2012 Ekim Anneleri

yine geldiler bana ,tahammül sınırımı doldurdum insanlara , dövesim var birilerini

bu ay bitsin Allah'ım nolur hayırlısıyla biran önce

yine geldiler bana ,tahammül sınırımı doldurdum insanlara , dövesim var birilerini

sendemi 37 ye kadar çalışıcaksın cnm

ay evde badana yapılıyo

kayınvalidem gitti beklemeye..yemeğimi yapmış ütümü yapıyomuş sonra cam silerim dediyerleri falanda silse keşke süper olur

canim ya cok gecmis olsun, benimde ara ara tutuyor mahvoluyorum:26:

asudeD
kiz neyle besliyon kendini ve bebisi masallah 2 hafta önden gidiyormus tosuncuk bende uygulayim ayni seyleri

ne yemiyosun asude desene

şaka bi yana ben kerametin trabzon tereyağında, peynirinde olduğunu düşünüyorum tabii birde sabahları kahvaltıda yumurta sarısına bal ceviz kaymak karıştır biraz bulamaç oluyor görünüm kötü ama asıl keramet bana göre bunda diye düşünüyorum :44:

ben kahvaltı da salatalık domates yiyorum benim kızım manken olacak

Yiyip, içmeyle alakası var mı?
Ben hep döllenme zamanıyla alakalı diye düşünüyorum. Netice son adet tarihimize göre tahmini hesap yapılıyor. Bazen bir önceki ay yumurtlama olmayınca o ay erken yumurtlama olabiliyor. Ya da yumurtlama zamanına kadar sperm saklanabiliyor. Ya da üzerine adet görme olabiliyor.

sendemi 37 ye kadar çalışıcaksın cnm

ay evde badana yapılıyo

kayınvalidem gitti beklemeye..yemeğimi yapmış ütümü yapıyomuş sonra cam silerim dediyerleri falanda silse keşke süper olur

evet canım bir aksilik çıkmazsa 1eylüle kadar devam ,ama günden güne sabrım azalıyor

merdiven inip çıkıyorum nefesim kesiliyor ,oturuyorum bacaklarım uyuşuyor ,kalkıyorum başım dönüyor ,yürüyorum alttan kemikleim ağrıyor. napçaz böyle bilmem

sevmezsin bir de kayınvalideyi bak

afiyet bal şeker olsun yarasın tosuncuğa

benim garibimin kahvaltı gördüğü yok , gevrek peynir çayla beslendi çocuk ama maşallah yaramış tombik yanaklı demişti doktor 1 hafta önden gidiyor kilomuz

kızlar evde olanlar daha güzel besleniyo sanırım
biz çalışanlar öyle güzel beslenmiyoruz
süt içmiyorum mesela hiç hiç hiççç
süttt senden nefret ediyorummm

dogrudur valla ohhh miss taze taze göturuyorsun trabzon tereyagi, peynir bal kaymak masallah yarasin bebise buralarda bulmak cok zor onlari

Son düzenleme:
önde gidiyor olmaları d. tarihini değiştirir mi???benmki de yaklaşık 2 hafta önde..

bilemiyorum doktoruna sor istersen...benim son 2 aydan bu yana doktorum 15 - 25 arası diyordu...baş ve karın çevresi de önde olmalıymış ve tabi birde uyluk kemiği ölçümüde bunu desteklemeliymiş çok şükür bu güne kadar hep bu şeklideydi...yani sadece kilo olarak önde gitmesi bebek önde demeye yeterli değil demişti..ama dediğim gibi doktoruna sor istersen...birde benim daha önceden aynı yerden bi ameliyatım var yani sezaryan kesin o yüzden planlı ve rahatlıkla gün belirrleyebildi doktorum

benelse yapar sağolsun cnmm dünde gelmişti işte dolma yapmış bugünde onları kontrol etmiş hiç yemiyolar bunlar bişi demiş
sanki 1 günde hepsi bitecek bizi ne sandıysa

Valla Asudecim hakikaten güzel haberlerle gelmişsinnnn hadi gözün aydın canım... Ve darısı başımızaaa inş bizde böyle güzel haberlerle geliriz bende p.tesi gideceğim sabah 9 da kont inş bende döndüğümde güzel haberler veririm herkeseeee

kızlar evde olanlar daha güzel besleniyo sanırım
biz çalışanlar öyle güzel beslenmiyoruz
süt içmiyorum mesela hiç hiç hiççç
süttt senden nefret ediyorummm

benimde hic sutle aram yoktu ama hamilelikten sonra icmeye basladim kocisin zoruyla korkuttu beni dislerin dokulur, kemiklerin erir diye simdi aliskanlik edindim korkudan

benim doktorum bebeğin gelişiminin tamamen annenin beslenmesiyle alakası olduğunu söylemişti hatta bahsettiğim bu yumurtalı karışımı o önermişti çünkü aç karnına yediğimiz şeylerin daha çabuk kana geçtiğini ve bebeğe daha çabuk ulaştığını söylemişti...amaç çok yemek değil kaliteli gıdaları doğru öğünlerde yemek diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…