ah kızlar biri taşınma mı dedi.. şimdi bende toparlamaya çalışıyorum kırılıcak eşyaları koliliyorum salı günü taşonıcaz bizde off çok zor geliyo taşınmak yerleşmekk bu sıcakta bi de hamişşş
kızlar merhaba,
nasılsınız? bebişler nasıl? beni hiçbir şeyi yetiştiremicekmişim gibi bir telaş sardı.. Yurtdışından abim gelecek ona sipariş vereyim bazı şeyleri diye düşünüyorum çünkü baya fiyat farkı var burayla.. Ama ne alcam bilemiyorum nolur yardım edin.. Biberon mesela hangisini almak lazım ya da göğüs pompası aldınızmı almak lazımmı? Çalışan bi anneyim ama 6-7 ay izinli olmayı planlıyorum doğum sonrası yine de pompa lazım olur mu sizce? mama kapları, çantası fln ne aldınız? ya da alınması gereken bu tarz şeylerin bir listesini bana yapabilirmisiniz kozmetik de içeren? Çoook teşekkürler şimdiden bebişleri öpüormm :)
kızlar merhaba,
nasılsınız? bebişler nasıl? beni hiçbir şeyi yetiştiremicekmişim gibi bir telaş sardı.. Yurtdışından abim gelecek ona sipariş vereyim bazı şeyleri diye düşünüyorum çünkü baya fiyat farkı var burayla.. Ama ne alcam bilemiyorum nolur yardım edin.. Biberon mesela hangisini almak lazım ya da göğüs pompası aldınızmı almak lazımmı? Çalışan bi anneyim ama 6-7 ay izinli olmayı planlıyorum doğum sonrası yine de pompa lazım olur mu sizce? mama kapları, çantası fln ne aldınız? ya da alınması gereken bu tarz şeylerin bir listesini bana yapabilirmisiniz kozmetik de içeren? Çoook teşekkürler şimdiden bebişleri öpüormm :)
bizde annemle ortak aldık o kıyafetlerini hastane çıkışlarını battaniyelerini felan aldı bide arabasını alıcak bende emziktir biberondur şampuandır o tarz şeyleri aldım beşiğimizi bi arkadaşım aldı sağolsun dolabıda yaptırıyoruz çok şükür eksiklerimiz bitti tek hastaneye verceğimiz para kaldı kayınvalidemlerden daha bişi görmedik bakalım onlar napıcak bozulduğum tek şey kaç aydır 1 kere bile sormadı eksiğiniz varmı diye sorsa yok dcem ama yinede bi sormasını beklerdim napalım sağlık olsun kendi yağımızda kavrulmasını öğreniyoruz bizde
bizimki sormasada ben söylerim ama zamanı gelince olur der bende iyi dedim 3-4 takım var eğer çiş kusmuk olursa giidip alacak halim yokya gider alırsınız deyiverdim bende annemler normal durumda ama kayınvalidemler ..........çok iyi eşime dedim dün düğüne gider gibi 1 çeyreği sallayıp kimse bana gelmesin ne sıkıntılarla bekliyorum doğumu zaten tüplerde bağlanacak tehlikeli olduğu için doktorum iyisin düzeldin desede psikoloji yerlerde birkere.............
ayyyy bu sıcakta ve hamişş olarak ev taşımak allah yardımcın olsun canım
bende kısmetse seneye taşıncam tayin işimiz olursa şimdiden onu düşünüyorum nasıl yapıcam diye
çok zor yaaa çok yorma yavaş yavaş toparlan
kızlar merhaba,
nasılsınız? Bebişler nasıl? Beni hiçbir şeyi yetiştiremicekmişim gibi bir telaş sardı.. Yurtdışından abim gelecek ona sipariş vereyim bazı şeyleri diye düşünüyorum çünkü baya fiyat farkı var burayla.. Ama ne alcam bilemiyorum nolur yardım edin.. Biberon mesela hangisini almak lazım ya da göğüs pompası aldınızmı almak lazımmı? çalışan bi anneyim ama 6-7 ay izinli olmayı planlıyorum doğum sonrası yine de pompa lazım olur mu sizce? Mama kapları, çantası fln ne aldınız? Ya da alınması gereken bu tarz şeylerin bir listesini bana yapabilirmisiniz kozmetik de içeren? çoook teşekkürler şimdiden bebişleri öpüormm :)
bizimki sormasada ben söylerim ama zamanı gelince olur der bende iyi dedim 3-4 takım var eğer çiş kusmuk olursa giidip alacak halim yokya gider alırsınız deyiverdim bende annemler normal durumda ama kayınvalidemler ..........çok iyi eşime dedim dün düğüne gider gibi 1 çeyreği sallayıp kimse bana gelmesin ne sıkıntılarla bekliyorum doğumu zaten tüplerde bağlanacak tehlikeli olduğu için doktorum iyisin düzeldin desede psikoloji yerlerde birkere.............
canım bende eşime diyorum, soyadlarını yaşatacak bir torun verecem onlara bana ne yapsalar az diyorum, söyle gelininiz bilezik istiyor de diyorum ama söylüyeceğini hiç zannetmiyorum...en fazla bebeğime bir künye yaparlar...birde 500 tl para verecekler eksikler için... annemlerse bu güne kadar 2000tl lik eşya falan aldılar bebeğime ve bana geceliğimi pijamamı bile aldılar sağolsunlar...bide yapacaklaarı hediyeler bana ayrı bebeğime ayrı... ikisininde torunu ama hiç umurunda değl kayınvalidemin, parayıda doğurunca falan verecek heralde nasıl gezip alışveriş yapacam vakitten sonra kendimi zor taşıyorum zaten...
demek kı hepsı aynı bunların.bende alısverıs yapalım dıyorum daha erken dıyor.annemse ılk aylardan berı dolabını doldurdu yasına kadar gıyıcek esyaları var yanı.
ben anneme hamileyim dediğim andan itibaren almaya baslamış...lafa gelince kayınvalideler sende artık benim kızımsın der ama anne gibi olamazlar yani...onların sevgisi lafta kalıyor maalesef...
ben anneme hamileyim dediğim andan itibaren almaya baslamış...lafa gelince kayınvalideler sende artık benim kızımsın der ama anne gibi olamazlar yani...onların sevgisi lafta kalıyor maalesef...
ohh en azından benimki öyle beylik laflar etmiyor benimde aileden olduğumu söyler ama asla kızım gibi severim demez hatta bikaç kere aslaa kaynananın anne yerini tutmuycağını gelininde kız yerini tutmayacağını söyledi tabi bunu kendinden örnek vererek söyledi açık açık bana söylemedi bende evet dedim onayladım tabikide tutmaz ne damat oğulun yerini nede gelin kızın yerini herşeyden önce kan bağı var ben bişi söylesem kötü olurum aynı şeyi kızı söylese iyi olur
günaydın güzellerrrr
nasılsınız bakalım bez muhabbeti var yine
bende sabah kahvaltısından sonra lavaboya gittim tam ayağa kalktım birden başım çok fena döndü etraf karardı
tansiyonum düştü aman dikkat edin ani hareketler yapmayın
bu arada şafakları yani plakaları alayım kimler nerede bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?