2012 Ekim Anneleri

Amin arkadasim insallah :) Cok istiyorum. Umarim da oyle olur. Kim nasil istiyorsa ve hayirlisi nasip olsun insallah...

bir de kızlar hastane çantasına ne kadar bebek bezi koymak lazım ki? sorular sorular kafamdan milyon tane şey geçiyor

Son düzenleme:
Bugun cok duygusalim kizlar,kenan doguludan sen benim en kiymetlimsin caldi kizimi dusunup aglamaya basladim...gozlerim sistiNiye boyle oluyorum yaa?sineme de uzuldum Allah yardimcisi olsun.cok yalniz kalmak da bana yaramiyo anladim hemen duygusala bagliyorum...

bir de kızlar hastane çantasına ne kadar bebek bezi koymak lazım ki? sorular sorular kafamdan milyon tane şey geçiyor

herşeyim tamam bi onu düşünmem kaldı dermişim
seziş olursa 10 tane falan en az koymak gerek heralde 2 gün kalınıcak neticede:26:

sulugöz olduk iyice ,ağlayasım var benimde

herşeyim tamam bi onu düşünmem kaldı dermişim
seziş olursa 10 tane falan en az koymak gerek heralde 2 gün kalınıcak neticede:26:

kız napıyım düşünüyorum işte zaten deterjan bulamadım moralim bozuk

selam kızlar bebişleriniz tam olarak göbüşte nerde benimki aşağıya yakın sanki göbek deliğinin hizasında bazen kasıklarımda bile hissediyorum.bide ön kısmımda bikini bölgesimi deniyor oraya sert kısım varya orasıda ağrıdı bugün.gerçi artık 2 ayımız kaldı normalmidir ki.5 gün önce doktordaydım olumsuz birşey demedi.birde akıntılarınız genelde ne renk oluyor

mrb kızlar kontrolümüz vardı,defnoşumuzu gördük elleriyle yüzünü kapatıyordu doktor dans figürleri sergiliyor dedi :)) pek görüntü alamadık ama çok sevindik kocaman olmuş defnem,1800 e ulasmış

boyuda 40 cm olmuş.. kendimse 5 haftada 2 kilo almışım haberler güzel yani :))

hepimiz böyle güzel haberlerle yaklaşırız doğuma inş.

tümmm bebeklerimze sağlık sıhhat diliyorum....

haaa unutmadan ben defnoşun sevgi gösterilerimize konusmalarımıza tepki verdiğini söyledim doğrudur dedi,hatta yüksek sesle kitap ve dergi okuyun dedi ilerde bebeklerin sözcük hazinesinin gelişmesine neden oluyormuş bilimsel olarak kanıtlanmış... muhakkak sesli okuyun derim ben başlıyorum bugün

Ya benim de göbeğim aşağıda... Hatta dün kuaföre gittim bir hanım karnın düşmüş doğum yakın galiba dedi :) Dedim çok yakın 2 ay var

tepikleri sabahları midemde akşamları göbek deliği hizamda hissediyorum yorulduğumda ise leğen kemiğime vuruyo mesaneye baskı yapıyo bzaen değişiyo yani cnm günlük süte karpuza asla dayanamıyoruz emen başlıyo coşkusu

senin heryeri dolaşıyor desene annesi hareketli bi bebiş olcak.:)

senin heryeri dolaşıyor desene annesi hareketli bi bebiş olcak.:)

evet gezenti olucak heralde anası kılıklı doktorum dedi ki günde 10 kez hareket ediyorsa korkma bende saatte sanıyodum hep saatte 10 kez vurunca tamam diyordum sıkıntı yok daha dinlemiyodum meğer bi günde 10 kezmişşş aman aman tepiklesinlerde nerde tepiyolarsa tepsinler bizi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…