2012 Ekim Anneleri

masallah defne hnm a.benımkıde gecen aksam oynamıyor dıye hastaneye gıttıgımızde su ıcıyordu.doktor bıle guldu ılk defa boyle net goruyorum cok komık felan dedı.ama benım kızım 1150 gr daha 38 cm de boyu sanırım harbıden gelısım gerılıgı devam edıyor

aynen cnm banada öyle diyolar doğuma az kalmış diee korkuorum valla

Allahtan bugün dr.a gittim de rahatladım. Ama benim oğlan işte doğum pozisyonundaymış ya acaba diyorum kafası aşağıda olduğu çin mi göbeğim sarkıyor ama poposu ayakları aşağıda olsa daha çok aşağıya sarkması daha antıklı :S Aman anlamadım yaa... Bizm demekki anlamayacağız canım benim göbeğimiz düşmüş mü düşmemiş mi... Yada daha da dşerse nasıl olur bilmiyorum

sınemcım sanada gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda alırsın bebıslerını kucagına.bende kızımdakı su gelısım gerılıgı olayı cıktıgından berı cok etkılenıyorum boyle olaylardan.sankı her an dogucak gıbı gelıyor.cok tedırgınım.az da olsa senı anlayabılıyorum allah yardımcın olsun.dualarım senınle ve bebıslerınle canım

olsun saglıklı olsunlar da,senin ki narin olacak demekki:)) cok iri bebek olması normal doğumu da sıkıntıya sokar normal olsun gelişimleri.... nasıl su içiyordu ya ne ilginç hey Allahım sen nelere kadirsin :))

olsun saglıklı olsunlar da,senin ki narin olacak demekki:)) cok iri bebek olması normal doğumu da sıkıntıya sokar normal olsun gelişimleri.... nasıl su içiyordu ya ne ilginç hey Allahım sen nelere kadirsin :))
bıldıgın agzını acıp kapatıp yutkunuyordu gorduklerımıze ınanamadık soka gırdım ve bunu bırkac kez daha tekrarladı sonra arkasını dondu.haala soktayım yanı.

slm kızlarr sıze bışı sorcaktım gecen bı arkadasta soruyordu ben bebek sekerını yaptım ıçıne koku koydum fakat gelenlere vermek ıçın kendım çıkolatayı suslucem sızce bu model nasıl

Bence oldukça gzel... Çok şeker çok harika... Ben galiba hastaneye lokum götüreceğim eve gelene de lokum vereceğim... Bilmiyorum henüz kararlı değilim büyük ihtimalle. Mevlütte çikolata yaptırırım diyorum. Niye bu şekerler çıktı hiç anlamıyorum... Her haltı pazara çeviriyorlar. Fırsatçılıkkk.... Emin değilim dediğim gibi. Eşimin fikrini almam lazım birde.

bende duygusalım nedense böh deseler aglıycam şu adrese baksana beyaz dantelli modeller var ...kale outlette de magazası varmıs..

RelaxMode | Katalog

Herkese merhaba,durup dururken neler oldu neler
Dün iş yerinde biraz gerilmiştim. Akşam eve geldiğimde resmen karnım acımaya başladı.Sonra o acı sancıya dönüştü.Çok değişik bir ağrı,hiçbir ağrıya benzemiyor.Bir yandan sofra hazırlamaya çalışıyorum bir yandan ağrım var.Neyse bıraktım sofrayı falan uzandım gecer diye. Baktım git gide daha kötü oluyorum.Resmen istem dışı inletiyor beni.
Dr. aradım anlattım,hastaneye git beni ordan arasınlar dedi.Eşimi aradım söyledim hemen geldi neyse hastaneye gittik.İçeri girer girmez tekerlekli sandalyeye alıp doğum dediler.Bir bağırmışım koridorda,ne doğumu daha 32. haftadayım diye Önce ultrasonda baktılar,bebeğim iyiydi,sonra nst için direk doğumhaneye aldılar beni,kızlar hiç beklenen gibi değil çok tuhaf bir duygu!!
Herkes çok organize bi kere,sen bile doğum yapıyorum herhalde diyip moda giriyosun.
Yarım saat kaldım nst de,sonra ebe gelip ohh ne güzel çıkmış sancıların dedi.Nasıl diyorum daha çok erken ? Çatı muayeneni yapalım dediği gibi altımda ne varsa sıyırıp çıkardılar.Nasıl rahatlar aptal oldum.Ve o muayene beni mahvetti kızlar inlettim ortalığı,nasıl bir can acısıdır ? Açılmam yokmuş çok şükür.Ebe çıkarken sen normal doğum yapma yapamazsın dedi.Sinir oldum.Çok bağırmışım. Her gün çatı muayenesi yaptırmıyorum ben dedim.
Neyse benim dr umun sezeryanı varmış zaten hastaneye gelcekmiş,o gelene kadar serum takıp müşahadeye aldılar.bu arada kan ve idrar tahlilleri yapıldı.
İdrarda enfeksiyon.Ağrının sebebi oymuş.
Erken doğum tehtidiymiş,pazartesi doğum iznim başlıyordu ama ben uzatıcaktım.Dr uzatma çık iznine dinlen artık dedi.Mecburen izine ayrılmış oldum .
Dr. antibiyotik verdi.Kullanıcam bakalım inşallah erken doğum yapmayız hiçbirimiz.Artık doğumdan daha çok korkuyorum,panik halindeyim

tatlım korkma bizi de korkutma :) ne doğumu, açılman olmadığı için acı duymuşsundur muayenede allahtan doğurmadın artık hayırlısı dikkat et kendine

Kusum oyle bir anlatmissin ki butn heyecanini yasadim. Aman neyse ki iyisin ve bebe de iyi. Aman allah korumus seni. Cok gecmis olsun. Bu arada gercekten cati muayenesine dayanamayana normal dogum onermiyorlarmis.

Kusum oyle bir anlatmissin ki butn heyecanini yasadim. Aman neyse ki iyisin ve bebe de iyi. Aman allah korumus seni. Cok gecmis olsun. Bu arada gercekten cati muayenesine dayanamayana normal dogum onermiyorlarmis.

Teşekkürler cnm,çalışan arkadaşlar,aman bir hafta daha diyerek sakın uzatmasınlar izinleriniVücudun doğum öncesi de dinlenmeye ihtiyacı var.
Kendimizi parçalıyoruz yok yere.Bugün evde o kadar mutluyum ki :)

Bu arada bence bu gerçek çatı muayenesi değildi.Yani açılmam olmadığından o kadar canım yanmış olabilir.Çünkü çatı muayenesi 35-36. haftalarda oluyor.

Normal doğurucam işte :) sinir oldum o ebeye .. onun önünde doğurucam hemde çatır çatır

Oda olabilir canim. O ebe de biraz tersmis sanirim. Dogum aninda o sancilarla hakkindan geliriz biz onlarin :) valla ben cok guleryuzlu, kibar bir insanimdir. Sabirliyimdir her sartta ama o esnada bana kotu davranacak hemsireyi, ebeyi mahvederim. Ayrica davq bile acarim duruma gore :) yoksa bir kere ameliyqt oldum hemsireler hep bayildi bana :)

ah canımm çok geçmiş olsun korkulu rüya çatı muayenesini de yaşamışsın idrar yolları iltihaplanmasından dolayı bi gece hastanede yattım gerçekten erken doğum sebebi bu nedenle 3lt su içmelisin ki geçsin.. tekrar geçmiş olsun bi daha böyle bir korku yaşamaman dileğiyle..

evet terbiyesiz,hani çatın dar durumun uygun değil gibi bir şey dese neyse,çok bağırmışım ondanmış

inşallah doğumumda bulunmaz kendisi ..zaten doğumda kimbilir kimlere sarıcam canımın acısından :18::18:

Ay cok amiyane olacak ama kocasina saran kadinlar var ya "sen soktun, sen cikar diye " eslerine kufur bile eden var. Bizde senle hemsirelere dalarmisiz :)))

Ay cok amiyane olacak ama kocasina saran kadinlar var ya "sen soktun, sen cikar diye " eslerine kufur bile eden var. Bizde senle hemsirelere dalarmisiz :)))

hahahaha,,
ben ilk üç ay midem bulandıkça eşimin burnundan getirdim..
Ve anladım eşim çok sabırlı biriymiş yıllarca boşa alttan almışım

Benim ebelerle papaz olacağım kesin :) grip olduğumda bile hemşirelere sarıyorum ben düşün artık

Valla iste sirayla. Biz alttan aldik aldik sira onlatda. Ay hayatimda ne hemsirelere denk geldim ama hic tartismadim. Yalniz dogum icin soz veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…