kadar olsun diye bakalım napıcak cıkarıp elime sigortanı yapamadım al bunu harçlık yap dicekmi görcez
Benim oğlumda da böbrek genişlemesi var. Devam ediyor 2 aydır ama riskli durumda değil. Allah'a şükür. Yalnız kısmetse doğumdan sonra bebeğim böbreklerinden kontrol olacak. Sizde de böbrek küçülmezse, doktorunuz yönlendirmese bile çocuk doktorunuza mutlaka söyleyin doğumdan sonra.dün çok mutlu ayrıldım doktorumun yanından.şeker tansiyon hiç bişi kalmaamış bende.bebişimin sağlığı gelişmesi de çok şükür iyiymiş.yalnız böbrek genişlemesi var o da düzelir dedi.inşallah düzelir bir daha gittigimde
Ayy, hala çocuk erken gelecek diyor:)ben bacak arama pikeyi alıyorum da yastık gerekiyo sanırım..
akşam bende eve dönerken çok fena olmuştum.eşim eve geldi canım sıkkın baya moralim bozuk mutsuzum.Neyin var die sordu ne bu tavır dedi bende kızdım ona insan iyimisin die sorar diyegittim yattım bende.hep yatmak istiyorum.bide ağladım biraz çok zorlanıyorum artık çalışamıyorum die:2:
çocuk erken gelicek hiç bişeyi yok die...
ayynı kız ayynı ben jhamile kalınca buna bişiler olduu surat afraa tafraa içimden dedimki en fazlaaa bi altın takarlarr heralaldee onun cimriliğinimi yapıyoo kadın yokkkkkkk
Kızlar unnado da prima var yine kampanyalı üstelik kargoda bedava...
çok şık şeyler var ama pahalı gibiler tatlım.
Orayada üye değilim, ne kadar fiyatı bezlerin?
çok güzeller gerçekten bi kaç tane beğendim.. teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?