2012 Ekim Anneleri

canım bu bezler yeni çıktı.sıvı kakayı emme özelliği var.sonuçta prima güzeldir bence

dün gece rüyamda doğum yapmıştım

epidural sezeryan ameliyattan yürüyerek çıkıyorum hiç bişey hissetmiyorum ağrı sızı falan

tabi uyuşmuş olduğum için ,bir iki saat sonra ağrılar başlar diyolar bana yatağa yavaşça yatıyorum ve ağrı ne zaman başlıcak diye kurbanlık koyun gibi beklemeye başlıyorum
allahım ne korku ne korku sonra bi bakıyorum bebşim erkek ve baya kilolu maşallah diyorum 3 buçuk kilo falan doğmuş heralde
sonra altını değiştircem bi arkadaş daha var yanımda her çantada değişik alt açma çıkıyo ben de alışverişi amma abartmışım diyorum
ayy rüyada bile bebişimin kucağımda olması tarif edilemezdi

Selam hanimlar hepinize ben daha annemdeyim esim kismetse yarin gelecek amerikadan dun kameradan gorustuk kizimiza yine guzel seyler almis ust bas almamis da burun aspiratoru kanguru falan almis emzik onlarin resmini cekerim eve gectigim de cok sukur epey bir tamamladik odasi kaldi tatil donusu orayi da halledersek cok rahatlayacam bugunlere gelebildigimize sukrediyorum valla epey bir yol aldik kizlar maasallah diyelim

slm kızlaar .. sabah kabusla ağlayarak uyandımmm Ömer Kuzeyimin bütün eşyalarını çalıyo hırsızz babamla yakalıyorum ben sayıyorum birsürünasıl insansın neden çaldınne istedin neden dokundun onlara al diyo burda hepsi napiym ben onları diyorum pis ellerinle dokundun onlara ağlarken eşim uyandırdı hıçkırık seslerime bi kalktım ki nefesim gitmiş ağlamaktan ay çok fenaydı be

biyokimyamız değiştiği için böyle kabuslar görüyoruz canım normal bunlar

kimbilir daha neler görücess

oooo yine kaynanacıklar çekiştirilmiş bende rüyamda görüyodum kaynanacımı hahaha geçenlerde eşime demiş ne istiyo eşin sor ona göre yapalım eşimde demiş valla anne kaynanamlar bebebğin herşeyini aldılar doğumda da bebeğe cumhuriyet altını takacaklarmış eşimede yne hediye yapaccaklarmış siz düşünün demiş o da aha da şimdi ne edecek diye baya dertlenmiş altta kalacak ya hahahaa
bebeğin biberonu emziği bakım seti kaldı onlarıda şimdi int sipariş edicem bezide maaşta bi paket alıp koyucam molfixin göbek bağı oyuntuluyu alım diyorum sizce nasıl hatunlar sorada kendime gecelik bakcam artıkın

kızlar merhaba beni tANIYan vardır aranızda ben 26+3de doğum yAPTIM ÇOK KÖTü GÜNLER GEÇİRDİM ŞUAN BEBİŞLERİM KÜVEZDE BUGÜN 12.GÜN LÜTFEN DUA EDİN YAVRULARIMM İÇİN KASILMALARINIZI VE AKINTILARINIZI TAKİP EDİN BU DÖNEMLER ÇOK TEHLİKELİ BOL BOL DİNLENİN RABBİM CÜMLESİNİN YAVRULARINI KORUSUN BENİMKİLERİDE

merhaba kızlar nasılsınız.. artık hepimizi bir telaş aldı dimi eksiklerimiz tamamlanır mı yetişir mi erken doğum olur mu vs...
hayırlısı olsun kızlar,hersey ALLAH tan..

ben şimdi bir eksik listesi çıkarıcam gerci bebekle ilgili hersey bitti,bir oda halısı perdesi ve badanası kaldı... ve ıvır zıvırlar.. sonrada yıkayıp ütüleyip odamı kurup bekliycem inşalllah...

bugün 15.30 da doktor randevum var bakalım defnoşum büyüdü mü hersey yolunda mı... inşallah hersey yolundadır...

Her işime yetişen koşan 3 insan var biri eşim annemmmm ve babacımm haklarını nasıl öderim diye kendimi sorguladığım 3 kişi.. Allah onları başımdan eksik etmesinnn... hele annem benim meleğimm .. benim bişey istemem gerekmedi hiç düşünen insan zaten bilir neye ihtiyaç olduğunu biraz düşünmeli işte Allah herkesin gönlüne göre versinnnn

canım Allah bebişlerine ve sana saglık versin çabucak toparlanın inşallah... hersey yoluna girer hayırlısıyla o zamanda bizi bilgilendir canım dualarım seninle ve bebeklerinle...

Ne kadar daha kalıcaklar canım Rabbim sağlık sıhat versin dualarım seninle arkadaşım ...

cok gecmıs olsun canım ıkızlerın oldu tahmınımce Allah bagıslasın gonlunu rahat tut.kuzenlerımden bırısı tam 5.5 aylık 480 gr lık bır kız dunyaya getırdı.bırkac ay kuvezde kaldı sımdı maasallah her bebek gıbı buyudu.dıger kuzenımde 7.ayında ıkızlerını dogurdu.onlarda kuzvezdeydı ve cok kucuk dogum agırlıklılardı.ve sımdı 5 yasındalar okula basladılar.emınımkı sana dakıkalar bıle zor gecıyordur ama tıp cok ıyı ozellıkle ulkemızde yenıdogan yogunbakımı cok ozenlı.once Allaha sonra doktorlara sonrada sevgıne emanet onları ve rahat ol.

canım rabbim size bağışlasın bebişlerini sağsalim inşallah bu günler hürmetine kucağınıza alıp evinize gitmeyi nasip etsin kimseye tabiki sana da evlat acısı yaşatmasın inşallah sende çok dua et rabbim inşallah bebeklerini büyütmeyide nasip edecektir içini ferah tut

Arkadaşım bebeklerinin duacısıyım... Allah yardımcın olsun. Hiç sıkma canını allahın izniiyele toplanırlar. Yavrularımıza hepimiz dua edicez nasılsa. Sen moralini yüksek tut canım arkadaşım.

Arkadaşlar kontrolden geldim... Oğlum 1.500 gr. olmuş. Ama dr. boyunu söylemedi unuttu herhalde. Gerçi haftasıyla uyumlu dedi. Herşey yolunda. Böyle giderse normal doğum görünüyor dedi. Hayırlısı dedim bende. Ben ağrılı doğum istiyorum. Epidural falan istemiyorum dedim. Sonra bana yalvarma sezeryan diye dedi Yalvarırsam dinlemeyin dedim. Yada epidural yapın dedim. 4 cm. de oluyor sonra yapamam ona göre dedi... Ben de yanımda olacağınıza korkutuyorsunuz falan. Ay ne makara yaptık dr.la. Annemle eşim de yanımdaydı. Düşün stersen dediler. Dr. bayradan sonra çağırdı. Ozaman da bakıcakmış. Birde benden kan ve idrar tahlili aldı. Ne için bilmiyorum... Sormayı unuttum. Ama bebeğin suyu muyu birşeyler geeledi. Gerçi ultrasounda da baktıı suyu iyi dedi ama anlamadım. Oğlumu görünce kendimi şaşırıyorum. Doğum pozisyonundaymış oğlum. Tabi daha dönecek yeri var ama bakalım... sancıların da 5 dakika da bire düşmeden boşuna gelme dedi... Zaten gelmem siz bana epidural yaparsınız dedim. O masadan kimler geldi geçti falan dedi. Ay çok komik adam ya benim dr.um. Ağrılı doğum yaparsam yılın gebesi diye asacak fotoğrafımı D:

çok geçmiş olsun canım rabbim bebişlerini sana bağışlasın
atlatırsınız inşallahh
acaba neden bu kadar erken oldu ikiz olduğu için mi ?

canım çok geçmiş olsun gözün aydın aynı zamanda..
kaç gram doğdular..normalmi doğum oldu ?
rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…