bıldıgın agzını acıp kapatıp yutkunuyordu gorduklerımıze ınanamadık soka gırdım ve bunu bırkac kez daha tekrarladı sonra arkasını dondu.haala soktayım yanı.
Aynı şeyi benimki de yapıyordu, sanki görünmeyen bir memeyi emer gibiAğzını açıp açıp kapıyordu
Herkese merhaba,durup dururken neler oldu neler
Dün iş yerinde biraz gerilmiştim. Akşam eve geldiğimde resmen karnım acımaya başladı.Sonra o acı sancıya dönüştü.Çok değişik bir ağrı,hiçbir ağrıya benzemiyor.Bir yandan sofra hazırlamaya çalışıyorum bir yandan ağrım var.Neyse bıraktım sofrayı falan uzandım gecer diye. Baktım git gide daha kötü oluyorum.Resmen istem dışı inletiyor beni.
Dr. aradım anlattım,hastaneye git beni ordan arasınlar dedi.Eşimi aradım söyledim hemen geldi neyse hastaneye gittik.İçeri girer girmez tekerlekli sandalyeye alıp doğum dediler.Bir bağırmışım koridorda,ne doğumu daha 32. haftadayım diyeÖnce ultrasonda baktılar,bebeğim iyiydi,sonra nst için direk doğumhaneye aldılar beni,kızlar hiç beklenen gibi değil çok tuhaf bir duygu!!
Herkes çok organize bi kere,sen bile doğum yapıyorum herhalde diyip moda giriyosun.
Yarım saat kaldım nst de,sonra ebe gelip ohh ne güzel çıkmış sancıların dedi.Nasıl diyorum daha çok erken ? Çatı muayeneni yapalım dediği gibi altımda ne varsa sıyırıp çıkardılar.Nasıl rahatlar aptal oldum.Ve o muayene beni mahvetti kızlar inlettim ortalığı,nasıl bir can acısıdır ? Açılmam yokmuş çok şükür.Ebe çıkarken sen normal doğum yapma yapamazsın dedi.Sinir oldum.Çok bağırmışım. Her gün çatı muayenesi yaptırmıyorum ben dedim.
Neyse benim dr umun sezeryanı varmış zaten hastaneye gelcekmiş,o gelene kadar serum takıp müşahadeye aldılar.bu arada kan ve idrar tahlilleri yapıldı.
İdrarda enfeksiyon.Ağrının sebebi oymuş.
Erken doğum tehtidiymiş,pazartesi doğum iznim başlıyordu ama ben uzatıcaktım.Dr uzatma çık iznine dinlen artık dedi.Mecburen izine ayrılmış oldum .
Dr. antibiyotik verdi.Kullanıcam bakalım inşallah erken doğum yapmayız hiçbirimiz.Artık doğumdan daha çok korkuyorum,panik halindeyim
Bence oldukça gzel... Çok şeker çok harika...Ben galiba hastaneye lokum götüreceğim eve gelene de lokum vereceğim... Bilmiyorum henüz kararlı değilim büyük ihtimalle. Mevlütte çikolata yaptırırım diyorum. Niye bu şekerler çıktı hiç anlamıyorum... Her haltı pazara çeviriyorlar. Fırsatçılıkkk.... Emin değilim dediğim gibi. Eşimin fikrini almam lazım birde.
Ah canım çok geçmiş olsunKimbilir nasıl korktun...Bir antibiyotik tedavisiyle bir şeyin kalmayacak eminim. Bende de idrar yolu enfeksiyonu olmuştu, hemen antibiyoik ve tek kullanımlık bir fitille halloldu.
Kaşıntıya yanmaya, normal dışı akıntıya karşı çok dikkatli olmak lazım, bunlar hep enfeksiyon belirtisi ve bu dönemde maalesef enfeksiyona çok açık oluyoruz.
Çok çok geçmiş olsun, dilerim biran önce sağlığına kavuşursun ve hepimizin bebişleri de zamanında gelir...
aslında ben bu bebek şekerlerine nikah şekeri mantığıyla yaklaşıyorum, yani ağzımız tatlansından çok o günden bir hatıra kalsın diye. Hatta bu nedenle de bebek şekerlerimde şeker yerine lavanta olacak. Badem şekeri koyduracaklar aman dikkat karıncalar pek seviyor bunları, kızımda magnetli şekerler yaptırmıştım, buzdolabının üstündekileri bile yiyip bitirdi hayvancıklar!
Bugun cok duygusalim kizlar,kenan doguludan sen benim en kiymetlimsin caldi kizimi dusunup aglamaya basladim...gozlerim sistiNiye boyle oluyorum yaa?sineme de uzuldum Allah yardimcisi olsun.cok yalniz kalmak da bana yaramiyo anladim hemen duygusala bagliyorum...
aslında ben bu bebek şekerlerine nikah şekeri mantığıyla yaklaşıyorum, yani ağzımız tatlansından çok o günden bir hatıra kalsın diye. Hatta bu nedenle de bebek şekerlerimde şeker yerine lavanta olacak. Badem şekeri koyduracaklar aman dikkat karıncalar pek seviyor bunları, kızımda magnetli şekerler yaptırmıştım, buzdolabının üstündekileri bile yiyip bitirdi hayvancıklar!
kızlar şimdi benim bebişim karnımın sağ tarafından sol tarafına geçiyo sonra tekrar geliyo yerine hani diyolar ya bebek dönmüş ne şekilde olması lazım normal doğum olması için? ama onun bu hareketlerini izlemek o kadar keyifli ki yaa karnım şekilden şekile giriyo hep yumruklar havada hiç tepik yok[/QUOT
Canim basinin legen kemikleri arasina dogru olmasi gerekiyor. Zaten en sonda oraya tam giriyor yani kanala girmis oluyor.
bu nefes darlığı herkeste var mı ? boğulacak gibiyimm ..
kızlar şimdi benim bebişim karnımın sağ tarafından sol tarafına geçiyo sonra tekrar geliyo yerine hani diyolar ya bebek dönmüş ne şekilde olması lazım normal doğum olması için? ama onun bu hareketlerini izlemek o kadar keyifli ki yaa karnım şekilden şekile giriyo hep yumruklar havada hiç tepik yok[/QUOT
Canim basinin legen kemikleri arasina dogru olmasi gerekiyor. Zaten en sonda oraya tam giriyor yani kanala girmis oluyor.
anladım canım saol.. çok merak ediyorum tontişimi 8 gün kaldı onu görmeye belki yerini de görebiliriz ultrasonda..
anladım canım saol.. çok merak ediyorum tontişimi 8 gün kaldı onu görmeye belki yerini de görebiliriz ultrasonda..
Dr. Soyler kusum basi nerede poposu nerede... yada izlerken sen anlarsin zaten. Aleti gezdirdigi yerde basini goruyorsan ornegin basi oradadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?