2012 Ekim Anneleri

birazcık vicdanı varsaa yaparr ama sanmamm onda o eş varkenn yapmıcaktırrr diye düşünüyorummmmm

bende sanmıyorum ama bakalım çıkmadan konuşcam döndüğümde ben sigortayla zam istiyorum diye bakalım ne dcek yok derse iş değiştircem 2 yıl sigortasız çalıştım yeter bide ben sürekli memurluk istiyorum hatta bu sene umutluydum atanamadım bana her seferinde napcan devlette özel daha iyi diyolar ben yine başladım kpssye hazırlanmaya bozuluyolar büroda her iş bana bakıyo patronum 1 işe dokunmaz ve 3 kuruşla sigortasız çalıştırıyolar yani tam sağımlı ineğim benim yaptığım işi yapacak ve bu şartlarda çalışıcak kmseyi bulamazlar hep diyorum nerde olursa olsun hakkımı yiyene hakkımı helal etmiyorum

günaydın kızlar kaç gündür haber izleyemiyordum sabah açtı eşim doğumda ölen kadın diye haber yokmu dayanamadım netten okuyayım dedim bir sürü doğumda ölen çıkmazmı karşıma bütün moralim alt üst oldu tabi allahın takdiri neyle karşılaşıcaz bilmiyoruz ama allah sevdiklerimize sevenlerimize bağışlasın bizleri ve bebeklerimizi amin

çok alma 2 paket yeter ilk başta.çünkü hızlı büyüyorlar.kilosuna göre değişir.belki hiç kullanamazsın

nasıl bağlıcaz bebişin altını ya :26: benim bugüne kadar hiç bir çocuğa bakmışlığım yok ,altı nasıl değiştirilir ,nasıl emzirilir, nasıl uyutulur ,nasıl banyo yaptırılır

ya gece uyur kalırsam ağladığını duymazsam , ya canı acır da neden olduğunu anlayamazsam....

sorular sorular

Bakmayın böyle haberlere. İki türlü doğumda da risk var. Allah yardımcımız olsun. Dua etmekten başka yapacak birşey yok.

hehe evde ki oyuncak ayılara şu hediye paketlerinden çıkan bezleri deniyor eşim bu aralar sende öyle yap

günaydın güzellerrrr

nasılsınız bakalım bez muhabbeti var yine

bende sabah kahvaltısından sonra lavaboya gittim tam ayağa kalktım birden başım çok fena döndü etraf karardı

tansiyonum düştü aman dikkat edin ani hareketler yapmayın

bu arada şafakları yani plakaları alayım kimler nerede bakalım

canım sen neden öyle erken felan diye kafanı kurcalıyorsun öyle birşey olmayacak allahın izniyle bebeğin zamanında sağlıcakla gelecek ayrıca eşyalarını bir günde alırsın paranı cebine koydukdan sonraa bunun için üzünülüp ağlanılırmııı

çok şık şeyler var ama pahalı gibiler tatlım.

canım kesinlikle çok pahalı ben çok kaliteli lohusa pijaması aldım 3lü takım alt üst pijama ve sabalık birde ayrı olarak gecelik aldım hepsini 100 tl ye malettim Burda bir pijama 189 tl

hehe evde ki oyuncak ayılara şu hediye paketlerinden çıkan bezleri deniyor eşim bu aralar sende öyle yap

eşim sorarsa napıyon diye alıştırma yapıyorum derim

cıbı cıbı yaptırırım ,altını bağlarım ,mama yediririm

eşim de der bizim hatun kafayı yedi

bende düşünüyorum bunu kara kara etrafımda kaç kişi doğum yaptı cesaret edip alamadım bile kucağıma çocukları çok minikler çünkü bide altını alması yıkaması uffff ne zor geliyo allahtan annemler kayınvalidemler burda onlar yardımcı olurlar bana

aman dikkat canımmm 65 van dayızzzz

biz daha türkiyeye giremedik teyzesi yoldayız az kaldı sınıra :)))

ya babama kızıyorum çok memleketteler karadenizde orda evimiz var...tatildeler anlayacağın..
Bebeğimin eksikleri var yıkanmadı bişi ütülenmedi.hiç bişiyi ortaya koyup şuyum eksik buyum eksik yapamıyorum.
Annemsiz bişi alamıyorum..Şuan maddi olarakta alamıyorum zaten borç var die..Annem alacak gelip kayınvalidemde gelecek ama oda demiyoki gel alalım kızım bi kaç eksiğini ani bişide hazır olsun diye.Onada anne gibi denmiyo tabi hadi gidelim die teklif etmeyince
Babam illa bayramdan sonra gelicez dio eylül başında işte...Eylül başında ben 35-36 haftalık hamile oluyorum nasıl çıkıcam alıcam gezicem.Ya beklemesse bebek hiç bişeiymiz yok
Babamda kızıo ne takıyosun kafanı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…