cnm dün yeni doğum yapan bi arkadaşın yanına uğradım 20 günde 3 paket bitirmişler ben ilk başta3 paket alayım diyorum 1 numara sonra alırız hangisinden lazımsa
şafak 64 Uşaktayız uşaklarrr
offf ne kadar çok gitmişşşşş baya masraflı olucak bizim kuzularrr 1 ayda demekki 4 paket rahat giderrr gerçi ilk doğduklarında çok gdiyomuş sonra azalıyomuş ama
günaydın güzellerrrr
nasılsınız bakalım bez muhabbeti var yine
bende sabah kahvaltısından sonra lavaboya gittim tam ayağa kalktım birden başım çok fena döndü etraf karardı
tansiyonum düştü aman dikkat edin ani hareketler yapmayın
bu arada şafakları yani plakaları alayım kimler nerede bakalım
ya babama kızıyorum çok memleketteler karadenizde orda evimiz var...tatildeler anlayacağın..
Bebeğimin eksikleri var yıkanmadı bişi ütülenmedi.hiç bişiyi ortaya koyup şuyum eksik buyum eksik yapamıyorum.
Annemsiz bişi alamıyorum..şuan maddi olarakta alamıyorum zaten borç var die..annem alacak gelip kayınvalidemde gelecek ama oda demiyoki gel alalım kızım bi kaç eksiğini ani bişide hazır olsun diye.onada anne gibi denmiyo tabi hadi gidelim die teklif etmeyince
babam illa bayramdan sonra gelicez dio eylül başında işte...eylül başında ben 35-36 haftalık hamile oluyorum nasıl çıkıcam alıcam gezicem.ya beklemesse bebek hiç bişeiymiz yok
babamda kızıo ne takıyosun kafanı die
bende düşünüyorum bunu kara kara etrafımda kaç kişi doğum yaptı cesaret edip alamadım bile kucağıma çocukları çok minikler çünkü bide altını alması yıkaması uffff ne zor geliyo allahtan annemler kayınvalidemler burda onlar yardımcı olurlar bana
dün markete gittim dalan roxy alayım diye yoktuolması mucize olurdu zaten
bende dalin granürlü sabun tozu aldım onu kullanıcam şimdilik var mı aranız da kullanan yumuşatıcısı da var dı ama alsam mı almasam mı diye tereddüt ettim
tek bulamayan ben değilmişim
bu sabun tozlarını makinede kullanabiliyomuyuz kızlar bizim burda heryerde var roxy her markette görüyorum gidip alayım bende bari tükenmeden
Aradım annemi dedim ben teyzemi alıp çıkayım sen gelince verirsin parasını dedim napim:2:
kayınvalidemide aradım gelmek istersen sende gel belki görmek istersin dedim.
tabi dedi ama ondada para yok
yani onlardanda fayda yok
:)) ben de uaşktaymışım ...buluşalım hadi :))))
canım ya kıyamam bizde herşeyi kendimiz aldık annemle kayınvalidem 100 er lira verdiler artık ne alınır düşünün beşikle gardorap bile 600 tl tutuyor kayınvalidem ortak alalım dedi merak ediyorum takı olarak ne takacaklar :2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?