2012 Ekim Anneleri

kızlar evde olanlar daha güzel besleniyo sanırım
biz çalışanlar öyle güzel beslenmiyoruz
süt içmiyorum mesela hiç hiç hiççç
süttt senden nefret ediyorummm

sütü bende içmiyorum ilk zamanlar zorladım kendimi biraz olmuyo içemiyorum yoğurduda yemeye çalşıyorum peyniri güzel yerim koca1 dilim bende çalıştığımdan düzenli beslenemedim hiç hamileliğimde öğle yemekleri zaten fast food oluyo bi akşam kalıyo onda düzenli yemeye çalıştım meyvemi yiyorum düzenli ilk zamanlar anneme koca1 torba ceviz kırdırdım hiç yemedim diyebilirim bide balık yedim bol bol

ilk hamile kaldığım günler ne kadarda dikkat ediyodum oysaki
cevizi bende yemiyorum yaabalıkta artık yok die yiyemiyorum yaz günü diye.
akşam unutmayımda ceviz alıyım yine..

ya varya annem nerelerden yetişiyo yaaa ateş ölçer alma sakın aldım ben 2 tane,biri sende kalır biri bende dedi
canım benim yaaa

sağol canım
inşallah canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz

sana en yakın kargoyu söyle hemen göndereyim senin canın saolsun tatlım valla bak çok ciddiyim

geçen yıl doğu karadeniz gezisi yaptık ,yaylalarda falan kaldık .bayıldık ya

tereyağı almıştık trabzondan gelirken mis gibi hakiki tereyağı

benimde hic sutle aram yoktu ama hamilelikten sonra icmeye basladim kocisin zoruyla korkuttu beni dislerin dokulur, kemiklerin erir diye simdi aliskanlik edindim korkudan

ben içemiyorum hiç bikaç defa denedim hep çıkardım yediklerimi ,o yüzden calcium verdi doktor onu içiyorum

eşim de hep kızıyor süt iç diye

nerde çalışıyosun canım sen benim gibi müşteri ile iç içe bi yer olsa gerek..

pastanedeyim canım ben ama imalatta, müşteriyle temasım yok ama burdakilere bile sabrım yok artık

ben ki çok sakin bir insandım ,hala daha kimseye bağırıp çağırmam yoktur ama arkamdan diyolarmış elif çok sinirli oldu böyle değildi diye

cimeka ve camoka siz nick kardeşimisiniz bazen nicklerinizi karıştırıyorum ben :)
anlamları ne nikinizinnnn

merhaba arkadaşlar farklı konu olucak kusura bakmayın ama sizce lohusa pjiması mı yoksa geceliği mi almalı doğumun nasıl olucağı da belli değil ki ona göre alsam.siz ne aldınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…