2012 Ekim Anneleri

Herkese günaydın Oğlumun tekmeleri dün gece bayağı br canımı yaktı. Sabaha kadar uyudum uyudum uyandım. Tabiki çok seviniyorum bunları hissedebildiğim bu duyguları yaşayabildiğim için ama bazen aniden canımı yakacak şekilde hareket ediyor ve tam dalacakken uykuya beni benden alıyor

midemin yanması taaaaa beynime vuruyo çok halsizim bugün hiç iş yapasım yok midem yanmasa sanki bişeyim yok napıcaz böyle allahım herkese banada yardım etsin insan uyanırken mide yanmasıylamı uyanır ya rabbi........

ya bu arada bu sabah yüzüğüm olmadı parmağıma acaip moralim bozuldu.tuz yemiorum dewamlı bol su ıcıorum 3 lt ama nie oluo?

cnm aynen bugece resmen mıgdemın ve bogazımın yanmasıyla bır uyandım olamaz böyle bışı asıtlesmış resmen kalktım oturdum aglama durumuna geldım cnm resmen yandı

Canim bence dr una soyle. Benimde cok kotuydu ilac verdi ve sonunda gecti. Hamilelerde reflu cok sik goruluyormus

slm kızlar umarım herkesler iyidir...

ya ben iyi değilim nedenide yok böyle kendimi kendime sığmıyormuş gibi hisseder oldum. Hani yemek yeriz yeriz tıka basa sonra sığınamayız ya aynen o durumdayım sığınamıyorum... Bide şu sol parmaklarımdaki uyuşma canımı sıkıyor. Yarın kızım 1 hafta daha büyümüş olcak p.tesi günü sabah 9 da da doktor kont var bakalım canım kızım ne durumda ne kadar büyümüş çok merak ediyorum

tünaydııınnnn diyeyim yeni uyandım da
ahh kızlar bende dün gece özellikle sabaha karşı uyuyamadım benim zilli bi vuruyo ki kasıklarıma çığlık çığlığa uyuyabildim elim karnımda yapma kızım etme kızım yok çok merak ediyorum bende nasıl duruyo karnımda ...

tam uyuyorum tuvalete gitmem gerekiyo bundan sonra uykuyu falan unutalım bence

günaydın canlar..

evet,artık iyice zorlaşıyor herşey..yürüken sağa sola sallanıyorum..ayaklarım akşama doğru baya şişiyor..mide ekşimeleri yoktu bende,onlar oluyor ara ara.çok şükür,napalım,azıcık kaldı.

sinem8484 seni tanımaz mıyız hiç?? sen topiğimizin nadir ikiz annelerindensin.geçmiş olsun,dualarımız seninle..Allah o iki minişi sana bağışlasın..bu dünyada neler neler duyuyoruz,500 gr doğanlar bile,haftası seninkilerden küçükler bile sımsıkı tutunuyor bu hayata..Allah onlara direnme gücü versin.

gelelim bana,gökçeada tatilimiz sona erdi,dün kulaya döndük,evimi de özlemişim,bir ay olmuştu çıkalı..dün çanakkaleden dönerken,bizim neyimizeyse ,macera olsun diye değişik yollardan gelelim dedik..10 yıl önce üniversitede okurken gittiğim çokk güzel bir mesire yeri vardı oraya uğradık..ben ayyy burda bunu yapmıştık,şurda şunu yapmıştık moduna girdim.hayaller,hayaller... aklıma bir olay geldi eşime onu anlatırken,önümdeki iki basamağı görmedim,ayağım burkuldu,tam popomun üstüne güm diye oturdum,ayağım ayrı karnım ayrı acıdı.öyle korktum ki..ağladım ağlıcam..eşim çaktırmıyor bişey olmamıştır karnının üstüne düşmedin diye rahatlatıyor ama onun da yüzü düştü..hatta azıcık ta kızdı..dikkat etmedim diye..orada 1 saat oturup birşeyler yiyelim diyorduk ama 5 dk zor durduk.en yakın ilçeye gittik,devlet hastanesine acile..küçük bir ilçe..kadın doğumcu yokmuş mesela..neyse hemen beni nstye bağladı ebe hemşire..ilk nst mi de orada çekildim,bebeğimin kalbini hareketlerini dinledik,sancı da çıkmadı..su gelirse kanama olursa karın ağrın olursa yolda başka bir hastaneye girersin artık dediler..gülüşerek rahatlayarak çıktık..ama o kalbini duyana kadar var ya mahvoldum,öldüm öldüm dirildim..düştükten sonra yarım saat yol sürdü zaten,arabanın içinde ikimiz de sus pus olduk..zaman geçmedi..çok şükür ki birşey olmadı,ama olabilirdi,herşeye çok dikkat etmem gerektiğini anladım..bir anda Allah korusun kaybedebilirdim kızımı..allahım bizi ve onları korusun..

al benden de okadar...

Sağa dön sola dön arkamda 3 yastık ayağımı havaya kaldırdım orda 1 yastık sağımda 1 solumda 1 yastık toplanmda 6 yastıkla yatıyorum... Ama yok dün gece sırtımın ağrısında lavoboya gitmekten Taneciğimin tekmelerinden yok uyuyamadım bende

Herkese gunaydin ve hayirli cumalar
ohh herkes sikayetlerinden bahsetmis ayni durumlar bende de var, bogazim yaniyor kayniyor sanki,ayrica geceleri saga sola dönerken karnim agriyor birde ben geceleri tuvaletimin geldigini anlamiyorum yani uykum cok agir anca sabaha karsi kalkiyorum ama kalktigimda da öyle bir sanci oluyorki korkuyorum acaba zarari olur mu? bu aralar bebegiminde hareketleri azaldi sanki nazarmi degdi ne artik geceleri basliyor kipirdamaya. yani anlicaginiz böyle zamanimiz daraldikca sikayetlerimizde artiyor, doktorum söyledi bu son zamanlarin biraz zor gececegini Allah yardimcimiz olsun, bebislerimize saglikla kavustursun insallah

günaydınnn kızlar...

bende kendi kendime aptalca kuruntular yapıp üzüyorum... herseyi çok kafama takıyorum sanırım...sanki bebeğimin hiçbir şeyi yokmuş gibi hissediyorum ki a'dan z'ye lazım olacak herşeyi annem aldı...sanki bu gün doğacak...

dünde lösemili bir arkadasımın ölüm haberini aldım cenazesinede gidemedim bu hamile halimle...

doktorumdan pazartesi için randevu almaya çalışıyorum şu anda oğlumu görmek için sabırsızlanıyorum...

bu arada gecede uyuyamıyorum gündüzde, komşum gecen ekimde doğum yapmıştı son 2 ayda 6 yastıkla yatıyordum diyo...
birazdan da sağlık ocağına gidicem hemşire 30. hafta muayenesi için çağırdı.

geçmiş olsun canım aman bundan sonra daha dikkatli ol allahtan bişey olmamış sana da bebişine de

bende de şimdilik 4 yastık var biri kafamın altında biri önümde biri arkamda biri de bacağımın arasında
kuşatılmış kale gibi yatıyorum ilerleyen günlerde yastık sayısını arttırmayı düşünüyorum

Allah hepinizin iyiliğini versin!
İşyerinde hem işlerimi toparlamaya çalışıyorum hem sizi okumaya çalışıyorum. Ama koptum artık. Şikayetler tavan yapmış, Hele ege2011'in 6 yastıkla yatmasını okuduktan sonra gülmekten yerlere yatmak üzereydim. Sakın yanlış anlamayın, sizi okudukça kendimi düşünüyorum. Allah'ım sabır ver diyorum.
Sahurdan sonra bende uyuyamadım, dön sağa, dön sola. Canım çıktı. Akşamları içtiğim su bile boğazımı, midemi rahatsız ediyor. İlaç alıyorum.
Rahatsızlık geçiren arkadaşlara geçmiş olsun diyeyim.

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz hepinizzz

camoka kızzzz nispetmi yapıyon yeni uyanmışmış
Çalışan anneleri kıskandırır gibi
beren saat gibi yastıkmı koyuyosun cnm sende

cimeka geçmiş olsun cnm ve hoşgeldinizzz

meganejem
cnm benimde taktığım tek şey o hiç bişeyi hazır değil die

ege yedi kocalı hürmüz gibisin

kızlar hepimizde şikayetler var hastalık hastası gibiyiz hergün bişiler yazıyoruz buraya ya Gülesimde geliyo bu hallerimize
bende akşam ilk kez yastık denedim bacak arama..sabah yastık yerdeydi

Son düzenleme:

Valla Canım gülünmeyecek gibi değilki her sabah eşimde gülüyor ama napayım elimde olsa arttırmaya devam edeceğim yastık sayısını :))

Takım güzelmiş.
Yalnız beden konusunda henüz 3 kilo aldığını düşünüp karar verme bence. Bende 2 ay önce 4 kilo almıştım ama şimdi...
Son üç ayda kilo alımı daha hızlı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…