2012 Ekim Anneleri

günaydın güzel anneler...kasık ağrılarından bahsedilmiş.bende yok ama bebeğim sürekli dönüyor.bazen kasıklarıma tepiyor.en cok ta sağ üst tarafımda toplanıyor ve acıtıyor.elimle okşayınca geçiyor.çok garip bir duyguymuş annelik

Günaydınn aslında günlerimiz sayılı belki bi daha yaşamıycaz sanırım hergünün tadını çıkarmak lazım hareketlerini tekmelerini bugünleri özleyeceğiz sabır anneler sabırr

ay evettt off ağustos annelerini okuyorum şimdi onların doğum hikayeleri var eylülde belki bi kaçımızın olur mesela benim eylül sonuna doğru olur gibi geliyo çok heyecan bastı beni:18:

heyecanlanma tatlım bebeğini kucağına alacağın andan başka bişiii düşünme bende okuyorum ama işyerinde olunca salya sümük zor oluyo:)

kızlar ben laptop kullanıyorum zararlımı acaba bebeklerimize okuyorum çok zararlı yazıyor sizce?

bütün gün bilgisayar karşısındayız valla ,işyerinde masaüstü pc. 9 saat karşısındayım

evde laptop kimisi diyor çok zararlı ,kimisi kesin etkisi ispatlanmamış

bilemiyorum valla canım

kızlar slm,

uzun zaman oldu giremiyordum siteye. neler olmuş neler.herkese sağlıklı güzel günler diliyorum. ben de son iki gündür o kadar ağırlaştım ki yatakta sağdan sola dönerken bile eşimden yardım almak zorunda kalıyorum nerdeyse.doktorum salı günü gittiğimizde artık sırtüstü yatmamamı sola dönük yatmam gerektiğini söyledi. sağa da yatabilirsin ama gerekirse dedi. gece bir sağa bir sola dönüyorum.ve o kadar zor oluyor ki anlatamam.sırt üstü yatmamamızın nedeni de bebeğin arkasında bulunun ana damarların sıkışmasına neden olmasıymış sırt üstü yatıldığında.bu da bebeğe giden kan akışının azalmasına neden olurmuş.neyse işte artık sırtüstü yatamıyorum haliyle.

bu arada yaz sıcaklarından dolayı göğüs altımda isilik oldu ne yazık ki.mustelanın isilik kremini kullanıyorum. kalıntıyı alması için de fenistil kullanmamı önerdi doktorum.ve sürekli tülbentle dolaşıyorum teri emsin diye.bu tür sıkıntı çekenlerimiz varsa diye paylaşmak istedim.

ağırlıklarından bahseden arkadaşlar olmuş. son bikaç gündür ben de hareketlerimde ağırlaşma hissediyorum.şuan 27. haftamızdayız nasıl böyle oldu birden anlamadım. yürüyüş konusunda birkaç haftadır tembellik ediyordum belki de odur sebep :)

hepinize sevgiler

günaydın kıslar. sahurda su ıcıp yatıorum sadece bu bogazıma sankı asıt dokmus gbı yanma oluo geceden beri sinir oldum.doktorun werdıgı rennie hıc bı işe yaramıo uykularım kacıo yatamıorum artık

gunaydın cnm rennie duo şurubu dene istersen bide?

aynen canım ya artık bacaklarım beni tasımıo sanki.hemen yoruluom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…