merhaba kızlar nasılsınız moralim bozuktu 10 gündür o yüzden bu topiğe girmiyordum ama bugün itibariyle içim rahatladı. hcg sonucumu burdan 10gün önce yazdıgımda bazı arkadaslar bana herşey belli bizde dış gebelik vs geçirdik normal değil gebeliğin üzülme filan demişlerdi bu kadar emin şekilde, moral bozukluğuyla dolu bir 10gün geçirdim eşime de dakka bir bebeğimizde sorun olabilir demekten eşimle aramız açıldı nerdeyse... bugün doktora gittim karnımdan ultrasona baktı ve kesemizi gördük sonunda. tahlillerimde sorunsuz çıktı. herşey şuan mükemmel, 12 gün sonraya randevu aldım.
o arkadaslara teessüf ediyorum bana yaşattıkları bu işkence dolu günler için. buradaki herkes hamile dolayısıyla duygusal anlamda çok hassaslar. herkesin bünyesi ve gebelik süreci farklı oluyor dolayısıyla kimseye kötü yorumlar yapılmamasını rica ediyorum.
canım bu 10 günü geçirmek zorundaydım çünkü okuduklarıma göre hcg değerleri de bazen akıl karıştırabiliyor.
e doktor da ultrasonda asla görünmez şuan çok küçük demişti
içimin rahatlaması için en garanti yöntem ultrasondu ve 10 gün beklemek zorundaydım.
bekledim hatta ayağım kaydı 4 gün önce düştüm kayarak ama yinede şükürler olsun bebeğime hiçbşey olmamış
artık eminim allah bebeklerimizi koruyor, düşmeme rağmen o çocuğa bişey olmadıysa artık içim rahat kalp atışınıda duyucam :)
allah hepimize hayırlı mutlu huzurlu doğumlar nasip etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım inşallah daha da güzel haberlerini alacaksın bebeğinin
Elvira arkadaşımızın dediği gibi burdaki kızlar kötü niyetle söylememişlerdir sonuçta hepimiz hamileyiz kimse istemez karşısındakini üzmeyi bazen öyle yorumlar olabiliyor hepsini dikkate alma mesela mide bulantısıyla ilgili bir yorum yapılmıştı burda bende dahil bir çok kişi üzülmüştük. Mide bulantısı çekmeyenin gebeliği sağlıklı olmazmış gibi bir yorumdu bende 9.haftamı bitirip 10.haftama giricem bu haftasonu ama öyle bariz bir mide bulantısı yaşamadım. Çok şükür kendimi iyi hissediyorum bebeğiminde iyi olduğunu düşünüyorum. Burda hiç birimiz uzman değiliz sonuçta belki bir iki yaşadığımızdan esinlenip yorum yapmışızdır hepsi bu. Sen yine doktorunun dediğini önemseyeceksin. Bir daha yok yere üzme kendini tamam mı canım?
merhaba kızlar nasılsınız moralim bozuktu 10 gündür o yüzden bu topiğe girmiyordum ama bugün itibariyle içim rahatladı. hcg sonucumu burdan 10gün önce yazdıgımda bazı arkadaslar bana herşey belli bizde dış gebelik vs geçirdik normal değil gebeliğin üzülme filan demişlerdi bu kadar emin şekilde, moral bozukluğuyla dolu bir 10gün geçirdim eşime de dakka bir bebeğimizde sorun olabilir demekten eşimle aramız açıldı nerdeyse... bugün doktora gittim karnımdan ultrasona baktı ve kesemizi gördük sonunda. tahlillerimde sorunsuz çıktı. herşey şuan mükemmel, 12 gün sonraya randevu aldım.
o arkadaslara teessüf ediyorum bana yaşattıkları bu işkence dolu günler için. buradaki herkes hamile dolayısıyla duygusal anlamda çok hassaslar. herkesin bünyesi ve gebelik süreci farklı oluyor dolayısıyla kimseye kötü yorumlar yapılmamasını rica ediyorum.
allah korumuş bebişini canım benim. yazılanlardan sadece fikir edin asla aaaaa bu böyle olmuş benimde böyle olacaka deme sakın ozaman içinden çıkılmaz bir yola giriyor insan. alttan muayne filandamı gözükmedi bebeğin?
düşmek diyince aklıma geldi ben ilk bebeğimde karnım burnumda doğuma bir ay kala bisiklet çarptı nasıl oldu anlamadım ama eşim beni hava ucup yere dirseklerimin üstüne doğru düştüğümü görmüş çok şükür bişi olmadı telaş yaptık doktora filan gittik rabbim korudu benide bebişimide. onalr öyle sağlam yerdeki sıkı sıkı sana sarılmışsa eğer sen ne yaparsan yap o seni asla bırakmaz önemli olan bebişinin sana sıkı sıkı sarılması.
gözünaydın canım haklısn kendı adıma bende cok hassasım bu donem tozdan nem kapacak derecede yorumlarımıza dıkkat etmek gerekıyor genel anlamda dıyorum kesın konusmamak lazım tabı neyse üzme kendını hersey yolundaymıs ıns kalp atısını da duyucaksın bebegının yakın zamanda
haklısın canım. 10 gün önce benim hcg 93 çıkmıştı. ozaman doktor ultrasonda görünmez 10gün sonra gel demişti. bende bol bol dua ettim bu 10gün içinde. hatta arkadaslarımla 1000 ayetel kürsi filan okuduk :) dün kan ve idrar hormon vs tahlillerimi yaptırdım bugün doktora götürdüm. direk karnımdan ultrasona aldı ve hemen göründü fasulye gibi aynen
gerçekten haklısın bize tutunmak istedilermi asla bırakmıyorlar zaten onunla sürekli konuşuyorum sakın bırakma beni annem diye :) hamileliğin ilk günü başlar annelik derlerdi inanmazdım doğruymuş :)
haklısın yaa insanın içine kuşku düşerse işte sonrası çok kötü oluyor. burda bikaç arkadas git yine ölçtür sorun yoktur inş fln dediler onlara değil lafım, ama aslında herşey belli normal değil filan diyince insan kötü oluyor...benim kadarda sorunsuz bi hamilelik yaşayan var mıdır bilmiyorum. akıntı dışında hiçbir sorunum yok... inş kalp atışınıda duyarın 12 gün sonra. neyse allah herkesin bebeğine sağlık versin.
valla ben sağlıklı şeylerle beslenmeye çalışıyorum ama sebze yemeği yapmaya çok üşeniyorum hazırlık aşamasına,mesela ıspanak yıkamak,pırasa doğramak gibi.. ekşi tatlı gibi bi ayrımım yok ama aramıyorum yanii çok.. bulantım da yok zaten..
benim canım hep tatlı bişiler yemek istiyor ama meyve suyu bile içsem miğdem bulanıyor tıpkı şimdi olduğu gibi. ekşi acı turşu gibi yesem bişi yok. ama gözüm hep tatlıda ahhhhhhh şu bulantı olmasa nutella kavanozununun dibini bulurum hemen kesin
Canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. Ben de diğer arkadaşların söylediğine katılıyorum, kimse art niyetle yazmamıştır. Ben yaşamadım ama dış gebelik yaşayan arkadaşların yazdıklarından anladığım erken dönemde tespit edilirse ameliyatsız ilaçla düşürülebiliyormuş bebek. Belki bu nedenle yazmışlardır. Ama seni de çok iyi anlıyorum. İnsan herşeyden etkileniyor bu dönemde. Neyse önemli olan sonuç. İnşallah pıt pıtları da tez zamanda duyarsın...
teşekkür ederim canım, herneyse bugün mutluyum artık kafama takacağım bişey kalmadı, sadece hcg testinden nefret ettim. bi daha beta hcg görmek istemiyorum :) çünkü bende geç döllenme olmuş ve bebeğim sata göre çok küçük.
selam güzel anneler..nasılsınız bakalım?
oZdEnIzEr canım çok sevindim gözünaydın
cms0773 aramıza hoşgeldin.hayırlı olsun...
nur00,esmerim33,TATLICIK sizin de gözünüz aydın.maşallah bebişlere
slm kızlar nasılsınız
bende durumlar iyi hamd olsun pazartesi kontrole gittim 8+5 olmuşuz boyumuz 2 cm bozuk para kadar dedi dr amcası maşallah ama haftalık iğne verdi kanamaya önlem olarak 13. haftaya kadar iğneye devam işte
şuan asıl düşündüğüm abimin eşi perşembeden beri hastanede yatıyor 32 haftalık hamile karaciğer değeri yüksek çıkmış safra asidide bebeğin kalbine zararlıymış Allah korusun ani ölüm riski varmış dün akşam sancı verdiler doğum için bebek aşağı inmemiş gece 2 de geri odaya çıkarmışlar dr görsün tekrar diye en son hast aldığım habere göre tekrar sancı vereceklermiş eğer yine doğum olmazsa artık sezaryanla alacaklarmış bebeği
merhaba ben de 7+2 haftalık hamileyim,hafta sonu bebişin kalp atışlarını duymaya gideceğiz,benim de bazı arkadaşlar gibi geriden geliyor gebeliğim,10 gün kadar geriden,aslında sat 31 aralık ama ultrasonda tarihe uyumlu görünmüyor,hayırlısı inşallah.
cok zor bı durum cok gecmıs olsun ıns anne de bebekte sag saglım kurtulur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?