Kızlar göbeğim kaşınıp duruyor iki gündür. Henüz çatlağım yok ama bu çatlama belirtisi olabilir mi? :18:
yapma ya ?? ama o şekeler yenıp daha sonra magnet olarak kullanılmıyor mu ??
hosgeldin tatlim ben seni diger topikden de hatirliyorum edacim
ne guzel evine yerlesmissin nasilsin hersey yolundadir umarim....
Edammmm hosgeldin,cok yorucu gecmistir tasinma senin icin bundan sonra dinlen artik,bebisin gelene kadar:......
kızlar merhaba beni tANIYan vardır aranızda ben 26+3de doğum yAPTIM ÇOK KÖTü GÜNLER GEÇİRDİM ŞUAN BEBİŞLERİM KÜVEZDE BUGÜN 12.GÜN LÜTFEN DUA EDİN YAVRULARIMM İÇİN KASILMALARINIZI VE AKINTILARINIZI TAKİP EDİN BU DÖNEMLER ÇOK TEHLİKELİ BOL BOL DİNLENİN RABBİM CÜMLESİNİN YAVRULARINI KORUSUN BENİMKİLERİDE
860gr bbiri 842 gr diğeri doğDU rahimde dikiş vardı benim daha fazla durmadılar kasılmalarım çok sıklaştI HASTANEDE YATTım 3gün ama durduramadılar doğum başlamış açılma oldu suyUM PATLAMAK ÜZEREYMİŞ HEMEN SEZERYANA ALDILAR TERSTİ BEBEKLERİM YANİ HİÇ UMMADIĞIMIZ ANDA GELDİ MELEKLERİM İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE KUCAĞIMA ALABİLİRİM
iyi geceler herkesee...
kızlar evime yerleştim netimi bağlattım ve geri döndüm..
herşey yolundadır inşallah
bugünün ilk günaydını benden olsun. GÜNAYDINN anneler ve bebişleri
kasığımın sol tarafı ağrıyo yaaaa noluyo banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :2: :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
banada oluyor cnm sık sık.psikolojikmi bebektenmi bilmiorum.normaldir sanırım.
kızlarrr herkse günaydınlarrr öncelikllee ayrıca kızlar bize ne oluyoo böyle benimde hergün bi yerim ağrıyoooo en korktuğumda kasığıma arada bıçak gibi bi ağrı saplanıyooo ödüm kopuyo
Yürüyüşe çıkamıyorum ki ağrım olacak mı, bileyim:)Günaydın sabırlı anneler
Ya ne kadar zormuş anne olmak.Herkes ağrılardan şikayetçi sanırım.Benimde gündüz pek olmuyor ama akşam iftardan sonra yürüyüşe çıkıyoruz eşimle ancak kasıklarımın ağrısından çok zor yürüyorum ve çok çabuk yoruluyorum sizler yürürken zorlanıyor musunuz?:26:
Yürüyüşe çıkamıyorum ki ağrım olacak mı, bileyim:)
Ama doktoruma sormuştum "yürüyüşe çıkabilir miyim" diye, "ağrın olmazsa çık" demişti. Bence kendini fazla zorlama ve doktoruna danış.
Günaydın sabırlı anneler
Ya ne kadar zormuş anne olmak.Herkes ağrılardan şikayetçi sanırım.Benimde gündüz pek olmuyor ama akşam iftardan sonra yürüyüşe çıkıyoruz eşimle ancak kasıklarımın ağrısından çok zor yürüyorum ve çok çabuk yoruluyorum sizler yürürken zorlanıyor musunuz?:26:
canım ben yürüyüşe çıktığımda eşimden de hızlı yürüyorum normalde de yavaş yürüyemem zaten ama tabiki arada baskı yapıyo hele yürüken bebeğin yer değiştirmesi yok mu işte o zaman tırsıyorum acayip bi baskı oluyo idrar torbasına doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?