2012 Ekim Anneleri

Dualarımız seninle ve yavrularınla canım...Rabbim şifa versin evlatlarına...tez vakitte inşallah sağlıklı bi şekilde evlatlarınla evine dönersiniz

canım Rabbim bebeklerine ve sana uzun ömür versin...Çarçabuk toparlanırsınız inşallah...Dualarımız seninle canım.

ÇOK TŞK EDERİM GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK ZOR GÜNLER YAŞIYorum rabbim kimseye yaşatmasın ESRASNR UMUT OLDU BANA YAZDIKLARIN İNŞ.BENDEYAVRULARIMI KUCAĞIMA ALABİLİRİM DAHA KOKULARINI BİLE DUYAMADIM BU NASIL ZOR BİŞEY ANLATMAK MÜMKÜNDEĞil çok şüKÜR YAŞADIKLARINI BİLMEK BİRAZ UMUT OLUYOR

maşallah canım ne güzel büyüyorlar ayy bende ağrılı doğum istiyorum böyle yırtına yırtına bakalım tabi o zman ne gösterecek bende sabırsızlıkla bekliyorum kont günümü oğluşumu göreceğim diye oyy kuzum benim yaa

inşallah bizde çocuklarımıza annelerimiz gibi anneler olalım.benim annemde ben demeden alıp getirir herseyimi sağolsun...

Ay sinem hatirliyorum seni tabii,Allah yardimcin olsun,bebeklerine saglik sihhat versin,insallah bir an evvel saglikla kucagina verirler bebislerini.canim benim,hepimiz dua ederiz tabii ki.

Kontrol günleri gelmek bilmiyor zaten... İnsan hemen gitmek istiyor. O yüzden hep sabahın körüne alıyorum randevuyu Doğuma gelince bakalım neler olacak. İnşallah normal doğumu yapanbiliriz. Dr.um bugün dünyanın en büyük acısı dedi. Kendini hazırla dedi. Ben hazır hissediyorum kendimi. Tabi bilemem zaman geçtik.e fikrim değişir mi? Ama normal doğum videoları izliyorum, kitplar okuyorum. Beni rahatlatıyor. Sonunu gördükçe veya okudukça diyorum ki kimler yapmış ben mi yapamayacağım? Seni bilmem ama ben filmin sonunu görünce rahatlıyorum

860gr bbiri 842 gr diğeri doğDU rahimde dikiş vardı benim daha fazla durmadılar kasılmalarım çok sıklaştI HASTANEDE YATTım 3gün ama durduramadılar doğum başlamış açılma oldu suyUM PATLAMAK ÜZEREYMİŞ HEMEN SEZERYANA ALDILAR TERSTİ BEBEKLERİM YANİ HİÇ UMMADIĞIMIZ ANDA GELDİ MELEKLERİM İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE KUCAĞIMA ALABİLİRİM

ben hamilelikten önce izlerdim de sonra izlememeye başladım çünki bana söylenen int doğum ve bebek videolarının en ağırları konuyor boşuna korkutma kendini diye izlemiyorum valla

ben hamilelikten önce izlerdim de sonra izlememeye başladım çünki bana söylenen int doğum ve bebek videolarının en ağırları konuyor boşuna korkutma kendini diye izlemiyorum valla

şte onlar en ağırlarıysa korkmaya hiç gerek yok. Bu bana daha da cesaret verdi mesela Ben de böyle bir deliyim işte ne yapcan

heh canım valla bende tam onu dicektım kıyafekler için hacı şakirin granur sabun tozu aldım ayrıca dalin yumuşatıcı alıcam çünkü ablam acayip sert yapıyo granurlu sabun tozu dedi o kullanmıştı

heh canım valla bende tam onu dicektım kıyafekler için hacı şakirin granur sabun tozu aldım ayrıca dalin yumuşatıcı alıcam çünkü ablam acayip sert yapıyo granurlu sabun tozu dedi o kullanmıştı

Dalin in granüllü sabununun üzerinde yumuşatıcıya gerek kalmaz, yumuşatıcılıdır falan yazmıyor muydu yaaa :S Nekadara aldını dalin granüllüyü ve kaç gr.lık paket?

sen gor bak bırsene sonra evde zıp zıp oynarlarken arkalarından kosmaktan helak oldugunda bugunler aklına bıle gelmeyecek:))).kuzenlerım unuttu gıttı bıle o gunlerı sende unutucaksın gor bak.

dogum agırlıklarını sımdı gordum cok sukur ıkısıde ıyıymıs.dedımya 480 gr lık sebnemımız pıtır pıtır sımdı evınde.

rabbim korusun kuzucukları ,inşallah en kısa zamanda çıkarlar küvezden

nasıl yani sürekli oluyo mu arada mı?? bi de sizde de akıntı sürekli geliyo mu benim artık beyaz renk hiç renksiz falan değil eskisi gibi

bende de var beyaz akıntı ,uzun zamandır var hemde. normal olduğunu söylemişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…