Herkese gunaydin ve hayirli cumalar
ohh herkes sikayetlerinden bahsetmis ayni durumlar bende de var, bogazim yaniyor kayniyor sanki,ayrica geceleri saga sola dönerken karnim agriyor birde ben geceleri tuvaletimin geldigini anlamiyorum yani uykum cok agir anca sabaha karsi kalkiyorum ama kalktigimda da öyle bir sanci oluyorki korkuyorum acaba zarari olur mu? bu aralar bebegiminde hareketleri azaldi sanki nazarmi degdi neartik geceleri basliyor kipirdamaya. yani anlicaginiz böyle zamanimiz daraldikca sikayetlerimizde artiyor, doktorum söyledi bu son zamanlarin biraz zor gececegini Allah yardimcimiz olsun, bebislerimize saglikla kavustursun insallah
Canim bence dr una soyle. Benimde cok kotuydu ilac verdi ve sonunda gecti. Hamilelerde reflu cok sik goruluyormus
kızlar ben laptop kullanıyorum zararlımı acaba bebeklerimize okuyorum çok zararlı yazıyor sizce?
kızlar merhaba bugüN BEBİŞLERİMİ GÖRMEYE GİDİCEM BİRAN ÖNCE AKŞAM OLSUN İSTİYORUM KUZUCUKLARIMIN BEZLERİ BİTMİŞ BEZ GÖTÜrcez KIZIMIZ DÜN MAKİNEDEYDİ BU SABAH ÇIKARMIŞLAR ÇOK ŞÜKÜR anne SÜTÜNÜDE 24CC ÇIKARMIŞLAR ŞÜKÜRLER OLSUN BENDEN HABERLER BUKADAR ŞİMDİLİK BU ARADA OĞLUŞUM TOMBİŞ OLMUŞ TEYzeleri TAAAAAAM 880GR OLMUŞ:) AŞKIM BENİM KIZIMIZ NAZLI GİDİYOR BİRAZCIK....
sinem8484 ün başka bi topikte bugünkü mesajı...
Hanımlar biz geldik doktordan size güzel haberle getirdikÇok şükür herşey yolunda
Oğlum yan yan bakıyordu bize ama çok tatlıydı...Hem oğlumun hem benim kilomuz iyiymişaynı şekilde beslenmemize devam dedi doktorumuz :125:
Epidural sezaryanı kesinleştirmek için tahlil istedi onu yaptırdık çok şükür kan değerlerimiz iyi çıktı ve anestezik alerjimiz görünmüyormuş
Hastanenin hasta kabul bölümüne gitmemiz gerekiyormuş..doğum anında odanın hazırlanması için bebek süsleri,şekerleri vs seçmek için
Bizde eşimle birlikte süslerimizi, şekerlerimizi seçtik..şekerler hastane tarafından bebek sepetinde 24 adet veriliyormuş bizde üstünü kendimiz verip 50 taneye tamamlamaya karar verdik...Şerbet takımıda 12 adetmiş o yeterli olur diye ilave yapmadık...Kapı süsümüzü bebek çubuklarımızı seçtik hepsi çook içime sindi
Daha sonra yine hastanede foto işini hallettik daha doğrusu albüm seçmemiz gerekiyormuş bebeğimizin doğum fotolarını koymak için onuda hallettik...12 adet doğum anında siyah beyaz bebeğimizi çekeceklermiş, birde doğumdan sonra ailem albümü hazırlıyorlarmış o da yine 12 adet fotoymuş ama biz onun da üzerini verip 24 tane olmasında karar kıldık eşimle...maviş birde albüm seçtik boncuklu tüllü çok sevimli
Veeee şayet öncesinde bi durum olmazsa eylül 20 ye kadar kesinlikle bu gebeliği sonlandırmamız lazım dedi doktorumuzbizim için güünün en güzel haberi buydu
Kuzuma yine bişeyler aldık ordan evimize geldik teyzeleri
brck'ten önce doğurcam illa diyosun
brck'ten önce doğurcam illa diyosun
güzel haberlerle gelmişsiniz ne güzelmaşallah size
Hanımlar biz geldik doktordan size güzel haberle getirdikÇok şükür herşey yolunda
Oğlum yan yan bakıyordu bize ama çok tatlıydı...Hem oğlumun hem benim kilomuz iyiymişaynı şekilde beslenmemize devam dedi doktorumuz :125:
Epidural sezaryanı kesinleştirmek için tahlil istedi onu yaptırdık çok şükür kan değerlerimiz iyi çıktı ve anestezik alerjimiz görünmüyormuş
Hastanenin hasta kabul bölümüne gitmemiz gerekiyormuş..doğum anında odanın hazırlanması için bebek süsleri,şekerleri vs seçmek için
Bizde eşimle birlikte süslerimizi, şekerlerimizi seçtik..şekerler hastane tarafından bebek sepetinde 24 adet veriliyormuş bizde üstünü kendimiz verip 50 taneye tamamlamaya karar verdik...Şerbet takımıda 12 adetmiş o yeterli olur diye ilave yapmadık...Kapı süsümüzü bebek çubuklarımızı seçtik hepsi çook içime sindi
Daha sonra yine hastanede foto işini hallettik daha doğrusu albüm seçmemiz gerekiyormuş bebeğimizin doğum fotolarını koymak için onuda hallettik...12 adet doğum anında siyah beyaz bebeğimizi çekeceklermiş, birde doğumdan sonra ailem albümü hazırlıyorlarmış o da yine 12 adet fotoymuş ama biz onun da üzerini verip 24 tane olmasında karar kıldık eşimle...maviş birde albüm seçtik boncuklu tüllü çok sevimli
Veeee şayet öncesinde bi durum olmazsa eylül 20 ye kadar kesinlikle bu gebeliği sonlandırmamız lazım dedi doktorumuzbizim için güünün en güzel haberi buydu
karadeniz damarımız tutucak asudeyle
aman doğursun ben zati tırsıyomm
asude maşallah o ne kız hastanemi yoksa mağazamı
ne güzel herşeyi veriyolar...
ama kimbilir kaça ameliyat olucan dimi
canım gözün aydın bizim damat iyi demekki
maşallahhh bütün hazırlıklar tamamlandıpeki neden 20 eylüle kadar alınması gerekiyo gelişimi önde mi acaba ondan mı
hamsimiz kaç kg olmuş acaba ,tosuncuk mu
sen sandım birdendedim cimeka ne zaman doğurdu ,ikiz de değildi ki onun
maşallah bebişlere
Bizde akşam doktora gidiyoruz kızlarrr ama bugün 31+5 im..
inşallah verir çalışılabilirlik raporumu çünkü 32 girmedim..diğer nöbeti haftaya pazar çünkü:26:
bide asudecim senin nie sezeryan sende benim gibi tırsıyonmu
haklısın baksana en alta yazmışım notu.. aman allah korusun...zamanında gelsin....
güzel haberler... yalnız neden 20 eylüle kadar sonlandırmak gerekmiş onu anlamadım..bi sıkıntı yoksa eğer????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?