tütütümaşallah sana benide şişin var hissi mahvediyo ama yok tabii
günaydın güzel anneler...kasık ağrılarından bahsedilmiş.bende yok ama bebeğim sürekli dönüyor.bazen kasıklarıma tepiyor.en cok ta sağ üst tarafımda toplanıyor ve acıtıyor.elimle okşayınca geçiyor.çok garip bir duyguymuş annelik
ay evetttoff ağustos annelerini okuyorum şimdi onların doğum hikayeleri var eylülde belki bi kaçımızın olur mesela benim eylül sonuna doğru olur gibi geliyo çok heyecan bastı beni:18:
heyecanlanma tatlım bebeğini kucağına alacağın andan başka bişiii düşünme bende okuyorum ama işyerinde olunca salya sümük zor oluyo:)
ay evetttoff ağustos annelerini okuyorum şimdi onların doğum hikayeleri var eylülde belki bi kaçımızın olur mesela benim eylül sonuna doğru olur gibi geliyo çok heyecan bastı beni:18:
selamlar efenimmmmmeylülde bizimki deama önceliği brck'e bırakıyoruz ona göre
kızlar ben laptop kullanıyorum zararlımı acaba bebeklerimize okuyorum çok zararlı yazıyor sizce?
selamlar efenimmmmm
biri banamı seslendiii
biz eylül anneleriyiz kızlarrr
ben,asude,ve benelse
eylül diye diye bizim zıpırlar ağırdan alıp 40+lara geçiyolar mı
hala doğuramadım demeyelim ekimde
selamlar efenimmmmm
biri banamı seslendiii
biz eylül anneleriyiz kızlarrr
ben,asude,ve benelse
eylül diye diye bizim zıpırlar ağırdan alıp 40+lara geçiyolar mı
hala doğuramadım demeyelim ekimde
kızlar beni unutmayın ben 24 eylüldüm doktorum bir sorun olmassa 1 ekme alıcam dedi kısmet
günaydın kıslar. sahurda su ıcıp yatıorum sadece bu bogazıma sankı asıt dokmus gbı yanma oluo geceden beri sinir oldum.doktorun werdıgı rennie hıc bı işe yaramıo uykularım kacıo yatamıorum artık
Günaydın sabırlı anneler
Ya ne kadar zormuş anne olmak.Herkes ağrılardan şikayetçi sanırım.Benimde gündüz pek olmuyor ama akşam iftardan sonra yürüyüşe çıkıyoruz eşimle ancak kasıklarımın ağrısından çok zor yürüyorum ve çok çabuk yoruluyorum sizler yürürken zorlanıyor musunuz?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?