- 5 Ekim 2011
- 408
- 9
- 118
Amin. Allah yardımcınız olsun.860gr bbiri 842 gr diğeri doğDU rahimde dikiş vardı benim daha fazla durmadılar kasılmalarım çok sıklaştI HASTANEDE YATTım 3gün ama durduramadılar doğum başlamış açılma oldu suyUM PATLAMAK ÜZEREYMİŞ HEMEN SEZERYANA ALDILAR TERSTİ BEBEKLERİM YANİ HİÇ UMMADIĞIMIZ ANDA GELDİ MELEKLERİM İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE KUCAĞIMA ALABİLİRİM
Akıntının renginde anormallik yoksa, kokuda yoksa normal bu beyazımsı akıntı. Bende de epeyce oluyor akıntı, sık sık günlük pedimi değiştiriyorum.bende de var beyaz akıntı ,uzun zamandır var hemde. normal olduğunu söylemişti doktor
doğuruvercem şimdişiştim gerildim iyice
al bendende o kadar kendimi top gibi hisswdiyorum bu gün bi tuhafim yaa nefes alırken bile tıkanıyorum yuvarlanıp dururyorum resmen oyyyy
al bendende o kadar kendimi top gibi hisswdiyorum bu gün bi tuhafim yaa nefes alırken bile tıkanıyorum yuvarlanıp dururyorum resmen oyyyy
ben yatakta sağımdan soluma dönerken eşim destek oluyo it beni hayatım diyorum itiyo kalkcağım zamanda öyle işkenceyle kalkıyorum yataktan önce yan yatıp sonra dönüyorum baya zaman alıyo yataktan kalkışım
aman kızlar az daha sıkalım dişimizi doğurmıyalım şimdi yaa ittir beni hıı valla ben kocayıda attım yataktan zaten salonda klimanın karşısında uyuyorum yanımda yatınca iyice sanki sıkışıyorum bende oturamıyorum kalkamıyorum son ayımızı nasıl geçircez biz yaa oktay usta bişeyler karıştırıyo tencerede ben yattığım yerde yoruluyorum :)
Selam kızlar biz geldiiik
bugun evdeyiz, cumartesi odamız gelecek sonunda, onun öncesinde dip köşe temizlik yapalım diye izin aldım iki gün ama bugün tembellikten daha bişey yapamadım desem yeridir
havada güzel esiyor bugün maşallah.
evde oturup keyif yapmayı özlemişim vlla
860gr bbiri 842 gr diğeri doğDU rahimde dikiş vardı benim daha fazla durmadılar kasılmalarım çok sıklaştI HASTANEDE YATTım 3gün ama durduramadılar doğum başlamış açılma oldu suyUM PATLAMAK ÜZEREYMİŞ HEMEN SEZERYANA ALDILAR TERSTİ BEBEKLERİM YANİ HİÇ UMMADIĞIMIZ ANDA GELDİ MELEKLERİM İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE KUCAĞIMA ALABİLİRİM
860gr bbiri 842 gr diğeri doğDU rahimde dikiş vardı benim daha fazla durmadılar kasılmalarım çok sıklaştI HASTANEDE YATTım 3gün ama durduramadılar doğum başlamış açılma oldu suyUM PATLAMAK ÜZEREYMİŞ HEMEN SEZERYANA ALDILAR TERSTİ BEBEKLERİM YANİ HİÇ UMMADIĞIMIZ ANDA GELDİ MELEKLERİM İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE KUCAĞIMA ALABİLİRİM
çok tşk ederim güzel dilekleriniz için çok zor günler yaşıyorum rabbim kimseye yaşatmasın esrasnr umut oldu bana yazdıkların inş.bendeyavrularımı kucağıma alabilirim daha kokularını bile duyamadım bu nasıl zor bişey anlatmak mümkündeğil çok şükür yaşadıklarını bilmek biraz umut oluyor
Ohh... Sen yattığın yerden yoruluyorsun, biz ne yapalım?
Saat 5 olsa da, çıksam. Evime varsam. Çok bunaldım, çok...
Havada bir garip burada. Güneş var, yağmur var, hatta gök gürültüsü var.. Yere düşen damla anında kuruyor. Bi' şöyle bardaktan boşalırcasına yağsa hava... mis gibi..
kızlar merhaba beni tANIYan vardır aranızda ben 26+3de doğum yAPTIM ÇOK KÖTü GÜNLER GEÇİRDİM ŞUAN BEBİŞLERİM KÜVEZDE BUGÜN 12.GÜN LÜTFEN DUA EDİN YAVRULARIMM İÇİN KASILMALARINIZI VE AKINTILARINIZI TAKİP EDİN BU DÖNEMLER ÇOK TEHLİKELİ BOL BOL DİNLENİN RABBİM CÜMLESİNİN YAVRULARINI KORUSUN BENİMKİLERİDE
ÇOK TŞK EDERİM GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK ZOR GÜNLER YAŞIYorum rabbim kimseye yaşatmasın ESRASNR UMUT OLDU BANA YAZDIKLARIN İNŞ.BENDEYAVRULARIMI KUCAĞIMA ALABİLİRİM DAHA KOKULARINI BİLE DUYAMADIM BU NASIL ZOR BİŞEY ANLATMAK MÜMKÜNDEĞil çok şüKÜR YAŞADIKLARINI BİLMEK BİRAZ UMUT OLUYOR
slm anneler benim rahimde kazılmalar başladı korkuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?