- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
1 saatimiz kaldı ,içime fenalık geldi ne uzuun bir gün oldu bugün
sendemi 6 da çıkıyosun canımmm
arkadaslar faktorb den haberı olan varmı uzun zamandır yok
Canim Allah yardimcin olsun,bol bol dua et,Allah yardimcilari olacaktir bebislerinin,bende dua edicem,Rabbim bu mubarek gunler bitmeden kucagina almayi nasip etsin
Mavibattaniye oglusuna masallah,kocaman olmus insallah istedigin gibi zamaninda normal dogurursun kuzunu
dün burdaydı ,bildiğim kadarıyla bir problem yok :26:
bir de kızlar hastane çantasına ne kadar bebek bezi koymak lazım ki? sorular sorular kafamdan milyon tane şey geçiyor
bir de kızlar hastane çantasına ne kadar bebek bezi koymak lazım ki? sorular sorular kafamdan milyon tane şey geçiyor
Bugun cok duygusalim kizlar,kenan doguludan sen benim en kiymetlimsin caldi kizimi dusunup aglamaya basladim...gozlerim sistiNiye boyle oluyorum yaa?sineme de uzuldum Allah yardimcisi olsun.cok yalniz kalmak da bana yaramiyo anladim hemen duygusala bagliyorum...
herşeyim tamam bi onu düşünmem kaldı dermişim
seziş olursa 10 tane falan en az koymak gerek heralde 2 gün kalınıcak neticede:26:
selam kızlar bebişleriniz tam olarak göbüşte nerde benimki aşağıya yakın sanki göbek deliğinin hizasında bazen kasıklarımda bile hissediyorum.bide ön kısmımda bikini bölgesimi deniyor oraya sert kısım varya orasıda ağrıdı bugün.gerçi artık 2 ayımız kaldı normalmidir ki.5 gün önce doktordaydım olumsuz birşey demedi.birde akıntılarınız genelde ne renk oluyor
selam kızlar bebişleriniz tam olarak göbüşte nerde benimki aşağıya yakın sanki göbek deliğinin hizasında bazen kasıklarımda bile hissediyorum.bide ön kısmımda bikini bölgesimi deniyor oraya sert kısım varya orasıda ağrıdı bugün.gerçi artık 2 ayımız kaldı normalmidir ki.5 gün önce doktordaydım olumsuz birşey demedi.birde akıntılarınız genelde ne renk oluyor
Ya benim de göbeğim aşağıda... Hatta dün kuaföre gittim bir hanım karnın düşmüş doğum yakın galiba dedi :) Dedim çok yakın 2 ay var
tepikleri sabahları midemde akşamları göbek deliği hizamda hissediyorum yorulduğumda ise leğen kemiğime vuruyo mesaneye baskı yapıyo bzaen değişiyo yani cnm günlük süte karpuza asla dayanamıyoruz emen başlıyo coşkusu
senin heryeri dolaşıyor desene annesi hareketli bi bebiş olcak.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?