birazcık vicdanı varsaa yaparr ama sanmamm onda o eş varkenn yapmıcaktırrr diye düşünüyorummmmm
kızlar bu yeni doğan bezlerinden kaç tane almak lazım ki :44:
evet canım biraz fiyat farkı var ama çok şık modeller var...mevlütte giyilebilecek çok güzel sabahlıklı takımlar var..
çok alma 2 paket yeter ilk başta.çünkü hızlı büyüyorlar.kilosuna göre değişir.belki hiç kullanamazsın
günaydın kızlar kaç gündür haber izleyemiyordum sabah açtı eşim doğumda ölen kadın diye haber yokmu dayanamadım netten okuyayım dedim bir sürü doğumda ölen çıkmazmı karşıma bütün moralim alt üst oldu tabi allahın takdiri neyle karşılaşıcaz bilmiyoruz ama allah sevdiklerimize sevenlerimize bağışlasın bizleri ve bebeklerimizi amin
nasıl bağlıcaz bebişin altını ya :26: benim bugüne kadar hiç bir çocuğa bakmışlığım yok ,altı nasıl değiştirilir ,nasıl emzirilir, nasıl uyutulur ,nasıl banyo yaptırılır
ya gece uyur kalırsam ağladığını duymazsam , ya canı acır da neden olduğunu anlayamazsam....
sorular sorular
canım sen neden öyle erken felan diye kafanı kurcalıyorsun öyle birşey olmayacak allahın izniyle bebeğin zamanında sağlıcakla gelecek ayrıca eşyalarını bir günde alırsın paranı cebine koydukdan sonraa bunun için üzünülüp ağlanılırmıııben bacak arama pikeyi alıyorum da yastık gerekiyo sanırım..
Akşam bende eve dönerken çok fena olmuştum.eşim eve geldi canım sıkkın baya moralim bozuk mutsuzum.neyin var die sordu ne bu tavır dedi bende kızdım ona insan iyimisin die sorar diyegittim yattım bende.hep yatmak istiyorum.bide ağladım biraz çok zorlanıyorum artık çalışamıyorum die:2:
çocuk erken gelicek hiç bişeyi yok die...
çok şık şeyler var ama pahalı gibiler tatlım.
hehe evde ki oyuncak ayılara şu hediye paketlerinden çıkan bezleri deniyor eşim bu aralar sende öyle yap
nasıl bağlıcaz bebişin altını ya :26: benim bugüne kadar hiç bir çocuğa bakmışlığım yok ,altı nasıl değiştirilir ,nasıl emzirilir, nasıl uyutulur ,nasıl banyo yaptırılır
ya gece uyur kalırsam ağladığını duymazsam , ya canı acır da neden olduğunu anlayamazsam....
sorular sorular
günaydın güzellerrrr
nasılsınız bakalım bez muhabbeti var yine
bende sabah kahvaltısından sonra lavaboya gittim tam ayağa kalktım birden başım çok fena döndü etraf karardı
tansiyonum düştü aman dikkat edin ani hareketler yapmayın
bu arada şafakları yani plakaları alayım kimler nerede bakalım
anaciğum almış 4-5 paket kızlarrr
günaydın güzellerrrr
nasılsınız bakalım bez muhabbeti var yine
bende sabah kahvaltısından sonra lavaboya gittim tam ayağa kalktım birden başım çok fena döndü etraf karardı
tansiyonum düştü aman dikkat edin ani hareketler yapmayın
bu arada şafakları yani plakaları alayım kimler nerede bakalım
ya babama kızıyorum çok memleketteler karadenizde orda evimiz var...tatildeler anlayacağın..canım sen neden öyle erken felan diye kafanı kurcalıyorsun öyle birşey olmayacak allahın izniyle bebeğin zamanında sağlıcakla gelecek ayrıca eşyalarını bir günde alırsın paranı cebine koydukdan sonraa bunun için üzünülüp ağlanılırmııı
canım kesinlikle pahalı ben çok kaliteli lohusa pijaması aldım 3lü takım alt üst pijama ve sabalık birde ayrı olarak gecelik aldım hepsini 100 tl ye malettimBurda bir pijama 189 tl
doğumu nerde yapacaksın bellimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?