- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
sağolasın canım
illa doğurcam başka yolu yok
kız bugün yazdığını okudum hakikaten bizim oğlanlar bide 40 hafta kalırmış içerdehele benim ki babasına çekermiş 10 ay dururmuş ne gülerim ama
yok canım benim daha önceden 20. haftada bi kaybım olmuştu yumurtalık ameliyatı olmak zorunda kalmıştım...o yüzden yine sezaryan olacak
canim ya cok gecmis olsun, benimde ara ara tutuyor mahvoluyorum:26:çok kötüyüm ARADIM DAHA gelmemiş doktor yanıyorummmmmmm
önde gidiyor o yüzden canım 2 hafta kadar...
yine geldiler bana ,tahammül sınırımı doldurdum insanlara , dövesim var birilerini
bu ay bitsin Allah'ım nolur hayırlısıyla biran önce
canim ya cok gecmis olsun, benimde ara ara tutuyor mahvoluyorum:26:
asudeD
kiz neyle besliyon kendini ve bebisimasallah 2 hafta önden gidiyormus tosuncuk bende uygulayim ayni seyleri
ne yemiyosun asude desene
şaka bi yana ben kerametin trabzon tereyağında, peynirinde olduğunu düşünüyorum tabii birde sabahları kahvaltıda yumurta sarısına bal ceviz kaymak karıştır biraz bulamaç oluyor görünüm kötü ama asıl keramet bana göre bunda diye düşünüyorum :44:
şaka bi yana ben kerametin trabzon tereyağında, peynirinde olduğunu düşünüyorum tabii birde sabahları kahvaltıda yumurta sarısına bal ceviz kaymak karıştır biraz bulamaç oluyor görünüm kötü ama asıl keramet bana göre bunda diye düşünüyorum :44:
sendemi 37 ye kadar çalışıcaksın cnm
ay evde badana yapılıyo
kayınvalidem gitti beklemeye..yemeğimi yapmış ütümü yapıyomuş sonra cam silerim dediyerleri falanda silse keşke süper olur
önde gidiyor olmaları d. tarihini değiştirir mi???benmki de yaklaşık 2 hafta önde..
dogrudur valla ohhh miss taze taze göturuyorsun trabzon tereyagi, peynir bal kaymak masallah yarasin bebiseburalarda bulmak cok zor onlari
kızlar evde olanlar daha güzel besleniyo sanırım
biz çalışanlar öyle güzel beslenmiyoruz
süt içmiyorum mesela hiç hiç hiççç
süttt senden nefret ediyorummm
Yiyip, içmeyle alakası var mı?
Ben hep döllenme zamanıyla alakalı diye düşünüyorum. Netice son adet tarihimize göre tahmini hesap yapılıyor. Bazen bir önceki ay yumurtlama olmayınca o ay erken yumurtlama olabiliyor. Ya da yumurtlama zamanına kadar sperm saklanabiliyor. Ya da üzerine adet görme olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?