2012 Ekim Anneleri

cnm dün yeni doğum yapan bi arkadaşın yanına uğradım 20 günde 3 paket bitirmişler ben ilk başta3 paket alayım diyorum 1 numara sonra alırız hangisinden lazımsa

offf ne kadar çok gitmişşşşş baya masraflı olucak bizim kuzularrr 1 ayda demekki 4 paket rahat giderrr gerçi ilk doğduklarında çok gdiyomuş sonra azalıyomuş ama

offf ne kadar çok gitmişşşşş baya masraflı olucak bizim kuzularrr 1 ayda demekki 4 paket rahat giderrr gerçi ilk doğduklarında çok gdiyomuş sonra azalıyomuş ama

evettt baya masraflı olucaklar eşimde diyoki hemen öğret çocuğa tuvaletim var demesini :)))) bende diyorum boşverelim bezi mezi biz hazır bezlemi büyüdük alalım 3 4 metre kumaş yapalım evde bez oluuuurr diyo hayırmı dicekti bide :)))

dün markete gittim dalan roxy alayım diye yoktu olması mucize olurdu zaten
bende dalin granürlü sabun tozu aldım onu kullanıcam şimdilik var mı aranız da kullanan yumuşatıcısı da var dı ama alsam mı almasam mı diye tereddüt ettim

buaralar oturduğum yerde bile başım dönüyor benim

58 sivas

Aradım annemi dedim ben teyzemi alıp çıkayım sen gelince verirsin parasını dedim napim:2:
kayınvalidemide aradım gelmek istersen sende gel belki görmek istersin dedim.
tabi dedi ama ondada para yok
yani onlardanda fayda yok

canımmm sen kızma babana yine ben üç parça eşya aldım babam bana bi sesini yükseltti ne olduğumu anlamadım sonra ağladımm bana neden bağırdı dedim anneme oda babama kızdı babam geldi dediki doğsun onun herşeyini alırız allah korusun herşeyi göz önünde bulundur dedi anlam veremedim ama işte sonuçda atamız bazen ilginç düşünceleri oluyo baban gelmiyosa anneni göndersin söyle ısrar et bence dayanamaz onlar sana

günaydın kıslar.yeni uyandım ama kızım hala uyuo :d ya kendı bebiklerimiz olunca cesaret edrız gibi gelio bana ya.

tek bulamayan ben değilmişim

Ayy, hala çocuk erken gelecek diyor:)
Pike yetmez, yastığa geç. Ben ne zamandır yastıkla yatıyorum. Piratiklik kazandım artık, sağa sola yastıkla dönebiliyorum:)[/QUOTE]
Evet diye diye getirecek cocugu zaten:))) yastik enguzeli aynen onla bir butunuz her yana yastikla donebiliyorum,bazen bi bakiyorum yere dusmus hemen uyaniyorum,onceden sadece esimsiz diyodum simdi esimsiz ve yastiklarim olmadan asla diyorum:)))))

Edammmm hosgeldin,cok yorucu gecmistir tasinma senin icin bundan sonra dinlen artik,bebisin gelene kadar:......

canım ya kıyamam bizde herşeyi kendimiz aldık annemle kayınvalidem 100 er lira verdiler artık ne alınır düşünün beşikle gardorap bile 600 tl tutuyor kayınvalidem ortak alalım dedi merak ediyorum takı olarak ne takacaklar :2::2::2:

kızlar merhaba,

nasılsınız? bebişler nasıl? beni hiçbir şeyi yetiştiremicekmişim gibi bir telaş sardı.. Yurtdışından abim gelecek ona sipariş vereyim bazı şeyleri diye düşünüyorum çünkü baya fiyat farkı var burayla.. Ama ne alcam bilemiyorum nolur yardım edin.. Biberon mesela hangisini almak lazım ya da göğüs pompası aldınızmı almak lazımmı? Çalışan bi anneyim ama 6-7 ay izinli olmayı planlıyorum doğum sonrası yine de pompa lazım olur mu sizce? mama kapları, çantası fln ne aldınız? ya da alınması gereken bu tarz şeylerin bir listesini bana yapabilirmisiniz kozmetik de içeren? Çoook teşekkürler şimdiden bebişleri öpüormm :)

ah kızlar biri taşınma mı dedi.. şimdi bende toparlamaya çalışıyorum kırılıcak eşyaları koliliyorum salı günü taşonıcaz bizde off çok zor geliyo taşınmak yerleşmekk bu sıcakta bi de hamişşş

bizde annemle ortak aldık o kıyafetlerini hastane çıkışlarını battaniyelerini felan aldı bide arabasını alıcak bende emziktir biberondur şampuandır o tarz şeyleri aldım beşiğimizi bi arkadaşım aldı sağolsun dolabıda yaptırıyoruz çok şükür eksiklerimiz bitti tek hastaneye verceğimiz para kaldı kayınvalidemlerden daha bişi görmedik bakalım onlar napıcak bozulduğum tek şey kaç aydır 1 kere bile sormadı eksiğiniz varmı diye sorsa yok dcem ama yinede bi sormasını beklerdim napalım sağlık olsun kendi yağımızda kavrulmasını öğreniyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…