aynen canım ya artık bacaklarım beni tasımıo sanki.hemen yoruluom
aynen canım ya artık bacaklarım beni tasımıo sanki.hemen yoruluom
midemin yanması taaaaa beynime vuruyo çok halsizim bugün hiç iş yapasım yok midem yanmasa sanki bişeyim yok napıcaz böyle allahım herkese banada yardım etsin insan uyanırken mide yanmasıylamı uyanır ya rabbi........
midemin yanması taaaaa beynime vuruyo çok halsizim bugün hiç iş yapasım yok midem yanmasa sanki bişeyim yok napıcaz böyle allahım herkese banada yardım etsin insan uyanırken mide yanmasıylamı uyanır ya rabbi........
tünaydııınnnn diyeyim yeni uyandım da
ahh kızlar bende dün gece özellikle sabaha karşı uyuyamadım benim zilli bi vuruyo ki kasıklarıma çığlık çığlığa uyuyabildim elim karnımda yapma kızım etme kızım yokçok merak ediyorum bende nasıl duruyo karnımda ...
tam uyuyorum tuvalete gitmem gerekiyobundan sonra uykuyu falan unutalım bence
günaydın canlar..
evet,artık iyice zorlaşıyor herşey..yürüken sağa sola sallanıyorum..ayaklarım akşama doğru baya şişiyor..mide ekşimeleri yoktu bende,onlar oluyor ara ara.çok şükür,napalım,azıcık kaldı.
sinem8484 seni tanımaz mıyız hiç?? sen topiğimizin nadir ikiz annelerindensin.geçmiş olsun,dualarımız seninle..Allah o iki minişi sana bağışlasın..bu dünyada neler neler duyuyoruz,500 gr doğanlar bile,haftası seninkilerden küçükler bile sımsıkı tutunuyor bu hayata..Allah onlara direnme gücü versin.
gelelim bana,gökçeada tatilimiz sona erdi,dün kulaya döndük,evimi de özlemişim,bir ay olmuştu çıkalı..dün çanakkaleden dönerken,bizim neyimizeyse ,macera olsun diye değişik yollardan gelelim dedik..10 yıl önce üniversitede okurken gittiğim çokk güzel bir mesire yeri vardı oraya uğradık..ben ayyy burda bunu yapmıştık,şurda şunu yapmıştık moduna girdim.hayaller,hayaller... aklıma bir olay geldi eşime onu anlatırken,önümdeki iki basamağı görmedim,ayağım burkuldu,tam popomun üstüne güm diye oturdum,ayağım ayrı karnım ayrı acıdı.öyle korktum ki..ağladım ağlıcam..eşim çaktırmıyor bişey olmamıştır karnının üstüne düşmedin diye rahatlatıyor ama onun da yüzü düştü..hatta azıcık ta kızdı..dikkat etmedim diye..orada 1 saat oturup birşeyler yiyelim diyorduk ama 5 dk zor durduk.en yakın ilçeye gittik,devlet hastanesine acile..küçük bir ilçe..kadın doğumcu yokmuş mesela..neyse hemen beni nstye bağladı ebe hemşire..ilk nst mi de orada çekildim,bebeğimin kalbini hareketlerini dinledik,sancı da çıkmadı..su gelirse kanama olursa karın ağrın olursa yolda başka bir hastaneye girersin artık dediler..gülüşerek rahatlayarak çıktık..ama o kalbini duyana kadar var ya mahvoldum,öldüm öldüm dirildim..düştükten sonra yarım saat yol sürdü zaten,arabanın içinde ikimiz de sus pus olduk..zaman geçmedi..çok şükür ki birşey olmadı,ama olabilirdi,herşeye çok dikkat etmem gerektiğini anladım..bir anda Allah korusun kaybedebilirdim kızımı..allahım bizi ve onları korusun..
al benden de okadar...
Sağa dön sola dön arkamda 3 yastık ayağımı havaya kaldırdım orda 1 yastık sağımda 1 solumda 1 yastık toplanmda 6 yastıkla yatıyorum... Ama yok dün gece sırtımın ağrısında lavoboya gitmekten Taneciğimin tekmelerinden yok uyuyamadım bende
Allah hepinizin iyiliğini versin!
İşyerinde hem işlerimi toparlamaya çalışıyorum hem sizi okumaya çalışıyorum. Ama koptum artık. Şikayetler tavan yapmış, Hele ege2011'in 6 yastıkla yatmasını okuduktan sonra gülmekten yerlere yatmak üzereydim. Sakın yanlış anlamayın, sizi okudukça kendimi düşünüyorum. Allah'ım sabır ver diyorum.
Sahurdan sonra bende uyuyamadım, dön sağa, dön sola. Canım çıktı. Akşamları içtiğim su bile boğazımı, midemi rahatsız ediyor. İlaç alıyorum.
Rahatsızlık geçiren arkadaşlara geçmiş olsun diyeyim.
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz hepinizzz
camoka kızzzz nispetmi yapıyon yeni uyanmışmış
Çalışan anneleri kıskandırır gibi
beren saat gibi yastıkmı koyuyosun cnm sende
gece uyuyamayınca 1 saat kestireyim dedim yoksa uyku nerdeeeeeeeee
selam arkadaşlar ben de aralık annesiyim :)
https://www.ebrumaternity.com/index...3&urun=Dantelli-Lohusa-Pijama-Sabahlik-Takim-
bu linke bir bakabilir misiniz daha deneyimli olarak acaba:)
bir de beden tablosuna göre s sipariş vereyim dedim. 38 gyiyordum çünkü hamilelikten önce 3 kilo aldım henüz.
şimdiiden teşekkürler, leyli2212 ciğimi de öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?