2012 Ekim Anneleri

kızlar bizim bebişlere aldığımız giyim ürünleri sezondan dolayı tam kışlık değil yani genelde penye türü aranızda özellikle kışlık kalın giysiler alan ya da bulabilen var mı ben bi kaç parça dışında bulamadım heralde kış sezonu gelince bulması daha kolay olur

Canim bence dr una soyle. Benimde cok kotuydu ilac verdi ve sonunda gecti. Hamilelerde reflu cok sik goruluyormus

çok kötüyüm ARADIM DAHA gelmemiş doktor yanıyorummmmmmm

kızlar ben laptop kullanıyorum zararlımı acaba bebeklerimize okuyorum çok zararlı yazıyor sizce?

kalkıp da kucağına koymazsan birşey olmaz canım yaa, o kadar pimpirikleneceksen en zararlısı fön makinesiymiş, hayret etmiştim! Cep telefonları, kablosuz modemler falan hangi biriyle uğraşacaksın, neredeyse her sokakta baz istasyonu varken. Bu kanser uzmanlarının her dediğini dinlemeye kalksak dağa çıkıp kıl çadırda yaşayacağız, organik tarım ve hayvancılık yapacağız, çamaşırları da derede tokaçlarız artık, çünkü çamaşır makineleri sıkmadayken kesinlikle aynı ortamda bulunmamalıymış!

aaaaaaa 2013 nisan anneleri başlığı bile açılmış,maşallah ya,zaman geçmiyor gibi ama aslında öyle değil...

benim kızımın cicileri gelmiş

annesi aldıkça alıyo bizim zilli rahat durmuyo uyutmuyo annesini

daha doğurmadan ne kadar fedakarız o vuruyo ben ona hediye alıom

Benim velet resmen sahura kalkıyor teyzeleri, her gece ramazan girdiğinden beri saat 2,5 gibi uyanıyorum, sabah ezanına kadar cin gibiyim. Sonra bitik düşüp kütük gibi uyuyorum. Hatta sabaha karşı bizimki tepişmesiyle yatağı öyle bir sarsmış ki, eşim korkmuş, ama ben kıpırdamadan yatıyormuşum anlaşılan oğlunu beslemem için eşim uyandıracak beni!

kızlar merhaba bugüN BEBİŞLERİMİ GÖRMEYE GİDİCEM BİRAN ÖNCE AKŞAM OLSUN İSTİYORUM KUZUCUKLARIMIN BEZLERİ BİTMİŞ BEZ GÖTÜrcez KIZIMIZ DÜN MAKİNEDEYDİ BU SABAH ÇIKARMIŞLAR ÇOK ŞÜKÜR anne SÜTÜNÜDE 24CC ÇIKARMIŞLAR ŞÜKÜRLER OLSUN BENDEN HABERLER BUKADAR ŞİMDİLİK BU ARADA OĞLUŞUM TOMBİŞ OLMUŞ TEYzeleri TAAAAAAM 880GR OLMUŞ:) AŞKIM BENİM KIZIMIZ NAZLI GİDİYOR BİRAZCIK....

sinem8484 ün başka bi topikte bugünkü mesajı...

sen sandım birden dedim cimeka ne zaman doğurdu ,ikiz de değildi ki onun

maşallah bebişlere

Hanımlar biz geldik doktordan size güzel haberle getirdik Çok şükür herşey yolunda
Oğlum yan yan bakıyordu bize ama çok tatlıydı...Hem oğlumun hem benim kilomuz iyiymiş aynı şekilde beslenmemize devam dedi doktorumuz :125:

Epidural sezaryanı kesinleştirmek için tahlil istedi onu yaptırdık çok şükür kan değerlerimiz iyi çıktı ve anestezik alerjimiz görünmüyormuş

Hastanenin hasta kabul bölümüne gitmemiz gerekiyormuş..doğum anında odanın hazırlanması için bebek süsleri,şekerleri vs seçmek için
Bizde eşimle birlikte süslerimizi, şekerlerimizi seçtik..şekerler hastane tarafından bebek sepetinde 24 adet veriliyormuş bizde üstünü kendimiz verip 50 taneye tamamlamaya karar verdik...Şerbet takımıda 12 adetmiş o yeterli olur diye ilave yapmadık...Kapı süsümüzü bebek çubuklarımızı seçtik hepsi çook içime sindi
Daha sonra yine hastanede foto işini hallettik daha doğrusu albüm seçmemiz gerekiyormuş bebeğimizin doğum fotolarını koymak için onuda hallettik...12 adet doğum anında siyah beyaz bebeğimizi çekeceklermiş, birde doğumdan sonra ailem albümü hazırlıyorlarmış o da yine 12 adet fotoymuş ama biz onun da üzerini verip 24 tane olmasında karar kıldık eşimle...maviş birde albüm seçtik boncuklu tüllü çok sevimli
Veeee şayet öncesinde bi durum olmazsa eylül 20 ye kadar kesinlikle bu gebeliği sonlandırmamız lazım dedi doktorumuz bizim için güünün en güzel haberi buydu

Kuzuma yine bişeyler aldık ordan evimize geldik teyzeleri

brck'ten önce doğurcam illa diyosun

güzel haberlerle gelmişsiniz ne güzel maşallah size

brck'ten önce doğurcam illa diyosun

güzel haberlerle gelmişsiniz ne güzel maşallah size

sağolasın canım
illa doğurcam başka yolu yok

kız bugün yazdığını okudum hakikaten bizim oğlanlar bide 40 hafta kalırmış içerde hele benim ki babasına çekermiş 10 ay dururmuş ne gülerim ama

canım gözün aydın bizim damat iyi demekki
maşallahhh bütün hazırlıklar tamamlandı peki neden 20 eylüle kadar alınması gerekiyo gelişimi önde mi acaba ondan mı
hamsimiz kaç kg olmuş acaba ,tosuncuk mu

karadeniz damarımız tutucak asudeyle
aman doğursun ben zati tırsıyomm
asude maşallah o ne kız hastanemi yoksa mağazamı
ne güzel herşeyi veriyolar...
ama kimbilir kaça ameliyat olucan dimi

canım hastanenin kendi organizasyonu var içinde Babymall adında bi mağaza oradan seçtiriyorlar...

hiçç tırsma annesi nasılsa çıkacak o potakal popolu oğlun

evet canım 2 hafta önde gidiyor hamsimiz birde planlı sezaryan olduğu için sıkıntı yok yani :) tosuncuk biraz teyzesi hamsi değil palamut olmuş artık

Bizde akşam doktora gidiyoruz kızlarrr ama bugün 31+5 im..
inşallah verir çalışılabilirlik raporumu çünkü 32 girmedim..diğer nöbeti haftaya pazar çünkü:26:

bide asudecim senin nie sezeryan sende benim gibi tırsıyonmu

Son düzenleme:

sen sandım birden dedim cimeka ne zaman doğurdu ,ikiz de değildi ki onun

maşallah bebişlere
haklısın baksana en alta yazmışım notu.. aman allah korusun...zamanında gelsin....

güzel haberler... yalnız neden 20 eylüle kadar sonlandırmak gerekmiş onu anlamadım..bi sıkıntı yoksa eğer????

yok canım benim daha önceden 20. haftada bi kaybım olmuştu yumurtalık ameliyatı olmak zorunda kalmıştım...o yüzden yine sezaryan olacak

haklısın baksana en alta yazmışım notu.. aman allah korusun...zamanında gelsin....

güzel haberler... yalnız neden 20 eylüle kadar sonlandırmak gerekmiş onu anlamadım..bi sıkıntı yoksa eğer????

önde gidiyor o yüzden canım 2 hafta kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…