2012 Ekim Anneleri

http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWpnNU53PT0=
kızlar bu bez hakkında ne düşünüyorsunuz 1 paket aldım ben ama bura marketlerde 28 tl paketi x112 tl ıslak mendil hariç nette 89 acaba diyorum bazı bezler bebeklere pişik falan yapıyorya alsak sonra marketlerden değiştirirlermi ben netten emzik aldım salak adam pembe yollamış kardeşime eczaneden değiştir diye verdim değiştirmemişler 5 liralık şeyi kafam karıştı aradada 30 liraya yakın fark var ne yapsamki???????:26::26::26::26:

ayyyy bu sıcakta ve hamişş olarak ev taşımak allah yardımcın olsun canım

bende kısmetse seneye taşıncam tayin işimiz olursa şimdiden onu düşünüyorum nasıl yapıcam diye

çok zor yaaa çok yorma yavaş yavaş toparlan

cnm biberon emzik emzik askısı emzik kutusu bide minik suluk aldım ben marka olarak aventi öneriyolar ben biberonu dr browns aldım emziği nuk aldım göğüs pompasını almadım lazım olursa alırım diyorum o yüzden marka önerisinde bulunamayacağım kozmetik seti olarak sebamedle bübchen öneriliyo sen nasıl liste istedin anlayamadım adan z ye herşeymi

cnm biberon emzik emzik askısı emzik kutusu bide minik suluk aldım ben marka olarak aventi öneriyolar ben biberonu dr browns aldım emziği nuk aldım göğüs pompasını almadım lazım olursa alırım diyorum o yüzden marka önerisinde bulunamayacağım kozmetik seti olarak sebamedle bübchen öneriliyo sen nasıl liste istedin anlayamadım adan z ye herşeymi

bizimki sormasada ben söylerim ama zamanı gelince olur der bende iyi dedim 3-4 takım var eğer çiş kusmuk olursa giidip alacak halim yokya gider alırsınız deyiverdim bende annemler normal durumda ama kayınvalidemler ..........çok iyi eşime dedim dün düğüne gider gibi 1 çeyreği sallayıp kimse bana gelmesin ne sıkıntılarla bekliyorum doğumu zaten tüplerde bağlanacak tehlikeli olduğu için doktorum iyisin düzeldin desede psikoloji yerlerde birkere.............

ben söyleyemem o samimiyeti görmüyorum daha aramızda ama arada açıyodum dahaa şunu almadım bunu almadımdiye alırsınız zamanla daha çok var diyodu babam dün hastane paranızı ödemeyi düşünüyorum dedi kesinlikle hayır dedim yaptıklarınız yeter biz kendimiz öderiz diye neredeyse 300 tllik kılık kıyafet aldılar şimdi bide 500e arabası alıncak etti 800 bide getirip takı takcaklar siz parayı yoldan bulmuyosunuz dedim bende kabul etmedim

valla gözümde büyüyo canım yavaşcık yavaşcık yapıyorum napimmm

canım ben nivea atta çantası aldım içinde pişik kremide dahil sabun şampuan bebek yağı alt açma minderi var biberon nuk aldım yeni doğan anne gögüs ucuyla aynı olan emzik chıcco aldım yeni doğan kaucuk damaklı gögüs pompası medela aldım arakadaşım kullanıyodu memnundu bende aynısından aldım bende ankaradan ulustan bi toptancıdan aldım

canım bende eşime diyorum, soyadlarını yaşatacak bir torun verecem onlara bana ne yapsalar az diyorum, söyle gelininiz bilezik istiyor de diyorum ama söylüyeceğini hiç zannetmiyorum...en fazla bebeğime bir künye yaparlar...birde 500 tl para verecekler eksikler için... annemlerse bu güne kadar 2000tl lik eşya falan aldılar bebeğime ve bana geceliğimi pijamamı bile aldılar sağolsunlar...bide yapacaklaarı hediyeler bana ayrı bebeğime ayrı... ikisininde torunu ama hiç umurunda değl kayınvalidemin, parayıda doğurunca falan verecek heralde nasıl gezip alışveriş yapacam vakitten sonra kendimi zor taşıyorum zaten...

leyla03 kullanıcısından alıntı
Kızlar selam bende ekim annesi olucam inşallah allah sizleri kurtarsın diye dua ediyorum sonra bizlere gelsin sıra :)
ben bu yeni sezeryan yasasından sonra durumlar nasıl doktorların tepkileri nasıl merak ediyorum planlı sezeryan isteyenlere hayır olmaz diyorlarmı sizler konuşmuşsunuzdur artık bu konuları bizim daha doğum konusu açılamıyor erken olduğu için.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

benimki 36 haftalık olduğunda sezaryen yapalım dedi. o vakte kadar adamakıllı konuşmamıştık. daha doğrusu ben ne istediğimden emin değildim. doktorum bana sen nasıl istersen öyle olacak diyordu ben de siz bilirsiniz, ben ikisini de istemiyorum diyordum. o da sonunda sezaryene karar verdi. yasayının da bazı açıkları var zaten. kati olarak sezaryen yasaktır demiyor. annenin normal doğumdan korkuyor olması bile sezaryen endikasyonu. sadece böyle bir durumda SGK sezaryen ücretini karşılamıyor.

kızlar ben agustos anneleri sayfasına yazdım bu konuda bilgisi olan varmı?

demek kı hepsı aynı bunların.bende alısverıs yapalım dıyorum daha erken dıyor.annemse ılk aylardan berı dolabını doldurdu yasına kadar gıyıcek esyaları var yanı.

tünaydın kızlarr geçmişi bi okim dedim amanın hemen hemen herkes yeni doğan bezi bile almaya başlamış ben daha hiiç birşey almadım acaba ben çok mu ağırdan alıyorum dedim bu işi :s ne yatak ne puset anakucağı vs.... aldığım sadece minişime beğendiğim birkaç ciciler bide hastane çıkış zıbın takımı olakadr..

buarada unutmadan bende trabzon plakasındayım bugünn bi kendi memleketimin plakasına düşsem bi 35 olsam :))))))

demek kı hepsı aynı bunların.bende alısverıs yapalım dıyorum daha erken dıyor.annemse ılk aylardan berı dolabını doldurdu yasına kadar gıyıcek esyaları var yanı.

ben anneme hamileyim dediğim andan itibaren almaya baslamış...lafa gelince kayınvalideler sende artık benim kızımsın der ama anne gibi olamazlar yani...onların sevgisi lafta kalıyor maalesef...

ben anneme hamileyim dediğim andan itibaren almaya baslamış...lafa gelince kayınvalideler sende artık benim kızımsın der ama anne gibi olamazlar yani...onların sevgisi lafta kalıyor maalesef...

ohh en azından benimki öyle beylik laflar etmiyor benimde aileden olduğumu söyler ama asla kızım gibi severim demez hatta bikaç kere aslaa kaynananın anne yerini tutmuycağını gelininde kız yerini tutmayacağını söyledi tabi bunu kendinden örnek vererek söyledi açık açık bana söylemedi bende evet dedim onayladım tabikide tutmaz ne damat oğulun yerini nede gelin kızın yerini herşeyden önce kan bağı var ben bişi söylesem kötü olurum aynı şeyi kızı söylese iyi olur

takmıyorum ben kafama bız halletık zaten bır ıkı tulum pıjama bıberon emzık felan alıcam tamam ıste..

benimki hep öyle der ama bir icraat göstermez

herkese gunaydin, valla gecmisi okuyana kadar öglen oldu bile valla neler neler konusulmus öyle bebek bezleri, ihtiyaclar falan. stres falan yapmiyalim kizlar hersey tamamlanir Allahin izniyle gerci benimde bazen aglayasim geliyor hic birsey almadim diye ama tamamlariz insallah hepsini zamaninda. bende bugun itibariyle plakalara dustum 81 Duzce`deyiz

60 plaka Tokat'tayız bugün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…