2012 Ekim Anneleri

kızlar sizinle sohbet etmek istiyorum ama felaket belim agrıyor ayakta kaldım bugun heralde ondan oldu yatışa geciyorum görüşürzz

kızlar sıze mustelanın kremlerını öneririm ben kullandım ve hıc catlagım yok sukur tamam vücutla alakalı ama ben beyaz tenlıyım ve cok ınce deım var yanı hemen ız kalır ve genc kızken kılo alıp vermeden dolayı catlaklarım olustu oyle dıyım o yuzden kesınlıkle krem sayesınde catlamadı dıyebılırım hatta bene mındım keısn catlar dıyordum genede elımden gelenı yapayım dıyordum ınanın kasıntım bıle olmadı dıyebılırım ama duzenlı kullandım arada badem ve kakao yagıda sürdüm ama krem cok etkılı oldu bende

selam anneler zaman zaman gelip yazılanları okuyorum pek yazamıyorum açıkcası. hem oğluşumdan fırsat olmuyor hemde kendimi çok yorgun mutsuz hissediyorum. ilk hamileliğimde olmamıştım böyle yada oldum ben hatılamıyorum. kilo aldım zaten biraz göbeğim vardı şimdi iyice çıktı bebek göbeği değil tabiki bu aylarda belli olmaz pek. gaz şişkinlik göbeği saçlarımdaki beyazlar iyice belli olmaya başladı. böyle saçma salak bir ruh halinin içindeyim inşallahhh zamanla geçer yoksa doğurana kadar suratımda baya bir mutsuzluk ifadesi oluşacak.

ayın 20 de gittim gördüm bebişi kalp atışınıda duyduk 6 haftalıktı ozaman. doktorumdan pek memnun kalmadım. evimize yakın diye başka bir doktora gitmeyi karar vermiştim ama vazgeçtik oğluşumu doğutturan doktoruma gidicem inşallahhh ayın 8 de.

yeni annler gelmiş hoşgelmiş hepiniz sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallahhh bebişlerinizi sevgiler saygılarrrr

ilk hamileliğimde hep zeytin yağı kullandım eski bir atlet giyordum üstüme yağlandıktan sonra öylece yatıyorum her gece. hiç çatlağım olmadı inşallahhh bundada olmaz

slm arkadaşlar doktordan geliyorum 12.9 mm kesemm :)) 2 hafta sonra kalp atışı için gidicemm , daha kocaaaaa 2 haftam varr((

kızlar neler yiyorsunuz bakalım..

ben tatlılardan uzak kaldım.çikolatanın yüzüne bakmıyorum.tatlılar beni çok çekmiyor..

tatlıyı seven ben tatlıya bakmaz oldum.

merhaba kızlar nasılsınız moralim bozuktu 10 gündür o yüzden bu topiğe girmiyordum ama bugün itibariyle içim rahatladı. hcg sonucumu burdan 10gün önce yazdıgımda bazı arkadaslar bana herşey belli bizde dış gebelik vs geçirdik normal değil gebeliğin üzülme filan demişlerdi bu kadar emin şekilde, moral bozukluğuyla dolu bir 10gün geçirdim eşime de dakka bir bebeğimizde sorun olabilir demekten eşimle aramız açıldı nerdeyse... bugün doktora gittim karnımdan ultrasona baktı ve kesemizi gördük sonunda. tahlillerimde sorunsuz çıktı. herşey şuan mükemmel, 12 gün sonraya randevu aldım.
o arkadaslara teessüf ediyorum bana yaşattıkları bu işkence dolu günler için. buradaki herkes hamile dolayısıyla duygusal anlamda çok hassaslar. herkesin bünyesi ve gebelik süreci farklı oluyor dolayısıyla kimseye kötü yorumlar yapılmamasını rica ediyorum.

o nedenle her yorumam inanmamak gerekiyor

o nedenle her yorumam inanmamak gerekiyor

haklısın yaa insanın içine kuşku düşerse işte sonrası çok kötü oluyor. burda bikaç arkadas git yine ölçtür sorun yoktur inş fln dediler onlara değil lafım, ama aslında herşey belli normal değil filan diyince insan kötü oluyor...benim kadarda sorunsuz bi hamilelik yaşayan var mıdır bilmiyorum. akıntı dışında hiçbir sorunum yok... inş kalp atışınıda duyarın 12 gün sonra. neyse allah herkesin bebeğine sağlık versin.

ben tatlılardan uzak kaldım.çikolatanın yüzüne bakmıyorum.tatlılar beni çok çekmiyor..

valla ben sağlıklı şeylerle beslenmeye çalışıyorum ama sebze yemeği yapmaya çok üşeniyorum hazırlık aşamasına,mesela ıspanak yıkamak,pırasa doğramak gibi.. ekşi tatlı gibi bi ayrımım yok ama aramıyorum yanii çok.. bulantım da yok zaten..

selam canım ne kadar güzel için rahatlamış çok şükür sağlıklı bebeğin olacakmış.
burdaki arkadaşlar ne bir doktor nede bir ebe öyle olsa bile bir muayne etmeden kimse bilmez.
onlar sadece başlarından böyle bir olay geçtiği için öyle şeyler yazmışlardır bir varsayım olarak.
kimsenin amacı seni üzmek değildir eminim. herşeye hazırlıklı olman amaçlı yazılmıştır diye düşünüyorum.
kırılma üzülme seni iyi anlıyorum ancak bir uzmana görünmeden kendi kendine işkence yapmışsın.
önemli olan bundan sonrası artık geçmiş bitmiş. birbirimizi kırmamadan incitmeden yorumlar yapabiliriz inşallahh.
ama unutmaki burdaki herkezde hamile hepimizin ruh hali değişik değişik art bir niyetle kimse kimseyi üzeceğini zannetmiyorum.
sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun inşallahhh o misss gibi kokusun duyman dileğiyle

benim canım hep tatlı bişiler yemek istiyor ama meyve suyu bile içsem miğdem bulanıyor tıpkı şimdi olduğu gibi. ekşi acı turşu gibi yesem bişi yok. ama gözüm hep tatlıda ahhhhhhh şu bulantı olmasa nutella kavanozununun dibini bulurum hemen kesin

ne güzel bir haber,hayırlı uğurlu olsun,aramıza hoşgeldin..

eğer ben o kişilerin arasındaysam ki böyle bir konu hatırlıyorum,ama sen misin onu hatırlamıyorum..ben şunu dedim 10 gün bekleme 2 gün sonra tekrar et ki için rahat etsin 10 gün boşuna bekleme.yine olsa aynı şeyi söylerim..bak sen de 10 gün boşuna stresss yaşamışsın..

canım bu 10 günü geçirmek zorundaydım çünkü okuduklarıma göre hcg değerleri de bazen akıl karıştırabiliyor.
e doktor da ultrasonda asla görünmez şuan çok küçük demişti
içimin rahatlaması için en garanti yöntem ultrasondu ve 10 gün beklemek zorundaydım.
bekledim hatta ayağım kaydı 4 gün önce düştüm kayarak ama yinede şükürler olsun bebeğime hiçbşey olmamış
artık eminim allah bebeklerimizi koruyor, düşmeme rağmen o çocuğa bişey olmadıysa artık içim rahat kalp atışınıda duyucam :)
allah hepimize hayırlı mutlu huzurlu doğumlar nasip etsin inşallah.

kızlar selam bnde 7 hafta 4 günlük hamileyim 5 gün snr kalp atışını dinliycez inş ama bulantılarım çok fena ya mutfağa bile girmek istemiyorum çok halsizim başyan böle değildi son 1 haftadır böleyim zayıflıyorum çnk hiçbişey yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum ztn ne zaman geççer bu bulantılar hep bölemi olacak

teşekkür ederim canım, herneyse bugün mutluyum artık kafama takacağım bişey kalmadı, sadece hcg testinden nefret ettim. bi daha beta hcg görmek istemiyorum :) çünkü bende geç döllenme olmuş ve bebeğim sata göre çok küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…