sana en yakın kargoyu söyle hemen göndereyim senin canın saolsun tatlımvalla bak çok ciddiyim
kızlar evde olanlar daha güzel besleniyo sanırım
biz çalışanlar öyle güzel beslenmiyoruz
süt içmiyorum mesela hiç hiç hiççç
süttt senden nefret ediyorummm
canim benim cok tesekkur ederim dusunmen yeter. ben tr de degilim eger olsaydim asla hayir demez hemen adres yollardim
dogumumda burda olucak annem gelicek yanima, artik yaza gelicem bebis 9 aylik oluncakıyamam sana kuşum yaadoğumda gelmeyi düşünüyormusun ? yurtdışında mı doğuracaksın
sütü bende içmiyorum ilk zamanlar zorladım kendimi biraz olmuyo içemiyorum yoğurduda yemeye çalşıyorum peyniri güzel yerim koca1 dilim bende çalıştığımdan düzenli beslenemedim hiç hamileliğimde öğle yemekleri zaten fast food oluyo bi akşam kalıyo onda düzenli yemeye çalıştım meyvemi yiyorum düzenli ilk zamanlar anneme koca1 torba ceviz kırdırdım hiç yemedim diyebilirim bide balık yedim bol bol
yine geldiler bana ,tahammül sınırımı doldurdum insanlara , dövesim var birilerini
bu ay bitsin Allah'ım nolur hayırlısıyla biran önce
kız Asude bu minimoy alışveriş sitesinin kargosu yavaş mıydı ?
ne kadar zamanda geliyo kargo en çok onu bekliyorum
evet canım birde gönderim özensiz hiç memnun kalmadım ben onlardan
Valla Asudecim hakikaten güzel haberlerle gelmişsinnnn hadi gözün aydın canım... Ve darısı başımızaaa inş bizde böyle güzel haberlerle geliriz bende p.tesi gideceğim sabah 9 da kont inş bende döndüğümde güzel haberler veririm herkeseeee
ya varya annem nerelerden yetişiyo yaaa ateş ölçer alma sakın aldım ben 2 tane,biri sende kalır biri bende dedi
canım benim yaaa
tühh ya ben bu çantayı hangi siteden almaya kalksam bi problem çıkıyo ya
ama gönderiolar sonunda de mi
sana en yakın kargoyu söyle hemen göndereyim senin canın saolsun tatlımvalla bak çok ciddiyim
benimde hic sutle aram yoktu ama hamilelikten sonra icmeye basladim kocisin zoruyla korkuttu beni dislerin dokulur, kemiklerin erir diyesimdi aliskanlik edindim korkudan
nerde çalışıyosun canım sen benim gibi müşteri ile iç içe bi yer olsa gerek..
ayyyy kıyamam valla analardan başkası yalan bu dünyada yaaa
bizde öyle olucaz inşallahhhh
kimselere muhtaç ettirmicez yavrularımızı
ayyyy kıyamam valla analardan başkası yalan bu dünyada yaaa
bizde öyle olucaz inşallahhhh
kimselere muhtaç ettirmicez yavrularımızı
geçen yıl doğu karadeniz gezisi yaptık ,yaylalarda falan kaldık .bayıldık ya
tereyağı almıştık trabzondan gelirken mis gibi hakiki tereyağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?