2012 Ekim Anneleri

Ah canım çok geçmiş olsun Kimbilir nasıl korktun...Bir antibiyotik tedavisiyle bir şeyin kalmayacak eminim. Bende de idrar yolu enfeksiyonu olmuştu, hemen antibiyoik ve tek kullanımlık bir fitille halloldu.

Kaşıntıya yanmaya, normal dışı akıntıya karşı çok dikkatli olmak lazım, bunlar hep enfeksiyon belirtisi ve bu dönemde maalesef enfeksiyona çok açık oluyoruz.

Çok çok geçmiş olsun, dilerim biran önce sağlığına kavuşursun ve hepimizin bebişleri de zamanında gelir...

Son düzenleme:

aslında ben bu bebek şekerlerine nikah şekeri mantığıyla yaklaşıyorum, yani ağzımız tatlansından çok o günden bir hatıra kalsın diye. Hatta bu nedenle de bebek şekerlerimde şeker yerine lavanta olacak. Badem şekeri koyduracaklar aman dikkat karıncalar pek seviyor bunları, kızımda magnetli şekerler yaptırmıştım, buzdolabının üstündekileri bile yiyip bitirdi hayvancıklar!

çok teşekkürler canım . Evet çok korktum. Hepimiz sağlıkla,zamanında alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah..

Hatıra olarak katılıyorum sana... Hatta sırf onun için eşim dedi annelermize çerçeve alalım doğumda verelim sonra Ender'in ilk fotoğrafını veririz çine koyarlar demişti :=))) Böyle hatıra olarak birşeyler düşünebilirim. Ama çikolata şeker olarak bilemiyorum. Benim sevdiğim bir lokum var acaba ondan mı ikram etsek diyorum gelenlerimize

yapma ya ?? ama o şekeler yenıp daha sonra magnet olarak kullanılmıyor mu ??

kızlar lavantalı şeker yaptırdım ben mevlütte dağıtacağım...birde lohusa ziyaretine gelenlere lokum ikram edeceğim. bizim buralarda herkes böyle yapıyor.hastaneyede lokum aldırırım eşime gelenlere ikram için.

Canım konuya cevap verme bölümünü açınca içine yazdığımız kutunun üstündeki gri bölmede en üst satırında ataç resmi var ona tıklıyorsun. Açılan pencerede dosya ekle kutucuğu var sağ üst tarafta. Ona tıklayıp istediğin fotoğrafı seçiyorsun... Sonra bitir'e tıklıyorsun... Bukadar.

kızlar şimdi benim bebişim karnımın sağ tarafından sol tarafına geçiyo sonra tekrar geliyo yerine hani diyolar ya bebek dönmüş ne şekilde olması lazım normal doğum olması için? ama onun bu hareketlerini izlemek o kadar keyifli ki yaa karnım şekilden şekile giriyo hep yumruklar havada hiç tepik yok

selam kızlar nasılsınız gece ayak ağrısından uyuyamıyorum bu sefer gündüz çok uykum geliyo en zor zamanlarımız sanırımkızımın hareketleri artık yavaşladı normaldir sanırım demi yeri daralıyomuş...

bu nefes darlığı herkeste var mı ? boğulacak gibiyimm ..

ewet canım bende boğuluyorum sanki nasıl uyuyacağım bilmiyorum...birde karnım o kadar gergin ki ortadan yırtılacakmış gibi. uyumadan soğuk duş alıyorum nefesimde düzeliyor rahat uyuyorum bide

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…