yeni bir konu açıyorum:) çatlak patlaklar için bi planınız var mı??ne zaman başlayacaksınız??ben engellenebilir bişey değil diye duyuyorum.. yapıyla alakalıymış..ben vücudum nemli kalsın diye vaseline kakao yağlı kremini kullanıyorum çok güzel hafif..bir arkadaşımın zerre çatlağı olmadı ve bunu eczacı olan bir arkadaşına karışım yaptırmış ona borçlu olduğunu söylüyor..lanolin diye bi madde varmış içinde.
slm arkadaşlar doktordan geliyorum 12.9 mm kesemm:)) 2 hafta sonra kalp atışı için gidicemm , daha kocaaaaa 2 haftam varr ((
slm arkadaşlar doktordan geliyorum 12.9 mm kesemm:)) 2 hafta sonra kalp atışı için gidicemm , daha kocaaaaa 2 haftam varr ((
merhaba kızlar nasılsınız moralim bozuktu 10 gündür o yüzden bu topiğe girmiyordum ama bugün itibariyle içim rahatladı. hcg sonucumu burdan 10gün önce yazdıgımda bazı arkadaslar bana herşey belli bizde dış gebelik vs geçirdik normal değil gebeliğin üzülme filan demişlerdi bu kadar emin şekilde, moral bozukluğuyla dolu bir 10gün geçirdim eşime de dakka bir bebeğimizde sorun olabilir demekten eşimle aramız açıldı nerdeyse... bugün doktora gittim karnımdan ultrasona baktı ve kesemizi gördük sonunda. tahlillerimde sorunsuz çıktı. herşey şuan mükemmel, 12 gün sonraya randevu aldım.
o arkadaslara teessüf ediyorum bana yaşattıkları bu işkence dolu günler için. buradaki herkes hamile dolayısıyla duygusal anlamda çok hassaslar. herkesin bünyesi ve gebelik süreci farklı oluyor dolayısıyla kimseye kötü yorumlar yapılmamasını rica ediyorum.
o nedenle her yorumam inanmamak gerekiyor
kızlar neler yiyorsunuz bakalım..
ben tatlılardan uzak kaldım.çikolatanın yüzüne bakmıyorum.tatlılar beni çok çekmiyor..
tatlıyı seven ben tatlıya bakmaz oldum.
merhaba kızlar nasılsınız moralim bozuktu 10 gündür o yüzden bu topiğe girmiyordum ama bugün itibariyle içim rahatladı. hcg sonucumu burdan 10gün önce yazdıgımda bazı arkadaslar bana herşey belli bizde dış gebelik vs geçirdik normal değil gebeliğin üzülme filan demişlerdi bu kadar emin şekilde, moral bozukluğuyla dolu bir 10gün geçirdim eşime de dakka bir bebeğimizde sorun olabilir demekten eşimle aramız açıldı nerdeyse... bugün doktora gittim karnımdan ultrasona baktı ve kesemizi gördük sonunda. tahlillerimde sorunsuz çıktı. herşey şuan mükemmel, 12 gün sonraya randevu aldım.
o arkadaslara teessüf ediyorum bana yaşattıkları bu işkence dolu günler için. buradaki herkes hamile dolayısıyla duygusal anlamda çok hassaslar. herkesin bünyesi ve gebelik süreci farklı oluyor dolayısıyla kimseye kötü yorumlar yapılmamasını rica ediyorum.
maşallahbende 2 hafta sonra gdııcem ıns cabucak gecer zaman canım
maşallah canımbende cumartesi gidicem kalp atışları için..hayırlısı ile duyalım artık
maşallahhhh tatlıcık.. iki hafta nedir çabucak geçer inşallahhhh o güzelll seside duyarsınız.
kızlar neler yiyorsunuz bakalım..
ben tatlılardan uzak kaldım.çikolatanın yüzüne bakmıyorum.tatlılar beni çok çekmiyor..
tatlıyı seven ben tatlıya bakmaz oldum.
selam canım ne kadar güzel için rahatlamış çok şükür sağlıklı bebeğin olacakmış.
burdaki arkadaşlar ne bir doktor nede bir ebe öyle olsa bile bir muayne etmeden kimse bilmez.
onlar sadece başlarından böyle bir olay geçtiği için öyle şeyler yazmışlardır bir varsayım olarak.
kimsenin amacı seni üzmek değildir eminim. herşeye hazırlıklı olman amaçlı yazılmıştır diye düşünüyorum.
kırılma üzülme seni iyi anlıyorum ancak bir uzmana görünmeden kendi kendine işkence yapmışsın.
önemli olan bundan sonrası artık geçmiş bitmiş. birbirimizi kırmamadan incitmeden yorumlar yapabiliriz inşallahh.
ama unutmaki burdaki herkezde hamile hepimizin ruh hali değişik değişik art bir niyetle kimse kimseyi üzeceğini zannetmiyorum.
sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun inşallahhh o misss gibi kokusun duyman dileğiyle
ne güzel bir haber,hayırlı uğurlu olsun,aramıza hoşgeldin..
eğer ben o kişilerin arasındaysam ki böyle bir konu hatırlıyorum,ama sen misin onu hatırlamıyorum..ben şunu dedim 10 gün bekleme 2 gün sonra tekrar et ki için rahat etsin 10 gün boşuna bekleme.yine olsa aynı şeyi söylerim..bak sen de 10 gün boşuna stresss yaşamışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?