2012 Ekim Anneleri

ben bacak arama pikeyi alıyorum da yastık gerekiyo sanırım..
akşam bende eve dönerken çok fena olmuştum.eşim eve geldi canım sıkkın baya moralim bozuk mutsuzum.Neyin var die sordu ne bu tavır dedi bende kızdım ona insan iyimisin die sorar diyegittim yattım bende.hep yatmak istiyorum.bide ağladım biraz çok zorlanıyorum artık çalışamıyorum die:2:
çocuk erken gelicek hiç bişeyi yok die...

aynen öle söyle içöişnde kalmasın kendine sıkıntı verme ben de aynen sen gibi doğum iznine çıkmadan söyledim kadınla birbirimize girdik kocasına hanım görünüyo ama şirretin biriymiş şimdi çalıştığım yerde huzur var en azından bide bizimkinin bi huyu vardı günlük gelirdi işyerine o nolmuş bu napmış o ne giymiş çok meraklıysa çalışaymış kocasıylada işte söylenmiyyo neyseee sıkmaa canını boşver çıkarsan işsizlik maaaşı alırsın bari çıkarken işten çıkmamış gibi göstersinlerde doğum paranı alırsın sonrada işsizlik maaşı bağlattırırsınnnnnn

şu patronların eşi işin içine girmesin zaten bizimki uzun zamandır yok vallahi huzur var boşver takma dicem ama insan ister istemez geriliyor, hele hamileyne daha çok üzülüyor

bizim büroyu eşi yönetir bide hamile kaldığımdan beri benimle doğru düzgün konuşmaz eskiden oturur muhabbet ederdik şimdi bişey isticekse konuşur benle yaşları büyük ve çocukları olmuyo sanırım allah herkese versin ben hep dua ediyorum ona ama bunda bana cephe alıncak durum ne onu anlayamadım bianda konuşmayı kesti benle işte aradada böyle laflar sokuyo

Lohusa geceliği ve pijaması olarak Eminönü'nde hurriyet pasajı var arkadaslar,mahmutpasa yokuşunda ,orada cok guzel modeller bulabilirsin ,ben oradan aldım ,çeyiz icin gecelik satan dükkanlarda..

yastık koy canım bende epeydir yastıkla yatıyorum rahat oluyor...gerçi sabahları uyandığımda yastık yerde oluyor genelde :) benim ayaklarda eşimin üstünde kendime hayret ediyorum bazen benim gibi yattığı yerden hiç kımıldamadan uyuyan bi insan nasıl bu şekilde yatıyor hayret valla

cnm şuanda sigortam yok 2 yıldır burda çalışıyorum ve sigorta yapmıyolar işim rahat ve çok yoğun olmadığı için bide patronum sessiz sakin biiri kimseye yan gözle bakmaz ne işsizlik maaşı alabiliyorum nede doğum parası bende bunu sölicem büyük ihtimalle istediğim izne çok dicek bende sölicem yasal olan haklarımın hiçbirini kullanamıyorum bari izin istediğim kadar olsun diye bakalım napıcak cıkarıp elime sigortanı yapamadım al bunu harçlık yap dicekmi görcez

ayynı kız ayynı ben jhamile kalınca buna bişiler olduu surat afraa tafraa içimden dedimki en fazlaaa bi altın takarlarr heralaldee onun cimriliğinimi yapıyoo kadın yokkkkkkk

birazcık vicdanı varsaa yaparr ama sanmamm onda o eş varkenn yapmıcaktırrr diye düşünüyorummmmm

Benim oğlumda da böbrek genişlemesi var. Devam ediyor 2 aydır ama riskli durumda değil. Allah'a şükür. Yalnız kısmetse doğumdan sonra bebeğim böbreklerinden kontrol olacak. Sizde de böbrek küçülmezse, doktorunuz yönlendirmese bile çocuk doktorunuza mutlaka söyleyin doğumdan sonra.

Ayy, hala çocuk erken gelecek diyor:)
Pike yetmez, yastığa geç. Ben ne zamandır yastıkla yatıyorum. Piratiklik kazandım artık, sağa sola yastıkla dönebiliyorum:)

ayynı kız ayynı ben jhamile kalınca buna bişiler olduu surat afraa tafraa içimden dedimki en fazlaaa bi altın takarlarr heralaldee onun cimriliğinimi yapıyoo kadın yokkkkkkk

cnm bizimki takısından değil kendilerinin olmuyo sanırım yaşlarıda büyük 4 senelik felanda evliler ben hamile kalmadan önce konuşurduk istemiyoz diyodu kadın bizim için önce kendimiz akışına bıraktık felan diyodu ama yaşlarıda akışına bırakıcak yaş değil sınır neyse ben hiçç irdelemedim herkesin kendi tercihi sonuçta hamile olduğumu öğrendim ondan sonra kadın benle ne oturup konuştu ne başka bişey büroya geliyo mrb diyo sadece eşim bile farketti sana karşı çok ters diye bende üstelemedim şimdi sadece slmlaşıyoruz önceden çıkar dolaşırdık sohbet ederdik 7 aydır yok ben hergün dua ediyorum allah herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın diye hatta işi bırakmayı bile düşündüm beni görüp üzülmesinler diye

Orayada üye değilim, ne kadar fiyatı bezlerin?

canım çoklu paketlerde var ama tek olarak almak istersen Prima Bebek Bezi Premium Care İkiz Mini Beden 2 (3-6 Kg) 64'lü 23 tl...bir avantajıda 2 paket al istersen mesela taksit yaptırabiliyorsun ayrıca kargo bedava

kızlar bir de benim bebek her gittgimde ters duruyo,acaba sürekli dönüyo mu.doguma kadar böyle kalcak diye korkuyorum.inşallah döner aşağı kafası.sizce dönmeli miydi bu haftalarda?riskli mi acaba.doktor döner dedi ama yine de sıkıntı yaptım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…