2012 Ekim Anneleri

kasığımın sol tarafı ağrıyo yaaaa noluyo banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :2: :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

yapma ya ?? ama o şekeler yenıp daha sonra magnet olarak kullanılmıyor mu ??

biz de annemler de kıyamadık paketi bozmaya o yüzden öylece buzdolabına yapıştırmıştık, tiksinerek attım birkaç ay önce, annem torununun şekerine hala kıyamadığından şekerden kalanlar hala onun dolabının üzerinde.

hosgeldin tatlim ben seni diger topikden de hatirliyorum edacim

ne guzel evine yerlesmissin nasilsin hersey yolundadir umarim....

hoşbulduk canım bende seni hatırlıyorum..evet yerleştim çok şükür..çok yorucu 2 aydan sonra şimdi dinlenmeye geçeyim diyorum ama bir kaç güne de eksikleri tamamlamaya başlamam lazım..

sen nasılsın??

Edammmm hosgeldin,cok yorucu gecmistir tasinma senin icin bundan sonra dinlen artik,bebisin gelene kadar:......

hoşbulduk canımm sorma bir hayli yorucu oldu annem ablam kızkardeşim olmasaydı halim ne olurdu düşünemiyorum bile..bende öyle düşünüyorum..eksikleri tamamladıktan sonra yerimden kalkmıcam

sen nasılsın görüşmeyeli??

canım çok geçmiş olsunn..
umarım bebişleriniz çok çabuk toparlanırlar..kendini üzme allah korur meleklerini
güzel gelişmelerini bekliyoruz..dualarım sizinle..

canım yaa geçmiş olsun, Rabbim yardımcınız olsun oğluşunuda , kızınıda korusun sağlıkla çarçabuk evinize gelsinler inşallahh...

kasığımın sol tarafı ağrıyo yaaaa noluyo banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :2: :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

kızlarrr herkse günaydınlarrr öncelikllee ayrıca kızlar bize ne oluyoo böyle benimde hergün bi yerim ağrıyoooo en korktuğumda kasığıma arada bıçak gibi bi ağrı saplanıyooo ödüm kopuyo

kızlarrr herkse günaydınlarrr öncelikllee ayrıca kızlar bize ne oluyoo böyle benimde hergün bi yerim ağrıyoooo en korktuğumda kasığıma arada bıçak gibi bi ağrı saplanıyooo ödüm kopuyo

Günaydın anneler~~
Bugün Herkese sağlıklı ve bol motiveli,mutlu bir gün diliyorum.
Bu kasık sancıları hergün bende de oluyor. Yurtdışındaki doktoruma sordum. Önemli birşey değilmiş. Bebeğimiz arada kollarını ya da bacaklarını açarmış. 2-3 dk açık kalırmış. O da bizde bıçak sancısı gibi hissediliyormuş. Geçermi bilmiyorum onu soramadım.doktorum telefonda çok meşguldü.o yüzden sadece sebebini sorabildim. Neyse bebeğimiz sağlıklı olsunda ben o sancılara razıyım.

Günaydın sabırlı anneler
Ya ne kadar zormuş anne olmak.Herkes ağrılardan şikayetçi sanırım.Benimde gündüz pek olmuyor ama akşam iftardan sonra yürüyüşe çıkıyoruz eşimle ancak kasıklarımın ağrısından çok zor yürüyorum ve çok çabuk yoruluyorum sizler yürürken zorlanıyor musunuz?:26:

insan kendini her an yorgun hissedebilir mi? biz mi çok nazlı hamileleriz anlamıyorum

annem bana hamileyken tarlaya da gitmiş ,babannemle yaşıyomuş evin her işini de yapmış. bir çok kadın bu şartlarda hamilelik yaşıyor

benim en ufacık bir iş yapmaya mecalim yok

uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydın meterolojiye baktım 1 hafta daha 34-35 yazıyor allahım inşallah yağmur yağdırır kızlar sizde dua edin ferahlayalım

Yürüyüşe çıkamıyorum ki ağrım olacak mı, bileyim:)
Ama doktoruma sormuştum "yürüyüşe çıkabilir miyim" diye, "ağrın olmazsa çık" demişti. Bence kendini fazla zorlama ve doktoruna danış.

Geçen ay doktorun kendisi söylemişti bol bol yürü diye ama söylemesi kolay tabiki eski ben değilim ki artık bayramdan önce gideceğim zorlandığımı söyleyeyim bakalım ne diycek

canım ben yürüyüşe çıktığımda eşimden de hızlı yürüyorum normalde de yavaş yürüyemem zaten ama tabiki arada baskı yapıyo hele yürüken bebeğin yer değiştirmesi yok mu işte o zaman tırsıyorum acayip bi baskı oluyo idrar torbasına doğru

tütütümaşallah sana benide şişin var hissi mahvediyo ama yok tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…